Ilmavoimat marssi lippupäivänä Helsingissä – rotumuukalainen menetti malttinsa

Kongolainen Kasongo pitää oikeutenaan kertoa suomalaisille elättäjilleen, millaisia tunnuksia puolustusvoimilla on lupa käyttää.

Rotu

Ilmavoimien sotilaita ja Jenny Kasongo.

Kesäkuun 4. päivä vietettiin perinteistä puolustusvoimien lippupäivää. Helsingissä kansalaisilla oli tilaisuus ihailla muun muassa ilmavoimien hakaristilippuja, jotka ovat synnyttäneet närää niin suomalaisten kuin ulkomaalaistenkin globalistien piireissä.

Eräs lipusta kiivastuneista oli Afrikka-aktivisti Jenny Kasongo, joka on yksi Helsingin yliopiston Students of Colour (SOCO) ‑järjestön taustahahmoista ja sitoutumattoman vasemmiston jäsen. Kasongo on rodullisen taustansa ja poliittisesti ”oikeaoppisten” mielipiteidensä vuoksi Yleisradion lemmikki. Hän on tullut suomalaisille veronmaksajille kalliiksi muun muassa Kelan kustantamien mielenterveyspalveluiden vuoksi.

Kongolainen Kasongo pitää oikeutenaan kertoa suomalaisille elättäjilleen, millaisia tunnuksia puolustusvoimilla on lupa käyttää. Useat suomalaiset kehottivat kongolaista kuitenkin pitämään suunsa kiinni. Kasongo kertoikin sosiaalisessa mediassa yllättyneensä siitä, kuinka moni piti hänen ylimielistä käytöstään törkeänä suomalaisia kohtaan.

Kasongo ja hänen näkemyksiään tukeneet äärivasemmistolaiset argumentoivat, että Suomen pitäisi poistaa puolustusvoimilta perinteiset tunnukset, koska ulkomaalaiset voivat järkyttyä niistä. Globalistien mukaan kansakunnilla ei ole oikeutta itsenäisyyteen, vaan kaikki täytyy tehdä ulkomaalaisten ehdoilla.

Lähteet: Jenny Kasongo, Yle (1, 2, 3)

Helsingin yliopisto Helsinki Ilmavoimat Jenny Kasongo Kongo Kotimaa Lippupäivä Mielenterveys Mielenterveysongelmat Puolustusvoimat Rotu Students of Colour Suomalaisvastaisuus Valkoisiin kohdistuva rasismi

Keskustelu

34 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Nimetön

    Vastaa

    Rullahuulet voi luikkia helvettiin tästä maasta, milliäkään Suomesta ei kuulu noille rotille, nuo ei koskaan ole Suomalaisia vaikka tässä maassa syntyisivät.

  • TT

    Vastaa

    Ei taida Natokaan tuosta hakarististä riemastua. Mainoksista ja kuvituskuvastosta päätellen Suomi on neekerimaa ja rintama etenee yhä syvemmälle sisämaahan. Onko Suomessa mitään puolustamisen arvoista kohta? Itse en ala pigmenttipiruja puolustamaan. Enkä natojakaan.

    • Ilmari

      Vastaa

      Tässä tämä taas tuli. Sanoudut ikäänkuin irti Suomen puolustamisesta keksimilläsi syillä. Mutta ole huoletta, kyllä sinutkin käsiin etsitään jos kriisitilanne tulee.

    • Seppo Lehto

      Vastaa

      Mustista saa hyvät kintaat 🙂 … niin ennen tehtiin.

      Seppo Lehto
      Ajan Suunta päätoimittaja
      https://Ajan-Suunta.blogspot.com

  • Salomon

    Vastaa

    Typerä neekeri

  • Markku Heksamakkara

    Vastaa

    Mites ois kotimaassa käynyt jos huutelet armeijaa vastaan? Ois tapettu, paloiteltu, nussittu muhevimpia paloja ja keitetty lopuista soppa. 

    Käykääpä lukemassa vähän näistä pimeän Afrikan nykymeiningeistä, on henki halpaa tänäkin päivänä.

  • Hh1488

    Vastaa

    Menis omaan kotimaahan lässyttämästä. Suomi ei tarvii somali, mutta somali tarvii suomea, siinä neekerille elämän realiteetit

  • Herrenvolk

    Vastaa

    Tämä Kasongo voi palata takaisin kotimaahansa Kongoon ulisemaan.

  • Noista ei oo mihinkään järkevään

    Vastaa

    Huomaa, että alhainen älykkyys, kun ei tajua pitää typerää apinan suutaan kiinni.

  • Tekijämies

    Vastaa

    Ruskeanahkainen hakaristifoobikko! Mitä pahaa hakaristi on koskaan tehnyt hänelle?

    • Teeperi

      Vastaa

      Hakaristi on muinainen onnensymboli❤️

  • Tuomaskuusela

    Vastaa

    Onko toi siis totta? Siis voiko toi olla totta?

    Siis ihan aikuisten oikeasti?

    Helsingin yliopiston Students of Colour (SOCO) = toi kuulostaa ihan Suomen versiolta Klaus Swabin Young Global Leaders

    https://www.younggloballeaders.org

    Ei helvetti…toi on niinku siis suoraan jutsku Erkon suusta!!!

    https://www.magneettimedia.com/helsingin-sanomat-vaarinajattelu-ja-juutalainen-mediavalta-pohjoismaissa

    Ei vittu…ei vitun vittu…siis niinku…onko toi meiän Jutsku pressan hyväksymä kintiöpakolainen vai mikä lie…

    https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/05/image-46.png

    Mutta hei…muistakaamme kuka alunperin päästi Somalit tänne…

    https://jaakkokalevi.files.wordpress.com/2022/05/image-44.png

  • Ukki Väinämöinen

    Vastaa

    Jone Nikula kongolaisen poikaystävänsä kanssa myöskin pahoitti mielensä joku vuosi sitten, taisi olla Vickersin/T26 hakaristi tunnuksesta. Tyypillinen tietämätön ”reserviupseeri”.

    • Ilmari

      Vastaa

      Jone Nikula on kyllä hetero. Mistä kaivoit valheen poikaystävästä?

      • Zatan Ihrahimovitsi

        Vastaa

        Jonkun neekeriukon kanssa se siellä näyttelyssä kulki valittamassa, kun vanhan tankin kansallisuustunnus oli hakaristi, ei ollut vaihdettu. Pointti oli kai tässä Nikulan turhassa ulinassa, eikä siinä, mikä hänen kirjaimellinen suhteensa ko. neekeriin oli. Samanlaista hakaristeistä ulinaa ovat harrastaneet myös Beckmanin kremlrahoitteiset safkalaiset. Mutta ei Nikula tietenkään niitä ole.

  • Ukki Väinämöinen

    Vastaa

    Koska Kasongo ystävineen huomaa joulunalla nämä kauheat kaameat hakenkreutz luumutortut.

    • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

      Vastaa

      Liekö kuullut hakaneulasta?

  • GLGL

    Vastaa

    Jso Suomi joutuisi sotilaallisen operaation kohteeksi, olisi tuokin mielenterveyskuntoutuja ensimmäisenä kerjäämässä suojelua noilta ”hakaristityypeiltä”.
    Käsittämätöntä on, että joku kongolainen voi olla noin naiivi. Luulisi kotimaan olojen opettaneen edes kyyniseksi.

    Onkohan muuten mitään yhteyksiä helsinki-maidanin ”kongopoliisiin”?

  • Mitä vittua nyt taas

    Vastaa

    Jälleen kerran te neekerit ja muslimit yms. Lähtekää pois täältä. Mitä vittua te ulisette ja valitatte tyyliin joka htin asiasta. Kaikki on rasismia ja on niin turvaton tila ja olo. Menkää sinne stnan afrikkaan jne. On niin kupoli täynnä näitä prkl:n uhriutujia jne.

  • Julli

    Vastaa

    Neekerämmä, jos ja kun tämä yhteiskunta on sinulle liian haastava toimintaympäristö, sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kotiutua muiden heikkotasoisten keskuuteen Afrikkaan ja parantaa elämäsi laatua.

    Tervemenoa, eikä ollut edes kivaa, kun kävit elätettävänä.

  • Ungaba Gungaba

    Vastaa

    Meneppä valkoisen ulisemaan kongossa rasismista tai jostain kuvitteellisesta huonosta kohtelusta niin nehän nauravat sulle paskat housuissa.

  • juha II

    Vastaa

    Apina rutto vieköön…
    Kun nuoret idiootit eivät tiedä edes sitä mikä on nainen?
    Niin mitä sitten Suomen historiasta eivät kanttis finni naamat saatika sitten Kongon viidakoista tänne tullut elintasopakolainen. Tuolla iholla Suomessa D- vitamiinia ei kerry, joten se siitä…

    • Nimetön Anonyymi

      Vastaa

      Tarkemmin kun asiaa ajattelee, niin tuskin tästä vaaleasta ihosta on talvella D‑vitaminia keräämään ellei hylkeile alasti tuolla. Harvemmin näkee talvella ketään kovin vähissä vaatteissa.. Se vähä mitä kasvoissa näkyy paljaana tuskin auttaa siinä. Sanoisin, että pohjoisessa vaaleiden ihmisten yleisyys johtuu siitä, ettei siitä ole muinaisuudessa ollut täällä samalla tavalla haittaa kuin porottavilla seuduilla. Saitteko kopin? 🙂 Ja mitä tulee älykkyyteen, niin onhan noita populaatioiden välisiä älykkyys eroja jotkut tehneet..muistan jonkin, jossa valkoiset on vain mustien yläpuolella. Juutalaiset ekana ja sitten aasialaiset. Se on jännä, kun merkittävät keksinnöt on tehneet Euroopassa lähinnä juutalaiset tai juutalaisuudesta joskus kääntyneet.. Älykkyys periytyy, ja nimenomaan naisilta.. 😉 mitä me miehet siirretään eteenpäin? Näemmä lähinnä väkivaltaisia taipumuksia.. Joita naiset havaintojen mukaan suosivat parhaassa lisääntymisiässä. Ihmisestä on siis kehittynyt älykäs tappokone, joka kohta tuhoaa kaiken. Tämäkin keskustelu on täynnä itsetuhoa.. 🙄. Ihminenhän suosii tyypillisesti pariutuessaan sukulaisen näköisiä- ulkonäköhän periytyy myös… Ja sitten kun joku menee pariutumaan jonkun ei-sukulaisen näköisen kanssa, niin fanaattisimmat sukurutsaajia en puolustaja nousee takajaloilleen mölyämään. Tässäkö on syy ihmisen pystykävelyynkin.. 😀

  • Kulttuurimarxisti

    Vastaa

    Lennostonkin hakaristin aattelliset juuret ovat tosiasiallisesti von Rosenin ajan äärioikeistossa, nimenomaan arjalaisuuden (indoeurooppalaisuuden) arvostuksessa ja sen kiinnostuksessa esoteerisuuteen. Se että kongolainen sen ymmärtää, voisi käsittääkseni olla tämän julkaisun lukijoille ihan ylpeydenkin asia.

    • Bella

      Vastaa

      Ainakaan tästä jutusta ei käynyt ilmi, että millä tavalla tämä henkilö ymmärtää ”indoeurooppalaisuuden arvostusta”. Lennoston lipun historia erikseen, mutta hakaristille on ollut alunperin mallina indoiranilaisten tamgat (jotkut väittävät, että intialaisten muinaiset symbolit, mutta en niitä tunne se enempää). Olen melko varma tamga-tutkimuksen suppeuden vuoksi, että tämä henkilö ei tätä tiennyt.

  • Piikivi

    Vastaa

    Röyhkeys on tyypillistä näille ulkomaan eläville. Hoitakoon ensin oman maansa asiat kuntoon ja tulkoot sitten tänne valittamaan. Jos on vielä varaa! Kumma, kun täällä rasistisessa Suomessa asuu, kun on ihan vapaa menemään minne tahansa maailman kolkkaan. Mutta joka paikassa ei olekaan ilmaista elätystä.

  • Irmgard

    Vastaa

    Mustilla paviaaneilla ei ole puheoikeutta tässä maassa. Heillä ei ole myöskään oikeutta oleskella Suomessa veronmaksajien elätettävänä. Myöskään työssä käyvillä kädellisillä ei ole oikeutta oleskella eikä työskennellä Suomessa. Suomi on syntyperäisten, valkoihoisten etnisten Suomalaisten maa, me emme tarvitse emmekä halua mustaa ongelmajätettä maahamme.

  • Huru-ukko

    Vastaa

    Tuo hakaristi Suomen ilmavoimien tunnuksessa on peräisin muistaakseni ilmavoimien ensimmäisen koneen lahkjoittaneen kreivi Rosenin suvun tunnus ja onnenmerkki.
    Konolaiset vielä tuooloin söivät toisiaan kun tuo tapahtui, että pientä rajaa pyydän. Ja tuleehan siinä mieleen terveysongelmia kun revitään juuriltaan tänne kylmään pohjolaan.

  • Mielisairaat

    Vastaa

    Miten voi mielenterveyspotilas edes päästä opiskelemaan sosiologiaa? Sehän tarkoittaa että mielenvikaiset tulevat määräämään suomalaisten tulevaisuutta kun tekevät paperi-päätöksiä takahuoneissaan.

    ”Jotta yliopisto eivät ei olisi alkoisten klubi”… sori vaan mutta yliopistoon päästään älyllä, ei huutamalla tai pahoittamalla mieltään. Toisaalta, opiskelupaikkoja on niin paljon ja niihin pääsee helposti että jos tarvitsee preppauskursseja niin kaikki ei ole kohdallaan. Kuten nämä mielenterveysongelmat todistavatkin.

    ”Yliopiston ovet aukenivat Jenny Kasongolle, kun hän kävi Euroopan solidaarisuusjoukkojen tukeman, näkyvien vähemmistöjen edustajille suunnatun Equality as Preparation ‑valmennuskurssin.”

    …niin niin… Taas sitten vedettiin rasistikortti esiin että ovet aukenivat. Ja nythän voi sitten olla seuraavat 10 vuotta ”opiskelijana” ja nostaa valtion takaamaa opintolainaa ja lihota kaikessa rauhassa…

    Tämä Markus J Rantalahan on todistanut että mielenterveysongelmat johtuvat nykyisestä yhteiskunnasta. Eikö olisi parempi että tämä Jennykin menisi vanhempiensa kanssa takaisin sinne keski Afrikkaan? Läpsyttelisi paljain jaloin savannilla. Sielä mielentervesyongelmatkin poistuisivat kun ei olisi muita jotka somessa kiusaisivat.

  • White noise

    Vastaa

    Helsingin friikkikuplaa pitäisi vähän useamminkin valistaa kovalla kalustolla ja oikeaoppisilla tunnusmerkeillä.

  • Rhodesia

    Vastaa

    Ilman ”valkoista paholaista” tuokaan ei neekeri ulisisi internetissä jonninjoutavista, saati opiskelisi yliopistossa, vaan juoksisi korkeintaan alkeellinen lehtihame genitaaliensa peittona pitkin Kongon viidakoita, eikä edes tietäisi mitä lukeminen tai kirjoittaminen on. Niin olisi parempi, molempien osapuolien kannalta. Neekerit ei kuulu ihmisten yhteiskuntaan.

    • Teemu

      Vastaa

      Näin on. Kurja on se kohtalo joka neekereille tässä pankkiirien ja suuryritysten pelissä lankessi: orjuus. Tosin nyt eivät tee mitään valkoisten mailla ja meistä on tullut orjia. Toivottavasti neekerit pääsevät takaisin koteihinsa ja meilläkin päästäisiin irti EU:sta & eurosta ja lähemmäksi luonnonmukaista tilaa. Eli jarrua pitäisi painaa.

      En usko että kukaan muu orjuutta puolustaa paitsi Saatanan synagoga ja korporatokratian asiamiehet. Ei kukaan — vasemmalta tai oikealta — voi pitää orjuutta hyvänä asiana.

  • Bella

    Vastaa

    Luulisi Jennynkin siis ymmärtävän, että hakaristi on toisilta, jo kuolleilta, kulttuureilta omittu teema. Hakaristiin viittaavia identiteettimarkkereita on löydetty muinaisilta iranilaisilta eli akkaimeniiteiltä, partialaisilta ja sassanideiltä. Jospa tämä koko hakaristihömpötys nyt loppuisi valtamediassakin, kun lukevat tämän kommentin.

  • Zatan Ihrahimovitsi

    Vastaa

    ”Yliopiston ovet aukenivat Jenny Kasongolle, kun hän kävi Euroopan solidaarisuusjoukkojen tukeman, näkyvien vähemmistöjen edustajille suunnatun Equality as Preparation ‑valmennuskurssin.” Eli neekereille ja muille ei-valkoisille maksetaan valmennuskurssit EU-rahalla, eli verorahalla. Tuo kurssi on satavarmasti ”täsmäsuunniteltu” takaamaan näille opiskelupaikka, tiedätte mitä tarkoitan!! Väliinputoajiksi kurssien suhteen jäävät sitten vähävaraiset valkoiset, heille ei kukaan maksa preppauskursseja, koska väärä pigmentti. Heidän vanhempansa kuitenkin ovat veroina (Suomi on nettomaksaja Eu:lle) maksaneet näiden kongolaisten ja muiden tunkeutujien preppauskurssit, opintotuet, asumislisät yms.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi