Äärivasemmiston joulukalenteri: Transuaktivisti Miska Karhu

Vaalien yhteydessä Karhu on kuvannut itseään seuraavin sanoin: "Olen mielenterveyskuntoutuja, opiskelija, runoilija ja transaktivisti."

Poliittiset viholliset

päivitetty

Miska Karhu.

Partisaani päätti käynnistää jo toisena perättäisenä vuonna äärivasemmiston joulukalenterin, jossa jokaisen luukun takaa paljastuu poliittiseen väkivaltaan, häirintään, suomalaisvastaisuuteen tai kaikkiin näihin syyllistyneitä marxistitonttuja. Inspiraatiota ammennamme kotimaiselta laitavasemmistolta, joka on huonolla menestyksellä pyrkinyt painostamaan kansallismielisiä toimijoita.

Kalenteriperinne käynnistyi viime vuonna, kun äärivasemmistolainen Varisverkosto julkisti kansallismielisiin kohdistuneen maalitusjoulukalenterin. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Ennustamme, että maukkaita uhriutumisen hetkiä on odotettavissa myös tänä vuonna. Tämän puolesta puhuu se, että hiljattain Varisverkosto joutui laatimaan kannattajilleen oppaan siitä, millaisiin mielenterveysongelmiin vasemmistolaiset voivat ajautua jouduttuaan ”natsien” maalittamaksi. Voit lukea referaattimme hulvattomasta oppaasta artikkelistamme ”Esittelyssä Varisverkoston toimintaohje maalitetuille”.

”Puku tekee miehen.”

Suomen antifasistinen transuliike

Joulukalenterissamme on alkanut suomalaisia militantteja ”antifasistisia” transuja käsittelevä luukkusarja. Lukijoille annamme kulttuurimarxistisessa hengessä niin sanotun trigger warningin, sillä epämuodostuneita ruhoja ja mielenterveysongelmia ei tule seuraavista luukuista puuttumaan. Äärivasemmistolaisille seuraajillemme muistutamme myös, että mikäli kalenterimme käy henkisesti liian raskaaksi, olemme valmiita lopettamaan, mikäli myös Varisverkosto päättää lakkauttaa oman kalenterinsa.

Viime vuosina transujen osuus äärivasemmistolaisessa liikkeessä on kasvanut merkittävästi samalla, kun urheilullisten valkoisten heteromiesten osuus on laskenut dramaattisesti. Juuri tämän ansiosta esimerkiksi Partisaanin joulukalenterin luukuista paljastuvat hahmot ovat pikemminkin tragikoomisia kuin uhkaavia. Likeisintä yhteistyötä äärivasemmiston kanssa tekevät Suomen transukentän edustajat Trans ry, Kehrääjä-lehti ja sitä julkaiseva Sateenkaarikynä ry.

Ensimmäiset kentän toimijat esiteltiin jo viime vuoden kalenterimme luukussa, joka käsitteli Tehyn valtuustossa istuvaa antifasistitransu Panda Erikssonia, joka on homojen huumeseksin asiantuntija ja joka on myöntänyt suojelleensa naisia ahdistellutta Pride-upseeri Juho Pylvänäistä. Samassa luukussa kirjoitimme Trans ry:n Julia Peltosesta, jonka mukaan transujen on ryhdyttävä painostamaan kansallismielisiä esimerkiksi poliittisella väkivallalla ja uhkailemalla työnantajiamme.

Trans ry:n ”aktivistit” ovatkin osallistuneet antifasistisiin tapahtumiin yhteistyössä muun muassa Varisverkoston kanssa. Tänä vuonna järjestöön tiiviisti linkittyvä Kehrääjä-lehti rekrytoi väkeä Varisverkoston järjestämään Helsinki ilman natseja ‑mielenosoitukseen. Asiakastiedon mukaan lehden taustayhdistys Sateenkaarikynän osoite on: Tyynelänkuja 8 as. 2, 13210 Hämeenlinna

Esittelyssä transuaktivisti Miska Karhu

Otamme suomalaiset transuaktivistit esittelyyn paitsi heidän ”antifasistisen” yhteistyönsä vuoksi myös siksi, että he pyrkivät lobbaamaan perversioitaan alaikäisille entistä röyhkeämmin (1, 2).

Kehrääjä-lehti on esimerkiksi kannustanut nuoria hankkimaan ”hormonihoitoja” hämäräperäiseltä ulkomaalaiselta GenderGP-klinikalta, mikäli suomalaislääkärit ovat kieltäytyneet tarjoamasta reseptejä nuorten liian matalan iän vuoksi. GenderGP:n perustaja on virasta hyllytetty lääkäri Helen Webberley, joka on tuomioistuinten määräysten vastaisesti vannonut jatkavansa laittomien hormonien lähettämistä alle 18-vuotiaille eri puolille maailmaa. GenderGP:n palveluita mainostavat suomalaiset transuaktivistit tekevät siis suoraa väkivaltaa herkässä kehitysvaiheessa olevia nuoria vastaan.

Usein transuaktivistit väittävät heidän työnsä ”parantavan nuorten mielenterveyttä”. Kuten lukijamme tulevat kuitenkin huomaamaan, ovat transuaktivistit viimeisiä ihmisiä, joita kannattaa konsultoida mielenterveyskysymyksissä.

Esittelemmekin nyt Savonlinnasta Hämeenlinnaan muuttaneen Feministisen puolueen vaaliehdokkaan ja Sateenkaarikynän puheenjohtajan, transu Miska Johannes Karhun (s. 4.6.1997). Hänellä on taustaa myös useissa muissa kulttuurimarxistisissa ryhmissä, kuten Setassa ja Miehet ry:ssä.

Vaalien yhteydessä Karhu on kuvannut itseään seuraavin sanoin: ”Olen mielenterveyskuntoutuja, opiskelija, runoilija ja transaktivisti.” Karhu opiskelee uskontotiedettä ja luovaa kirjoittamista Turun yliopistossa. Hänen harrastuksiinsa kuuluu miesten vaatteisiin pukeutuminen. Hän onkin todennut: ”Vielä joku päivä haluan näyttää samalta kuin miehet Dressmanin mainoksessa.”

”Vielä joku päivä haluan miesten puvun, joka istuu feminiinisistä hartioista ja takapuolesta huolimatta. Vielä joku päivä haluan olla kuuluisa, rikas ja onnellinen,” Karhu on myös maalaillut.

Rikkauteen ja onnellisuuteen on ikävä kyllä vielä pitkä matka, kuten arvata saattaa. Hämeen Sanomien mukaan Karhua riivaavat itsemurha-ajatukset. ”Miska Karhu käsittelee teoksissaan transsukupuolisuuttaan ja mielenterveysongelmiaan sekä kritisoi feminismiä, uskontoa ja syrjintää,” lehti jatkaa. Jo alle parikymppisenä Karhu kirjoitti itsemurhista myös homolobbausjärjestö Setan sivuille.

Karhua kannattaa pitää silmällä, sillä hän kannattaa homolobbausjärjestöjen yhteistyötä lasten kanssa. Hän on mainostanut Etelä-Savon Pride ry:n ”nuortenryhmiä”, joissa 13-vuotiaat sukupuoli-identiteetistään epävarmat lapset pannaan tutustumaan lähes 30-vuotiaisiin homoihin:

Dressman Feministinen puolue Homolobby Itsemurha Joulukalenteri 2021 Kotimaa Kulttuurimarxismi Lasten seksualisointi LGBT Miehet ry Mielenterveys Mielenterveysongelmat Miska Karhu Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Sateenkaarikynä Trans ry Transut Yhteiskunta

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Näköharhoja

  Vastaa

  Ei ole suurikaan ihme että tämäkin näkee ympärivän maailmansa noinkin vääristyneenä jos sen mielestä takkinsa leikkaus ja kangas on samanlainen kuin Andersin takki. Se on yhtä kaukana kuin poro torpeedosta. Lähemmäs se olisi osunut jos se olis ostanut kirpparilta jonkun kasaritakin. Melkein minkä vaan.

  No, niin tai näin. Taisi räätälikin olla transu ja kaikeksi onneksi tämä ei lisäänny kun luulee olevansa mies.

 • Uskomatonta

  Vastaa

  Ei saatana onko tuo alunperin siis nainen. Vittu mikä friikki.

 • niistä vasemmisto on tehty

  Vastaa

  Hulluja ja transuja riittää vasemmistosta.

 • Julli

  Vastaa

  Nämä viimeisimmät joulukalenterin luukut ovat kyllä olleet sisällöltään irvokkaita, mutta samalla opettavaisia ja viihdyttäviä.

  Näillä tiedoilla voi vain todeta, että ei käy kateeksi vihervassareiden piireissä toimivia. Kannattajakunnan rakenne on laadullisesti mitä parhain…

 • Tekijämies

  Vastaa

  Hämeenlinnassa näyttää olevan näitten sekopäiden pesiytymä. 

  Toivottasti Hämeenlinnalaiset miehet käyvät muistuttamassa tätä transua, että hän toimii hyvien tapojen vastaisesti ja rikollisesti ihmiskuntaa vastaan. Erittäin tärkeää on myös asettaa kielto lähestyä muitten lapsia ja tässä yhteydessä muistuttaa transua, että miehellä on velvollisuus puolustaa perhettänsä ja tämän oikeuden on myöntänyt kaikkivaltias jumala.

  Toivon sydämmestäni, että perheelliset tavalliset suomalaiset alkavat viimein ymmärtämään kuinka vaarallisia nämä pervot ovat viattomille lapsille. Feministipuolue itsessään on vaarallinen ääriliike, johon liittyy vain sekopäät, kuten silakkaliikkeen johtaja.

 • Eikka

  Vastaa

  Vasemmisto on vajonnut pohjamutiin, jostain saastan seasta kuuluu surkealla äänellä:” rappiolla on hyvä olla, ei huolet paina, ei säteile polla”.

 • Että näin

  Vastaa

  Koomisen näköinen puvussa, toki eihän se luojan vika ole että pää on hartioita leveämpi.
  Puku ei tee miestä jos mies ei osaa pukua kantaa.

 • TT

  Vastaa

  ”Uuden Normaalin” puskijat hyötyvät suuresti näistä sekopäistä.

 • Voi aikoja

  Vastaa

  Tämä on Luojan suunnitelman sotkemista ja väärän valtakunnan rakentamista. Sosialismi, kuten nyt vaikka miesten kesken pussailevat neukkupoliitikot ym itä-Saksan vastaavat..nämä kaikki saa alkunsa jostain tämmöisestä gender-mixing-muinaisen babylonian ihanteista. Jossa heidän jumalansa oli alkuun kaksineuvoinen, ei miestä ja naista erikseen niinkuin Luojan suunnitelmassa. Saturnuksen palvonta jossa kaikki saadaan valvontakuutioon, sitte piikeillä ja elektroninen valvonta.Onhan tämä väestönvähennystäkin tavallaan.

 • N.N.

  Vastaa

  ”Karhua kannattaa pitää silmällä, sillä hän kannattaa homolobbausjärjestöjen yhteistyötä lasten kanssa. Hän on mainostanut Etelä-Savon Pride ry:n ”nuortenryhmiä”, joissa 13-vuotiaat sukupuoli-identiteetistään epävarmat lapset pannaan tutustumaan lähes 30-vuotiaisiin homoihin:”

  Ovatko vanhemmat tietoisia siitä mihin niiden lapset menee?
  Lapset pitäisi saada kasvaa aikuiseksi ja miettiä asiat läpi, nyt annetaan sellainen kuva, että kaikki hyvin kunhan olen joku muu.

  ”Puku tekee miehen.”
  Irvokasta.

 • Blut Und Boden

  Vastaa

  Auttaisko sähköhoito?

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Joku muistaa varmaan pelikortit joissa oli pornokuvia. Näistä otuksista voisi tehdä vastaavanlaisia mutta kauhukortteja niin että olisivat dokumentoituna muutenkin kuin netissä. Tuskin pystyn edes kuvittelemaan millainen haloo syntyisi jos tällaisia pakkoja sujauttaisi kauppoihin tavallisten korttien sekaan ja niitä sitten löytyisi joka puolelta Suomea.

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   Kyllä nämä kuvat ovat kauhukuvia. Jotain äärimmäisen iljettävää. Nuoret ovat tuhonneet elämänsä. Ovat ilmeisesti mieleltään heikkoja ihmisiä, joita olisi pitänyt suojella homotransupropagandalta kriminalisoimalla se. Nyt peruuttamaton vahinko on näille ihmisille tapahtunut. Mutta tulevia sukupolvia voidaan suojella laittamalla linnaan hoimoilun edistäjät.

  • Dick Solomone

   Vastaa

   Helvetin hyvä idea!!

 • Timppis

  Vastaa

  Siis mitä ihmettä onx kukko vai kana vai yxsarvinen enkelikalakukko.

 • Salomon

  Vastaa

  Huomio! huomio! Juutalainen havaittu! Juutalainen havaittu. Juostaan kiinni leikataan auki ja katsotaan onko siellä oikeesti kultapussi jossain jemmassa

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi