Huumoria viikonloppuun: Äärivasemmistolaisen reaktio Partisaanin joulukalenteriin

Katso uutisen lopussa oleva kooste Timo Rossin sekoilusta ja pohdi hetki kotimaisen äärivasemmiston kaksinaismoralismia:

Viihde

Timo Rossi.

Kuten sosiaalisen median keskustelua seuraavat lukijamme ovat panneet merkille, suomalainen äärivasemmisto on jälleen hälytystilassa Partisaanin joulukalenterin vuoksi. Useat äärivasemmistolaiset ovat piilottaneet tilinsä joulukuun ajaksi, ja rikosilmoitusten tehtailu käy kuumana, vaikka ”kytät” ovatkin ”natsisikoja”.

Tämän joulun säälittävimmän kommunistitontun arvonimen saa lempääläinen äärivasemmistolainen Timo Rossi, joka paljastui kalenterimme ensimmäisestä luukusta. Rossi on jakanut äärivasemmistolaisen Varisverkoston materiaalia, jossa on maalitettu jopa alaikäisiä isänmaallisia suomalaisia. Vastineeksi tästä päätimme julkaista Rossin kotiosoitteen, minkä jälkeen kommunistiaktiivi kertoo viettäneensä unettomia öitä kriisitunnelmissa.

Monet ovatkin seuranneet huvittuneina Rossin toimintaa joulukuun ajan. Vaikuttaa siltä, ettei Rossi suostu hyväksymään sitä, että isänmaallisten nuorten maalittamisella voi olla seurauksia. Katso alla oleva Toni Jalosen julkaisema kooste Rossin sekoilusta ja pohdi hetki kotimaisen äärivasemmiston kaksinaismoralismia:

Lähde: Toni Jalonen

Äärivasemmisto Antifa Kaksinaismoralismi Kommunismi Kotimaa Maalittaminen Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Timo Rossi Toni Jalonen Varisverkosto Viihde

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Nimetön

    Vastaa

    Nuku hyvin Timo! 🤗

    • Klux

      Vastaa

      Aikuinen ”mies” varisverkostossa tainnut jäädä lapsuuden leikit leikkimättä

    • pzkw

      Vastaa

      Niinpä… mutta silti kannattaa välillä herätä yöllä kurkkimaan verhojen välistä pihalle ja varmistaa ettei nurkilla hiivi pahoja natseja. On hyvä olla varautuneena 247.

  • Tolkku Takaisin

    Vastaa

    Kommunistien elämänohje kuluu: ”Valvo kaikkien ihmisten toimintaa ja puutu heidän asioihinsa, ole tungetteleva ja pakota kaikki toimimaan omien mielipiteitesi mukaan”. Kommunisti tavoittelee aina totaalista valtaa muiden ihmisten yli, vaikka tai ehkä juuri siksi, että on ihmisenä täysin alimittainen epämuodostunut hirviö. On vaikeaa olla tuntematta inhoa ja kiukkua, kun näkee missään näitä. Tämän kiukun kommunistit pyrkivät määrittelemään viharikokseksi, vaikka se on elämää suojeleva luontainen reaktio. Tulevaisuudessa kommunismi tulee ehdottomasti saattaa rikoslakiin.

  • Mossberg

    Vastaa

    Se osoite ?

    • Nimetön

      Vastaa

      Artikkelissa linkki jossa timo esitellään ja osoite siellä lopussa

  • Brust An Brust

    Vastaa

    Timo Rossi Romo Tissi.

  • Yllättävä ääni selkäsi takana

    Vastaa

    Timo, tiedän, että luet tämän.

    Tiedän myös missä lähikaupoissa käyt… 😘

    • Salomon

      Vastaa

      He he he

  • Suomi

    Vastaa

    Neukkulan kadottua, näiden täysin mielisairaiden täytyi löytää uusi palvonnan kohde. Nyt nämä samat, Neukkulaa palvoneet miehet? nuolevat homojen perseitä ja kuolaavat lesbojen perään. 100 miljoonaa kommunismiunelman uhria ei riittänyt siitäkään huolimatta, että tervejärkinen maailma tuomitsee teot. Nyt näillä Timoilla Juliuksilla on korvikkeena uusi palvonnan kohde, jossa biologialla ja tieteellä ei ole painoarvoa(ei ole koskaan ollut). Mulkkuja liitetään ompeleilla naisten kehoihin ja hukkaviivoja veistellään miesten kehoijin. Eli täysin skitsofrenista toimintaa, mutta eihän se psykopaatteja haittaa. Pikemmin olo tuntuu kotoisalta.

  • dad

    Vastaa

    korjaan, 200 milj. kommunismin uhria

  • Ristus notta

    Vastaa

    Nazien puuhastelut on pientä pohjakohinaa komukkien tekoihin verrattuna

  • Pasi

    Vastaa

    Timon sängyn alla ja vaatekomeroissa natseja? Jääkaapissakin on muutama natsi?

  • mielipiteenmuokkaajatrolliko

    Vastaa
  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi