Yle lepyttelee nyt Suomineidot-dokumentista raivostunutta äärivasemmistoa pedofiili-dokumentilla

Äärivasemmiston itkupotkuraivarointi sai Ylen selvästi takajaloilleen.

Poliittiset viholliset

Viime maanantaina Yle julkaisi dokumentin kansallismielisistä suomalaisnaisista. Koska dokumentti oli kerrankin melko neutraali, nosti äärivasemmisto sosiaalisessa mediassa ja lehdistössä valtavan älämölön. Viikkoa myöhemmin, ilmeisesti äärivasemmiston mielipahaa hyvittääkseen, Yle Areenaan ilmestyi Hiljaisuus-niminen dokumentti Aleksina esiintyvästä pedofiilista.

”Aleksi” ei esiinny lainkaan oikealla nimellään tai kasvoillaan. Uhriutumisen lisäksi 14 minuutin ”dokumentin” aikana nähdään ja kuullaan näyteltyjä kohtauksia päähenkilön työpäivästä ja läheisten kanssa ruokailusta. Ylen aikaisempien pedofiili-dokumenttien tapaan Hiljaisuus on niin ikään käytännössä nyyhkytarina, jolla pyritään normalisoimaan pedofiliaa.

Lue lisää äärivasemmistosta ja pedofiileista:

Turku ilman natseja: Pitääkö pedofiili Sasu Haapanen puheen tänäkin vuonna?

Varisverkosto suree Kenoshassa ammuttua juutalaispedofiilia

Jo toinen pedofiili liitetty Turku ilman natseja –tapahtumiin

Kulttuurimarxistit Tuomas Enbuskelle: Pedofiilien ja murhaajien haastattelu käy, Wiikin ja Lokan ei!

Äärivasemmiston joulukalenteri: Vasemmistopedofiili Jouni Valkosen uusi henkilöllisyys

#PunksToo-naiset: ”Raiskattavan näköinen huora” on meidän piireissämme kehu, pedofilia yleistä

Outi Kumpuniemen nimi katosi vihreiden sivuilta pedofiiliuutisen jälkeen

Äärivasemmisto Jouni Antero Valkonen Kotimaa Pedofilia Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Sasu Haapanen Turku ilman natseja Uutiset Valtamedia Varisverkosto Yle

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Teeperi

  Vastaa

  Äärivasemmistolla ei varmasti mene pedofilian normalisointi tunteisiin. Varmaan pitävät pedofiilejakin jonain ”sorrettuna vähemmistönä”

 • TT

  Vastaa

  Kommunistit vihaavat lapsia ja perhettä, koska lähisukulaisilla terästetty ydinperhe on ihmisen terveen henkisen ja fyysisen kehityksen paras ympäristö. Perhe-elämä kasvattaa myös aikuisia eikä näistä ei niin helposti tule itsekeskeisiä narsisti-psykopaatteja, joita vilistää nykypolitiikassa. NWO-johtajat, nämä merkelit, macronit ja trudeaut ja kaiken maailman Young Global Leaderit tuppaavat olemaan lapsettomia ja seksuaalisesti perversioituneita. Tämä kuuluu kulttiin. Ja jos perhe on, se on rikosperhe. Useilla USA:n demokraattivaikuttajilla on pojat, jotka häärivät Ukrainassa erittäin hämärissä ja vaarallisissa bisneksissä.

 • Jones

  Vastaa

  Ensin homous ja hassis, sitten homopedofiilia ja heroiini. Siinä median omistajien linja. Ehkä siksi, että he tuntisivat olonsa kotoisaksi.
  Afganistanilainen poikien raiskausperinne järkyttää
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/afganistanilainen-poikien-raiskausperinne-jarkyttaa-usa-vaatii-sotilasjoukoilta-toimia/6054236#gs.jTzdsKqR
  Bacha-Bazi – The Real FACE of Pakistan !
  https://www.youtube.com/watch?v=ybO-Q-FyGoY

 • Känkkä

  Vastaa

  Oli joskus 1995 tai 1996, kun ensimmäisen kerran keltaisen lehdistön lööpeissä mainittiin pedofiilit ja asiaa pyrittiin tuomaan esiin ongelmana, johon he tarvitsevat apua. Sitä aikaisemmin kansalle oli riittänyt Jammu-setä ja kenenkään ei odotettu häntä kohtaan tuntevan minkäänlaista sympatiaa.

  Nyt liki kolmekymmentä vuotta myöhemmin vasemmiston tavoitteet ovat edenneet ja ajan kuluessa on käynyt ilmi, että tässä maassa on aina suojeltu pedofiileja ja heidän rinkejään. He ovat vuosikymmeniä nauttineet mm. joidenkin herätysliikkeiden suljettujen piirin suojaa ja noiden liikkeiden jäsenistö on syystä tai toisesta suojellut näitä, vaikka heillä itsellään ei kyseisiä taipumuksia olisi.

  Sanomattakin lienee selvää, että tuon dokumentin, kuten muunkin mädätyksen vuosikymmenten aikana, jätän katsomatta.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Arkipäivän sionismia. Pitää muistaa, että kommunismi on tähän asti juutalaisten suurin riemuvoitto. Venäjällä lähinnä viinamyyjinä kunnostautuneet sionistit pääsivät tappamaan tsaariperheen ja myöhemmin miljoonia ja taas miljoonia tavallisia venäläisiä. Sionismin ensimmäinen suuri voitto!

  Nyt arkisionismi on syvällä yhteiskunnan rakenteissa. Kaikki ydinperhettä ja yhteiskuntaa mahdollisimman tehokkaasti tuhoavat perversiot ovat peruskamaa valkoisten kansanmurhan toteutuksessa.

  Sionisti vihaa valkoista perhettä, valkoista kansaa ja valkoista maata. Ja muistakaa: Sionisti vihaa myös valkoisia lapsia! Yhdysvalloissa valkoisia lapsia sorretaan ja syyllistetään joistakin kuvitelluista synneistä, joita jotkut kuvitellut ”rasistit” ovat joskus tehneet.

  Mutta oletteko kuulleet koskaan jonkun vaativan sionisteilta eli juutalaisilta korvauksia niistä esim. Venäjän kansaan kommunismin nimessä tehdyistä hirmuteoista? Ehei, sionisti on kärkkäänä kupilla, kun heille jaetaan korvauksia heidän ”kärsimyksistään”, mutta hiljaa kuin hiiri, kun luetellaan heidän tekojaan niin ennen kuin nyt. Sellainen on sionisti. Ah niin lauteilla, kun rahaa jaetaan ja rahaa vaadittaessa viaton kuin jeesus itse. Swidunamen.

 • jj

  Vastaa
 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi