Esittelyssä mielenosoituksissa riehuva anarkistitransu Axel ”Laura” Salmenkallio

Koska Salmenkallio on puhunut aktiivisesti "antifasistisen suoran toiminnan" puolesta, on hänellä suuri riski käyttäytyä väkivaltaisesti mielenosoituksissa.

Poliittiset viholliset

Axel Rogerinpoika eli "Laura" Salmenkallio.

Kansallismieliset ovat panneet viime vuosina merkille mielenosoituksissa naista etäisesti muistuttavan äärivasemmistolaisen häirikön, joka on piilottanut identiteettinsä yleensä hengitysmaskin taakse. Monet ovat epäilleet kyseessä olevan ”Taikurityty”-nimimerkkiä käyttävä Internet-pervertikko, mutta Partisaani on nyt vahvistanut, että kyseessä on tosiasiassa transu Axel Rogerinpoika Salmenkallio (s. 1997).

Internetissä nimimerkkejä LauraSkallio, Lauranarkisti ja Guugeli 169 käyttävä Salmenkallio on transu, joka käyttää nykyään etunimeä ”Laura” osana kieroutunutta sukupuoliroolipeliään. Musiikkia harrastava äärivasemmistolainen soittaa Ghosts on TV- ja Knife Girl ‑nimisissä yhtyeissä.

Sosiaalisessa mediassa Salmenkallio kannustaa seuraajiaan säännöllisesti suoraan toimintaan kansallismielisiä aktivisteja vastaan. Tämän vuoksi julkaisemmekin Salmenkallion esittelyn tänään, päivää ennen itsenäisyyspäivän kulkuetta. Kansallismielisten kannattaa pitää häiriköivää transua silmällä ja tarvittaessa puuttua hänen toimintaansa sopivin keinoin.

Salmenkallio mustassa takissa kurditerrorismia tukevassa mielenosoituksessa.

”Keskittyy suoraan toimintaan”

Erityisen aktiivisesti Salmenkallio edistää äärivasemmistolaisen Varisverkoston asiaa. Kuten olemme uutisoineet, Salmenkallion tukema Varisverkosto on jakanut kansallismielisten kotiosoitteita sekä jopa uhkaillut näiden puolisoita ja lapsia. Tämän vuoksi päätämme julkaista Salmenkallion puhelinnumeroon (+358404171379) liitetyn kotiosoitteen, jotta hänen naapurinsa osaavat pitää rikoksista fantasioivaan anarkistiin tarvittavaa etäisyyttä: Vironkatu 10 D 21, 00170 Helsinki

Nuoruudessaan Sibelius-lukiota käynyt Salmenkallio opiskelee nykyään valtiotieteitä Helsingin yliopistossa. Poleemi-nimisessä opiskelijalehdessä Salmenkallio kertoo poliittisen herätyksensä tapahtuneen, kun ”avoin uusnatsijärjestö” Suomen Sisu järjesti juhlakokouksen lähellä hänen kotiaan. Lehdelle Salmenkallio kertoi ”keskittyvänsä suoraan, järjestäytyneeseen toimintaan anarkismin, antiautoritäärisen ja antifasistisen aktivismin parissa”.

”Oon yleensä keskittynyt yleensä enemmän tällaiseen suoraan toimintaan, joka voi olla monennäköistä – ihan jostain mielenosoituksista ja muista konkreettisista väliintuloista lähtien,” Salmenkallio totesi Poleemille.

Riehui Oodissa

Esimerkki ”konkreettisesta väliintulosta” saatiin tänä kesänä, kun Helsingin Oodi-kirjasto päätti järjestää 1.7. ”drag queen ‑satutuokion alle 5‑vuotiaille”, jossa fetissiasuun pukeutunut transuaktivisti päästettiin samaan tilaan pienten lasten kanssa. Joukko kansallismielisiä ja konservatiiveja päätti järjestää mielenilmauksen pedofiilitapahtumaa vastaan, minkä vuoksi Salmenkallio puolestaan nousi barrikadeille satutunnin puolesta.

Tapahtumassa kuvatuilla videoilla aggressiivinen ja naamioitunut Salmenkallio (jota silminnäkijät kuvasivat ”naiseksi pukeutuneeksi mieheksi”) kävi käsiksi konservatiiviseen pastoriin, yritti lyödä vastamielenosoitukseen osallistunutta naista, huusi vihaavansa perinteisten perhearvojen kannattajia ja provosoi tappeluita. Alla olevalla videolla Salmenkallio näkyy kohdasta 8:20 eteenpäin.

Vaikka Salmenkallio oli ainut aggressiivisesti Oodissa käyttäytynyt henkilö, juutalaisomisteinen valemedia Helsingin Sanomat väitti, että satutuokion vastustajat olivat levottomuuksien takana. Äärivasemmisto voi aina luottaa siihen, että valtamedia valkopesee heidän rikoksiaan ja häiriökäyttäytymistään.

Salmenkallion käytöstä Oodissa rauhoitti se, ettei hänellä ollut juurikaan aatetovereita mukana. Koska Salmenkallio on puhunut aktiivisesti ”antifasistisen suoran toiminnan” puolesta, on hänellä suuri riski käyttäytyä väkivaltaisesti mielenosoituksissa. Siksi Partisaani ottaa huomenna lukijavinkkejä vastaan Salmenkallion toiminnasta itsenäisyyspäivän marsseilla: partisaani_toimitus@protonmail.com

A-ryhmä Äärivasemmisto Äärivasemmistolainen väkivalta Anarkismi Antifa Axel Rogerinpoika Salmenkallio Ghosts on TV Helsingin yliopisto Homolobby Knife Girl Kotimaa Kurditerrorismi Lasten seksualisoiminen Lasten seksualisointi Laura Salmenkallio Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Suomen Sisu Transut Varisverkosto Yhteiskunta

Keskustelu

23 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Snif

    Vastaa

    Sehän tuossa onkin vaarallisista, että tuon kaltaiset mielisairaat saa käydä vapaasti iholle, mutta jos hiukankin tönäisee kauemmaksi, kaikki valtamediat syyllistää itsensä puolustajaa ja samalla kaikkia normaaleja ihmisiä.

    • society

      Vastaa

      tervetuloa pellemaailmaan

  • tutkija88

    Vastaa

    Partisaani voisi järjestää tiedustelukursseja kansallismielisille, sen verran tehokkaasti näiden helsinkiläisanarkistien henkilöllisyyksiä ja mt-ongelmia täällä paljastetaan. Axelilla (he/him) näyttää muuten olevan aika nimekkäät sukujuuret, joten päässee tulevaisuudessa ihan suhteiden avulla pitkälle viihdebisneksessä.

  • Nimetön

    Vastaa

    Kävin sillo oodis ja näin tän runkun siel ja se tosiaa oli ainut väkivaltane siellä

    • Finnland Erwache

      Vastaa

      Tuossa linkissä missä sanotaan että Helsingin Sanomat väitti, niin kun siitä klikkaa tulee kansalaisen artikkeli aiheesta. 

      Olis hyvä löytää Hesarin artikkeli aiheesta jotta saadaan taas todiste saastaisen juutalaismedian valheista.

  • Late

    Vastaa

    miten on mahdollista että tollasen tikkukätisen muikunruodon annetaan koskee keneenkään. eihän toi rääpäle pärjää edes lumiukolle. täytyypä pitää naama muistissa ja teloo toi pilliruokintaan

  • pöh

    Vastaa

    Onkohan siellä (antifasisti) vasemmistofasismipiireissä yhtään täysjärkistä ihmistä?
    Kaikki vaikuttaa ihan pehmeän huoneen porukalta.

    • JFK

      Vastaa

      Pöh: ”Onkohan siellä (antifasisti) vasemmistofasismipiireissä yhtään täysjärkistä ihmistä?”

      Oli siellä kuulemaa yksi suhteellisen järkevä, mutta hänkin lähti pois. Sanoi lähtiessään, että ”ei tätä menoa kestä hullukaan”.

    • Late

      Vastaa

      ei ole. yksikään täysijärkinen ei ole antifasisti/anarkisti tms. oltava pahat mt ongelmat ollakseen tollanen roskaläjä

  • Bella

    Vastaa

    Kasittamatonta, etta yliopistolehti tukee avointen tappouhkausten lahettamista.

  • make

    Vastaa

    Kumma kuinka noiden vassareiden osoite on aina tyyliin blaablaakatu n x n. Ei niillä kellään aktivisteilla omaa taloa ole. Siitäkään tuo paha mieli tulee kun tietää ettei omillaan sitä omaa taloa tule koskaan tehtykään.

  • Nimetön

    Vastaa

    Minulla oli kyllä kytevä epäilys siitä, ettei täällä maltettaisi olla jatkamatta kalenterisotaa. Olin oikeassa. Kirjaston pitäisi olla rauhoitettu paikka myös kaikenlaisilta uskonlahkojen käännyttäjiltä.
    Kyseinen pastori on halveksuttava enemmän kuin vihattava.

    • Ukki Väinämöinen

      Vastaa

      Ehdottomasti myös pakanoilta ja ateisteilta, jääkö sinne sitten ketään jäljelle

  • Evplasse

    Vastaa

    Näkyy ja kuuluu korvienvälisukupuolisuus, voi aikoja voi tapoja

  • ihmettelen

    Vastaa

    Ovatko kaikki, siis KAIKKI, Helsingin Varisten ja A‑ryhmän alle 30-vuotiaat aktiivit transuja?? 😀

    • Sanna Mirella

      Vastaa

      Kaikki nuo aktiivit ovat jotain pervoja. Muita ei joko ole tai sitten eivät halua toimia aktiivisesti ja olla tekemisissä pervojen kanssa. Sama mielenvikaisuus joka aiheuttaa itsensä näkemisen esim muunsukupuolisena kirahvina, aiheuttaa näemmä myös äärivasemmistolaista käytöstä.

  • Tekijämies

    Vastaa

    No mut hei, onhan Rogerinpojalla sentään rintaliivit!

    Entäs vessassa käynti, istuuko kyykkypissalle?

  • Oracle Flame

    Vastaa

    Eiköhän tämäkin tapaus pääty niin että tuo eimitenkäänerityinen-perushomo siideri/pilleripäissään puukottaa äitiään ja joutuu vankimielisairaalaan. Ulos kaapista rohkeesti vaan, niin ei tarvitse teeskennellä maailmanparantajaa eikä tilata netistä tissiliivejä.

  • Imbesilli

    Vastaa

    Varmasti dem/vihr/vas ehdokkaana vaaleissa.

  • Konservatiivi

    Vastaa

    Sukupuolipelleistä tekee vaarallisia se, kun ne kaikki on jollain laillisella tai laittomalla hormonilääkityksellä. Noilla hormoneilla on arvaamattomia seurauksia ihmisen käytökselle. 

    Kuulin yhdestä täkäläisestä kahelista joka halusi olla nainen. Alkoi nopsia mistä lie saatuja nappeja ja paino lisääntyi 60 kiloa. Sama ihminen saattoi saada outoja itkupotkuraivareita ruokaostoksilla käydessään.

  • aleksis kinnula

    Vastaa

    IDIOOTIT JÄTTÄKÄÄ MUIKKU RAUHAAN

    • Julli

      Vastaa

      Mielenterveyspotilas puolustamassa mielenterveyspotilasta?

      Jos puolustat itseäsi tällaisen epäihmisen hyökkäyksen vuoksi, sinulla on todellinen vaara joutua syytetyksi taposta. Niin heikolta, hauraalta ja onnettomalta tämän mielenterveyspotilaan fyysinen olemus vaikuttaa. 

      Johtuukohan tämän mielenterveyden ongelmat hauraasta fyysisestä olemuksesta vai päinvastoin?

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi