Kärkkäinen julkaisi mediatiedotteen asiakkailleen liittyen ”salaiseen alekoodiin”

Kärkkäiseltä ehtii vielä tilaamaan pukinkonttiin tavaraa!

Kotimaa

Tavaratalokauppias Juha Kärkkäinen julkaisi mediatiedotteen liittyen ”salaiseen alekoodiin”, josta media vouhotti vastikään. Koodi on ollut julkisessa jaossa, mutta agendajournalistitkin tietävät, että mystisemmällä otsikoinnilla saa aikaan parempia klikkejä.

Kauppias julkaisi mediatiedotteen. Osa medioista julkaisi osan tiedotteesta, mutta tiettyjä osia jäi ”jostain syystä” sensuurin alle. Partisaani julkaisee tekstin kokonaan:

Hyvät asiakkaat,

Viime viikonloppuna MTV ja useat muut suomalaismediat julkaisivat uutisia, jotka käsittelivät tavaratalomme tarjoamaa alennuskoodia rokotekriittisille kansalaisille. Uutisissa kyseenalaistettiin lokakuussa antamani lupaus siitä, etten yhtiön edustajana tai edes yksityishenkilönä jatkaisi enää poliittisten tai yhteiskunnallisten kysymysten kommentointia.

Sekä uutisoinnin sisältö että mittasuhteet kaipaavat oikaisua. Alennuskoodi ei ole tuore vaan se luotiin jo viime huhtikuussa, kun suomalaisten perusoikeuksiin kuuluvia kokoontumis- ja liikkumisvapauksia rajoitettiin. Keväällä yli kuuden hengen ryhmien kokoontuminen ulkona kiellettiin useissa kaupungeissa. Koodi oli silloinen kannanotto kansalaisten perusoikeuksien puolesta. Koodi annettiin kuukausia ennen kuin linjasin itse, etten enää kommentoi politiikkaa. Antamani lupaus siis pitää.

Mitä uutisoinnin mittasuhteisiin tulee, MTV käsitteli tapausta pääuutislähetyksessään heti Suomen hävittäjähankintojen jälkeen. Kukapa olisi arvannut, että alennuskoodilla myymämme 29 tulostinta rinnastuisi puolustusvoimien miljardi-investointeihin?

Vastustan kansalaisten laitonta erottelua heidän terveystietojensa perusteella. Tästä syystä jaoin viime keväänä alennuskoodin tavallisille kansalaisille, jotka uskaltavat ja jaksavat vastustaa epäoikeudenmukaisia rajoituksia sekä koronapasseja pyyteettömästi vapaa-ajallaan. Alennuskoodi ”valkoinenruusu” ei ole omalta osaltani poliittinen kannanotto, enkä tiennyt sen merkitystä, kun siitä päätettiin.

Alennuskoodia kutsuttiin uutisissa ”salaiseksi”. Tosiasiassa koodia jaettiin täysin julkisella Telegram-kanavalla eikä sen näkyvyyttä pyritty rajoittamaan. Minä itse en ole osallistunut kanavan keskusteluihin, eivätkä nimissäni välitetyt terveiset olleet minun kirjoittamiani.

Koronaan liittyy paljon salailua, mutta alennuskoodimme osalta näin ei siis ollut. Onkin ironista, että yhtiötämme ”salailusta” perusteettomasti syyttänyt media ei ole lainkaan kirjoittanut siitä, että globaalia rokotebisnestä hallitsevan Pfizerin hiljattain julkaistuista asiakirjoista paljastui 1 223 koronarokotteeseen liittyvää kuolintapausta ja 158 000 raportoitua terveyshaittaa 90 päivän ajanjaksolla, joka seurasi yhtiön kehittämän rokotteen eräkohtaista käyttöönottolupaa. Tämä on poikkeusajan merkittävä uutinen, mutta siitä on vaiettu.

Suomessa uutiskynnyksen ylittää julkisella Telegram-kanavalla jaettu alennuskoodi, jolla ostettiin yhteensä 29 tulostinta. Uutisoinnin arvoista salailua ei vaikuta kuitenkaan olevan se, että Pfizer pyrki piilottamaan tiedot rokotteensa aiheuttamista kuolemista ja terveyshaitoista 55 vuodeksi. Siinä missä valtamedia piti yhtiömme ”salaista” alennuskoodia valtakunnallisena uutisaiheena, Pfizer todella pyrki salaamaan rokotteensa kohtalokkaat vaikutukset maailmalta. Mitä median puolueettomuudesta kertoo se, että Pfizerin salailu lakaistiin maton alle? Pyhittikö tarkoitus keinot?

Kun media kirjoittaa minusta ja yhtiöstämme, ei kyseessä ole enää pitkään aikaan ollut objektiivinen uutisointi. Sen sijaan jatkuvien hyökkäysten ilmeinen motiivi on puhdas vahingoittamistarkoitus. Lehdistö pyrkii lietsomaan liiketoimintaa uhkaavia boikottikampanjoita yhtiötämme kohtaan, koska en ole yksityishenkilönä valmis hyväksymään esimerkiksi vallitsevaa koronapolitiikkaa. Kyse on poliittisesta vainosta.

Poikkeusajasta huolimatta yhtiömme liiketoiminta jatkuu nousujohteisesti. Myös antamani lupaus tavarantoimittajille ja muille sidosryhmille pitää. Tahdon lisäksi painottaa, että yhtiömme tekee jatkossakin kauppaa kaikkien kanssa näiden yhteiskunnallisiin näkemyksiin katsomatta, sillä erottelun ja poteroitumisen sijaan Suomi kaipaa nyt yhtenäisyyttä!

Ystävällisin terveisin

Juha Kärkkäinen”

J. Kärkkäinen Oy Juha Kärkkäinen Kotimaa Poliittiset viholliset Politiikka Talous Uutiset Valtamedia Yhteiskunta

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Vissiin tylsää

  Vastaa

  Juu, ja heti oli Vasemmistolainen Iltalehti riekkumassa että ”taas antoi Kärkkäinen poliittisen kannanoton”. 

  Mietin vähän että eikö niiden kirjoittelijoilla (ei journalisteilla) ole mitään muuta kirjoitettavaa? Tuola on maailma jossa tapahtuu koko jan kaikkea. Jos muuten olisi tylsää niin katsokoot EU:ta. Sielä tapahtuu koko ajan.

  Mutta kai ne sitten omasta mielestään ovat niitä ihmisiä jotka tuovat päivänpolttavat tapahtumat ihmisten tietoon.

  • zuurnalistit vastuuseen

   Vastaa

   Ei siinä toimittajilla paljoa järki päässä paina, kun vasemmistoideologialla toimittajanplantut kirjoittelevat. Järjestään kaksoisstandardeilla ja ‑naamaisuudella tuotettua höttöä ilman logiikan, neutraalisuuden tai tasapuolisuuden häivää.

   En enää usko siihen, että olisivat tyhmiä/sokeita toiminnalleen. Ihan tietoista se on.

 • p.grandell

  Vastaa

  juha on saakelin hieno äijä!

 • Nationalisti

  Vastaa

  Nyt oli asiallinen tiedote!
  Median suorittama ajojahti on täysin mielisairasta, kansalaiset, keskittäkää ostoksenne jatkossakin Kärkkäiselle, sillä tavalla tuette mm. suomalaista työtä ja valtamediaa v*tuttaa jatkossakin Kärkkäisen suureneva kassavirta!

 • Rea Listi

  Vastaa

  Juha Kärkkäinen, respect!

 • Tekijämies

  Vastaa

  Meidän perhe menee jouluostoksille Lahden Kärkkäiselle ja samalla tankataan auto.

  Ei haittaa mustamaalaukset. On myös hienoa, että Kärkkäinen laajentaa elintarvikkeisiin.

 • Joku Toinen Juha

  Vastaa

  Ja kyllä, olen keskittänyt ostoksia Kärkkäiselle ja aion jatkaa tällä linjalla. Hyvä kauppa, hyvät valikoimat, suosittelen kaikille. Tälläkin hetkellä sieltä tavaraa tulossa.
  Tämä ajojahti on törkeää. Tsemppiä kaimalle.

 • TT

  Vastaa

  Upeaa Kärkkäinen! Markkinataloutta parhaimmillaan, koska aktiivisesti luodaan vaihtoehtoa sekä lääkintätotalitarismille että yhden jakelukanavan neukku-suunnitelmatalous-systeemille, johon suuryritykset, klaus schwabit ja korruptoidut päättäjät meitä pyrkivät pakottamaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Based.

 • Anonymous

  Vastaa

  Take the vaccine against SARS-CoV‑2 virus. You maybe will hear your friends and relatives dying, but we will only hear sound of money! Company will be happy with the fear you feel! Be afraid young ones! There’s a price tag for everything. Even letting the world burn. ‑Pfizer

 • Ristus notta

  Vastaa

  Ja muutama vuosi sitten kun Fazer vouhkasi maahanmuuton puolesta, ei ollut otsikon otsikkoa.
  Ja kyllä, en ole ko. firman tuotteita sen jälkeen ostanut. Tämä maa on sairas ja omaa rosvohallituksen!

 • Plääh

  Vastaa

  Meneekö muiden ketjujen tuotoista iso osa juutalaisille vai miks Kärkkäistä oikein kampitetaan?

 • Jevv Scunns

  Vastaa

  Stand Up Guy…Selkärankainen Kaveri tämä Juha…Hyvä tietää minne rahansa pitää viedä jotta toiminta jatkuu…

 • Viisas Mies

  Vastaa

  Voi vittu mitä paskaa taas kerran. Ettekö te ääliöt ymmärrä että rokotuksen jälkeen kuolleet eivät ole rokotukseen kuolleita. Ei rokote tee ihmistä kuolemattomaksi.
  Kärkkäinen on boikotissa.

 • Viisas Mies

  Vastaa

  Tällä palstalla on raskasta sensuuria. Vain yhdenlaisia mielipiteitä on julkaistu. Tai sitten kukaan fiksu ei lue partisaania. Jouduin vahingossa tänne.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi