Äärivasemmiston joulukalenteri: Teknologiaguru Milja Köpsi yllyttää rikokseen Partisaania vastaan

Köpsi ehdotti eilen Twitterissä, että äärivasemmisto voisi aloittaa "dossaamisen" eli palvelunestohyökkäyksen, jotta Partisaani saataisiin pois Internetistä.

Poliittiset viholliset

Milja Köpsi.

Partisaani päätti käynnistää jo toisena perättäisenä vuonna äärivasemmiston joulukalenterin, jossa jokaisen luukun takaa paljastuu poliittiseen väkivaltaan, häirintään, suomalaisvastaisuuteen tai kaikkiin näihin syyllistyneitä marxistitonttuja. Inspiraatiota ammennamme kotimaiselta laitavasemmistolta, joka on huonolla menestyksellä pyrkinyt painostamaan kansallismielisiä toimijoita.

Kalenteriperinne käynnistyi viime vuonna, kun äärivasemmistolainen Varisverkosto julkisti kansallismielisiin kohdistuneen maalitusjoulukalenterin. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Ennustamme, että maukkaita uhriutumisen hetkiä on odotettavissa myös tänä vuonna. Tämän puolesta puhuu se, että hiljattain Varisverkosto joutui laatimaan kannattajilleen oppaan siitä, millaisiin mielenterveysongelmiin vasemmistolaiset voivat ajautua jouduttuaan ”natsien” maalittamaksi. Voit lukea referaattimme hulvattomasta oppaasta artikkelistamme ”Esittelyssä Varisverkoston toimintaohje maalitetuille”.

Esittelyssä Milja Köpsi

Tänään luukusta paljastuu tavanomaisesta poikkeava hahmo. Joensuulainen transu- ja homoaktivisti Milja Köpsi (s. 23.9.1976) on luonut kansainvälistä uraa palkittuna teknologia-asiantuntijana, mikä erottaa hänet keskimääräisistä Kela-tukiriippuvaisista ”työväensotureista”.

Köpsi raivostui Partisaanille perjantaina sen jälkeen, kun esittelimme joulukalenterissamme väkivallasta fantasioivan transuaktivistin ja itseään ”antifasistiksi” kutsuvan Julius Jokikokon. Jokikokko on julkaissut esimerkiksi englanninkielisen runon, joka kuuluu suomeksi näin: ”Glitteriä kyrpäni päällä, puukotan natseja jääpiikillä.” Jokikokko kannustaa myös tovereitaan ”natsien hakkaamiseen”.

Köpsin mukaan Partisaani on toiminut asiattomasti, kun olemme paljastaneet Jokikokon kaltaisia poliittiseen väkivaltaan agitoivia äärivasemmistolaisia. Niinpä Köpsi ehdotti eilen Twitterissä, että äärivasemmisto voisi aloittaa ”dossaamisen” eli palvelunestohyökkäyksen, jotta Partisaani saataisiin pois Internetistä.

Suomalaisessa oikeuskäytännössä palvelunestohyökkäyksiä käsitellään joko tietoliikenteen tai tietojärjestelmän häirintänä. Erityinen haitta tai suunnitelmallisuus voivat merkitä törkeän tekomuodon tunnusmerkistön täyttymistä, jolloin rangaistus voi olla useita vuosia vankeutta. Myös rikokseen yllyttäminen on rikos, joten Köpsi voi joutua vastuuseen kirjoituksistaan, vaikka hän ei alkaisikaan ”dossata” Partisaania.

Nähtäväksi jää, miten avoin rikokseen yllyttäminen vaikuttaa Köpsin uraan. Hän johtaa muun muassa Ohjelmisto- ja e‑business ry:n Mimmit koodaa ‑ohjelmaa, joka on saanut mittavaa veronmaksajarahoitusta Euroopan sosiaalirahastolta.

Äärivasemmisto Homolobby Joulukalenteri 2021 Julius Jokikokko Kotimaa Kulttuurimarxismi LGBT Milja Köpsi Palvelunestohyökkäys Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikokseen yllyttäminen Rikos Tietojärjestelmän häirintä Tietoliikenteen häirintä Transut Yhteiskunta

Keskustelu

29 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • N.N.

  Vastaa

  Julius: ”puukotan natseja jääpiikillä.”

  ”yllyttäminen on rikos, joten Köpsi voi joutua vastuuseen kirjoituksistaan, vaikka hän ei alkaisikaan ”dossata” Partisaania.”

  Missä Vihapuhe Raija nyt luuraa kun häntä tarvittaisiin, tai onko tässä se ”eri asia”.

 • Eikka

  Vastaa

  Äärivasemmiston puheet dossaamisesta ovat pelkkää ulinaa, sillä suurimmalle osalle sängystä ylös nouseminen ja kengännauhojen sitominen ovat ylivoimaisia tehtäviä, saati että pitäisi suoriutua jostain älykkyyttä vaativista tehtävistä, kyseessä on siis mission impossible.

  • Jussiboy

   Vastaa

   Sinimustien nakkisormet eivät osu edes oikean kirjaimen kohdalle näppäimistössä. Ja eihän heillä ole mitään vaikutusta mihinkään. Eivät saa kannatajakorttejakaan kokoon, eikä se ole mikään ihme, koska suomalaiset ovat älykkäitä ihmisiä, jotka ei sorru muutaman pusikossa leikkisotaa leikkivien pikkupoikien ja – tyttöjen kelkkaan. On huvittavaa seurata teidän kirjoittelua niin laittomassa lehdessä, mvlehdessä, PT-mediassa, kansalaisessa.

   • Nationalisti

    Vastaa

    Tarpeeksi kun seuraat, niin sinunlaisesikin voi oppia täältä jotain.

   • Kotiin kasvamaan, boy!

    Vastaa

    Miksi niputat kaikki luettelemasi samaan kastiin?
    Ai niin, kun kaikki vasemmistosta oikealla on ”nazeja”.

    Toisaalta myös ymmärrettävää, kun edustamasi taho ON varsin samaa kastia keskenään – varsinkin mielenterveysongelmat huomioiden, mikä näillä joulukalenteriluukuilla on jo tullut todistetuksi.

   • Eikka

    Vastaa

    Moi jussipoju, on se hienoa, että seuraat laadukasta luettavaa niin monesta paikasta. Muista katsoa myös erinomaisia striimejä eri lähteistä kuten YouTube, Tokentube ja Dlive, muutamia mainitakseni. 

    Pahoittelen syvästi etten ole tutustunut äärivasemmiston ja muiden hihhuleiden kirjalliseen tai visuaaliseen tuotantoon, ne eivät vain ole kiinnostaneet paskan vertaa, edes huumorimielessä, vastauksesi oli ensimmäinen laatuaan.

    Omistan todellakin isot nakkisormet, ne ovat kuin nippu pieniä kyrpiä ja tiedäthän kai millaisia johtopäätöksiä varustuksen koosta naiset tekevät miesten käsistä, eikä heidän ole kertaakaan tarvinnut SEN suhteen pettyä.

    Hyvää Joulua sinulle jussipoju, toivottavasti saat joulupukilta paljon lahjoja ja muista, pahvilaatikoillakin voi leikkiä, vain mielikuvitus on rajana.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Olisi todella sääli, jos Miljasta tehtäisiin rikosilmoitus…

  Olisiko äärivasemmiston kannattanut aikanaan miettiä, että alkavatko maalittamaan kansallismielisiä ja julkaisemaan heidän henkilökohtaisia tietojaan? Nyt kun heistä julkaistaan vähän jotain, alkaa hirveä ulina ja uhriutuminen. Ihan parasta katseltavaa, Partisaanin kalenteri on todella toimiva.

  • Jaska

   Vastaa

   Ehdottomasti kannattaa tehdä rikosilmoitus, ihan naurettavaa että rikokseen yllyttävä voidaan luokitella jonkinlaiseksi IT-vaikuttajaksi!

   • 4647658

    Vastaa

    Huutista partisaaneille marssimassa polpon puheille 😀

    • Nationalisti

     Vastaa

     Muista, että vihapuheestakin pitää ilmoittaa, siitä oli ihan ministeriötason kampanja 😉

 • mulja kupsi

  Vastaa

  Kuinka pitkään tavalliset naiset ovat mukana tukemassa tätä hölmöyttä ja friikkeilyä, jossa lopulta kärsijöinä ovat lähinnä tavalliset naiset?

  Erittäin harva itsensä mieheksi leikkauttanut nainen pääsee osalliseksi miesten harrasteista tai ystävyys-/kaveriverkostoista eli osaksi todellista miesten maailmaa. Sama koskee naiseksi leikattuja entisiä miehiä. Pyörivät leikkausten jälkeenkin samoissa mt-ongelmaisten piireissä kuin ennen leikkaustakin. Vertaistukea nääs…

  Miesten urheiluun näillä tekomiehillä ei juuri ole asiaa, koska edes hormoneilla paranneltu naisten fysiikka ei vain riitä. Monen muun harrasteen osalta sama. 🤷🏼‍♂️ Sen sijaan naiseksi silvotuilla miehillä on lähes poikkeuksetta ikuinen fyysinen etu oikeisiin naisiin nähden. 

  Vain kiltit naiset mahdollistavat tämän. Miksi mielenvikaiselle miehelle pitäisi suoda etuja naisten kustannuksella? Onko tämä sitä teidän toivomaan tasa-arvoa vai vihervassariämmien kaipaamaa parempaa tasa-arvoa?

  Todella surullista seurata, kun tavalliset naiset sallivat ja jopa tietoisesti edesauttavat oman asemansa polkemista. Jos te oikeat naiset päättäisitte toimia näitä typeryksiä vastaan, puolellanne olisi heittämällä selkeästi yli puolet miehistä…

  Harva mies kiinnostuu tekopillulla varustetusta entisestä miehestä seksuaalisesti. Harva nainen kiinnostuu toimimattomalla tekopeniksellä varustetusta entisestä naisesta seksuaalisesti. Olen itse ylpeästi transfobinen. 👌👌👌

  Monesti sanotaan, että tärkein elin seksiä harrastettaessa on aivot. Miten mielenterveydellisistä ongelmista kärsivät ja itsensä silvotuttaneet voivat kuvitella itsensä normaalien keskuudessa seksuaalisesti haluttaviksi, kun sekä fyysinen että älyllinen vetovoima puuttuu?
  Kaiken huippu on, että tämä kahden tärkeän seksuaalisuuden osa-alueen poistaminen toteutetaan tietoisesti ja omaehtoisesti.

  Ja kuten pelkästään näiden muutamien Partisaanien juttujen perusteella on selvinnyt, mt-ongelmaisten tms. friikkien paikka yhteiskunnassa ei ole olla huolehtimassa yhteiskunnan keskeisistä ja tärkeimmistä asioista eikä edes antaa konsultointia näihin asioihin. Vaadittavia kykyjä kun vain ei ole. Vastuun kantamista yhteiskunnasta ja muista on turha odottaa, kun edes itsestä huolehtiminen ei onnistu.

  Harva haluaa kuulla sekavia ja toteuttamiskelvottomia ajatuksia varsinkin, jos niillä pyritään ohjaamaan muiden ajattelua ja toimintaa.

  Ihmiskunnan tehtävänä on kehittyminen ja pyrkiminen parempaan. Mielenterveydellisten ongelmien, perversiyden yms. friikkiyden jalostaminen ja tukeminen vie yhteiskuntaa kohti kurjuutta ja taantumusta.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Kuvasta päätellen kyseessä on agressiivinen lesbo.

  Miksi Milja ei vie transu-Juliusta hoitoon?

  Miksi milja raivoaa netissä ja on uhka demokratialle ja eurooppalaiselle lehdistövapaudelle?!!

  Eikö Miljaa hävetä?

  Tiedoksi Miljalle! Normaalisti nainen etsii itsellensä miehen, jolle synnyttää jälkeläisiä. Miten on Milja, onko naiselliset velvollisuudet jäänyt tekemättä?

 • Moro Poro

  Vastaa

  Teillekin näköjään kelpaa rikoksista itkeminen silloin kun osuu omalle kohdalle! Luulin että teillä oli kovatkin suunnitelmat vireillä rinnakkaisyhteiskunnasta

 • Nimetön

  Vastaa

  Milja Köpsi… jo nimi paljastaa

 • Perus Suomalainen

  Vastaa

  Natsipellet vittuun Suomesta. Olette säälittäviä syrjäytyneitä reppanoita. Menkää hoitoon. Hyvää Joulua!

  • Julli

   Vastaa

   Olisin monen muun tavoin kiinnostunut lukemaan perusteluja väitteellesi. Ehkä kirjoittelet niitä lääkkeet otettuasi.

   Hoitoon ei oikein voi hakeutua, kun aatetoverinne ovat jo kaikki hoitoajat haalineet käyttöönsä. Lisäongelmia tuo se, että meidän pitää käydä töissä, jotta teidän hoidot ja eläminen saadaan maksettua.

   Tämä on nykyisellään hankala yhtälö ratkaistavaksi.

   Ps. Miksi toivotat joulua, kun teidän agendaanhan ei kuulu perinteisten kristillisten arvojen kannattaminen? 

   Ettet vain omi kristinuskon parhaita asioita ja unohdat ne vastuuta ja velvollisuuksia edellyttävät asiat…

   • GLGL

    Vastaa

    ”Natsipellet vittuun Suomesta.”

    Siinäpä meni ”Perus jonkun” terveiset hallitukselle. toki korrekti ilmaisu olisi ollut ”Fasistipellet vittuun Suomesta”, mutta kyllä tämäkin käy. Joko olet ottanut neljännen booster-piikin?

  • Nationalisti

   Vastaa

   Taisi jollain demarilla mennä tunteisiin.
   Jos olet yhtään tätä kalenteris seurannut, niin nähtävästi ne syrjäytyneet mt-tapaukset löytyvät sieltä vasemmiston riveistä.
   Aikamoinen ulina alkanut tänäkin vuonna tästä loistavasta kalenterista.

  • Timo koini

   Vastaa

   Ainaskin junes lokalla on paperit käräjäoikeudesta, ettei hän ole ”natsipelle”.

 • Suomen Sissi

  Vastaa

  Ton otuksen kuvan näkeminen aiheutti mulla erektiohäiriön…

 • N.N.

  Vastaa

  Yhteistä niiden ulkonäössä on sellainen poissaoleva masentunut ilme, suru suorastaan näkyy.

  Olette myös täynnä vihaa niitä kohtaan joka ei jaa teidän kohtalonne.

 • Rohmar

  Vastaa

  ”Mimmit koodaa” juttu on uskomatonta sköndää. Olen ollut alalla pitkään, ja lähes kaikissa sen murroksissa mukana. Parhaat työkaverit sekä ammatillisesti, että sosiaaliselta taidoiltaan ovat olleet tasapuolisesti naisia. Nyt sitten joku kouhkaaja keksii, että nainenkin voi koodata, ja imee sillä verukkeella rahaa. Tämä on juuri sitä naisia alentavaa toimintaa, mitä vastaan tämä hyypiö ilmeisesti kuvittelee taistelevansa.

 • EyeOfTheRule

  Vastaa

  Kun tuo sekasikiö yllyttää hyökkäämään muiden kimppuun niin voikin käydä niin että joutuu itse kohteeksi. Tai saa varikset kohteeksi.

  • Timo koini

   Vastaa

   Milja on tiukka lesbo, mimmikoodauksen ohessa hän fantasioi potkivansa vh-miehiä kiveksille steelcapeilla, kuten teki myös feministikirjoittelija K. Kettu.

 • Suomi

  Vastaa

  Nämä vehkeet pois leikkauttanut miehet ja rasvakudoksesta hepin teettäneet naiset ovat jok ikinen hullujenhuoneita kiertäviä, verovaroja hassaavia yhteiskunnan ongelmaloisia. Kun katsoo joulukalenterin kuvia, niin ne kertovat todellisuuden missä mennään. Ja näiden perkeleiden vuoksi esi-isämme menettivät henkensä. Vähimmällä yhteisten rahan kippaamisella näiden pykopaattien kohdalla päästäisiin siten, että kuskattaisiin kaikki Seilin saarelle ja kerran viikossa helikopteri tiputtaisi säkillisen ituja.

 • Timo koini

  Vastaa

  ”Miimmit koodaa”? Ei kai vain tässäkin ole takana se, että hankitaan verovaroin tietotekniikkaa ja koulutusta matuille? Ja koodaamisen jälkeenn uimaan omalla uimahallivuorolla.

 • Salomon

  Vastaa

  Hahaha!!!!! Täällähän palaa Pälli ihmisillä. Kuin pata lappu uunin pankolla

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  No nyt se on vissiin korkannut umv:n ja murkut.org’in.

 • Köpisi

  Vastaa

  Ainakin jossain vaiheessa tämä kanttura oli varustelekassa töissä. En tiennytkään että sielläkin on vasemmisto saastaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi