Äärivasemmiston joulukalenteri: Kannattajakulttuuria politisoiva Poromafian Teemu Mustonen

Poromafia ja sen yhteistyöryhmä Morgan Bois painostavat jäseniään omaksumaan kulttuurimarxistisen aatteen.

Poliittiset viholliset

päivitetty

Teemu Mustonen.

Partisaani päätti käynnistää jo toisena perättäisenä vuonna äärivasemmiston joulukalenterin, jossa jokaisen luukun takaa paljastuu poliittiseen väkivaltaan, häirintään, suomalaisvastaisuuteen tai kaikkiin näihin syyllistyneitä marxistitonttuja. Inspiraatiota ammennamme kotimaiselta laitavasemmistolta, joka on huonolla menestyksellä pyrkinyt painostamaan kansallismielisiä toimijoita.

Kalenteriperinne käynnistyi viime vuonna, kun äärivasemmistolainen Varisverkosto julkisti kansallismielisiin kohdistuneen maalitusjoulukalenterin. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Ennustamme, että maukkaita uhriutumisen hetkiä on odotettavissa myös tänä vuonna. Tämän puolesta puhuu se, että hiljattain Varisverkosto joutui laatimaan kannattajilleen oppaan siitä, millaisiin mielenterveysongelmiin vasemmistolaiset voivat ajautua jouduttuaan ”natsien” maalittamaksi. Voit lukea referaattimme hulvattomasta oppaasta artikkelistamme ”Esittelyssä Varisverkoston toimintaohje maalitetuille”.

Kuvakaappaukset: Twitter.

Esittelyssä Poromafian Teemu Mustonen

Tällä kertaa luukun takaa paljastuu oululainen Teemu Mustonen, joka on pyrkinyt parhaansa mukaan politisoimaan kannattajakulttuuria jääkiekkopiireissä. Samalla Mustonen tahtoo sabotoida suomalaista yrittäjyyttä.

Mustonen toimii jääkiekkojoukkue Kärppien Poromafia-nimisen kannattajaryhmän johtohahmona, ”capona”. Hän työskentelee vakuutusalalla ja pelaa salibandyseura Oulun Dynamossa.

Poromafia ja sen yhteistyöryhmä Morgan Bois painostavat jäseniään omaksumaan kulttuurimarxistisen aatteen. Ryhmien levittämään ”antifasistiseen” materiaaliin on voinut törmätä Oulun katukuvassa. Mustonen ja hänen toverinsa ovat jakaneet myös esimerkiksi oululaisten urheilujoukkueiden Pride-propagandaa verkossa politisoidakseen paikallisia urheilupiirejä.

Viime syksynä Poromafia ja Morgan Bois julkaisivat kuvan, jossa ne vaativat Kärppiä katkaisemaan yhteistyönsä Suomen ainoan avoimesti isänmaallisen tavarataloketjun, Kärkkäisen, kanssa. Poromafian ja Morgan Boisin johtoa vaikuttavat korpeavan Kärkkäisen toimitusjohtajan maahanmuutto‑, globalismi- ja lääketeollisuuskriittiset kannat.

Vain häviävän pieni osa Kärppien kannattajista on suomalaisvihamielisiä aktivisteja. Mustosen kaltaisia ihmisiä tulee kuitenkin pitää silmällä, sillä kannattajaryhmien kautta he pyrkivät politisoimaan katsomoita ja levittämään esimerkiksi väestönvaihtoaatetta nuoriin jääkiekon ystäviin.

Antifa Homolobby J. Kärkkäinen Oy Jääkiekko Joulukalenteri 2021 Kannattajakulttuuri Kärpät Kotimaa Kulttuurimarxismi Morgan Bois Oulu Poliittiset viholliset Poromafia Sananvapaus Teemu Mustonen Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Valju tyyppi. Sopii hyvin joulukalenterin alkupään harmaaseen kuvastoon.

 • Poro

  Vastaa

  Korvauskäsittelijä Teemu Mustonen

  Alkoi työskennellä organisaatiossa Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia 26. helmikuuta 2018

  ma–pe klo 9.30–16.30
  Kauppurienkatu 8 A, 2. krs. 90100 Oulu

  Puh. 010 503 3200

  teemu.mustonen@fennia.fi

 • Mikä yhtiö?

  Vastaa

  Missä vakuutusyhtiössä työskentelee?

 • Isämmaallinen asiakas

  Vastaa

  Meidän kattilakuntaan ostetaan koottavat kestitysleirit Kärkkäiseltä tänäkin jouluna pukinkonttiin.

 • Eikka

  Vastaa

  Luulin lukeneeni Pornomafia ja sen yhteistyöryhmä Morgan Boys panevat jäseniään.…..heh.…. kaikkea se lukihäiriö teettääkin.

 • Jukka Ketonen

  Vastaa

  Vuoden paras Joulukalenteri! Ihan jänskättää, mitä viimeisestä luukusta tulee esiin! Ettei vaan olis joku ministereistämme???

  • Pura

   Vastaa

   Se eräs lihava nainen on päästellyt hassuja kommentteja viime aikoina. Ohisalo on tietysti kestosuosikki kun perataan suusta tulleita päättömyyksiä. Kahinoissa mukana myös Iiris Suomela, Anna Kontula ja aina yhtä iki-ihanan hurmaava Emma Kari. Kädet sanoo vips-vips.

 • Salille Vaan

  Vastaa

  Tilasin justiin Kärkkäiseltä tavaraa, vasurit haistakoon paskan.

  Urheilua ei enää tule seurattua kun kaikki joukkueet ja urheilijat vaan tuputtaa BLM, CRT tai homopridejä, hyi helvetti.

  Hyödyllisempää nostaa itse punttia ja pitää TV kiinni, menettäköön mainostulonsa mokomat paskajoukkueet, syljen Kärppien päälle pthyi

 • ms

  Vastaa

  Poromafia syyllistynyt myös suunnitelmalliseen väkivaltaan ja vainoamiseen eri mielisiä kohtaan. Hyökkäyksen jälkeen kommareille tyypillinen valehtelu tapahtuneesta.

  https://www.kaleva.fi/turvallisuuspaallikko-kaulahuivin-polttajat-odotti/1752963

 • vammasta porukkaa

  Vastaa

  Muutama vuosi sitten olin Kärpät-TPS ‑ottelua katsomassa Raksilassa ja tää sama porukka lähti omasta katsomostaan kohti turkulaiskatsomoa ottelun viimeisellä minuutilla ja aiheutti siellä aikamoiset härdellit. TPS-katsomossa näytti olevan aika paljon naisia ja vähän vanhempaakin porukkaa, nää puolestaan oli nuoria miehiä kaikki.

 • FNF

  Vastaa

  Suomen hbomberguy? :DDD

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi