Uusi-Seelanti aikoo vangita koronapositiivisiksi oletetut karanteenileireille

Koronatestissä positiivisen tuloksen saaneet ja heidän perheensä tullaan vastaisuudessa vangitsemaan vähintään kahdeksi viikoksi karanteenilaitoksiin.

Yhteiskunta

Uuden-Seelannin pääministeri Jacinda Ardern islamilainen hijab päässään Christchurchin moskeijaiskun jälkeen.

Vaikka viiden miljoonan asukkaan Uudessa-Seelannissa on kirjattu vain 25 koronaviruksen aiheuttamaa kuolintapausta, maan terveysministeriön toimitusjohtaja Ashley Bloomfield on kertonut ohjeistavansa, että kaikki koronapositiiviset ja näiksi oletetut tulee sulkea laitoksiin.

”Ohjaan terveystarkastajia niin, että kaikki tapaukset tulee selvittää karanteenilaitoksissa. Tässä toimitaan toisin positiivisten tapausten suhteen kuin viimeksi, kun olimme tasoilla 4 ja 3, ja tämä osoittaa kuinka vakavissamme olemme tartuntojen rajoittamiseksi. Tämä tulee koskemaan kaikkien positiivisten tapausten ohella myös heidän perheenjäseniään, jotka saattavat olla myös riskejä,” hän sanoi vastikään.

32 leiriä perustettu

Uusi-Seelanti on perustanut maahan 32 karanteenilaitosta, joihin mahtuu 6 260 ihmistä. Potilaat tullaan pitämään näissä vasten tahtoaan, kunnes he saavat virustesteissä negatiivisen tuloksen.

Maan pääministeri Jacinda Ardern ilmoitti Facebookissa julkaisemassaan videossa, että karanteenilaitoksessa joutuu viettämään 2 viikkoa ja sen jälkeen toiset kaksi viikkoa, mikäli kieltäytyy uuden virustestin ottamisesta, tai jos tulos on edelleen positiivinen.

”Jos joku laitoksissamme kieltäytyy koronatestin tekemisestä, niin heidät pakotetaan pysymään siellä. Heitä pidetään siellä 14 päivää ja sen jälkeen jos he kieltäytyvät, toiset 14 päivää. Se on siis melkoinen kannustin. Joko siis otat testin ja varmistamme, että tulos on negatiivinen tai pidämme sinut edelleen laitoksessa,” pääministeri uhkaili.

Lähteet: Fox News, London Daily News

Koronavirus Poliisivaltio Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Ulkomaat Uusi-Seelanti Vankileirit Yhteiskunta

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tiukassa talutusnuorassa

  Vastaa

  No, uusi-seelantihan on jenkien alusmaaksi alistama valti. Joten kaikki mitä uudella mantereella keksitään, voidaan tuola toteuttaa tai kokeilla. Sinällään sääli koska maa on luonnoltaan melko ainutlaatuinen.

  Australia on toinen maa joka on tiukassa amerikkalaisten talutusnuorassa. Joten, kumpaakaan maahan ei koskaan voi muuttaa tai käydä reissulla. Toisaalta, paljon on vielä Suomeakin nähtävänä.

 • EV

  Vastaa

  Tuosta seuraava askel onkin pohjoiskorealainen toimintatapa, kuula kalloon.

 • Ei näin

  Vastaa

  Vain ajan kysymys milloin Suomessakin. Onkohan täällä jo leirejä?

 • Anonyymi

  Vastaa

  Hienoa! Ei ainakaan virukset leviä niin hyvin. Kiinassa rakennettiin 8 päivässä sairaala vain koronavirus tartunnan saaneille. Toisin kuin Suomessa, missä on pahempi koronavirustilanne kuin Kiinassa, tartunnan saaneet lähetetään kotikaranteeniin, mitä kukaan ei valvo ja sitten ihmetellään kun virus jyllää. Ainoa keino on saada tämä vaarallinen virus kuriin on saada vahva kansallissosialistinen hallinto, joka tekee suuria töitä kansanterveyden eteen, kuten eristää tartunnan saaneet niihin tarkoitettuihin sairaaloihin, missä he saavat parasta mahdollista hoitoa, statuksestaan huolimatta, sulkea rajat rotumuukalaisilta sekä tehostaa rajoilla testausta, jotta jokainen maahantulija testataan, maskipakko yleisissä tiloissa ja muita rajuja rajoitustoimia. Pohjois-Koreassa taas on homma vedetty äärimmilleen: tartunnan saaneet ammutaan ja ruumiit poltetaan tai altistuneet lähetetään eristysleireille, joissa ei ole juuri minkäänlaista hoitoa tai ravintoa ja kuolevat sinne.

 • juha.

  Vastaa

  Here we go again! Tätähän se ”Great Reset” ja NWO pukkaa. Davosin rikkaat ja sairaan mielenlaadun omaavat herrat ja rouvat ovat runkkupiirissään unelmoineet saattaa maailma tilaan, jossa ”jyvät erotetaan akanoista” perustaen kehityksen ja ilmastonmuutoksen nimissä feodaaliyhteiskunta, jossa rikkaat ovat rikkaita ja ihmisiä JA köyhät keppikerjäläisiä ja eläimiä!!!
  Jos jollekulle on vielä epäselvää. Sanottakoot heille, että käsilläb alkävat olemaan ajat, jolloin kannattaa parempi kuolla taistellen kuin koskaan, sillä elämä maan päällisessä helvetissä on pahempaa miehelle kuin yksikään sota on ollut!

 • Jeesus on tie, totuus ja elämä

  Vastaa

  Luulen että tarkoitus on vangita pysyvästi, kunnes henkilö suostuu ottamaan raamatun mainitseman pedon merkin eli luultavasti covid rokotteen. Sitä ei voi laittaa pakosta, koska
  Jumala antoi meille vapaan tahdon valita kadotus tai taivas paikka. Kaikki jotka ottavat pedon merkin, joutuvat kadotukseen. Meidän tulee katua syntejämme, tehdä niistä parannus ja vastaanottaa pelastus Jeesuksessa Kristuksessa, eli uskomme häneen, että hän kuoli syntiemme puolesta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi