Itävalta täyteen rokotediktatuuriin – maahan kaikkia koskeva rokotepakko

Lauantaille oli jo muutenkin suunnitteilla suurmielenosoitusta Itävallassa, mutta perjantainen ilmoitus rokotepakosta luultavasti tuo mukaan oman twistinsä tapahtumiin.

Ulkomaat

Itävalta syöksyy täyteen lääkefirmojen diktatuuriin. Maahan tulee kaikkia koskeva rokotepakko, joka astuu voimaan helmikuussa.

Helmikuusta eteenpäin rokotteesta kieltäytyminen johtaa joko sakkoon tai vankeusrangaistukseen. Rokotteesta voi kieltäytyä jatkossa ainoastaan terveydellisen syyn perusteella.

Maanantaista eteenpäin voimaan astuu totaalinen koronasulku, joka koskee myös rokotettuja. Sulku on käynnissä 10 päivää kerralla ja sitä voidaan jatkaa 10 päivää kerrallaan. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, ettei kotoaan saa poistua muuta kuin ruokakauppaan, lääkäriin ja töihin. Myös maskipakko sisätiloissa palaa käyttöön.

Vaikka ”rokotteet toimivat”, koskee sulku myös rokotettuja. Viime maanantaista eteenpäin maassa on ollut rokottamattomien ulkonaliikkumiskielto. Myös rokotettujen sulkeminen koteihinsa ei ole edes koronalogiikalla ajateltuna mitenkään järkeen käypää, sillä se todistaa ainoastaan, etteivät rokotteet toimi sitä varten, mitä varten niitä ainakin virallisesti markkinoidaan.

Lähde: Iltalehti

Aktivismi Itävalta Koronarajoitukset Koronavirus Mielenosoitus Poliittiset viholliset Politiikka Rokotepassi Rokotteet Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Uutiset

Keskustelu

23 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tulitikkutyttö

  Vastaa

  Jospa sielläkin on yleistä kaikenlaisiin vaihtoehtohoitoihin, erityisesti homeopatiaan, uskominen. Rokotevastaisten uutisointia ja tilastonikkarointia pitää tarkastella samalla tavalla kuin punavihreiden juttuja, eli että mitä jätetään kertomatta että saadaan näennäisesti vakuuttavia lukuja. Ei kai missään ole väitetty että mikään koronarokote antaisi 100 % suojan.

  Jeppiksessäkin rupesi tuhkarokkorokote kelpaamaan kun melkoinen määrä lapsia sairastui, ja tuhkarokon tapauksessa rokotekattavuuden pitää olla yli 95 % ettei pääse tulemaan epidemiaa joka ei sinänsä lapsille ole kovinkaan vaarallinen mutta rokottamattomille aikuisille on.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Muista, että ”jo ensimmäinen piikki tuo huomattavia vapauksia” ja ”80% rokotuskattavuuden täyttyminen poistaa kaikki rajoitukset”, sekä ”kolmas piikki ja kansallinen koronapassi on salaliittoteoriaa”, eiku hetkinen…
   Ja ”ensi kevät näyttää jo valoisammalta”, ei kun siis ”jouluna voimme palata normaaliin”, ei kun se olikin ”juhannuksen yhteiskunta aukeaa”.
   Miettikää vähän näitä lausuntoja, kuinka vitun tyhmä pitää olla, että edelleen tämä kusetus menee läpi?

   • Tulitikkutyttö

    Vastaa

    Tilanne muuttui oleellisesti deltavariantin myötä, mutta rokottamattomat sairastuvat sekä lievästi että vakavasti muutama kymmenen kertaa yleisemmin kuin rokotetut. Pahempiakin mutaatioita voi tulla.

    • Taisto

     Vastaa

     Ei vaan voi ymmärtää teitä korona uskovaisia, olette täysiä lampaita. Kolmas maailmansota/tuleva sisällissota on teidän syytä

     • Tulitikkutyttö

      Kolmas maailmansota tai sitä vastaava tulee kun persläpimaiden väestönräjähdys yrittää ihan tosissaan lähteä etsimään järjestyneitä olosuhteita, itse eivät ymmärrä/osaa korjata yhteiskuntiaan. Koronasta ei ole apua tämän ongelman hoitoon. On näitä Euroopankin ongelmamaita tullut nähtyä ihan paikan päältä. Minun osaamistani, kokemusta ja koulutusta vastaan teillä rokotevastustajilla ei ole mitään, ei kyllä punaviherjengilläkään.

     • Plääh

      Sinun osaamisesi ja koulutuksesi nähtiin jo holohoax-keskustelussa. Uskot kaiken, mitä opetetaan ja mitä juutalainen lehdessä sanoo. Tai joku valehteleva ylilääkäri/husuttelija

     • Tulitikkutyttö

      Teidän osaamattomuus ja ymmärtämättömyys kyllä näkyy, mitään muuta argumenttia ei ole kuin että ns. virallinen totuus on aina väärä, ja joku himmeä ihmeselitys sitten pitääkin paikkansa. Toki on muitakin marginaaliryhmiä kuin holokaustinkieltäjät ja rokotevastustajat, kukaan tolkku ihminen ei halua olla julkisesti teidän kanssanne samaa mieltä mistään asiasta (esimerkiksi maahanmuutosta) kun siinä vaan menee maine yhtä lailla kuin jos kaveeraisi vaikkapa keloapinoiden kanssa, tai esimerkiksi horoskooppeihin tai homeopatiaan uskovien kanssa. Tulitikkutyttö kuittaa …-.-

     • Plääh

      Kyllä ne himmeydet ja ihmeselitykset ovat siellä holohoaxereiden ja rokotepropagandistien puolella. Holokaustirevarien kansa ei ole oikein uskaltanut faktaa esittäen väitellä kuin Pressac ja hänelläkin oli melkoista jonglööritouhua ja epärehellistä/hupaisaa kaikki. Tutustu holocausthandbooks, siellä teoksia koville faktoille rakennettuna.

      Rokotepropagandakin kaatuu jo ihan virallisiin tilastoihin. Vaikka niitäkin joskus sormeillaan taia ianakin annetaan vääriä todistuksia niistä. Rokotettuja kikkaillaan rokottamattomiksi jne

    • Sensuroimaton Totuus

     Vastaa

     Puolustelet suurinta kusetusta sitten holohölinän?

     Uskomatonta!

    • Nationalisti

     Vastaa

     ”Muuttui deltavariantin myötä”, tai sitten vain keksittiin uusi nimi, jolla vedättää kansaa.
     Nythän on jälleen kerran puhuttu ”entistä herkemmin tarttuvasta variantista”, ties monennenko kerran.
     Se vain ei näy missään mitenkään poikkeavana.
     Ihan sama millä nimellä ne kansaa vedättää, täytyy olla jotenkin yksinkertainen, jos vieläkin kaikki uppoaa kuin lämmin veitsi voihin.
     Mistähän johtuu, että sulkutiloja ei nähty, eikä sairaanhoidon kapasiteetista puhuttu, kun vuonna 2016 oli paha influenssakausi ja teho-osastoilla oli moninkerroin enemmän porukkaa kuin nyt?
     Miksi myöskään rokotuksia ei lobattu?

     Mitä suuremmaksi rokotuskattavuus on noussut, sitä enemmän on kerrottu olevan tartuntoja.
     Sama oli silloin monissa maissa maskien myötä, kun julistettiin maskipakot.
     Tehokkaita toimia, eikö?
     Tai ehkei sittenkään.

     Tiesit kai, että Pfizer on aiemmin tuomittu terveysviranomaisten lahjonnasta. Luotatko sinä tuollaiseen yhtiöön?
     Minä en. En luota myöskään näihin julkisuudessa esiintyviin terveysviranomaisiin enää koskaan.

  • Pertti

   Vastaa

   Mene helvettiin niitten rokotteides kanssa. Jokainen jolla on vähänkään järkeä päässä tajuaa, että niistä enemmän haittaa kuin hyötyä. Sitäpaitsi tutkimusten mukaan 25–50% ihmisistä omaa jo luonnollisen immuniteetin covidia vastaan aiempien koronavirusten aiheuttamien tautien johdosta.

 • Pah

  Vastaa

  ”Helmikuusta eteenpäin rokotteesta kieltäytyminen johtaa joko sakkoon tai vankeusrangaistukseen. Rokotteesta voi kieltäytyä jatkossa ainoastaan terveydellisen syyn perusteella.”

  Jos ei hyvällä: https://laitonlehti.net/wp-content/uploads/2021/11/z3398.jpg

  Niin, sitten pahalla: https://twitter.com/OssiTiihonen/status/1459194955327541255

  Ei ikinä! Jos meinaavat moisia kokeellisia geeninmuokkausmömmöjä minuun väkisin pistää niin semmoinen katsotaan sotatoimeksi ja siihen hommaan tulee olemaan tarjolla vain kuollut ruumiini ja siitä voidaan olla varmoja, kuten Antti Rokkakin totesi ettei minua koiranlailla tapeta. 

  https://youtu.be/JQcdV4KIr4c?t=13

  • Pertsa

   Vastaa

   Tästä mä pidän.Ennen lähden linnaan kun olen osa lääkeyhtiöiden ihmiskoetta.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä oli arvattavissa, sen verran kovaa lobbausta on kokoajan ollut. Samaa lobbausta tekee Suomen valtamedia, he keksivät joka päivä useita juttuja, joilla voi pelotella kansaa, yrittävät lobata pakkorokotuksia ja kansaa myötämieliseksi tälle ajatukselle.
  Toivottavasti itävaltalaiset eivät anna periksi, vaan nyt nähtäisiin isoja mellakoita! Hollannissa sentään oli jo hyvä meininki, kun kansa oli kaduilla, toivottavasti sama nähdään Itävallassa.
  Kansanpettureille pitää näyttää, että kansa ei noin vain alistu valheiden ja uhkailun edessä.
  Olisi mielenkiintoista tietää, että onko se vankeusrangaistus ehdoton, jos on, niin millä kapasiteetilla meinasivat sen toteuttaa?

 • Tekijämies

  Vastaa

  Ei auttanut rokottaminen. Tyrannia tuli joka tapauksessa.

  Milloin Suomessa?

 • Jörgen Hainz

  Vastaa

  Ken ovestani käy väkipakolla ruiskujen kanssa, vastaa hän siitä omalla terveydellään.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Tämä kaikki on vain psykologista sodankäyntiä, loputkin kansasta yritetään saada uhkailemalla taipumaan.
   Kaikkien kohdalla se ei kuitenkaan onnistu!

 • pää määrää

  Vastaa

  Olikohan entisessä Neuvostoliitossa alkujaan vastaavanlaisia määräyksiä? Siellä kyllä oli hallituksen vastustaminen tuomittua ja siihen ollaan lännessäkin menossa vielä syvemmälle.
  NLssa oli kielletty mitä saa tehdä. Täällä mennään vielä pidemmälle, täällä määrätään mitä pitää tehdä. Mietipä tätä mihin katastrofiin ollaan menossa!

 • Magnitudi

  Vastaa

  Eläkevarat törsätty EU:n mafiavaltioiden loputtomiin tukipaketteihin ja jostain pitää saada lisää pääomaa likvidoimalla keskituloiset palkansaajat. Lääkejättien cocksuccerit hierovat paskaisia käsiään yhteen samalla miettien seuraavaa sadistista suunnitelmaa valkoisen rodun hävittämiseksi jotta voidaan tulevaisuudessa asua muurien ja vartijoiden ympäröimässä huvilassa paskat housussa ja ulkona mellastaa kehitysmaista tuttu analfabeetikoiden luokka joiden järjen juoksu on lähinnä irrrationaalista.

  • rellinen

   Vastaa

   Jospa se mafia röhnöttääkin näiden lääkejättien takana ja koko koronapiikkisirkus onkin vain sosialistisen internationaalin varainhankintatempaus.

 • Eikka

  Vastaa

  Omituista epidemian hoitoa, terveet suljetaan ensin koteihinsa sitten sakotetaan ja passitetaan vankilaan. Enää tästä koronahoidosta puuttuvat vankileirit ja joukkoteloitukset.

 • Pulla

  Vastaa

  Hihamerkit. Muistatteko ne — keltaiset paholaisen tähdet? Muistuuko mieleen? ”Natsihan” on siis synonyymi sanalle ”paha”, eikö? Tähän on helvetin hyvin jengi aivopesty ympäri läntistä maailmaa.

  Mutta jos ihan oikeasti otetaan järki käteen ja mietitään hetki, niin Saatanan Synagogahan sodan voitti. Mutta MITÄ JOS me olisimme voittaneet? Olisko kaikki nyt 180° eri suuntaan tällä pallolla? Sitä en tiedä, mutta taatusti mikä tahansa olisi parempi tila kuin tämä missä nyt olemme. Eli jos jonkun mielestä hyvät voittivat sodan, niin rohkenen olla täysin eri mieltä.

  Kaikki tässä maallisessa maailmassa saattaa altistua korruptiolle, lahjonnalle, ahneudelle ja pahuudelle, mutta kuka siitä selviää puhtain paperein parhaiten? Kenellä on kanttia seistä aatteensa takana, vaikka häntä koko maailmaa parjaa?

 • Passipoliisi

  Vastaa

  Hyvä Itävalta!
  Suomi seuraa pian perässä. Rokottamattomia on verrattu maanpettureihin ja rintamakarkureeteen. Ei talvisodassakaan peräännytty vaan yhteusrintamana kaatamaan koronavirus. Nyt on tosi kyseessä viimeiset tehohoitopaikat on täynnä. Seuraavat tehohoitoa tarvitsevat loukkaantuneet, synnyttäjät, infraktin saaneet, ovat he sitten rokitettu tai ei joutuvat saattohoitoon tehohoitopaikan puutteen vuoksi. Miettikää karkurit, te olette tähän syyllisiä, tämö voi koskea teidän omaa perhettä, lastanne, puolisoa tai dinua itseäsi!!!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi