Äärivasemmiston joulukalenteri: Väkivaltaa kannattava sairaanhoitajaopiskelija Jesse Jurvanen

Artikkelimme kiinnostaa todennäköisesti erityisen paljon Jurvasen tulevia esimiehiä, sillä toisinajattelijoiden pahoinpitelyä kannattava Jurvanen opiskelee sairaanhoitajaksi.

Poliittiset viholliset

päivitetty

Jesse Jurvanen.

Partisaani päätti käynnistää jo toisena perättäisenä vuonna äärivasemmiston joulukalenterin, jossa jokaisen luukun takaa paljastuu poliittiseen väkivaltaan, häirintään, suomalaisvastaisuuteen tai kaikkiin näihin syyllistyneitä marxistitonttuja. Inspiraatiota ammennamme kotimaiselta laitavasemmistolta, joka on huonolla menestyksellä pyrkinyt painostamaan kansallismielisiä toimijoita.

Kalenteriperinne käynnistyi viime vuonna, kun äärivasemmistolainen Varisverkosto julkisti kansallismielisiin kohdistuneen maalitusjoulukalenterin. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Ennustamme, että maukkaita uhriutumisen hetkiä on odotettavissa myös tänä vuonna. Tämän puolesta puhuu se, että hiljattain Varisverkosto joutui laatimaan kannattajilleen oppaan siitä, millaisiin mielenterveysongelmiin vasemmistolaiset voivat ajautua jouduttuaan ”natsien” maalittamaksi. Voit lukea referaattimme hulvattomasta oppaasta artikkelistamme ”Esittelyssä Varisverkoston toimintaohje maalitetuille”.

Jurvasen (edessä vasemmalla) kehonkielestä huomaa, että hän on kouliintunut kommunistinen katutaistelija.

Esittelyssä Jesse Jurvanen

Tänään esittelyssä on poikkeuksellisen raakaa väkivaltaretoriikkaa viljelevä Jesse Jurvanen. Artikkeli kiinnostaa todennäköisesti erityisen paljon Jurvasen tulevia esimiehiä ja kollegoita, sillä poliittisten toisinajattelijoiden vammauttamista ja pahoinpitelyä kannattava Jurvanen opiskelee sairaanhoitajaksi.

Jurvanen kuuluu vasemmistonuoriin ja luonnehtii itseään verkossa kommunistiksi. Vasemmistonuoret on antanut jäsenilleen hiljaisen hyväksynnän tukea poliittista väkivaltaa, vaikka järjestön johto muodollisesti irtisanoutuukin rikoksista. Sama pätee Elokapinaan, johon Jurvanen myös kuuluu.

Artikkelin alussa olevalla videolla Jurvanen esimerkiksi kannustaa seuraajiaan laittamaan ”natsien kädet paskaksi”. Twitterissä hän kirjoittaa muun muassa:

”Tiktokin mukaan ’teen hallaa antifasismille’ kun sanon, että natseihin kohdistuva väkivalta on ihan ok. Mitä vittua nää luulee et antifasismi on?”

”Sanoin, että väkivalta natseja kohtaan on oikeutettua. Joku tyyppi kommentoi, että ’tällaisten radikaalien väkivaltafantasioiden’ takia ’mun kaltaisia’ muilutettiin. Jaahas.”

Kuvakaappaus: Facebook.

Turvallisuuskulttuuri heikolla pohjalla

Vaikka Jurvanen esittää militanttia vallankumouksellista, turvautuu hän kertomansa mukaan mielellään poliisin apuun, mikäli hänen väkivaltafantasiansa saavat aggressiivisen vastaanoton sosiaalisessa mediassa. Tämä on erittäin tyypillinen ilmiö suomalaisten ”antifasistien” ja anarkistien keskuudessa.

Väkivaltaretoriikastaan huolimatta Jurvanen ei vaikuta olevan erityisen hyvin perillä aktivistien turvallisuuskulttuurista. Hän on kertonut yksityiskohtaisesti henkilökohtaisesta elämästään sosiaalisessa mediassa. Yllä voit nähdä jopa hänen asuntonsa pohjapiirroksen.

Jurvanen opiskelee Vantaalla Laurea-ammattikorkeakoulun Tikkurilan kampuksella. Hänen arvioitu valmistumisvuotensa on 2024. Aiemmin Jurvanen on opiskellut Mäntsälän lukiossa. Lukijat voivat varoittaa muita opiskelijoita Jurvasen väkivaltafantasioista esimerkiksi koulun sosiaalisen median sivuilla tai Jodelissa.

Lähde: Jesse Jurvanen (1, 2)

Äärivasemmisto Antifa Elokapina Jesse Jurvanen Joulukalenteri 2021 Kotimaa Laurea-ammattikorkeakoulu Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Rikos Vantaa Vasemmistoliitto Vasemmistonuoret Yhteiskunta

Keskustelu

28 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Kauhea tyyppi. Toimitus tosin erehtyy kuvitellessaan, että sairaanhoitajiksi halutaan lempeitä ja järkeviä hahmoja. Tulevaisuuden lääketiede on yhtä hempeää kuin keskitysleirin tarjoama sairaalahoito. Aivokuollut pösilö on parasta mahdollista ainesta sinne.

 • N.N.

  Vastaa

  ”Soveltuvuuskokeessa testataan henkilön sopivuutta johonkin tehtävään. Tavallisesti soveltuvuuskokeita tehdään ammatilliseen koulutukseen valittaville henkilöille. Soveltuvuuskokeeseen kuuluu psykologinen testi tai useita eri typpisiä testejä sekä psykologin suorittama haastattelu. Kokeessa pyritään selvittämään henkilön soveltuvuus työtehtävän alalle ja motivaatio – jälkimmäisellä on erittäin suuri vaikutus työssä menestymiseenlähde?. Soveltuvuus määritellään alalla vaadittavien taitojen ja ominaisuuksien perusteella. Kokeen tarkoitus on myös karsia epäsopivat henkilöt pois.
  Suomessa järjestetään erilaisia persoonallisuutta, kykyjä ja motivaatiota luotaavia soveltuvuustestejä tuhansia, ellei jopa kymmeniätuhansia vuosittain. Testauksella on Suomessa pitkät perinteet: sairaanhoitajiksi, linja-autonkuljettajiksi ja armeijan lentäjiksi haluavia on testattu 1950-luvulta lähtien. VR on testannut henkilöstöään turvallisuuteen liittyvissä tehtävissä jopa 20-luvulta asti.”

  Miksei tämä vaarallinen henkilö ei ole testattu ja potkittu ulkopuolelle.
  Sen puheiden ja kirjoituksien perusteella tämä henkilö ei sovi sairaanhoitajaksi.
  Tällaiset henkilöt pilaa koko ammattiryhmän maine.

  • Nimetön

   Vastaa

   Sairaanhoito-opiskelijoita ei nykyään enää testata, koska maahanmuuttajat eivät läpäisseet testejä.

 • Nimetön

  Vastaa

  🎶.… Laura, Jesse Ellinoora Alexandra Camilla.. 🎵
  🤭🤭

  • pzkw

   Vastaa

   Just👍🏻 Ihan samaa ajattelin kun näin tuon ”neidin” kuvan.

  • Sturmgeist

   Vastaa

   Rasittava pikku pallinaama. Kompensoi olematonta itsetuntoaan tuhoamalla. Tosipaikan tullen itkisi ja yrittäisi pakoon. Äidin tissillä käy vieläkin 😀

 • Nationalisti

  Vastaa

  Katselin tuossa hiljattain tämän kyseisen naaman some-tilejä ja aioin vinkata Partisaanille tästä, mutta ehdittekin ensin.
  Tällä tyypillä on useasti ollut kova väkivaltauho sosiaalisessa mediassa, sinänsä huvittavaa, kun katsoo minkälainen rääpäle on kyseessä.
  Se elämä on kovin erilaista internet-maailman ulkopuolella.
  Ihan mielenkiinnosta, nouseekohan penkistä enemmän kuin tanko?

  • Dick Solomone

   Vastaa

   Eiköhän tuossa tapauksessa tanko vie ”miestä”, kun tyyppi näyttää nälkiintyneeltä intialaiselta käteevetäjältä.

   • Julli

    Vastaa

    🤣

 • Hintti mikä hintti

  Vastaa

  Selkään sietäisi saada!Isälliisesti

 • Nimetön

  Vastaa

  Jesse ”pullapoika” Jurvanen.

 • Late

  Vastaa

  Hmm. Olishan se veemäistä jos joudun onnettomuuteen työmatkalla ja sairaalassa tollanen pikkuäpärä päättää tempasta morkkua 100 kertasen määrän mun hihaan, mitä lääkäri määrääs, kun näkee mun tatskat. Noita antifa räkiksiä ei ikäpäivänä saa päästää hoito-alalle töihin, ei etenkään lastenhoito.

 • Timppis

  Vastaa

  Kyllä tarkoittaa kyllä,väkivalta ei kuulu rakkauteen,vihreä on vihreä,jos vasen on väärään onko oikea oikeaan,onko maa pallo vai plätty.viisaita ovat.

 • Kraft Durch Freude

  Vastaa

  Vitun homo.

 • Wihtori

  Vastaa

  Siinäpä miehekkään itsevarma brutaali natsienhakkaaja. Perinteisiin nais-ammatteihin tarvitaan juurikin näitä testosteronia huokuvia kirveellä veistettyjä karuja katujen karaisemia köriläitä, onnea ja menestystä valitsemalleen uralle. Todella rohkea veto, ja hieman yllättäväkin, itse olisin veikannut metsuria tai seppää.

  • Late

   Vastaa

   😂

 • NVS-mies

  Vastaa

  Nyrkillä tapettava

 • Salomon

  Vastaa

  Joo joo vitun ruipelo, joo joo

 • Tekijämies

  Vastaa

  Mikä kiihoitti sairaanhoitajaopiskelijan väkivaltaekstaasiin? Tuliko kuunneltua liikaa palefacen tuotantoa?!!

 • Simo-Riitta

  Vastaa

  Mies, jonka vierestä tuolit viedään? 🤔

  Olemus on hyytävä. 😬🤣

  Jos tulisi kadulla vastaan, tuskin kiinnittäisin huomiota. Et sinäkään.

 • Hartsi

  Vastaa

  Tuo kuva. Ei ole tainnut kukaan vielä sanoa ”Kyllä” Jesselle.

 • Pura

  Vastaa

  Ensinnäkin mun pitää sanoa että mulle tuli todella epäsensitiivinen ja turvaton olo tässä, kun piti oikein kaksi kertaa sanoa n‑sana tuossa.

  Mitä tuo ”maalittaminen” on? Onko se sitä että pedofiilia sanoo pedofiiliksi tai valehtelevaa poliitikkoa valehtelevaksi poliitikoksi?

 • Tomppa

  Vastaa

  Kunnon soijapoika taas. Väkivaltauho on julkisivu, jonka taakse kätkeytyy väkivaltaisen kuoleman pelko. Pataan vai, kun kävelee vastaan, niin loppuu uho.

 • Limppu

  Vastaa

  Taitaa Jesse-Neiti pelätä gluteenia enemmän kuin natseja.

 • nimellinen

  Vastaa

  Ei ole armeijassa onnistuttu potkimaan ryhtiä tuohon oletettuun, vai onko jäänyt sotaväki käymättä?

 • Das Erbe von Heydrich

  Vastaa

  Ei ole Laureankaan kampus enää turvallinen tila. 🙂

 • Nationalisti

  Vastaa

  Jurvasella oli vielä tällä viikolla julkinen some, ei ole enää.
  Eikö se ”antifasismi” enää kestäkään päivänvaloa näiden paljastusten jälkeen?
  Nämä runtifat toimii yksi toisensa jälkeen samalla tavalla.

 • Henri

  Vastaa

  Kas kummaa, kun ”väkivaltaa kannattava sairaanhoitajaopiskelija” on jostain kumman syystä sellainen yksilö, joka ei itse siihen väkivaltaan kykene. Kummallista.

  Ja tuohon videoon, olisitko samaa mieltä käsien katkaisusta, jos oikeisto tekisi sen vasemmistolle? Ihan yhtälaillahan siinä olisi yksi ”vasemmistopaska” vähemmän.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi