Kärkkäinen ja Valavuori auttoivat ukrainalaisperhettä – äärivasemmisto raivoissaan

Koska ukrainalaisia avustavien syyttäminen putinismista on liian suuri älyllinen kuperkeikka jopa paatuneimmille marxisteille, ovat suomalaisvihamieliset tahot joutuneet kehittämään uuden strategian Valavuoren ja Kärkkäisen mustamaalausoperaatiossa.

Yhteiskunta

Ukrainan sota on saanut suomalaiset kulttuurimarxistit ja äärivasemmistolaiset suistumaan henkisesti raiteiltaan. Tästä malliesimerkkinä toimii uutisemme siitä, kuinka media syyttää Suomen kansallismielisiä yhtä aikaa Vladimir Putinin ja ”Ukrainan äärioikeiston” tukemisesta, minkä pitäisi olla looginen mahdottomuus.

Viikonvaihteessa kulttuurimarxistit järkyttyivät, kun urheilumaailman vaikuttaja Aleksi Valavuori julkaisi Twitter-päivityksen, jonka mukaan hän ja tavarataloketju Kärkkäinen avustivat Suomeen sotaa paennutta ukrainalaisperhettä. Aiemmin kulttuurimarxistit syyttivät Valavuorta ja Kärkkäistä ”putinismista”, vaikka molemmat tuomitsivat sodan jo sen alkumetreillä.

Koska ukrainalaisia avustavien syyttäminen putinismista on liian suuri älyllinen kuperkeikka jopa paatuneimmille marxisteille, ovat suomalaisvihamieliset tahot joutuneet kehittämään uuden strategian Valavuoren ja Kärkkäisen mustamaalausoperaatiossa. Erityisen innovatiivista otetta hankkeessa on osoittanut helsinkiläinen Twitter-aktivisti Satu-Leena Juvonen.

Kuvakaappaus: Twitter.

Äärivasemmisto otti yhteyttä ihmiskaupan uhrien auttamisjärjestöön

Kun Valavuori julkaisi kuvan Kärkkäiseltä saaduissa talvivaatteissa Lapin lumimaisemissa kävelevistä ukrainalaisista, Juvonen alkoi syyttää näitä lasten oikeuksien sortamisesta. Juvosen mukaan ukrainalaisen äidin ja tyttären tukeminen vaateavulla on väärin, koska hän itse ”olisi mielummin vaikka kämäsessä yhdessä vaatekerrassa, kuin pukisi päälleen Kärkkäistä”.

Juvonen otti tapauksen johdosta yhteyttä muun muassa Kansallisen lapsistrategian, Lapsiasiavaltuutetun, Maahanmuuttojuristit-lakitoimiston, Maahanmuuttoviraston, Ihmisoikeuskeskuksen ja ihmiskaupan uhrien auttamisjärjestelmän edustajiin.

Hysteerinen ja vihainen reaktio Valavuoren Twitter-päivitykseen osoittaa, ettei sotaa pakenevilla ukrainalaisilla ole kulttuurimarxisteille muuta kuin poliittista välinearvoa. Juvosen ohella Valavuoren päivitys on suututtanut erityisesti peniskuvistaan tunnetun tamperelaisen Varisverkosto-aktiivi Dimitri Ollikaisen.

Lähteet: Satu-Leena Juvonen (1, 2), Aleksi Valavuori

Aleksi Valavuori Dimitri Ollikainen J. Kärkkäinen Oy Kärkkäinen Kotimaa Satu-Leena Juvonen Sota Talous Ukraina Varisverkosto Venäjä Vladimir Putin Yhteiskunta

Keskustelu

25 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tepi

  Vastaa

  Kiitos muistutuksesta! Ostoslistaa on tullut joulusta asti kerättyä ja nyt onkin sopiva hetki laittaa tilaus Kärkkäisen verkkokaupasta menemään. Reilusta Suomalaisen yrittäjän kaupasta on aina mukava ostaa!!!

  • Rautaturisti

   Vastaa

   Itsekin aloin keskittää isompia hankintoja Kärkkäiselle sen jälkeen kun jokin vuosi sitten se mustamaalaus alkoi.

   Ei muutes ole mustamaalaukset paljoa tehonneet, joka kerta kun tavaratalossa käy niin ihmisiä niin paljon että melkein ärsyttää.

   • GLGL

    Vastaa

    Noin vuosi sitten tein pitkän listan ostoksista kesäpaikan kunnostukseen. Oli tarve käydä rautakaupassa, puutarhaliikkeessä, kodinsisustusliikkeessä, vaatekaupassa ja urheiluvälinekaupassa. Aloitin ostoskierroksen Kärkkäiseltä, aivan vain vihvas-vainokampanjan vuoksi. Muissa kaupoissa ei sitten lopulta tarvinnutkaan käydä. Kaikki listatut tuotteet löytyivät Kärkkäiseltä.

 • Kyynikko

  Vastaa

  On täysin luonnollista, että kriisiaikojen proteiinilähteistä lähtee epämiellyttäviä ääniä ja irrationaalista viestintää ajan merkkien kääntyessä kohtalokkaiksi. Myös muut syötäväksi kelpaavat vahinkoeläimet, kuten rotat muuttavat lajityypillistä käyttäytymistään ympäristön kokiessa suuria muutoksia. Vaikka olenkin vaativa ruokavalioni suhteen, hätä ei lue lakia. Nyt olisikin aika YLE:n ryhdistäytyä ja panostaa kansansivistykselliseen kulinarismiin. Rotta-demari muhennos, Vihreä-lihamureke ja Suvakkisoppa ovat erinomaisia lisiä kriisiaikojen ankeuttamiin ruokapöytiin. Tunnettua demari-johtajaa mukaillen: Kannibalismin porttia ei saa sulkea.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Väärin autettu. Jos Kärkkäinen keksisi syöpälääkkeen, suvakistit kehottaisivat olemaan ottamatta sitä, ettei tulisi ”natseja.”

  • established science

   Vastaa

   Syöpään lääkkeitä on keksitty, mutta niitä ”tiede” anna julkaista. Ainoastaan oireita saa parantaa, mutta tautia itsessään ei.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä kaksinaamaisuus ja ristiriitaisuus mikä näistä kulttuurimarxisteista nyt paljastuu, on erittäin huvittavaa ja varmasti monelle silmiä avaavaa katsottavaa.
  Viime viikonloppuna tuli laitettua jälleen tilausta Kärkkäiselle, laittakaa tekin!

 • Matti

  Vastaa

  Antakaamme vasemmistolaisille lähimmäisille anteeksi tietämättömyytensä koska he ovat 1920-luvulta asti altistuneet sille samalle propagandalle jolla Putte nyt perustelee höökimistään naapurimaihin..taitavissa käsissä propaganda on voimakas ase..vuosikymmeniä kestänyt väärän tiedon levitys hämärtää todellisuuden tajun ja kohde alkaa kuvitella asioita tapahtuvan..suomalaiset duunarit 1960–1980 luvulla suurin joukoin kuvittelivat työläisen elämän olevan parasta Neuvostoliitossa..”huutonaurua tähän kohtaan”..no niin..huumori sixeen..tarkemmin ajatellen en ole pappi enkä suntio joten unohdetaan sittenkin se anteeksianto ja muistutetaan vielä kommunisteille että ilman järkiintymistä kohtalonaan on mennä jonon jatkoksi siihen jonoon joka kiemurrellen johtaa (venäläisen) saunan taakse.

 • Ukki Väinämöinen

  Vastaa

  Nyt vähän ihmettelen että onko noista kurdien vierasavusta oikein mihinkään? Omantunnon tuskia, pipiä pikkulilliä ja muuta millä on saatu joko vapautus rauhanajanpalveluksesta tai sota-ajan, hedelmäkakkuja, ransulaaneja… kurdit repivät partaansa leuan molemminpuolin tai kuolevat nauruun.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Vassarit on vaan kateellisia kun heillä ei ole edelleenkään rahaa sen jäljiltä kun edistyksellinen osuuskauppa meni konkurssiin.

 • Tehdäänkehitysmaayhdessä

  Vastaa

  Hain juuri toisen invertterin postista (3000/6000w ☀️ paneeleille). Kärkkäiseltä tietenkin.

 • Jallu

  Vastaa

  YLE:n uutisissa valitti joku somali väärinkohteluaan, kun viideskään turvapaikkahakemus ei ollut vielä mennyt läpi. Ukrainalaiset saavat heti turvapaikan. Se on rasismia hänen mielestään. Miten on mahdollista laitta 5. hakemus, jos jo ensimmäisessä todetaan, että somali ei turvapaikkaa tarvitse. Nythän tämä vihreiden kiima saada laittomat maassamaleksijat laillisiksi taitaa mennä läpi tämän kriisin yhteydessä. Perusteluna se, että aitoja Ukrainalaisia turvapaikanhakijoita on niin paljon, että eiköhän nuo 3000 maleksijaa mene siinä samassa.

  • Ilmari

   Vastaa

   En usko että nuo 3000 saavat luvan jäädä maahan. Asia on tuitava eduskuntaan eikä sitä voi tehdä salaa.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Natopakolaiset ei kuulu meille. Menköön vaikka Viroon tai puolaan. Monta Natomaata välissä…Kiitos Putin jos kaadat EUrokommunismin.0 turvapaikanhakijaa unohtui nopeasti. Persu pettää aina..Huhtasaari ja Hakkarainen äänestivät pakotteiden puolesta. Iloitsivat Natopakolaisista.

  • Savusilakka

   Vastaa

   Aivan mielenkiinnosta kysäisen, että ketähän sinä kelpuuttaisit Suomeen pakolaisiksi?

   • Nimetön

    Vastaa

    Miten olisi vaikka, ei ketään?

  • Lohikiärme

   Vastaa

   Nato maa? ei ole. Jos olisi, meillä lentelisi ydinkärjet..

 • Pää, olkapää,peppu, varpaat

  Vastaa

  Sillälailla. Jäämme odottamaan suvakkien tiktok videota hintaan 2 miljoonaa euroa . Tällä kertaa ei lauleskella ” this is my square ” tai muuta pelleilyä. Mikä olisi uuden naurettavan tanssivideon nimi? Ehdotuksia?

 • Plääh

  Vastaa

  Kärkkäisellä ei ole enää yhteyttä nykyiseen Magneettimediaan, jossa päätoimittaja Markku Juutinen kirjoittelee melkoisen Venäjä-mielisiä juttuja. Mutta epäilen tämän Juvosen ja Seuran tuntevan tarkkkaan nämä asiat eli he eivät ole erehtyneet, vaan valehtelevat. Heidän yleisönsä voi mennä vipuun

  • foxtrot1

   Vastaa

   Kaikki ei ole sitä, miltä se näyttää.
   Jos kommentoi Ukraineen vastan, et silti ole venäläisten puolella.
   Ensimmäisenä opiskele WEF vähimmäis oppimäärä.
   Jäsenenet ja tavoitteet.
   Toiseksi katso parivuotta historiaa taaksepäin.
   mm. 2016 saksassa päätettiin, jos tulee ruokakriisi, valtio voi takavarikoida maatilat. Nyt heidän maatalous ministeri ei aio perääntyä CAP 4% viljelyn vähentämis tavoitteesta. Usa tuhosi satoa viimekesänä, maksaen siitä viljelijöille.
   Nyt suurimmat vehnän tuottajat Venäjä ja Ukraina sodassa NATOn takia.

   ”et omista mitäänn ja olet onnellinen…” Kun valtio on takavarikoinut omaisuutesi ja olet hengissä, mutta et leirillä, vielä…

   Putin on yksi WEF Young global leaders vaikuttaja, Ukrainan juutalaise johtajista en tiedä.
   Se ei ole sotaa vaan väkivaltainen näytelmä.

 • Vassari saa luodista

  Vastaa

  Jos sota joskus syttyy Venäjän kanssa, niin aloitan omista.

 • EV

  Vastaa

  Jos vaikka viikonloppuna kävisi vierailemassa lähimmässä Kärkkäisen myymälässä.

 • Salomon

  Vastaa

  Alan hokemaan tätä joka mutkassa. Meidän on vaan haettava KAIKKI ministerit, olevat ja menneet, pistettävä heidät sidottuina polvilleen ja alettava viiltämään, ja jos joku vitun transu alkaa vinkumaan viilletään sekin. Muita vaihtoehtoja ei enää ole. Nii joo tosiaan, olin unohtaa, tämän meidän helvetin epäpätevä virkamies koneisto, heidät on poistettava myös.

 • Reino Mäkelä

  Vastaa

  Tätä nykyä lienee Kärkkäinen ainoa joka on aidosti tämän alkuperäiskansan puolella.
  Juha se tiesi tämän K‑rokotteen todellisen agendan jo 2019. Silloin naurettiin, minä myös. Nyt ei enää naura kukaan.
  Jos nauraa, tekee itsestään hullun.
  Tuo 5G näyttää olevan myös huono juttu. Israel sen keksi ja nyt ovat sen itse kieltäneet.

 • Jonne

  Vastaa

  No, hölynpöly- ihmiset, jotka ovatkin vain Eu- kiimassa, tajuavat, ehkäpä liian myöhään, miten tärkeää on suojella omaa Isänmaata.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi