Twitter bannasi pysyvästi rokotekriittisen mRNA-teknologian kehittäneen tiedemiehen

Tohtori Robert Malone ei edes ole koronadenialisti, vaan kriittinen hänen kehittämänsä teknologian käyttämisestä rokotteissa, kohtaan.

Teknologia

Sosiaalinen media Twitter bannasi pysyvästi joulukuun lopussa mRNA-teknologian kehittäneen tohtori Robert Malonen johtuen jatkuvasta ”Covid-19 misinformaation” levittämisestä.

Malone ei kuitenkaan edes ole koronadenialisti, vaan kritisoi hänen kehittämänsä mRNA-teknologian käyttämistä rokotteissa.

Ollessaan Fox Newsin haastattelussa, Malone oli sanonut, että ”Omicron menee suoraan rokotteiden läpi ja myös kolmesti rokotettujen läpi. Omicron on erittäin tarttuva ja data on jo saatavilla siitä, että sekä tupla- että triplarokote ei suojaa sinua siltä.”

Väitteet siitä, että koronarokote ei suojaa kyseiseltä taudilta, oli Twitterille ilmeisesti liikaa ja he poistivat Malonen tilin tästä hyvästä, vaikka koronatilanne on pahempi kuin koskaan korkeasta rokotekattavuudesta huolimatta.

Lähteet: Free West Media, Breitbart

Hyvinvointi Koronarajoitukset Koronavirus Lääketeollisuus Pakkorokotukset Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Rokotepassi Rokotteet Sosiaalinen media Talous Teknologia Tiede & luonto Twitter Ulkomaat Uutiset Valtamedia

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Pah

  Vastaa

  https://laitonlehti.net/wp-content/uploads/2021/12/z4292.jpg

  ”Ensimmäistä kertaa historiassa lääkkeen tehottomuudesta syytetään niitä, jotka eivät ole sitä ottaneet” – mRNA-piikitysten keksijä, tohtori Robert Malone.

  ”Jos olet kolminkertaisesti rokotettu virusta vastaan, jonka eloonjäämisprosentti on yli 99,5 %, mutta haluat silti riistää muilta ihmisiltä heidän vapaudensa ja ihmisoikeutensa, jotta ”tuntisit olosi turvalliseksi”, sinulla on vakava ongelma.”

  Kokeellisen ”rokotteen” rikollisiksi tuomitun ja tiedetyn valmistajan ei tarvitse kantaa vastuuta valmisteistaan. Rikollisiksi tuomitun ja tiedetyn ”rokote”-valmistajan rikoskumppaniksi ryhtyneellä hallituksella sen enempää kuin muilla viranomaisilla ei myöskään ole vastuuta, itse ”rokotteen” ‑piikittäjällä ei myöskään ole mitään vastuuta, ‑mutta SINÄ näiden rikollisten UHRI olet vastuuton jos et suostu ottamaan kyseistä kokeellista piikkiä, – josta siis kukaan muu ei suostu ottamaan mitään vastuuta, – vaan ainoastaan rahasi (suoraan veroistasi).

  https://www.youtube.com/watch?v=fBUiGaVwgvk

 • TT

  Vastaa

  Tämä hulluus ei pääty hyvin. Eikä sen ole suunniteltukaan päättyvän hyvin. Depopulaatiota, teknologiseen kontrolliin ja uuteen rahajärjestelmään pakottamista. Suomalaiset häpäisevät itsensä ainakin niiltä osin, kun ”long koronat” ja muut satutarinat vain yhä menevät läpi. Tyhmille ei voi mitään, mutta yhä varsin järkevät ovat mukana huijauksessa. Kansan pitäisi olla jo kaduilla terva- ja höyhentynnyrien kanssa.

  Ei ole mitään ”koronatilannetta”, vaan korona käyttäytyy kuten muutkin virukset eli se heikkenee aalto aallolta ja Omicron vastaa oireiltaan tuttua nuhakuumetta, jos sitäkään. Heikkokin mutaatio voi olla haitallinen sille, joka on mRNA-rokotteilla pilannut luontaisen immuniteettinsa.

 • Passipoliisi

  Vastaa

  Kaikkein tyhmimmät ihmiset ovat jälleen täällä kirjoittelemassa, että koronaa ei ole Voi vee!!!
  Joka ikinen teistäkin sairastuu koronaan ja rokotukset on vähentäneet dramaattisesti teho- ja sairaalahoitoon joutuneiden määrää. Koittakaa nyt jotenkin käsitellä tätä asiaa vaikka ryhmässä jos omat pähkinät ei riitä ja yläkerran matot on läjässä.

  • Anonymous

   Vastaa

   Joo oon kanssa lukenut näiden eräiden neropattien aivopieruja. Kuinka koronavirusta eikä mitään pandemiaa ole olemassa (LOL), satanistieliitti mikrosirulla joita on kuulemma rokotteissa voi tarkkailla ja kontrolloida kansalaisia, kuinka rokotteet aiheuttaa joukkokuolemia (niitä vieläkin odotellessa… ), ja tätä samaa yargonia ja öyhötystä. Kun lukenut näiden joidenkin kommentteja, niin tulee mieleen ihan kuin olisivat jotain flat earth lahkolaisia. Ihan sama mitä todisteita heille näyttää tai mitä tapahtuu, kaikki valetta. Kaikki ovat mukana tässä ”valheessa”, koko maailma ajaa tätä samaa ”valhetta” ilmeisesti. Lääkärit, tiedemiehet, tutkijat, sairastuneet, kaikki ovat valehtelijoita. MV-lehden ryssätrollit, sieltä tulee tätä paskaa joka päivä. Ennen kansallismieliset harjoittivat aktivismia kaduilla, järjestivät vähän väliä suuria mielenosoituksia. (PVL, hienoja aikoja). Nykyään jauhetaan rokote yargonia päivästä toiseen netissä. Plaah.

   • Denoparabelus

    Vastaa

    Kummassakaan ylläolevassa kommentissa ei ollut argumentaatiota. Sitä tyhjyyttä peiteltiin sitten mustalla maalilla.

    Maalaillaan että mikä mukamas on muiden mielipide. Banalisoidaan mustavalkoisesti ja jätetään pois se tosiasia että plandemicin vahvimmat vastapuheenvuorot ja argumentit tulevat alojen ammattilaisilta ja ovat vahvuudessaan vallanpitäjille niin vaarallisia, paljastaessaan ettei keisarilla ole vaatteita, että debatit on sitten estettävä, ihmiset canceloitava ja puheenvuorot sekä virallinenkin data on sensuroitava ja hiljennettävä. Vielä character assassinationit päälle ja perään.
    Totuus ja rehellisyys ovat tässä ajassa vallankumouksellista.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi