Amerikan juutalainen rahaministeri saanut pankeilta 7,3 miljoonan lahjukset kahdessa vuodessa

Yhdysvalloissa johtavat poliitikot ja virkamiehet ovat joutuneet keksimään jatkuvasti uusia tapoja kiertää maan korruptio- ja lahjontalakeja.

Sionismi

Janet Yellen.

Joe Bidenin hallituksen juutalainen rahaministeri Janet Yellen on saanut 7,3 miljoonaa dollaria lahjuksia pankeilta viimeisen kahden vuoden aikana. Numerot selviävät hänen julkisista varallisuustiedoistaan.

Partisaani on uutisoinut jo aiemmin, että Biden on nimittänyt Yellenin ohella suhteettoman paljon juutalaisia hallituksensa avainvirkoihin. Lue lisää aiheesta uutisestamme ”Biden: Juutalaiset Valkoisen talon, CIA:n, NSA:n ja rahaministeriön johtoasemiin”.

Yhdysvalloissa johtavat poliitikot ja virkamiehet ovat joutuneet keksimään jatkuvasti uusia tapoja kiertää maan korruptio- ja lahjontalakeja. Virallisesti vallanpitäjillä ei ole oikeutta ottaa vastaan lahjuksia rikkailta yhtiöiltä ja yksityishenkilöiltä, jotka pyrkivät rahan avulla vaikuttamaan heidän päätöksiinsä.

Porsaanreikänä puhujapalkkiot

Poliitikot ja virkamiehet ovat kuitenkin kiertäneet lakeja ottamalla vastaan valtavia palkkioita vastineeksi ”puheiden pitämisestä”. Esimerkiksi presidentiksi pyrkinyt Hillary Clinton on kuuluisa siitä, että hän myi Goldman Sachsin kaltaisille pankeille poliittista valtaa vastineeksi yhteensä miljoonien dollareiden hintaisista ”puheista” finanssieliitin illalliskutsuilla.

Juutalaisen Goldman Sachsin johto vaikuttaa rakastavan puheiden kuuntelemista, sillä pankki on myös yksi Yellenin pääasiakkaista. Yellen on pitänyt puheita myös muun muassa poliittista sensuuria ajavalle teknologiajätti Googlelle, rikollispankki Citille sekä erilaisille riskirahastoille.

Vaikka Yellenin edellinen virka keskuspankki Fedin johdossa velvoitti häntä nimellisesti taistelemaan talousrikollisuutta vastaan, todellisuudessa juutalaispankkiiri on saanut valtavasti rahaa finanssimaailman pahimmilta rikollisilta. Erityisen törkeänä on pidetty Yellenin sidettä Citadel-riskirahastoon, joka on maksanut juutalaiselle 800 000 dollaria vastineeksi kolmesta puheesta viimeisen kahden vuoden aikana.

Rahaa rikollisilta

Citadel on jäänyt kiinni asiakkaidensa varojen kavaltamisesta sekä sisäpiiritiedon rikollisesta hyödyntämisestä keinotteluoperaatioissaan. Rahasto päätti pestä osan rikollisista tuotoistaan lahjomalla Yhdysvaltojen tulevan rahaministerin, mikä takaa sen, ettei finanssimiesten tarvitse pelätä joutuvansa vastaisuudessa virkavallan kovakouraisen kohtelun uhreiksi.

Biden on pyrkinyt valehtelemaan amerikkalaisille, että hänen demokraattihallituksensa edustaa ”vähäosaisten ja työväenluokan” asiaa. Todellisuudessa Yellenin varallisuustiedot osoittavat, että pelkästään juutalaispankkiirin postimerkkikokoelma on arvokkaampi kuin keskivertoamerikkalaisen kaikki varat yhteensä.

Varallisuustiedoista selviää myös, että Yellen on ilmoittanut viranomaisille omistavansa rahasto-osuuksia, joiden arvo on hänen mukaansa ”0 dollaria”, vaikka ne ovat tuottaneet hänelle vuosittain yli 115 000 dollarin pääomatulot.

Lähde: Zero Hedge

Citadel Citigroup Fed Finanssikeinottelu Goldman Sachs Google Hillary Clinton Janet Yellen Joe Biden Juutalainen mafia Juutalainen rikollisuus Juutalaisjärjestöt Juutalaisomisteiset pankit Keskuspankit Korruptio Lahjonta Lobbaus Poliittiset viholliset Politiikka Raha Rikos Sionismi Talous Talousrikos Ulkomaat Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • juha.

  Vastaa

  Milloin juutalainen olisi rahojaan työllään hankkinut?
  Liekö vielä ollut Puolassa keskitysleirilläkin? Ainakin iästä päätellen!
  Mutta en siltikään vaihtaisi rotuani pois, vaikka olenkin vain mies valkoinen, ali-ihminen!

 • Nimetön

  Vastaa

  Samalla meidän verorahoilla ´pidetään huoli, että näitä ei näy Yle-mediassa eikä näistä saa keskustella koska anti semitismi. Mikä ihmeen erityissuojelu pitää antaa tälle uskon lahkolle, joka vaikuttaa olevan erityisen korruptoitunut

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi