”Juutalaiset = pedofiileja” – katolle maalattu teksti säväyttää sosiaalisessa mediassa

Poliisi on aloittanut esitutkinnan nimikkeillä vahingonteko ja kiihottaminen kansanryhmää vastaan.

Viihde

Torstaina sosiaalisessa mediassa alkoi kiertämään kuva maalauksesta, joka oli kirjoitettu valtavin kirjaimin talon katolle. Maalauksessa lukee ”juutalaiset = pedofiileja”.

Aluksi oli epäselvää, missä kaupungissa juutalaiskriittinen kansalaisaktivisti on teoksensa maalannut, mutta kuvien perusteella se oli tehty varsin uhkarohkealla tavalla maalaamalla teksti korkean talon katolle niin, että se näkyy sieltä pitkälle.

Tänään valtamedia uutisoi, että maalauksen sijainti on Lappeenrannan kauppatori. Poliisi on aloittanut esitutkinnan nimikkeillä vahingonteko ja kiihottaminen kansanryhmää vastaan.

Monia tuntuu huvittavan maalauksen sisältö, sillä se on varsin yksiselitteinen, tai hyvin tiivistetty, kuva maalarin näkemyksistä juutalaisten suhteen. On epäselvää, kuka tai mikä taho maalauksen takana on.

Graffiti Katutaide Kotimaa Lappeenranta Poliisi PolPo Sionismi Suomen juutalaisyhteisö Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Suomessa on hyväsiskokorruptiota

    Vastaa

    Nyt ei polpo millään ehdi tutkimaan Ohisalon puolison taloussotkuja… tää menee kaiken edelle. 🙂

  • nimellinen

    Vastaa

    Kiihottaako tuo juutalaisia? Yleensä sellainen kiihottaa mistä tykkää..

  • Nimetön

    Vastaa

    Tämä sattuttaa narripoliiseja ihan vitusti!? Luulis olevan toisinpäin, mutta tää maa palvoo paskaa ja sen näköinen se myös on!

  • Nationalisti

    Vastaa

    Tämä on upea, loistavaa kansalaisaktivismia!
    Luonnollisesti Polpo tullee laittamaan tämän tapauksen esitutkinnassa kärkipäähän, ei heitä kiinnosta tutkia lastenraiskauksia tai muitakaan seksuaalisia ahdisteluja, sen sijaan kun joku tuo esiin aitoja ongelmia, tutkinta aloitetaan välittömästi sanoman levittäjän kiinnisaamiseksi.

    • Arabien töitä

      Vastaa

      Äläs nyt. Ihan selvästihän maahantunkeutuja-arabit sen ovat käyneet maalaamassa. Aloittelevat ns. sotatoimia juutalaisia vastaa jo maailmalla. Ennenkuin hyökkäävät ja pudistavat Palestiinan.

      Itse mietin tuota kattoa ja tuumin että ei kai vaan sitä ole maalattu poliisitalon katolle. Se tästä vielä puuttuisi. Mutta ei puuttuisi enää.

  • Minä

    Vastaa

    On syytä muistaa näissä yhteyksissä, että eivät kaikki, likikään kaikki juutalaiset ole missään tekemisissä siionismin kanssa. On monia, jotka vastustavat nykymaailman menoa, siis globalismia, koronapeliä, kulttuurimarxismia ja jopa rahasysteemiä epäreiluna. Eliitti on enimmäkseen ainakin aika paljon siionismin kannalla, eivät rivijuutalaiset. Turha niitä kaikkia on syyllistää. Eikä turha kiukku tapaa edistää mitään hyvää hyvällä tavalla.

    • Spherical Sapphire

      Vastaa

      Niin, kai niitä ”hyviäkin” juutalaisia on, mutta se ydin mulkqvist jutkujoukko on tekosillaan aiheuttanut sen, ettei jutkuja paljon erotella hyviin ja pahoihin, vaan kaikki lasketaan pitkälti samaan kasaan.

    • Ville

      Vastaa

      Haluaisin nähdä että nämä hyvät juutalaiset kääntyisivät rohkeasti näitä rikollisia vastaan.

      • Sivustakatsojat

        Vastaa

        Niin, hiljaisella hyväksynnällä ne ovat osa ongelmaa.

  • Mauno

    Vastaa

    Eikö nyky yhteiskunnassa pedofiiliksi kutsumisen luulisi olevan jo kohtelieasuus? Millä tapaa tämä nyt on sitä kiihoittamista?

  • Kypsä

    Vastaa

    On syytä muistaa,että rivijuutalaiset ovat viime kädessä omiensa puolella joka tapauksessa.Tottakai pitää vihollisia syyllistää,höh.

  • Nimetön

    Vastaa
  • TT

    Vastaa

    Kun sananvapaus viedään, niin se putkahtaa esiin koloistaan ilkeällä tavalla. En jaa viestin sanomaa, mutta ymmärrän tekijää/tekijöitä aika lailla.

  • Sniper

    Vastaa

    Kyllä on taas naiset seonneet, tällä kertaa tähän pervertikkoon. Kukahan se tällaistakin parafiliaa tuottaa?
    https://www.vauva.fi/keskustelu/4169182/damiano-davidin-ihasteluketju-ja-tietysti-official

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi