Äärivasemmiston joulukalenteri: Päiväkotien Pride-lobbaaja Cosmo Fihlman

Fihlman on saanut kovaa kritiikkiä siitä, että hän on tahtonut tuoda homokulttuurin osaksi päiväkotien kasvatussuunnitelmia.

Poliittiset viholliset

päivitetty

Cosmo Fihlman.

Partisaani päätti käynnistää jo toisena perättäisenä vuonna äärivasemmiston joulukalenterin, jossa jokaisen luukun takaa paljastuu poliittiseen väkivaltaan, häirintään, suomalaisvastaisuuteen tai kaikkiin näihin syyllistyneitä marxistitonttuja. Inspiraatiota ammennamme kotimaiselta laitavasemmistolta, joka on huonolla menestyksellä pyrkinyt painostamaan kansallismielisiä toimijoita.

Kalenteriperinne käynnistyi viime vuonna, kun äärivasemmistolainen Varisverkosto julkisti kansallismielisiin kohdistuneen maalitusjoulukalenterin. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Ennustamme, että maukkaita uhriutumisen hetkiä on odotettavissa myös tänä vuonna. Tämän puolesta puhuu se, että hiljattain Varisverkosto joutui laatimaan kannattajilleen oppaan siitä, millaisiin mielenterveysongelmiin vasemmistolaiset voivat ajautua jouduttuaan ”natsien” maalittamaksi. Voit lukea referaattimme hulvattomasta oppaasta artikkelistamme ”Esittelyssä Varisverkoston toimintaohje maalitetuille”.

Cosmo Fihlman.

Suomen antifasistinen transuliike

Joulukalenterissamme on alkanut suomalaisia militantteja ”antifasistisia” transuja käsittelevä luukkusarja. Lukijoille annamme kulttuurimarxistisessa hengessä niin sanotun trigger warningin, sillä epämuodostuneita ruhoja ja mielenterveysongelmia ei tule seuraavista luukuista puuttumaan. Äärivasemmistolaisille seuraajillemme muistutamme myös, että mikäli kalenterimme käy henkisesti liian raskaaksi, olemme valmiita lopettamaan, mikäli myös Varisverkosto päättää lakkauttaa oman kalenterinsa.

Viime vuosina transujen osuus äärivasemmistolaisessa liikkeessä on kasvanut merkittävästi samalla, kun urheilullisten valkoisten heteromiesten osuus on laskenut dramaattisesti. Juuri tämän ansiosta esimerkiksi Partisaanin joulukalenterin luukuista paljastuvat hahmot ovat pikemminkin tragikoomisia kuin uhkaavia. Likeisintä yhteistyötä äärivasemmiston kanssa tekevät Suomen transukentän edustajat Trans ry, Kehrääjä-lehti ja sitä julkaiseva Sateenkaarikynä ry.

Ensimmäiset kentän toimijat esiteltiin jo viime vuoden kalenterimme luukussa, joka käsitteli Tehyn valtuustossa istuvaa antifasistitransu Panda Erikssonia, joka on homojen huumeseksin asiantuntija ja joka on myöntänyt suojelleensa naisia ahdistellutta Pride-upseeri Juho Pylvänäistä. Samassa luukussa kirjoitimme Trans ry:n Julia Peltosesta, jonka mukaan transujen on ryhdyttävä painostamaan kansallismielisiä esimerkiksi poliittisella väkivallalla ja uhkailemalla työnantajiamme.

Trans ry:n ”aktivistit” ovatkin osallistuneet antifasistisiin tapahtumiin yhteistyössä muun muassa Varisverkoston kanssa. Tänä vuonna järjestöön tiiviisti linkittyvä Kehrääjä-lehti rekrytoi väkeä Varisverkoston järjestämään Helsinki ilman natseja ‑mielenosoitukseen. Asiakastiedon mukaan lehden taustayhdistys Sateenkaarikynän osoite on: Tyynelänkuja 8 as. 2, 13210 Hämeenlinna

Esittelyssä Cosmo Fihlman

Otamme suomalaiset transuaktivistit esittelyyn paitsi heidän ”antifasistisen” yhteistyönsä vuoksi myös siksi, että he pyrkivät lobbaamaan perversioitaan alaikäisille entistä röyhkeämmin (1, 2).

Kehrääjä-lehti on esimerkiksi kannustanut nuoria hankkimaan ”hormonihoitoja” hämäräperäiseltä ulkomaalaiselta GenderGP-klinikalta, mikäli suomalaislääkärit ovat kieltäytyneet tarjoamasta reseptejä nuorten liian matalan iän vuoksi. GenderGP:n perustaja on virasta hyllytetty lääkäri Helen Webberley, joka on tuomioistuinten määräysten vastaisesti vannonut jatkavansa laittomien hormonien lähettämistä alle 18-vuotiaille eri puolille maailmaa. GenderGP:n palveluita mainostavat suomalaiset transuaktivistit tekevät siis suoraa väkivaltaa herkässä kehitysvaiheessa olevia nuoria vastaan.

Tänään esittelemme Feministisen puolueen ehdokkaan, 32-vuotiaan helsinkiläisen transuaktivisti Cosmo Fihlmanin. Hän on ammatiltaan päiväkodin lastenhoitaja ja hän on päättänyt tehdä työpaikastaan poliittisen vaikuttamisen areenan. Sosiaalisessa mediassa hän käyttää nimimerkkejä ”Tuhto Kummitus” ja ”Muttimatti”.

Fihlman on saanut kovaa kritiikkiä siitä, että hän on tahtonut tuoda homokulttuurin osaksi päiväkotien kasvatussuunnitelmia. Hän on ollut mukana muun muassa ”Tasa-arvoa päiväkotiin – tekstikokoelma sukupuolisensitiivisestä varhaiskasvatuksesta” ‑julkaisussa. Tekstikokoelmassa valehdeltiin, että jopa 2–3‑vuotiaat lapset voivat olla jo orastavia transuja, mikä tulisi ottaa päiväkodeissa huomioon.

Päiväkoti-ikäisille homoideologiaa syöttäneen tekstikokoelman takana oli äärivasemmistolainen Naisasialiitto Unioni, joka on järjestänyt Otetaan yö takaisin ‑nimisen marssin Revolutionära Fronten -terroristijärjestöön kuuluneen kommunisti Showan Shattakin puolesta. Ruotsissa asuva Shattak hyökkäsi ystäviensä kanssa 2014 Malmössä kansallismielisten kimppuun, mutta saikin pian kurinpalautuksen katukamppailussa itseään kokeneemmilta vihollisiltaan. Naisasialiitto Unionin mukaan Shattakin uhraus oli niin tärkeä, että hänen puolestaan oli paikallaan järjestä tukimielenosoitus Suomessa asti.

Suomessa Fihlman on flirttaillut Revolutionära Frontenin paikallisen sisarjärjestön Varisverkoston kanssa. Kun Fihlman alkoi saada aktivisminsa vuoksi vihaista kritiikkiä, linkitti hän Varisverkostolle ja ryhmän väkivaltaa ihannoivalle juutalaiselle perustajajäsenelle Dmitry Gurbanoville kirjoituksiaan, joissa hän puolusteli toimintaansa.

Puolustuspuheessaan Fihlman viittasi muun muassa Kehrääjä-lehden propagandaan. Kyseessä on jo aiemmin mainittu julkaisu, joka mainostaa laittomia ulkomaalaisia ”hormonihoitoja” nuorille suomalaisille. Fihlmanin toiminta on hälyttävä muistutus varhaiskasvatuksen alennustilasta 2020-luvun Suomessa.

Kuvakaappaukset: ”Tasa-arvoa päiväkotiin – tekstikokoelma sukupuolisensitiivisestä varhaiskasvatuksesta” ‑julkaisu.
Äärivasemmisto Cosmo Fihlman Dmitry Gurbanov Feministinen puolue Homolobby Joulukalenteri 2021 Kehrääjä Kotimaa Kulttuurimarxismi Lasten seksualisointi LGBT Naisasialiitto Unioni Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Revolutionära Fronten Showan Shattak Trans ry Varisverkosto Yhteiskunta

Keskustelu

26 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Julli

  Vastaa

  Vassareidelle tyypillisten sairauksien määrä ja laatu on normaalille mielelle käsittämätön.

  🤦🏼‍♂️

 • Timpuri Numento

  Vastaa

  Lauttasaarelaiset lapsien vanhemmat eivät taida olla tietoisia minkälaisia perversioita edistäviä henkilöitä ovat heidän lapsiaan kaitsevat ja varhaiskasvattavat Päiväkoti Pajalahdessa.
  https://www.hel.fi/varhaiskasvatus/fi/paivakodit/pajalahti/

 • Eikka

  Vastaa

  On nämä kyllä yksiä perkeleitä, edes lapsia ei jätetä rauhaan.

 • Late

  Vastaa

  Ei vittu mitä paskaa. Aivan järjettömän sairasta paskaa. Tollaset kusiaivot on äärimmäisen vaarallisia lapsille. Noi vitun transu homo kusipäät kuuluu vankimielisairaalaan eikä vittu lähellekkään lapsia. Vannon repiväni traktorilla ruumiinosia irti tollasilta mulkeroilta jos ikinä kuulen että on ollu lähelläkään mun lapsia

 • Late

  Vastaa

  Poliiseilla olis kuin tarjottimella lista lapsille äärimmäisen vaarallisista transu homo pedofiili rikollisista, ja mitä ne tekee? Ulisee ja sekoilee natseista. Ihan sama vaikka tarha henkilökunta hourailee ja tyrkyttää homoilua, transuilua ja sukupuolenvaihdoksia lapsille. Jumalauta! Ei tää vittu voi olla todellista

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hyi helvetti, että on vastenmielinen tyyppi.
  Tuollaiset pitää saada pois lasten lähettyviltä, terveessä yhteiskunnassa tuollainen ei pääsisi lähellekään lapsia.
  Vanhempien on syytä olla tarkkana siitä, minkälaisten tyyppien parissa heidän lapsensa viettää päivät ja puututtava asiaan, jos tuollaista propagandaa yritetään syöttää.

 • Jukka Ketonen

  Vastaa

  Aivan sairasta touhua! Sanan varsinaisessa merkityksessä.
  Kiitos hyvin toteutetusta kalenterista ❤️🇫🇮

 • Tehdäänkehitysmaayhdessä

  Vastaa

  Tuollaisten takiako isoisäni taistelivat maan itsenäisyyden takia ? Itsenäisyys , joka nyt on romutettu.

 • Myllynkivi kaulaan!

  Vastaa

  Tollaset pervot pidettävä KAUKANA lapsista!

 • Tekijämies

  Vastaa

  Nämä ”Cosmot” aivopesevät lapsia transuiksi ja uuden käsiteillä olevan ”translain” mukaan eheytyshoidot olisivat kriminalisoitu. 

  Onko järkeä vai ei?!!

 • Minä

  Vastaa

  Apua mikä tää teijän teksti ja nää kommentit on, ne jos mitkä on sairaita. Tää tyyppi vaikuttaa päinvastoin erittäin fiksulta ihmiseltä, joka tekee hyvää työtä sen eteen, että jokainen lapsi saa olla sellainen kun on – sen luulisi olevan teistäkin hyvä asia. Enemmän mua ahdistaa se, että joku näistä kommentoijista opettaa omaa ajattelutapaansa lapsille…

  • Julli

   Vastaa

   Pikku lapset tutustuvat omaan kehoonsa omassa tahdissa eikä siinä tarvita mitään ulkopuolisia sukupuolentarkastajia kehittelemään mitään sukupuoliristiriitakokemuksia.

   Omaan kehoon tutustumiseen ja yleiseen ihmisen kasvuun liittyy olennaisena osana oman kehon hyväksyminen niin epätäydellisen täydellinen kuin se onkin. Jos kuuppa ei tätä kestä, on vika henkisellä puolella eikä sitä silpomisella paranneta.

   Te vassaripuoskarit aiheutatte enemmän haittaa kuin hyötyjä näillä omilla konstruktioillanne.

  • Ilmari

   Vastaa

   Ei lapselle ole tarpeen syöttää sairaita kuvitelmia, että poika voikin olla tyttö tai tyttö voi olla poika. Ei mitään pridepaskaa päiväkoteihin!

  • Hr. Evoluutio

   Vastaa

   Kuten aiemmin kommentoitua, lapset tutustuvat omaan kehoonsa aikanaan. Siitä pitää myös evoluutio huolen. 

   Lapsina leikkien kautta keskitytään jokapäiväisiin askareisiin jotka vahvistavat hengissäpysymisen taitoja. Esim. kotileikit ja teehetket. 

   Sisarussuhteita estämään murrosiän alussa tulee lapsille normaali ”tytöt on tyhmiä” ja ”pojat on tyhmiä”- ikä. Silloin pojat ja tytöt ryhmittyvät tiukasti omiin ryhmiinsä. Ja näin vaara sisarusten välisistä suhteista minimoituu.

   Murrosiän alussa tyttöjen aikaisempi kehitys suuntautuu tyttöihin, joista viehättyminen on normaalia. Mutta siinä vaiheessa kun pojille tulee äänenmurros ja teiniviikset kasvavat, siirtyy huomio poikiin. Joka mahdollistaa suvunjatkamisen.

   Enkä oikein ymmärrä miksi Suomessa pidetään teiniäitejä jotenkin epäonnistuneina. Evoluutiossa naisen biologia on synnyttämisen osalta 18–21 vuoden iässä. Elimistön aineenvaihdunta on vomakkaimmillaan ja elimistö pystyy palautumaan entiselleen. Elimistöä palauttavat prosesit jatkuvat aina 27 ikävuoteen asti. Ja kun katsotaan nyky-yhteiskuntaa, ei myrkkyjäkään ole ehtinyt vielä kertyä elimistöön.

   Joten, miksi ihmisen (sairaan) ohjaus olisi jotenkin parempaa kuin evoluution muovaama? Me tiedämme että tietyissä ikävuosissa lapset viettävät mieluummin aikaa saman sukupuolen kanssa kuin vastakkaisen. Ja tietyissä ikävuosissa kohde muuttu. Miksi tätä luontaista jatkumoa pitää mennä järkyttämään?

 • Jones

  Vastaa
 • Nimetön

  Vastaa

  Taas yksi listalle laitettava pedo.

 • Salomon

  Vastaa

  Ööh…

 • Late

  Vastaa

  Transuilujat tarvii taitavaa psykiatria ja osaavaa hoitoa, eikä todellakaan mitään hormonihoitoja ja kirurgin veistä. Monikohan noistakin hörhöistä on nuorempana joutunut tällähetkellä itsensä kaltaisten hullujen uhreiksi. Hyvillä harrastuksilla ja terveillä normaaleilla harrastuksilla nääkin saattais olla normaaleja sensijaan että ovat täysin suljetulle osastolle valmista kauraa olevia 2 v transuista sekoilevia sekopäitä

 • Tomppa

  Vastaa

  Tasa-arvoa päiväkoteihin?

  Jacob Rothschild: equality is the end game.

  https://www.henrymakow.com/2021/12/jacob-rothschild-lifts-the-veil.html

 • N.N.

  Vastaa

  Ei kuuluu tähän mutta samantyypiset paskiaiset:

  ”Pesäpallon häirintäskandaali paisuu – nyt syytöksensä esittää toinen uhri: ”Jo alkuvaiheessa hyvin seksuaalissävytteisiä viestejä””

  Ihmiset pelkää tulla esille kun on tunnettuja aikuisia vastapuolena, mutta kun yksikin uhri saa ääneensä kuuluviin niin toinenkin uskaltautuu kertomaan paskamaisista kokemuksesta.

  Ja näistä täytyy puhua, ja Partisaani on ollut rohkea ja ottanut vaikeat asiat esille.

 • N.N.

  Vastaa

  ”Lahjakkaaksi pelaajaksi kehutun Maijun mukaan ”erityisen rankoilta tuntuivat valmentajan valta-aseman väärinkäytökset”. Maijun mukaan Kaijansinkon toimintatavat eskaloituivat vuonna 2011, jolloin mies nimettiin pelinjohtajaksi.”

  Kaikenlaista paska maan päällä kävelee, ja se on esimiesten tiedossa mutta siinä saavat hääriä vapaasti, ei potkuista tietoakaan, pitäisi potkia esimiehetkin pois.

  • N.N.

   Vastaa

   ”Urheilulehden tietojen mukaan Tuulan edustaman seuran johto teki kaikkensa pitääkseen tapahtumat poissa julkisuudesta 2014.

   ”Seuran puheenjohtaja, europarlamentaarikko Henna Virkkunen (kok) sanoi tiedotteessa, ettei Kaijansinkon toiminnassa ole Kirittärissä ilmennyt mitään selviteltävää.

   – Päinvastoin, valmentajasta on tullut hyvää palautetta. Hän on tehnyt Kirittärissä hyvää työtä ja hänellä on edelleen seuran tuki ja luottamus, puheenjohtaja sanoo.

   Pesäpalloliiton puheenjohtaja Ossi Savolainen vaikuttaa väistelevän kysymystä liiton vastuusta.”

   Nämä nimet, tällaiset ihmiset ovat mukana edistämässä siitä, ettei tällaisistä paskamaisuuksista päästää ikinä eroon.

   Kumpikin pitäisi erottaa isolla kengänjäljellä takapuoleen.

  • M.K.N.

   Vastaa

   Mielestäni tämänkaltainen toiminta on lasten seksuaalista ahdistelua mitä suurimmassa määrin. Onnistuessaan repimään jonkun lapsen luonnollisen identiteetin, he syyllistyvät henkiseen raiskaukseen.

 • Yhteiskunnan hylkäämät

  Vastaa

  Tässä esimerkki siitä miten yhteiskunta kokee sen kun mielisairaaloita suljettiin ja potilaat ohjattiin avohoitoon. Kukaan ei pysty sanomaan ottavatko he päivitäiset lääkkeensä ja mitä he ajattelevat/tekevät. He ovat täysin oman onnensa nojassa eivätkä yksilöt erotu exceleissä. Saati Sannan kesäjuhlissa.

 • TT

  Vastaa

  Lasten turmelija pedo petteri Filthman.

 • Nimetön

  Vastaa

  Järkyttää todella mihin tämä maailma on menossa. Isänmaallisuus luokitellaan nykyään rikokseksi ellei sillä sitten tarkoiteta isänmaan lahjoittamista/myymistä EU:lle. Sen sijaan sitä pitäisi hyväksyä kaiken maailman hulluimmatkin ideat ja ehdotukset. Järkyttävää, että lapsille pitäisi pienestä pitäen alkaa kannustamaan olemaan jotain aivan muuta kuin he todella ovat. Tottakai lapset uskovat mitä aikuiset sanovat, koska heille ei ole vielä kehittynyt oikeaa kuvaa asioista eikä tällä menolla kyllä kehitykkään. Minusta alaikäinen ei ole missään nimessä tarpeeksi vanha päättämään omaan kehoon tehtävistä muutoksista. Vaikka joku olisi vasta aikuisiällä päättänyt alkaa leikkimään oman kehon muokkauksella niin kyllä silloinkin kymmenen vuoden päästä on tajuttu, että se olikin vain hetken mielijohde ja nyt on elämä pilalla kun kaikki muutokset on jo tehty. Toivottavasti omat lapseni eivät koskaan saa päähänsä alkaa leikkimään oman kehon muokkauksella. Mistä sen kuitenkaan tietää mitä he saavat päähänsä jos pienestä pitäen joka paikassa kannustetaan sellaisiin asioihin jotka eivät heille kuulu. Toivottavasti en joudu koskaan sanomaan, että minähän sanoin. Minusta tälle asialle pitäisi oikeasti tehdä jotain ennenkuin on liian myöhäistä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi