Äärivasemmisto ei julkaise maalituskalenteria tänä jouluna – Partisaanin vastakampanja toimi!

Vaikka äärivasemmiston saarnaamat "monikulttuurisuuden", "antirasismin" ja homoideologian arvot ovat täysin valtavirtaa, haluavat kaikki Varisverkoston taustahahmot toimia jostain syystä julkisuudelta piilossa.

Poliittiset viholliset

Vasemmalla äärivasemmiston "paljastamia" kansallismielisiä, oikealla Partisaanin paljastamia äärivasemmistolaisia.

Kuten lukijamme ovat panneet merkille, Partisaani ei jatkanut tänä talvena jo perinteeksi muodostuneen äärivasemmistoaiheisen joulukalenterin julkaisua. Syy tälle on se, että Varisverkosto päätti tänä vuonna lopettaa kansallismielisiä maalittavan kalenterin julkaisemisen.

Varisverkosto on aloitteellista poliittista väkivaltaa kannattava vasemmistolainen Internet-ryhmä, jonka aktiivijäsenistä nopeasti kasvava osuus koostuu transuista ja mielenterveysongelmaisista yhteiskunnan väliinputoajista. 2020 järjestö päätti painostaa kansallismielisiä julkaisemalla näiden yksityistietoja omassa ”joulukalenterissaan”.

Partisaani vastasi samalla mitalla ja alkoi julkaista kalenteria Varisverkoston kannattajista ja muista suomalaisvastaisista aktivisteista. Samalla Partisaani ilmoitti, että lopetamme kalenterin julkaisemisen heti, kun Varisverkosto tekee samoin. Varisverkoston maahanmuuttajataustainen aktivisti kirjoitti kuitenkin tuolloin sosiaaliseen mediaan, ettei hänen järjestönsä ”neuvotelle” natsien kanssa.

Kuvakaappaus äärivasemmiston sisäisestä keskustelusta.

Hyvin erilainen sisältö

Kilpailevien kalentereiden sisältö erosi kuin yö päivästä. Siinä missä Varisverkosto ”paljasti” täysin avoimesti toimivien kansallismielisten aktivistien urheiluharrastuksia ja opiskelupaikkoja korkeakouluissa, Partisaani paljasti usein aiemmin kokonaan nimettöminä toimineiden kommunistiaktivistien todellisia nimiä, vakavia rikostuomioita, raiskausfantasioita, päihde- ja mielenterveysongelmia sekä jopa kirjaimellisia huorabisneksiä.

Tämä johti siihen, että ”kalenterisodaksi” kutsutusta ilmiöstä muodostui äärivasemmistolle lopulta erittäin kiusallinen pr-ongelma.

Erityisen vaikea tilanne oli Varisverkostoon kuulumattomille äärivasemmistolaisille, jotka pelkäsivät, että Partisaani paljastaa näiden nimet, diagnoosit ja rikostuomiot omassa kalenterissaan. ”Kalenterisota” alkoikin repiä Suomen äärivasemmistolaista liikettä sisältä päin, kun yhä useampi äärivasemmistolainen kysyi Varisverkostolta, mikseivät he voi lopettaa kostonkierrettä, vaikka Partisaani on jo lupautunut omalta osaltaan lakkauttamaan kalenterinsa.

Lukijan tekemä meemi kalenterisodan luonteesta.

Äärivasemmiston mielenterveys rakoilee

Kun ”kalenterisodan” toinen kierros alkoi 2021, Varisverkosto varautui ennakkoon sisäiseen kritiikkiin julkaisemalla huvittavan toimintaohjeen ”maalitetuiksi” tulleille äärivasemmistolaisille. Partisaanin kalenteria pelänneille kommunisteille muun muassa todettiin:

”Heti epämiellyttäviksi koettujen paljastusten kohteeksi joutumisen jälkeen voivat esimerkiksi sairasloma, toiselle paikkakunnalle matkustaminen tai ystävän luo majoittuminen tuntua tarpeellisilta toimilta ja kenties ollakin sitä alkujärkytyksestä selviämiseksi.”

”Jos esimerkiksi yksin kotona oleminen tai kaupassa käynti tuntuvat vaikealta, kannattaa kysyä, voisiko ystävä kenties majoittua väliaikaisesti luoksesi ja saattaa sinua vaikeilla taipaleilla.”

Runsasta alkoholinkäyttöä kannattaa välttää heti paljastuksen jälkeisinä päivinä muistin ja tunne-elämän normaalin toiminnan tukemiseksi.”

Ilmeisesti ahdistusoireista ja runsaasta alkoholinkäytöstä kärsineiden äärivasemmistolaisten määrä ylitti vuoden 2021 loppuun tultaessa kriittisen pisteen, sillä 2022 Varisverkosto päättikin luopua kalenterihankkeestaan. Järjestö ei antanut aiheeseen liittyen julkista lausuntoa, vaan kaikki tehtiin häveliäästi hiljaisuudessa, jotta harvinaisen epäonnistunutta kampanjaa ei tarvitsisi enää ruotia lainkaan.

Jelena Kiilholma oli yksi kalenterimme paljastamista äärivasemmistolaisista prostituoiduista.

Äärivasemmisto tahtoo piilotella

Erityisesti pääkaupunkiseudulla ja Tampereella toimivat Varisverkoston paikallisryhmät ovat kokeneet kovia iskuja viimeisten kahden vuoden aikana juuri siksi, että kansallismielinen tiedustelu- ja paljastustoiminta niitä kohtaan on lisääntynyt huomattavasti. Kun esimerkiksi paljastimme 2021 syksyllä anarkistiliikettä rahoittavan Kivitaskut-järjestön taustahahmo Matias Heinon todellisen identiteetin, väkivaltafantasiat ja velkaongelmat, lopetti Kivitaskut nopeasti kaiken julkisen toimintansa. Tätäkin kirvelevämpää oli, kun Partisaani paljasti Tampereen näkyvimmän antifasistin, Tuomas Tinganderin suorittamat seksuaali- sekä väkivaltarikokset naisia ja eläimiä vastaan.

Vaikka äärivasemmiston saarnaamat ”monikulttuurisuuden”, ”antirasismin” ja homoideologian arvot ovat täysin valtavirtaa, haluavat kaikki Varisverkoston taustahahmot toimia jostain syystä julkisuudelta piilossa. Kerta toisensa jälkeen Partisaanin julkaisemat paljastusartikkelit ovat johtaneet siihen, että antifasistiset aktivistit ja/tai heidän pyörittämänsä pienjärjestöt painautuvat kokonaan maan alle.

Koska aktiivinen tiedustelu on yksi tehokkaimpia tapoja torjua kulttuurimarxismin syöpää, otamme jatkossakin lukijoilta vastaan havaintoja paikallisista äärivasemmistolaisista: partisaani_toimitus@protonmail.com

Aiheesta lisää:

Kuva-arvoitus: Kuka ylläpitää ”Natsitontut”-tiliä?
Yleisö päättäköön kalenterisodan voittajan
Esittelyssä Varisverkoston toimintaohje maalitetuille
Huumoria viikonloppuun: Vertailussa Partisaanin ja Varisverkoston joulukalenterit

Kotimaa Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos

Keskustelu

18 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • GLGL

  Vastaa

  Suoraselkäistä toimintaa Partisaanilta pitämällä sanansa.
  Harmi, ettei varisverkoston kalenterin avulla pääse enää näkemään hienoja isänmaallisia aktiiveja.

 • Ei sääliä

  Vastaa

  En tunne mitään sääliä äärivasemmistolaisia ”maalitettuja” kohtaan. Päinvastoin, toivottavasti kommarisuvakkeja alkaa ahdistaa vielä enemmän!

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kaikesta julkisesta uhosta huolimatta lopettivat kalenterin tekemisen kuitenkin.
  Ainoa, mikä harmittaa on se, ettei Partisaanin kalenteria enää ilmesty, oli hauska naureskella mt-ongelmaisille transuille ja vasemmiston väkivaltauholle.
  Variksien aloittama kalenteri taisi repiä heidän omaa porukkaansa enemmän hajalle kuin ikinä osasivat arvatakaan.

 • TT

  Vastaa

  Joulun odotusta ei pidä pilata pervoilla luusereilla. Mutta niin kauan kuin juutalaismafia tai höyrähtäneet viherkommunistit pakkosyöttävät meille kaikenlaista sairautta esim. Hollywoodista tai USA:n yliopistoista käsin, niin on oltava valppaana rappiokehityksen kääntämiseksi. Ehkä on syytä esitellä muutama ihmisraunio pelotteeksi silloin tällöin. Sellaiset ovat se lopputulema, johon valkoisia kansoja rappioon ja itsetuhoon aivopesevä klikki pyrkii.

  • Ossi

   Vastaa

   Sikäli ihan oikeassa. Pervoilun kohteet ovat aikaan saannos meidän mädäntyneestä yhteiskunnasta ja sille altistuminen on tyhmää. 

   Monikansallisuuden mädätykseen mitä megakoorporaatiot tekevät. Niiden vaikuttamiseen on erittäin vaikeata puuttua, mutta paikallisiin antifasisteihin jotka aiheutta rienaa vähän väliä monen km-elämään internetin ulkopuolella. Siihen vaikuttaminen huomattavasti helpompaa. Siksi luulen että näitä tehdään. Jotkut saattavat kokea ”hyvän maun” rajan ylittyneen, mutta joskus on vain taisteleva tulta tulella. Jos joku perserssi tai psykopaatti nautintoa näistä. Se on heidän ongelma.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Aika ikävää. Nämä antifasisteja esitelleet joulukalenterit ovat olleet hauskoja. On nähnyt hulluja transuja.

 • Kansan puolella

  Vastaa

  Huomaa taas, että kansallismieliset on vahvempia myös henkisesti suvakkeihin verrattuna. Ei mitään uutta

 • J P

  Vastaa

  Harmi. Vassareiden luukkuja lukiessa muistuu aina mieleen, että asiat voisivat olla huonommin, joka puolestaan tuntuu hyvältä koska nämä ihmisriekaleet edustavat yleensä niitä asioita joita vihaan.

 • When hunted becomes the hunter

  Vastaa

  Siis vaikka varisverkosto ei ”neuvotelle” meikäläisten kanssa, niin nöyrä luovuttaminen on ok?

 • FN Fallout

  Vastaa

  Vasurit eivät selvästikään kestänyt omaa lääkettään, pieni mutta kaunis ironian voitto meille 😀

 • Partisaanin pillukalenteri

  Vastaa

  Wööwöö, pitäähän teille nazeillekin olla jotain silmäruokaa olla.Katsoa saatte, mutta ette koskea.Mahtaa teitä nyt viiksettää.Mä saan tehdä molempia, suostumuksella tai ilman, kun olen vassari.Olen mä niin saatanan kova jätkä.Wöö.

 • pohdiskelija

  Vastaa

  Luulin pitkään, että nämä Onlyfans-läpät oli pelkkää vittuilua vassareille, mutta Partisaanin joulukalenterista opin, että ihan oikeita HUORIA siellä variksissa vaikuttaa. Tästä huolimatta Tingander ja co. joutuvat silti ottamaan aatesisaria väkisin. Miksei kysyntä ja tarjonta kohtaa?

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Homma toimii, tosin Partisaanin kalenteri piristi mukavasti pimeää vuodenaikaa.

 • Kiitos partisaani.com !

  Vastaa

  Ei enää pelkoa ja häpeää, lainaus ”Erityisen vaikea tilanne oli Varisverkostoon kuulumattomille äärivasemmistolaisille, jotka pelkäsivät, että Partisaani paljastaa näiden nimet, diagnoosit ja rikostuomiot omassa kalenterissaan”.

  Isot Kiitokset partisaani.com!!!!!!

  Varisverkkolaiset

 • Sustaipale

  Vastaa

  Paras aika potkia on kun toinen on maassa joten toivottavasti Partisaani tekee joulukalenterin kuitenkin taas.

  • Lupaus.

   Vastaa

   Partisaani toimitus on herrasmiehiä, eivätkä sorru sellaiseen, koska lupaus on lupaus.

 • Nimetön

  Vastaa

  Oli syy mikä tahansa, on hyvä päätös, ettei joulukalentereita julkaista kumminkaan puolin. Mitäpä kenellekään kuuluu toisten mielenterveysongelmat.

  • JFK

   Vastaa

   ”Mitäpä kenellekään kuuluu toisten mielenterveysongelmat.”

   Se kuuluu silloin, kun mielenterveysongelmaiset vaikuttavat yhteiskunnalliseen päätöksentekoon.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi