Äärivasemmiston joulukalenteri: ”Natsien puukottamisesta” fantasioiva Julius Jokikokko

Jokikokko on riimitellyt englanniksi runon, joka kuuluu suomeksi näin: "Glitteriä kyrpäni päällä, puukotan natseja jääpiikillä."

Poliittiset viholliset

Julius Jokikokko.

Partisaani päätti käynnistää jo toisena perättäisenä vuonna äärivasemmiston joulukalenterin, jossa jokaisen luukun takaa paljastuu poliittiseen väkivaltaan, häirintään, suomalaisvastaisuuteen tai kaikkiin näihin syyllistyneitä marxistitonttuja. Inspiraatiota ammennamme kotimaiselta laitavasemmistolta, joka on huonolla menestyksellä pyrkinyt painostamaan kansallismielisiä toimijoita.

Kalenteriperinne käynnistyi viime vuonna, kun äärivasemmistolainen Varisverkosto julkisti kansallismielisiin kohdistuneen maalitusjoulukalenterin. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Ennustamme, että maukkaita uhriutumisen hetkiä on odotettavissa myös tänä vuonna. Tämän puolesta puhuu se, että hiljattain Varisverkosto joutui laatimaan kannattajilleen oppaan siitä, millaisiin mielenterveysongelmiin vasemmistolaiset voivat ajautua jouduttuaan ”natsien” maalittamaksi. Voit lukea referaattimme hulvattomasta oppaasta artikkelistamme ”Esittelyssä Varisverkoston toimintaohje maalitetuille”.

Julius Jokikokko.

Suomen antifasistinen transuliike

Joulukalenterissamme on alkanut suomalaisia militantteja ”antifasistisia” transuja käsittelevä luukkusarja. Lukijoille annamme kulttuurimarxistisessa hengessä niin sanotun trigger warningin, sillä epämuodostuneita ruhoja ja mielenterveysongelmia ei tule seuraavista luukuista puuttumaan. Äärivasemmistolaisille seuraajillemme muistutamme myös, että mikäli kalenterimme käy henkisesti liian raskaaksi, olemme valmiita lopettamaan, mikäli myös Varisverkosto päättää lakkauttaa oman kalenterinsa.

Viime vuosina transujen osuus äärivasemmistolaisessa liikkeessä on kasvanut merkittävästi samalla, kun urheilullisten valkoisten heteromiesten osuus on laskenut dramaattisesti. Juuri tämän ansiosta esimerkiksi Partisaanin joulukalenterin luukuista paljastuvat hahmot ovat pikemminkin tragikoomisia kuin uhkaavia. Likeisintä yhteistyötä äärivasemmiston kanssa tekevät Suomen transukentän edustajat Trans ry, Kehrääjä-lehti ja sitä julkaiseva Sateenkaarikynä ry.

Ensimmäiset kentän toimijat esiteltiin jo viime vuoden kalenterimme luukussa, joka käsitteli Tehyn valtuustossa istuvaa antifasistitransu Panda Erikssonia, joka on homojen huumeseksin asiantuntija ja joka on myöntänyt suojelleensa naisia ahdistellutta Pride-upseeri Juho Pylvänäistä. Samassa luukussa kirjoitimme Trans ry:n Julia Peltosesta, jonka mukaan transujen on ryhdyttävä painostamaan kansallismielisiä esimerkiksi poliittisella väkivallalla ja uhkailemalla työnantajiamme.

Trans ry:n ”aktivistit” ovatkin osallistuneet antifasistisiin tapahtumiin yhteistyössä muun muassa Varisverkoston kanssa. Tänä vuonna järjestöön tiiviisti linkittyvä Kehrääjä-lehti rekrytoi väkeä Varisverkoston järjestämään Helsinki ilman natseja ‑mielenosoitukseen. Asiakastiedon mukaan lehden taustayhdistys Sateenkaarikynän osoite on: Tyynelänkuja 8 as. 2, 13210 Hämeenlinna

Esittelyssä Julius Jokikokko

Otamme suomalaiset transuaktivistit esittelyyn paitsi heidän ”antifasistisen” yhteistyönsä vuoksi myös siksi, että he pyrkivät lobbaamaan perversioitaan alaikäisille entistä röyhkeämmin (1, 2).

Kehrääjä-lehti on esimerkiksi kannustanut nuoria hankkimaan ”hormonihoitoja” hämäräperäiseltä ulkomaalaiselta GenderGP-klinikalta, mikäli suomalaislääkärit ovat kieltäytyneet tarjoamasta reseptejä nuorten liian matalan iän vuoksi. GenderGP:n perustaja on virasta hyllytetty lääkäri Helen Webberley, joka on tuomioistuinten määräysten vastaisesti vannonut jatkavansa laittomien hormonien lähettämistä alle 18-vuotiaille eri puolille maailmaa. GenderGP:n palveluita mainostavat suomalaiset transuaktivistit tekevät siis suoraa väkivaltaa herkässä kehitysvaiheessa olevia nuoria vastaan.

Usein transuaktivistit väittävät heidän työnsä ”parantavan nuorten mielenterveyttä”. Kuten lukijamme tulevat kuitenkin huomaamaan, ovat transuaktivistit viimeisiä ihmisiä, joita kannattaa konsultoida mielenterveyskysymyksissä.

Tänään esittelyssä on edellä mainittuun Kehrääjä-lehteen kirjoittava ja poliittisesta väkivallasta fantasioiva tamperelainen transuaktivisti Julius Jokikokko (s. 7.9.1993). Vaikka Jokikokko elääkin elämäänsä lähes täydellisesti neljän seinän sisällä ruudun äärellä, kertoo hän silloin tällöin osallistuvansa Varisverkoston järjestämiin mielenosoituksiin.

Jokikokko on opiskellut media-alalla ja hän kutsuu itseään ”toimittajaksi”. Mielenterveysongelmiensa vuoksi normaali arki päivittäisine rutiineineen ei ole kuitenkaan häntä varten. Jokikokkoa tuskin siis tullaankaan näkemään esimerkiksi Helsingin Sanomien palkkalistalla, vaikka aatteensa puolesta hän sopisikin erinomaisesti Nyt-liitteen toimitusryhmään.

Jokikokko on asunut aiemmin Englannissa, jossa hän alkoi manipuloida vihaamaansa naiskehoaan miehekkäämmäksi. Nykyään Jokikokon transuidentiteettiin kuuluukin lähes välttämättömien vihreiden hiusten, vaarallisen ylipainon ja massiivisen nenärenkaan ohella makaaberi hormoneilla kasvatettu parransänki.

Jokikokon utopia on ”queer-valtio”, josta ”natsit” ja ”hänen oman isänsä kaltaiset ihmiset” on ”potkittu ulos”. Jokikokko luonnehtii itseään ”antifasistiksi”. Hän on tosin harmitellut, että antifasistiksi julistauduttuaan hänellä on ollut aiempaakin vähemmän vientä deittisovellus Tinderissä.

Jokikokko haluaisi ”lyödä natseja”. Hän on myös riimitellyt englanniksi runon, joka kuuluu suomeksi näin: ”Glitteriä kyrpäni päällä, puukotan natseja jääpiikillä.” Todennäköisempää kuitenkin on, että tämänkin ”antifasistin” ainoat väkivaltaiset teot kohdistuvat häneen itseensä.

Mikäli tahdot sukeltaa transaktivismin ja antifasismin psykoottiseen syvään päätyyn, voit tutkia Jokikokkoa tarkemmin hänen erilaisten Internet-nimimerkkien kautta: teaspionage, kissecat, kissecatte ja frobishounen. Voit lähettää hänelle myös sähköpostia: thecreepling@gmail.com

Äärivasemmisto Antifa Homolobby Joulukalenteri 2021 Julius Jokikokko Kehrääjä Kotimaa LGBT Mielenterveys Mielenterveysongelmat Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Puukotus Rappiokulttuuri Trans ry Transut Varisverkosto Yhteiskunta

Keskustelu

39 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • MKa

  Vastaa

  Näitä kuvia voisi käyttää ehkäisyvälineenä. Pelkkä naaman näkeminen aiheuttaa painajaisia…

 • Hyi saatana näitä taas

  Vastaa

  En suosittele katsomaan tätä joulukalenteria ruoka-aikaan.Tästähän tulee varsinainen paastojoulu, mikäli jatkossa ei kalenteriluukut inhimillisty.En kuitenkaan halua neuvoa toimitusta siitä, millainen heidän kalenterinsa tulisi olla.

  • N.N.

   Vastaa

   Eikä ennen nukkumaanmenoa.

 • Huumori kunniaan

  Vastaa

  Kiitos tästä kalenterista. Harvoin saa näin vilpittömän riemukkaita ja makoisia nauruja..

  Näitä sekopäisen näköisiä meikattuja otuksia katsellessa naurua on lähestulkoon mahdoton pidätellä 😂

  Hauskaa Joulun odotusta..

 • Eikka

  Vastaa

  Ei hyvää päivää sentään, mistä hitosta näitä oikein sikiää.

 • SOOmalainen

  Vastaa

  Huh mikä friikki. Ei tuota pelasta edes mielisairaala.

  • Jokin syy

   Vastaa

   Ehkä kaikelle löytyy syy. Ehkä se on pudotettu vauvana.

 • täti-ihminen

  Vastaa

  Selvästikään yritys muuttaa syntyperäistä sukupuolta joksikin muuksi, ei auta noita ongelmaisia ihmisparkoja. Toivottavasti heitä ei ole kovin montaa, vaikka he itse toivovatkin kaltaisiaan tuotettavan lisää, verovaroin tietysti. Miksi?

 • Voi voitettuja

  Vastaa

  ”Mutta missä on Jei Jei”… No, täälähän se. 

  Jaa että tuo on ollut siis sukupuoleltaan nainen ja se yrittää muuntautua mieheksi, niinkö? Ja minä kun luulin että se on joku peräkammarin poika joka koittaa muuntautua naiseksi. No, lähes yhtä irvokasta. Mutta kuitenkin.

  • Tekijämies

   Vastaa

   Tämän päivän joulukalenterin sekopää oli myös minulle arvoitus.
   kammottavasta runosta ja kuvasta päättelin kyseessä olevan mies, mutta se olikin täti, joka haluaa munat!

 • TT

  Vastaa

  Kommunismin huumoriosasto. Mutta näidenkin avulla voidaan meidän sananvapautta rajoittaa ja turmella tervejärkisyyttä ylläpitävä ilmapiiri. Nämä ihmisraukat ovat siis erittäin vaarallisia kumousaseita isompien kommunistien käsissä.

 • Markku Heksamakkara

  Vastaa

  …eli jokainen näistä on omien sanojensakin mukaan seinähullu vailla kontrollia omasta elämästä ja tunteista.

  Ja silti pitäisi olla oikeus päättää miten yhteiskunta toimii?

 • Late

  Vastaa

  Miettikääs kun nää otukset rupee lähenteleen 50 ikävuotta ja ehkä saattavat alkaa tajuta minkälaista peruuttamatonta väkivaltaa ovat tehneet kropallensa. Kellään noista ei ole normaalia parisuhdetta, ei lapsia, ei työtä, ei omaa asuntoa omakotitalosta puhumattakaan. Tällaiset elämän perusasiat mitkä meillä kauheilla natsipaskoilla on ollu 20–30 v ikävuodesta alkaen. Ja meillä on vielä kaikenlisäksi hyvä kunto eikä mt ongelmia. Mikähän meistä muuten noiden silmissä tekee niin karmeita ihmisiä? Kateus ilmeisesti

  • Nimetön

   Vastaa

   Paitsi että harvemmin näitä elää 50 vuoden ikään saakka monikaan. Vaikuttaa että ovat harvinaisen itsetuhoisia ja itsemurhat on enemmän kuin yleisiä näiden piireissä, enkä kyllä yhtään ihmettele. Harvinaisen sairaita tapauksia ihan jokainen.
   Sitä en vaan pysty käsittämään miksi ne pyrkii tuolla ideologiallaan saastuttamaan kaiken mihin vain pääsevät käsiksi, päiväkoti ikäisistä lapsista alkaen? Ilmeisesti näiden ainoa tarkoitus on elämänsä aikana aiheuttaa mahdollisimman monelle samoja ongelmia mistä itse kärsivät ja elää unelmassa, että joku päivä kaikki olisivat yhtä häiriintyneitä.
   Se kuuluisa peiliin katsominen voisi olla paikoillaan, mutta ei kun helpompi vaan kohdistaa viha johonkin toiseen ja hakea sympatioita antifasistipiireistä.

   • Late

    Vastaa

    Ei enää vois paremmin sanoa 👍

 • Schlageter

  Vastaa

  Tämä sivuston kokoama ”kaikenkarvaiset ystäväni” kokoelma on tosin hauska ja näyttää, millaisista kummajaisista ja mielenterveyspotilaista ”antifasistit” koostuvat, mutta älkäämme unohtako, että vakavasti otettavat vihollisemme ovat aivan muualla.
  He ovat mm., vain muutamia paikkoja mainitakseni, Arkadianmäen kettutarhassa, Snellmaninkadulla, Ratakadulla, Yrjönkadulla, Itäisellä Puistotiellä, Brysselissä, Washingtonissa, Tel Avivissa.
  He ovat miehittäneet käytännössä kaikki mediat, he omistavat sosiaalisen median.
  He ovat vaarallisia. Sen sijaan henkilöt, jotka eivät ole aikuiseksi vartuttuaankin ymmärtäneet, mitä sukupuolta edustavat, ovat vaarallisia vain itselleen – ja ketä sen pitäisi kiinnostaa?

  • N.N.

   Vastaa

   Mutta tuntuu siltä, että ovat Sannan parhaat ystävät ja muidenkin siellä, omaavat hurjan paljon vaikutusvalta, en oisi uskonut, että Suomessa kehdataan, mutta kehtaahan ne.

   Niin, lehdistökin nostaa nämä esille ja näin antaa näille vaikutusvaltaa.

 • ms

  Vastaa

  Äärivasemmisto muodostaa suuren terrori- ja väkivaltauhan oman pienen kuplansa ulkopuolella oleville kansalaisille, säätyyn tai rotuun katsomatta. Uhka muodostuu näiden kummajaisten mielenterveysongelmien takia. On vain ajan kysymys milloin joku hattivatti-marx pään sisällä sanoo, että metrossa istuva mummo katsoi oudosti ja ulkoisestikin näyttää natsilta ja se pitää tappaa periaatteesta ja ”paremman” tulevaisuuden puolesta.
  Supo saisi ottaa nämä ihmisvihaa täynnä olevat kummajaiset erikoistarkkailuunsa. Mutta se on turha toivo. Ei sisäministeri kavereitaan tarkkaile.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Aina vaan paranee. Odotan jännityksellä jouluaattoa.

 • pate

  Vastaa

  Kylläpäs täällä piisaa
  näitä omien ongelmiensa ulkoistajia.
  Harmi vaan, kun eivät ymmärrä
  ulkoistaa niitä Kiinaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  hyi helvetti

 • nimetön

  Vastaa

  Pari viimeistä luukkua on ollut melko surullisia tapauksia. En oikein osaa sanoa pitäisikö noille itkeä vai nauraa vaiko tuntea vihaa tai vaikkapa myötähäpeää.
  Sanattomaksi vetää.

  • Tekijämies

   Vastaa

   Ihmisraunioita nämä ovat. Jostain syystä myös hyvin verenhimoisia.

 • Late

  Vastaa

  Eihän kukaan noista kyllä 40 ikävuotta taida nähdä, ainakaan normaalien ihmisten keskuudessa. Joko nää tekevät itsarin tai ovat suljetulla loppuikänsä. Noinkin nuorina aloitettu kova mt lääkitys ja täysin hormonihoidoilla ja kirurgisesti raiskatulla ja tuhotulla kropalla elämä on niin täyttä kaaosta ettei noi kovin pitkään sitä voi kestää. vanhempia käy sääliksi. En voi edes kuvitella kuinka pahalta niistä tuntuu kun omat lapset tuhoaa elämänsä tollasella sekoilulla. Mut miks vitussa noi tekee tollasta. Ei voi käsittää. Elämä ja perhe on pyhä. Nää tuhoaa kaiken sen mikä näiden vanhemmille on ollu elämässä tärkeintä…oma lapsi ja perhe.

  • Pertsa

   Vastaa

   En voi olla aivan varma siitä,onko perhe pahoillaan.Poikkeama on voinut alkaa jo perheestä.Henkilö on syntynyt vaikkapa vasemmistopoliitikkoäidin ja balettitanssijaisän lapseksi.Perversiot ovat olleet jo lapsuudenkodissa hyväksyttyjä ellei jopa ihannoituja asioita.

 • Karmea Ransu

  Vastaa

  Miten ihmeessä nämä on kaikki jotain crossdresser tyyppejä, en sanoisi transuksi koska transun varmaan pitäisi edes alkeellisesti muistuttaa vastakkaista sukupuolta, hrr, kyllä aina vaan karmeamman näköisiä tyyppejä näissä kalenterin luukuissa 🙁

 • Julli

  Vastaa

  Nyt spekuloidaan käytettävissä olevilla faktoilla…

  Julius on ollut ennen nainen, jonka nimi on ehkä ollut Julia tms., jota käytän jatkossa, jotta kommenttiani olisi helpompi seurata.

  Juluiksella on ollut jo Juliana mielenterveysongelma tai useampi.

  Juliana on ahdistanut niin paljon, että mielenterveyden korjaamiseksi on pitänyt muuttua Juliukseksi. Julia ei vain ole hyväksynyt itseään.

  Julius on siis muotoutunut silvotusta Juliasta.

  Juliuksella on nyt toimimaton tekopenis, josta todella todella harva oikea nainen on kiinnostunut ja edelleen mielenterveysongelma tai ‑ongelmia.

  Mikä oli tämän projektin järki?

  Mielenterveysongelmat säilyivät silpomisista huolimatta. 

  Oman kehon silpominen ei ollutkaan tapa saavuttaa mielenterveyttä! Kenet tämä yllätti?

  Miksi nämä jakavat ja edesauttavat tämän sairauden leviämistä muihin heikkoihin mieliin ja antavat vahinkojen toistua? 

  Kosto muille huonoista omista valinnoista ja mielenterveyden ongelmista?

  Harva näistä uskaltaa myöntää virheitään ja asettua varoittavaksinesimerkiksi. Joitakin poikkeuksia onneksi kuitenkin on.

  https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/12/08/27-vuotias-nita-katuu-sukupuolensa-korjaamista-mieheksi-toivon-etta-olisi-ollut

 • Anonymous

  Vastaa

  Hyi helvetti! Pitikin avata tämä sivusto juuri ruokatunnilla. Meinasi lentää pitkät puurot suusta kun katoin miten sairasta sakkia täällä taas on! Oksettavia friikkejä. Homot, transut, pedofiilit ja muut ihmissaastat taas paljastui kalenterista.

 • Virva

  Vastaa

  Hyi vittu mitä sairaita kuvotuksia nämä ”muka paremmat ihmiset” eli marxistit ovat. Kuten sanotaan: ” hedelmistään puu tunnetaan”…mätäpuu tuottaa mätiä hedelmiä (marxismi, degeneraatio) ja tervepuu hyviä hedelmiä (kansallissosialismi, etnonationalismi). Mielenterveysongelmat näillä kumpuaa syvästä itseinhosta omaa kansaa, omaa itseään ja omaa sukupuoltaan kohtaan. Kaikki terveet arvot kun heitetään romukoppaan ja altistutaan koululaitoksen ja juutalaismedian aivopesulle, niin tulos on tämä.

 • Tomppa

  Vastaa

  Jos olisin tällaisen kammotuksen vanhempi, häpeäisin itseäni kasvattajana niin paljon, että luultavasti hukuttautuisin kaikessa hiljaisuudessa lähimpään järveen. Mutta luultavasti tämänkin ”sosiaalisen oikeudenmukaisuuden soturin” vanhemmat ovat vain ylpeitä jälkikasvustaan. Meidän lapsi kun on edelläkävijä, joka rikkoo patriarkaatin valtarakenteita ja raivaa tietä kohti inhimillisempää ja tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa. Fy fan, minkälaista väkeä maa päällään kantaa.

 • Punavihernatsimafia

  Vastaa

  Kun elämä on tyhjää täytyy kehitellä haamunatsikuvitelmia päässään?
  Sitten voikin siirtyä nettiin kohkaamaan niistä haamunatseista muiden lääketokkurassa olevien kanssa. Tuntuu että punavihernatsien tarvehierarkiassa syömisen ja juomisen jälkeen tulee tarve löytää jokin ihmisryhmä johon purkaa vihaansa. Ehkä punavihernatseilla tuo tarvehiearkia menee ”hieman” eri järjestyksessä kuin normaaleilla.

 • SS Bildnungsoffizier

  Vastaa

  Siis. Oikeesti. En kannata mitään kommunismia, mutta Neuvostoliitossa tämmöset sairaalloiset pervot ois pantu SYYSTÄ mielisairaalaan tahi työleirille asennekasvatukseen…

 • N.N.

  Vastaa

  ”Kirittärien yhteistyökumppanilta kova linjaus: Ei halua näkyä samoissa kuvissa seksuaalisesta häirinnästä syytetyn valmentajan kanssa
  Bolt.Works toivoo, ettei mediassa näkyisi kuvia, joissa väärinkäytöksistä syytetty valmentaja Petri Kaijansinkko voitaisiin yhdistää yritykseen.”

  Vihdoin joku laittoi jalan alas.
  Muut perässä, kaikenlaisia perversioita pois kiusamasta viattomia lapsia ja nuoria.

 • N.N.

  Vastaa

  ”Kaksi naista on syyttänyt Petri Kaijansinkkoa seksuaalisesta ahdistelusta ja valta-aseman väärinkäytöstä. Tapauksista toinen on vuosilta 2008–2011 ja toinen vuodelta 2014. ”

  Yleensä löytyy muitakin tapauksia jos joku uskaltaa tulla esille, se ei taida olla helppoa, mutta alan siivoamisesta olisi suurta hyötyä muille nuorille/lapsille.

  Kaikenlaista lasten ja nuorten kiusamista, on se sitten valmentajan taholta tai näiden perversioiden tyrkkyttäminen lapsille, vaikuttaminen niiden sukupuolisuuntaukseen tällaisten ihmisten taholta, pitäisi lailla kieltä, ja jopa tällaisten hörhöjen näkemistäkin saattaa aiheuttaa unettomia öitä, tietävätkö vanhemmat näistä asioista, mitä oikeastaan tapahtuu kun itse ovat lähteneet?

  Tässä ovat muslimit tarkkoja, oletan ettei ne hyväksyisi tämänkaltaista sonta, vaan käväisi paikalla lukemaan sharia lakia.

  Vieraat ihmiset pitäisi kohdella lapsia ja nuoria sillä lailla kuin niiden vanhempi istuisi olkapäillä katsomassa ja kuuntelemassa, kaikki pitää kestää päivän valoa, jos ei kestää, lopeta työsi ja häivy kuvioista.

 • Timi T

  Vastaa

  Tämä kuuluu selvästi pakkohoidon piiriin. Miksi tälläisten annetaan kulkea vapaasti ???

 • L.

  Vastaa

  Onpa sottaisen näköinen otus

 • Salomon

  Vastaa

  Ei jumalauta…

 • sepi

  Vastaa

  Vaikea uskoa, että aikuinen ihminen on kirjoittanut tämän tekstin. Tai nämä kommentit. Niin julmaa ja ylimielistä. Ovatko vanhempanne opettaneet teille tämän asenteen? Toivottavasti saatte apua ja voitte alkaa tuntea myötätuntoa muita kohtaan. Voikaa hyvin.

 • Tuttava

  Vastaa

  Tunnen hyvin tämän haukuttavana olevan ihmisen. Järkyttävää lukea, miten täällä arvostellaan ulkonäköä ja transsukupuolisia ihmisiä. Epäilen, että myös tekstissä on virheitä ja vääriä tulkintoja henkilöstä. Kommentit ovat loukkaavia ja saattavat ylittää jopa kunnianloukkauksen rajan. Menkää itseenne, arvostelijat!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi