Tanskalaisen jalkapallohuligaaniryhmän musta homojohtaja vangittiin pedofiliasta

Jalkapallokannatuskulttuuri on pääasiassa valkoisten reviiriä.

Rotu

Kevin Verner.

Tanskalaisen Brøndby If ‑jalkapallojoukkueen tunnettuihin kannattajiin kuuluva musta Kevin Verner vangittiin epäiltynä 14 nuoren pojan raiskaamisesta. Pedofiili johti kannattajaryhmän sisällä toiminutta huligaaniryhmää.

Tapaus on nostanut tunteita Brøndbyn kannattajien joukossa, sillä miehiseen huligaanikulttuuriin ei kuulu homous eikä pedofilia osana toimintaa. Nyt kyse on vielä ryhmän johtajasta, mikä tekee asiasta vieläkin kiusallisemman ryhmän jäsenille.

Tapaus johtikin BHD-huligaaniryhmän välittömään lakkauttamiseen, minkä jälkeen entiset jäsenet perustivat uuden ryhmän nimeltä Brigade 26. Mustalla pedofiililla ei tähän ryhmään ole asiaa.

Valkoinen alakulttuuri

Jalkapallokulttuuri on lähes täysin valkoisten reviiriä oli kyse sitten ultras- tai huligaani-alakulttuurista. Monissa Euroopan maissa kulttuuri on hyvin politisoitunutta, ja kansallismielisiä kannattajaryhmiä löytyy pitkin Eurooppaa.

Tanskassa kulttuuri ei kuitenkaan ole poliittisesti latautunutta ja siellä maan yhden isoimman kannattajajoukon johtavaksi tähdeksi voi päästä musta homo. Lopputulos tästä oli varsin kiusallinen koko ryhmän kannalta ja johti sen lakkauttamiseen.

Lähde: Hooligans TV

Afrikkalaiset Homolobby Huligaanit Jalkapallo Kannattajakulttuuri LGBT Maahanmuutto Monikulttuurinen rikollisuus Pedofilia Raiskaus Rappiokulttuuri Rikos Rotu Tanska Törkeä raiskaus Ulkomaat Ultras Yhteiskunta

Keskustelu

1 kommentti

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • juha.

  Vastaa

  Ei mikään yllätys homo miesten kohdalla. Yhdysvaltain ennen niin tervehenkisen tominta mahdollsuuden lapsille ja nuorille suonut partioliike tuhoutui täysin kun homot viimeinkin päästettiin toimintaan mukaan vuosikausien vinkumisen jälkeen arvatenkin keiden lobbaamina. Poikia käytettiin seksuaalisesti hyväksi oikein ”kaksin käsin” ja tästä seurasi jäsenmaksujen karkaaminen pilviin jatkuvien oikeudenkäyntien vuoksi. Lopulta koko partioliike meni konkursiin, siinä missä kokonainen Rooman Valtakuntakin aikoinaan teki. Ja vieläpä paljoltikin samasta syystä… No, kuinkas muuten?
  Sanottakoot vielä sekin, että kyseinen häiskä olisi Suomessa valittu ”Vuoden pakolaiseksi”!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi