Äärivasemmiston joulukalenteri: Vasemmistopedofiili Jouni Valkosen uusi henkilöllisyys

Valkonen on alkanut käyttää peitenimeä Antero Musta, joka on hänen oikeaan nimeensä liittyvä sanaleikki.

Poliittiset viholliset

Jouni Antero Valkonen.

Partisaani päätti käynnistää jo toisena perättäisenä vuonna äärivasemmiston joulukalenterin, jossa jokaisen luukun takaa paljastuu poliittiseen väkivaltaan, häirintään, suomalaisvastaisuuteen tai kaikkiin näihin syyllistyneitä marxistitonttuja. Inspiraatiota ammennamme kotimaiselta laitavasemmistolta, joka on huonolla menestyksellä pyrkinyt painostamaan kansallismielisiä toimijoita.

Kalenteriperinne käynnistyi viime vuonna, kun äärivasemmistolainen Varisverkosto julkisti kansallismielisiin kohdistuneen maalitusjoulukalenterin. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Ennustamme, että maukkaita uhriutumisen hetkiä on odotettavissa myös tänä vuonna. Tämän puolesta puhuu se, että hiljattain Varisverkosto joutui laatimaan kannattajilleen oppaan siitä, millaisiin mielenterveysongelmiin vasemmistolaiset voivat ajautua jouduttuaan ”natsien” maalittamaksi. Voit lukea referaattimme hulvattomasta oppaasta artikkelistamme ”Esittelyssä Varisverkoston toimintaohje maalitetuille”.

Jouni Valkonen.

Esittelyssä Jouni Antero Valkonen

Tänään Partisaanin transuseuraajat saavat päivän hengähdystauon. Tulemme jatkamaan transuaktivismia käsittelevää luukkusarjaamme taas huomenna, mutta tänään tahdomme Varisverkoston inspiroimana nostaa esiin Turun vasemmistolaisen sateenkaarisoturin Jouni Valkosen.

Eilisessä oman joulukalenterinsa luukussa Varisverkosto mustamaalasi suomalaista kansallismielistä aktivistia, koska tämä oli rinnastanut homoaktivismin pedofiliaan. Äärivasemmiston mielestä rinnastus on poliittisesti epäkorrekti, vaikka tilastot ja homoaktivistien oma toiminta tukevatkin rinnastusta.

Rinnastuksen voi tehdä myös Suomen vasemmistolaiseen liikkeeseen. Tämän vuoden puhuttavimpia poliittisia uutisia oli paljastus, että ministeri Li Anderssonin henkilökohtainen ystävä ja vasemmiston Turun pormestariehdokas Sasu Haapanen jäi kiinni pedofiliasta. Haapanen ei kuitenkaan ole ainut turkulainen vasemmistopedofiili, joka on liputtanut näyttävästi ”sateenkaarikulttuurin” puolesta.

Jo ennen Haapasta Turun vasemmiston piiristä on paljastunut pedofiiliksi esimerkiksi Jouni Antero Valkonen. Hän sai tuomion noin 100 000 lapsipornokuvasta, ‑videosta ja ‑animaatiosta, joissa raiskattiin ja nöyryytettiin äärimmäisen nuoria lapsia. Lähes 10 vuotta jatkuneen rikosvyyhdin nuorimmat uhrit olivat vasta vaippaikäisiä.

Kuvakaappaus: Finder.
Kuvakaappaus: Whatsapp.

Tuulivoimabisnestä

Kun kansallismieliset vaihtoehtomediat päättivät uutisoida Valkosen rikoksista, hän alkoi tehdä poliisille rikosilmoituksia, jotta uutiset sensuroitaisiin. Partisaani selvitti tällä viikolla, että Valkonen on rakentanut itselleen myös valeidentiteetin, jottei häntä tunnistettaisi kylmäveriseksi pedofiiliksi.

Valkonen on alkanut käyttää peitenimeä Antero Musta, joka on hänen oikeaan nimeensä liittyvä sanaleikki. Lisäksi hänellä on samanniminen tuulivoimayhtiö Turussa. Yksityinen elinkeinonharjoittaja Antero Musta lisättiin kaupparekisteriin 20.6.2018. Toimiala ei ole sattumaa, sillä poliittisesti aktiivisina vuosinaan Valkonen puhui äänekkäästi tuulivoiman puolesta.

Ennen kiinni jäämistään Valkonen oli ahkera homolobbaaja. Hänen julkisesta Whatsapp-profiilistaan selviää, ettei hän ole vieläkään jättänyt aatetta taakseen. Profiilissaan hän käyttää yksisarvisen kuvaa, joka on yksi globaalin homoliikkeen tärkeimmistä symboleista. Myös vasemmistonuoret käyttävät yksisarvissymbolia.

Yllä voit nähdä Valkosen yhtiön perustiedot. Mikäli tahdot lähettää hänelle henkilökohtaisesti sähköpostia, tee se tähän osoitteeseen: antero.va81@gmail.com

Äärivasemmisto Antero Musta Homolobby Joulukalenteri 2021 Jouni Antero Valkonen Kotimaa LGBT Li Andersson Pedofilia Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Sasu Haapanen Turku Tuulivoima Varisverkosto Vasemmisto Vasemmistoliitto Yhteiskunta

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Kiistääkö puna-Li yhteydet kammottavaan pedofiiliin ja samalla tuomitsee aatetoverinsa epädemokraattisen toiminnan? Vai onko tämä ”erinlaista” pedofiliaa?!!

  Näyttää siltä, että Vasemmistoliitto on enemmänkin pedofiililiitto.

 • SOOmalainen

  Vastaa

  Vasemmisto täynnä transuja, pedareita mutta kaikki on kuitenkin mt-potilaita. Kaikki vois viedä keskenään jonnekin hyvin kaukaiselle saarelle sekaantumaan keskenään.

 • R R

  Vastaa

  Hyi helvetti millaista saastaa vasemmisto pitää sisällään.. Kirveelle olisi töitä!

 • TT

  Vastaa

  LGBT ja politiikka ovat murhaava yhdistelmä. Pieni otos todistaa paljon. Kanadassa on homppeli PM ja Uudessa-Seelannissa transu PM. Molemmat armottomia koronakommunistimaita. Barack Obama on homo, jolla on transseksuaalipuoliso nimeltään Michelle. Obama vei USA:ta rajusti kohti kommunismia ollessaan virassa. Perverssit ihmiset ovat liian usein pelkuriraukkoja, jotka hieman valtaa saadessaan alkavat terrorisoida muita. Viruspelleilyssä tämä on tullut hyvin esiin. Kokonainen homojen armeija on huutamassa valtiota ja lääkeyhtiöitä apuun pelastamaan heidät. Homoille ei riitänyt se, että Tohtori Fauci myrkytti heitä aikoinaan ATZ-lääkellä AIDS-kampanjan aikoihin. Mikään ei ole helpompaa kuin perverssin huijaaminen, koska heidän maailmankuvansa perustuu sekavuuteen ja harhaan.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Jälleen hyvää tutkivaa journalismia Partisaanilta.
  Tuollaisen tyypin tietojen jakaminen on ihan oikein, toimii samalla varoituksena muille, kun tieto leviää.

  Niin, miksiköhän se homolobby yhdistetään useasti pedofiliaan?
  Pride-pervojen riveistä niitä pedareita löytyy huomattavan useasti.

 • Eipä tosta muuta

  Vastaa

  Kaikki vasemmistoaktiivit ovat pervoja ja/tai muutenkin mieleltään sairaita. Lisäksi ovat pervojen tai muuten vaan sekasikiöiden näköisiäkin. Kuten tästä joulukalenterin luukun kuvasta taas kerran näkee.

 • Saia

  Vastaa

  Ennen vasemmistoliittoa Jouni toimi Piraattipuolueessa. Piraattipuolue on partisaaninkin lukijoille tuttu ex-pj Petrus Pennasen takia. Petrus on tämä feministinä esiintyvä vasemmistoliberaali joka hakkasi teinivaimonsa ja ajoi sen turvakotiin

 • Sturmbock

  Vastaa

  Pedofiili kastroitava kirurgisesti mieluiten tylsällä ruosteisella Morapuukolla.

 • Tomppa

  Vastaa

  Kummallista. Jos nämä äärivassarit eivät ole transuja, niin he ovat pedofiilejä tai vähintäinkin homoja. Onkohan näissä ressukoissa yhtään ihan tavallista heteromiestä tai ‑naista? Eipä taida olla. Yhteistä näille kaikille kummajaisille on lisäksi ilmeinen epäsiisteys ja rumuus. Mutta niinhän sitä sanotaan, että ihmisen ulkoinen habitus kertoo paljon siitä sisäisestä olemuksesta.

 • Julli

  Vastaa

  Suora lainaus Vasemmiston arvoista:

  ”Kahlitsevat sukupuoliroolit rasittavat kaikkia ihmisiä sukupuolesta riippumatta. Erityisesti ne rajoittavat niiden ihmisten elämää, joiden sukupuoli-identiteetti tai sukupuolen ilmaisu poikkeaa totutusta. On avoimesti keskusteltava eriarvoisuutta ylläpitävistä sukupuolirakenteista ja toimittava niiden purkamiseksi”.

  https://vasemmisto.fi/tavoitteet/periaateohjelma-tavoitteet/periaateohjelma/

  Tämä ja muut pedofiilit ovat ymmärrettävästi näiden arvojen kannattajia.

  Ei voi kuin ihmetellä näiden perverssien suojelun ja nuorten elämien tuhomisten tukemista ja ymmärtämistä. 

  Sairailla ihmisillä on sairaita arvoja.

 • Eikka

  Vastaa

  Vasemmisto ja pedofilia ovat kietoutuneet yhteen viime vuosina niin monta kertaa ettei kyse ole enää sattumasta.

 • Nimetön

  Vastaa

  Julkinen hirttäminen oikea rangaistus.

  • Oikeudenpalvelija

   Vastaa

   Munista mielellään.

 • Simo Koini

  Vastaa

  Lähes kaikki nuoremman polven vassarit näyttävät olevan transuja, pedareita tai muita perverssejä. Vasemmistoliitto on perustettu SKP:n rahoilla, SKP taas sai suuren osan omaisuudestaan Neuvostoliitosta. Valtiossa, jonka rahoilla Vasemmistoliitto perustettiin, näiden pervojen kaltaiset toimitettiin vankileireille lapiohommiin tai hullujenhuoneisiin zombeiksi lääkittyinä. Onhan tässä ironiaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi