Äärivasemmiston joulukalenteri: Täällä asuu Varisverkoston tukija, nuorisotyönohjaaja Samuli Santala

Santala työskentelee nuorisotyönohjaajana Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa.

Poliittiset viholliset

Samuli Santala.

Partisaani päätti käynnistää jo toisena perättäisenä vuonna äärivasemmiston joulukalenterin, jossa jokaisen luukun takaa paljastuu poliittiseen väkivaltaan, häirintään, suomalaisvastaisuuteen tai kaikkiin näihin syyllistyneitä marxistitonttuja. Inspiraatiota ammennamme kotimaiselta laitavasemmistolta, joka on huonolla menestyksellä pyrkinyt painostamaan kansallismielisiä toimijoita.

Kalenteriperinne käynnistyi viime vuonna, kun äärivasemmistolainen Varisverkosto julkisti kansallismielisiin kohdistuneen maalitusjoulukalenterin. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Ennustamme, että maukkaita uhriutumisen hetkiä on odotettavissa myös tänä vuonna. Tämän puolesta puhuu se, että hiljattain Varisverkosto joutui laatimaan kannattajilleen oppaan siitä, millaisiin mielenterveysongelmiin vasemmistolaiset voivat ajautua jouduttuaan ”natsien” maalittamaksi. Voit lukea referaattimme hulvattomasta oppaasta artikkelistamme ”Esittelyssä Varisverkoston toimintaohje maalitetuille”.

Kuvakaappaus: Santalan Instagram-sivut.

Kuvakaappaus: Säkylän SDP.

Esittelyssä Samuli Santala

Tänään esittelyssä on hämeenlinnalainen Samuli Santala, joka kutsuu itseään ”antifasistiksi” ja ”anarkistiksi”. Santala on radikalisoitunut pikku hiljaa, sillä vielä vuonna 2013 hän kuului sosiaalidemokraatteihin. Seurakuntatyö oli jo tuolloin lähellä hänen sydäntään, kuten yllä olevasta kuvakaappauksesta voi lukea.

Nykyään Santala työskenteleekin nuorisotyönohjaajana Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa. Hänen vastuualueitaan ovat seurakunnan kotisivujen mukaan ”kokoava nuorten toiminta, isoskoulutus, Lyseon koulukummi”. Edellisen vuoden joulukalenteriamme seuranneet lukijamme ovat jo aiemmin panneet merkille, että suuri osa Suomen väkivaltamyönteisistä kommunisteista työskentelee lasten ja nuorten parissa.

Santala pääsee joulukalenteriin, koska hän on levittänyt äärivasemmistolaisen ja poliittista rikollisuutta kannattavan Varisverkoston joulukalenteria sosiaalisessa mediassa. Aiemmin Santala on jakanut myös anarkistista rikollisuutta propagoivan Takku.netin materiaalia.

Santalan oma ”antifasistinen” työ tapahtuu pääosin äärivasemmistolaisen ”Black Metal” ‑yhtye Aamutähden kautta, mikä on oudossa ristiriidassa hänen päivätyönsä kanssa. Aamutähti ilmoittaa tavoitteekseen ”äärioikeistolaisen hegemonian” vastustamisen sekä anarkismin ja antifasismin propagoimisen.

Kuten olemme uutisoineet, Santalan tukema Varisverkosto on jakanut kansallismielisten kotiosoitteita sekä jopa uhkaillut näiden puolisoita ja lapsia. Tämän vuoksi päätämme julkaista Santalan kotiosoitteen, jotta hänen naapurinsa osaavat pitää rikoksista fantasioivaan anarkistiin tarvittavaa etäisyyttä. Santala asuu vuonna 1966 valmistuneessa kerrostalossa, josta voit nähdä kuvan alla.

Samuli Timonpoika Santala
Saaristenkatu 23 A 6, 13100
Hämeenlinna

040 721 4655
samuli.santala@evl.fi

Aamutähti Äärivasemmisto Antifa Hämeenlinna Joulukalenteri 2021 Kotimaa Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Samuli Santala Varisverkosto Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Julli

  Vastaa

  Nämä työskentelevät nuorten mielten parissa, koska ajatteleva aikuinen ei näitten agendaan sorru.

  Utopistinen, toimimaton ja maailmaa syleilevä parempi ideologia puhuttelee joitain nuoria mieliä normaalin itsenäistymisprosessin yhteydessä. Tähän nuorten epätietoisuuden ja maailman tutkiskelun hetkeen nämä hyväksikäyttäjät surutta iskevät.

  Tästä vaarallisesta ideologiasta poisoppiminen viekin sitten vaihtelevan ajan.

  Tehokkainta ennaltaehkäisyä on valistus ja ihmisten vaurastuminen.

 • Tekijämies

  Vastaa

  No niin, taas paljastui yksi viattomien lapsien manipuloija. Arvatenkin tälläkään suvakilla ei ole omia lapsia joita mädättää, niin pitää sitten vainota tavallisten suomalaisten lapsia.

  Toivottavasti paikalliset huolestuneet vanhemmat antavat riittävän kriittistä palautetta tälle sekopäälle. Tässä yhteydessä suvakkia on syytä muistuttaa, että demarit aloittivat punakapinen, eli demarit ovat kansanmurhaajia.

  Suvakit ulos lastentarhoista, kouluista ja kirkosta!

 • TT

  Vastaa

  Kuka näille aivokääpiöille selittäisi sen, että kommunismi ja anarkismi ovat toistensa äärimmäisiä vastakohtia? Kommunismi on aate, joka pyrkii vapauttamaan ihmiset myöntämällä kommunistiselle puolueelle tai jollakin erityiseliitille (nomenklatuura) yksinoikeuden hallita kansaa totalitaristisessa valtiomuodossa. Mitään kansalaisoikeuksia tai ‑vapauksia ei kommunistisessa valtiossa ole. Kommunismin idea on se, että se ikuisesti matkalla päämääräänsä ja se ei voi luovuttaa otettaan ennen kuin viimeinenkin kommunismin vihollinen eli vapautta kaipaava ihminen on nujerrettu. Kommunismi on äärimmäistä totalitarismia, mikä on anarkismin vastakohta.

  Miten hullu täytyy olla, että julistaa yhtä aikaa olevansa sekä anarkisti että kommunisti?

 • Nimetön

  Vastaa

  Työskentelee seurakunnassa ja soittaa ”black metallia”? Ei vittu mikä spede.

 • Ricockolous

  Vastaa

  Siinä ovelasti 20-kiloinen gluteeniruipelo kasvattanut parrannäköistä pömpelikköä ettei kukaan huomaisi naismiehen harrastavan anoreksiaa. Ihan oikeesti hei, miksi tasan jokainen vasemmistoaktivisti on jollain tavalla joko psyykkisesti tai fyysisesti vähän alikehittynyt..? Nää on koulukiusattuja jokaikinen ja tällä maailmanparantajaharrastuksellaan saa sitä kipeästi kaipaamansa huomiota ja yhteenkuuluvuuden tunnetta kun yhdessä urheasti taistelemme natseja ja muslimivihaajia vastaan. Sketsimateriaalia.

  • Nimetön

   Vastaa

   Totta muuten!
   Katkeruuttaanhan nuo kiukuttelevat. Siinä taas yksi hyvä syy taistella kiulukousaamista vastaan.

  • Nimetön

   Vastaa

   Veit niin sanat suustani!

 • SS Reichsbischof

  Vastaa

  Jeesus itte.

 • Pekka Janatuinen

  Vastaa

  Missäs salilla tuo uljas veneenrakentajatukka käy itseään pumppaamassa? Soijahirviö

 • N.N.

  Vastaa

  ”Edellisen vuoden joulukalenteriamme seuranneet lukijamme ovat jo aiemmin panneet merkille, että suuri osa Suomen väkivaltamyönteisistä kommunisteista työskentelee lasten ja nuorten parissa.”

  Tuo on kyllä järkyttävä, en veis omat ikinä tuolaisten pariin.

  Eikö nykyään tarkisteta tausta, missä sossu, missä poliisi, missä vanhemmat??

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Ohjaa nuorisoa väärään suuntaan. Oikeaan suuntaan ohjaavat ei pääse edes poliisikouluun.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi