Äärivasemmiston joulukalenteri: Panu Höglund ja ”oikeuden miekka”

Höglund on avoimesti raiskauksista fantasioinut naisvihaaja, joka päätti solmia epäpyhän liiton feminististen kulttuurimarxistien kanssa siksi, että hän vihaa valkoista rotua jopa enemmän kuin naisia.

Poliittiset viholliset

Panu Höglund.

Partisaani päätti käynnistää jo toisena perättäisenä vuonna äärivasemmiston joulukalenterin, jossa jokaisen luukun takaa paljastuu poliittiseen väkivaltaan, häirintään, suomalaisvastaisuuteen tai kaikkiin näihin syyllistyneitä marxistitonttuja. Inspiraatiota ammennamme kotimaiselta laitavasemmistolta, joka on huonolla menestyksellä pyrkinyt painostamaan kansallismielisiä toimijoita.

Kalenteriperinne käynnistyi viime vuonna, kun äärivasemmistolainen Varisverkosto julkisti kansallismielisiin kohdistuneen maalitusjoulukalenterin. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Ennustamme, että maukkaita uhriutumisen hetkiä on odotettavissa myös tänä vuonna. Tämän puolesta puhuu se, että hiljattain Varisverkosto joutui laatimaan kannattajilleen oppaan siitä, millaisiin mielenterveysongelmiin vasemmistolaiset voivat ajautua jouduttuaan ”natsien” maalittamaksi. Voit lukea referaattimme hulvattomasta oppaasta artikkelistamme ”Esittelyssä Varisverkoston toimintaohje maalitetuille”.

Panu Höglund.
Kuvakaappaus: Metro Éireann.

Esittelyssä Panu Höglund

Toimitus on päättänyt säästää Suomen tämän hetken verisimmistä poliittisista intohimoista fantasioivan kommunistin aaton iloksi. Huomenna luukun takaa paljastuva henkilö on aiemmin onnistunut pitämään identiteettinsä kokonaan yleisöltä salassa, mutta Partisaanin toimitus kykeni paikantamaan jopa hänen kotiovensa.

Aaton yllätystä odotellessa tarjoamme vielä yhden jatko-osan äärivasemmistolaisia tosielämän sketsihahmoja käsittelevään sarjaamme. Tänään esittelyssä oleva Panu Höglund voisi olla sukua Henri Hiljanderin, Julius Jokikokon ja Jelena Kiilholman kaltaisille suorittajille, joiden panos ”antifasistiseen taisteluun” on raskaasti miinusmerkkinen.

Höglundin tarina on mielenkiintoinen. Hän on avoimesti raiskauksista fantasioinut naisvihaaja, joka päätti solmia epäpyhän liiton feminististen kulttuurimarxistien kanssa siksi, että hän vihaa valkoista rotua jopa enemmän kuin naisia.

Mikäli Henri Hiljander on Pekka Siitoimen epämuodostunut äärivasemmistolainen serkku, Höglundia voisi luonnehtia samoin suhteessa Johan Bäckmaniin. Tosin venäläismedian sijaan Höglund mustamaalaa suomalaisia irlantilaisessa mediassa mitä mielikuvituksellisimmin tavoin – katso kuvakaappaus yllä!

Höglund tunnetaan useista veret seisauttavista mietelauselmistaan, kuten ”Raiskaajan siitin on oikeuden miekka, ja nuoren naisen tuskanhuudoista nousee vapauden, oikeuden ja onnen sävel!”. Tästä huolimatta hänet on suomalaisvastaisuuden nimissä hyväksytty antirasistiseen rintamaan. Nykyään hän osallistuukin Styrbjörn Finnbane ‑nimimerkillä hyvässä hengessä yhteisiin keskusteluihin käytännössä kaikkien silmäätekevien suomalaisten ”antirasistien” kanssa.

Alla Höglundin kuolemattomimmat sitaatit hänen aktivistiuransa varrelta:

”Tämä onkin taas todistus Mies-sukupuolen yleisestä moraalisesta Paremmuudesta loissukupuoleen, tuohon fasistis-stalinistis-apokalyptisen Pahuuden lihaksitulemukseen.”

”Hakkaa se lutka teholle ja ota parempi muija. Naisilta ei pyydellä anteeksi. Naisten tulee pyytää anteeksi, koko olemassaoloaan.”

”Tuommoista ämmää älä katsele. Ja ennen kuin paiskaat sen pellolle, hakkaa sen näköiseksi ettei kukaan muukaan katsele.”

”Minä kun ajattelin ruveta sovinistiseksi avantgarde-runoilijaksi, joka kiihottaa kaikki Suomen ATM-miehet raiskaajiksi. ’Raiskaajan siitin on oikeuden miekka.’ ”

”Mikä oli todistettava: raiskaaja ei siis ole vain marttyyri ja Jeesus, vaan myös kansanterveyden asialla.”

”Minua ei kiinnosta pohtia sitä asiaa. Pääasia on että naisen iloa vastaan taistellaan armotta. Niin, ja on muuten ihan hyvä homma että somalit leikkaavat vitusta löysät pois. Mallia meillekin!”

”Johan minä olen tällä palstalla tolkuttanut että naiset ovat hirviöitä, loisia ja saatanoita, joten täten kuten siten julistan minä ylhäisyydessäni ex cathedra, että ovat he myös sekoboltseja.”

”Mutta nuoret naiset, nämä visvavittuiset huorat, loiset ja saastat saavat huomattavasti enemmän iloa reppanaksi mieltämänsä miehen pilkkaamisesta kuin rakastamansa miehen kanssa makaamisesta. En minä turhaan väitä, että nuori nainen on Saatana. Teen yleistyksiä laajan aineiston perusteella.”

Äärivasemmisto Antifa Antirasismi Feminismi Joulukalenteri 2021 Kotimaa Kulttuurimarxismi Panu Höglund Poliittiset viholliset Raiskaus Rikos Suomalaisvastaisuus Törkeä raiskaus Valkoisiin kohdistuva rasismi Yhteiskunta

Keskustelu

29 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ei hemmetti, että tuokin on sekaisin.
  Aivan käsittämättömiä juttuja, nyt lähinnä kiinnostaa tietää, että mitä feministipiireissä ajatellaan tästä ”antifasistisoturista”?

 • Ei täällä ole pakko olla

  Vastaa

  Jos nyt vihaa kaikkia valkoisia noin paljon niin tappais nyt limanuljaska itsensä.

  • Viihtyykö?

   Vastaa

   Niihän mun kaverikin aina sanoi:”Jos ei vaan viihdy”.

 • Timpuri Numento

  Vastaa

  No nyt on paljastettu aikamme suurin genderfilosofi.
  Miksei hänelle jo suunnitella patsasta esim. Kallion piikkipuistoon ?
  Siellä voisi punikkien vappujuhlat huipentua rituaalipalvontaan.

 • Fckantifa

  Vastaa

  Onpas siinä suvaitsevainen ja vapaamielinen mies!

  • GLGL

   Vastaa

   Panu voisi kirjoittaa koostetun aforismikirjan ajatuksistaan. Hänellä on selvästi kykyä raikkaiden,värikkäiden kielikuvien luomiseen. Olisi Finlandia-palkinnon arvoinen kulttuurihurrikaani. ”Nainen ja oikeuden miekka”, äitienpäivän suvereeni best-selleri.

 • Schlageter

  Vastaa

  Naisia vihaavilla miehillä taitaa olla sama ongelma kuin miehiä vihaavilla feministeilläkin – heidän ei ole onnistunut luoda onnistunutta suhdetta vastakkaiseen sukupuoleen. Ja he pitävät siihen syyllisenä vastakkaista sukupuolta in corpore – vikahan ei voi olla heissä itsessään… Molempien ryhmien osalta yleensä yksi syy lienee vähemmän kiehtova ulkonäkö, jonka kohentamista eivät ymmärrä pitää arvossa.
  Näin tässäkin tapauksessa.

 • Tekijämies

  Vastaa

  tämä henkilö levittää siis toistuvasti väkivaltaista vihapuhetta. Luulisi Polponkin kiinnostuvan tästä vihanlietsojasta. Tuskin Taponenkaan hyväksyy tällaista raivoamista.

  Pakko myöntää, että jännittää, että millainen verihullu paljastuu huomisesta joulukalenterista!

 • Eikka

  Vastaa

  Elämme merkillisiä aikoja, kansanedustaja Päivi Räsänen joutuu oikeuteen siteerattuaan Raamattua. Sitä vastoin Panu Höglund voi ladella todella törkeää tekstiä ja solvata kansanryhmää täysin vapaasti, ilman poliisien tai valtakunnansyyttäjän puuttumista asiaan.

 • TT

  Vastaa

  Reppana sentään tunnustaa rehellisesti ihmisvihansa. Siitä pitää vaan päästä eteenpäin eikä alkaa seurustella kaunaisten marxistipökäleiden kanssa.

 • Tomppa

  Vastaa

  Siinäpä taas oikea valioyksilö, joka ei ole selvinnyt puberteetistaan ilman pillutraumoja. Näissä suomenruotsalaisissa suvuissa on yllättävän paljon näitä mielenterveysongelmaisia ja jälkeenjääneitä vajakkeja. Kommunismi aatteena kun todistaa kummankin puolesta. Olisiko suomenruotsalaisten pieni geenipooli syynä näiden vajakkien olemassaoloon, vai peräti sukurutsa, jota ns. paremmissa piireissä on kautta historian harrastettu? Ja jälleen kerran se habitus kertoo surullista kieltään, millainen sekasotku luuraa kaverin kallon sisällä.

  • Sensuroimaton Totuus

   Vastaa

   ”Suomen”ruåtsalaisuus on sairaus. Tämän yksilön kohdalla tauti on vain levinnyt hieman pidemmälle mitä ”normaalisti” eikä hän pysty peittelemään todellista luonnettaan kuten useat rantahurrit pystyvät.

   • Jones

    Vastaa

    Ehkä hän on juutalainen. Aikoinaan juutalaiset saivat muuttaa sukunimensä ruotsalaisiksi, koska väittivät että heitä vainotaan siksi, koska heidät voitiin tunnistaa juutalaisisksi sukunimensä vuoksi. Ei siis ihme, että ruotsalaisilla, joista osa voi olla piilojuutalaisia, on Suomessa paljon valtaa.

 • hyvin sanottu

  Vastaa

  Hyvää pohdintaa.

 • Suomi

  Vastaa

  ”Siitin” esiintyy varsin useasti toistona. Homo on siis äärimmäisen sairas homo, vaikka voissa paistaisi.

  Hän voisi tehdä pohojalaasen miehuustestin ja mennä käymään siellä. Toki kaikki tiedämme, että tuollaisesta paskan puhujasta ei löydy miestä Pohjanmaalle menöön. Harmi sinänsä. Sen keikan jälkeen olisi yksi ongelma maassamme vähemmän.

 • Suomi

  Vastaa

  Huom!

  Huomatkaa valtava pään koko! Selkeä hydrokefalia, eli suomeksi vesipää! Jokainen, ilman lääketieteen opintojakin tajuaa, ettei vesi päässä ole tiedon väärti. Vieläpä jos lymfakiertoon on ujuttautunut ureaa, niin diagnoosi muuttuu kusipääksi. Sitä voi pitääkin todennäköisimpänä diagnosoinnin lopputulemana.

 • Jorma Tapio

  Vastaa

  Panu Hägglund on ainoa henkilö, joka on tappouhannut minua netissä tai yleensä missään Taisi olla jotain 2006 kun vierailimme toistemme blogien kommenttipalstoilla, myönteisessä jopa toverillisessa hengessä. Sitten mainitsin jotain maltillisen positiivista Halla-ahon Scriptasta , niin Panultahan tuli pitkä itkupotkuvuodatus, joks apäättyi kivuliaan kuoleman toivotukseen. Siis minun, ei hänen eikä Jussin.

 • Jorma Tapio

  Vastaa

  Höglundiq on Varkauden teinitytöt kiusanneet 80-luvulla. Ymmärrystä siis?

 • goy

  Vastaa

  minkähänlainen suhde hörhöllä on äitiinsä, onko ollut hyväksikäyttöä tms. onko äiti haukkunut poikaansa tuolla tavalla että on noin kaunainen naisia kohtaan, tai sitten joku tyttöystävä on haukkunut niin läpeensä että on jäänyt pahat traumat.

  • Mestari ja Margarita

   Vastaa

   Ai minkälainen, tämähän lienee ostanut asunto-osakkeen vaimonsa kanssa äidiltään saamalla perinnöllä. Äitinsä on joka tapauksessa ollut haudassa epäilyttävästi siitä lähtien kun Panu on muuttanut pois soluasunnosta Turun ylioppilaskylästä. Osoite on tiedossa, ja annetaan Panulle sellainen porkkana, ettei julkaista sitä vielä, jos tajuaa mennä hakemaan kohtuullisen ajan kuluessa parempaa mielenterveyshoitoa. Panun on turha syytää harhojaan nettiin itsestään, kun tulonsa ovat julkisten verotietojen mukaan samaa luokkaa kuin avoimesti työkyvyttömyyseläkkeellä olevien nettikavereidensa.

 • 9822

  Vastaa

  Vasuripuoli on kyllä kerta kaikkiaan mykistävää. Ja syrjäytynyttä pahasti mt-ongelmaista porukkaahan tässä maassa totisesti riittää.

 • Catilina

  Vastaa

  Panun teksteistä pystyy heti sanomaan, onko saanut vasta piparia vai ei. Hänelle muuten aikoinaan ihan maksettiin näistä kuolemattomista ajatuksista. Eräs naistenlehti piti häntä blogistinaan varsin kauan.

 • DuPont

  Vastaa

  Höglund on nykyisin lienee syrjäytynyt sosiaalitapaus. Aikoinaan hyökkäsi rankasti ja väkivaltaa ihannoiden Halla-ahoa ja hänen kaltaisiaan vastaan, mutta ilmeisesti menetti bloginsa sairaden vuodatustensa vuoksi. Nuo Höglundin kommentit ovat vuosien takaa. En tiedä kykeneekö enää ”keskustelemaan”?

 • Metsäkulman Murre

  Vastaa

  Tämä joulukalenteri on surullista luettavaa. Nämä ihmispolot ovat täysin sekaisin. Onnellisia heistä ne, jotka eivät koskaan herää tajuamaan omaa alennustilaansa. Toivottavasti paranevat ja lopettavat tyhmyyksien ikuistamisen nettiin.

 • Late

  Vastaa

  Panun ei ole näemmä helppo sulattaa sitä tosiasiaa etei se saa naista edes rahalla. Tainnu olla kova kolaus itsetunnolle kun maksullisetkin nauroi sen nysälle. Toi persläpi on aivan vitun sairas päästään. Noin mielisairasta paskaa en oo eläessäni ennen lukenut. Miks toi ei ole suljetulla osastolla. Miks toi on ylipäätänsä edes hengissä

 • Ville Koskinen

  Vastaa

  Hitto.

  En ymmärrä miksi mulla jotenkin tulee mieleen ajatuskuva koulukiusauksesta. Ja jotenkin näen sieluni silmin tilanteita, jossa naissukupuoliset ihmiset tuovat julki kriittistä analyysiä henkilön haluttavuudesta. Ja kaiken tän ympärillä olen kuulevinani kuinka se mieli nyrjähtää.

  En tiedä olenkohan tulossa hulluksi?

  • Bella

   Vastaa

   Tuskinpa tuota ovat naiset kiusanneet. Naisia ei kiinnosta jonkun seksuaalinen kiehtovuus sillä tavalla, että ”ringissä pilkkaisivat”. Eiköhän tuollainen ole enemmän miesten touhua.

 • Hylsy

  Vastaa

  Yrittäkää löytää blogi ”vaivihkaa vainottu”.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi