Musta leikkasi valkoisen naapurinsa sydämen irti – yritti syöttää perheelleen ennen kuin tappoi heidätkin!

Amerikan Oklahoman osavaltiossa tapahtuneet kolme raakaa murhaa ovat herättäneet ihmettelyä, miksi niiden jo aiemmin vaaralliseksi todettu tekijä oli ylipäätään päästetty ehdonalaiseen.

Rotu

Vankilasta ehdonalaiseen kolme viikkoa aiemmin päässyt musta Lawrence Paul Anderson tunkeutui valkoisen naapurinsa, yksin asuneen kahden lapsen äidin, Andrea Lynn Blankenshipin kotiin ja murhasi tämän sekä leikkasi tämän sydämen irti.

Pian teon jälkeen Anderson meni kyläilemään perheensä luokse, joiden kotona hän paistoi sydämen perunoiden kanssa ja yritti saada perheensä syömään sen, mikä ei lähteiden mukaan ollut onnistunut. Anderson alkoi riehumaan väkivaltaisesti veitsen kanssa ja tappoi setänsä sekä tämän 4‑vuotiaan lapsenlapsen.

Hän oli lisäksi puukottanut puolisoaan kumpaankin silmään, mutta tämä oli selviytynyt hengissä.

Tapauksesta murtuneet uhrien perheet ovat vaatineet tietää, miksi väkivalta- ja huumerikoksista istunut ja vaaralliseksi todettu Anderson oli ylipäätään päästetty vapaalle.

Asia liittyy mahdollisesti presidentti Joe Bidenin hallinnon tekemään rikosoikeusjärjestelmän uudistukseen, jonka mukaan vankilassa tuomiotaan suorittavien määrää on vähennettävä.

Lähde: RT

Afrikkalainen ruokakulttuuri Afrikkalaiset Kannibalismi Murha Rikos Rotu Ulkomaat Väestönvaihto Valkoisten kansanmurha Yhdysvallat Yhdysvaltojen mustat Yhteiskunta

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Hullua nykyaikaa ”pikku lieveilmiöineen”. Eräs tuuheatukkainen tiedemies (ei ollut Syksy Räsänen) määritteli muistaakseni hulluuden jotenkin näin; ”hulluutta on toistaa samaa (jo huonoksi todettua) asiaa ja odottaa erilaista lopputulosta”. Nyt päästettiin todistetusti (aikaisemmat tuomiot) väkivaltainen neekeri vapaaksi, ja mitä tapahtui? No neekeri otti ja neekeröi väkivaltaisesti. Tuliko yllätyksenä?

 • Oliko uhri vassari?

  Vastaa

  Vai minkä sortin nainen on ”yksin asuva kahden lapsen äiti”? Lapset huostaanotettu, isä teillä tietämättömillä ja ”eniten epäiltynä ovat” paikallinen koripallojoukkue ja pakolaiskeskus? Ja syy siihen miksi tämä ”ihmemies” Anderson pääsi vapaaksi, on luonnollisesti ”koska rasismi”.

  • Reiska

   Vastaa

   Olkoon vaikka vassari, mutta oli valkoinen. Valkoiselle vassarille on vielä mahdollista muuttua valkoiseksi etnonationalistiksi, mutta musta ei koskaan voi muuttua valkoiseksi etnonationalistiksi. Kuten merkittävä valtiomies A. H. aikanaan totesi: ”Kommunistin on hyvin helppo kääntyä kansallissosialistiksi”.

 • "Kenen idea?"

  Vastaa

  No, eri roduilla on erilaiset toimintamallit rakennettu sisäisesti DNA:han. Ja ihminen rakentaa ympärilleen haluamansa elinympäristön. Ympäristö ei siis muokkaa ihmistä vaan ihminen muokkaa ympäristön haluamakseen.

  Olen samoilla linjoilla, miksi väkivaltaiseksi ja yhteiskunnalle vaaralliseksi tunnettu rikollinen vapautettiin? Oliko esim. Suomen viisikko antanut puoltavan lausuntonsa?

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Tässä tapauksessa ”Hiili” olisi pitänyt pitää pannuhuoneessa ja polttaa vuorollaan 😉 uunissa
  Ymmärtääkseni elinkautisvangitkin poltetaan kun aika on.

  Seppo Lehto kuntavaaliehdokas Tampere
  https://Seppo-Lehto-valtuustoon.blogspot.com
  PS 😉 Mustistahan ei ole kyse 😉

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Iski sensuuri?

  • Nimetön

   Vastaa

   Partisaanin kommenttiosion vastaukset tulee viiveellä

 • juha.

  Vastaa

  ”Sopii paremminkin kuin hyvin herra Bidenin politiikaksi. Pedofiili ja saatanan palvoja kun on niin kuin kaikki globalistit. Puoskari Bill Gatesin toisen koronapiikin nimi on ”Lusiferius”!
  Näitä rokotuksia tuleekin sitten olemaan varmaankin joka toinen päivä. Kansikuva tyttömme on niin todennut muiden suurien kanssa. Ja PAH!!!

 • Hyvin menee

  Vastaa

  Joe Biden romuttaa amerikan kovalla vauhdilla. Näyttää siltä, ettei hyvältä näytä. Johan tämä Biden pilasi naisurheilunkin päätöksillään amerikassa.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Niin, minkä naisurheilun? Nythän naistensarjoihin saavat osallistua fyysisesti ylivoimaiset eunukit jolloin oikeilla naisilla ei ole juuri mahdollisuuksia pärjätä.

   • Hyvin menee

    Vastaa

    Sitä tarkoitinkin tässä, tuolla pilaamisella. Eli että laitetaan miehet sinne naisten joukkoon kisaamaan, niin siinä käy noin. Siellä on tuosta moni jo aika näreissään. Tämä Joe Biden tämäkin muutoksen oli ajanut läpi.

    • Tikkakosken Manne

     Vastaa

     Joo, mutta kun ne näreissään olijat ovat ”vain biologisia naisia” joilla ei ”suvaitsevaisten” uudessa uhrihierarkiarkiassa enää ole sitä asemaa kuin mitä oli vielä tasa-arvoon pyrittäessä joten ”sou not!” kuten eräs erinäisiä mäkiä sivutyönään hypännyt filosofi olisi ehkä sanonut. Nyt, post-tasa-arvoisena aikana asia on niin että mitä friikimpi, sitä uhrimpi ja pyhempi, ja muiden täytyy kumartaa, ja tavalliset naiset ovatkin yhtäkkiä hierarkian alimmaisilla askelmilla. Tasa-arvollahan ei enää aikoihin ole ollut sijaa kulttuurimarxistien ajatusmaailmassa, vaan kaikki vanhat valtarakenteet on tuhottava, myös se jo vanhentunut tasa-arvo. Älkää kysykö minkälaisella mentaalisaunasolmulla tämä on mahdollista, mutta juuri noin se ideologia niissä kieroutuneissa piireissä menee, sen nähdäkseen ei tarvitse kuin lukea esimerkiksi BLM- terrorijärjestön ylimmän äly(ttö)mystön julistuksia.

 • Nimetön

  Vastaa

  Pitäsi Bideelle varmaan vihjata, että rikokset vähenee, kun poistetaan kaikki rikokset. Siis lakikirjasta. Jos kaikki on sallittua, niin ei ole rikollisia. Tietääkö joku onko tämä Bidee sukua Suomen Eva Bideelle?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi