Suomen äärivasemmiston joulukalenteri: Lastensuojelussa työskentelevä Varisverkoston ystävä Lauri Kouki

Partisaani on saanut toistuvia lukijapyyntöjä äärivasemmistoon liittyvistä esittelyartikkeleista, ja vastaamme kysyntään kirjoittamalla marxisteista, jotka sympatisoivat poliittista rikollisuutta.

Poliittiset viholliset

Lauri Kouki.

Kuten olemme uutisoineet, sai Partisaanin toimitus kuunvaihteessa tietää äärivasemmiston suunnittelemasta kansallismielisiin liittyvästä paljastusjoulukalenterista. Toimituksessa idean tuumattiin olevan niinkin osuva, että se suorastaan vaatii äärivasemmistoon paneutuvan vastineen.

Avaamamme luukut ovatkin herättäneet valtavasti kuhinaa ja kiinnostusta kansalaisissa poliittiseen taustaan katsomatta. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Partisaani lupasi äärivasemmistolle jopa huikean joululahjan – olisimme lopettaneet paljastusjoulukalenterin päivittämisen, mikäli vastapuoli tekisi samoin. Koska lahjalle ei löytynyt ottajaa, avaamme tänään taas uuden luukun. Kieltämättä joulun odottaminen on jännittävämpää näin!

Äärivasemmisto lasten parissa

Joulukalenteriprojektin yhteydessä on tullut masentavan selväksi, että poliittista väkivaltaa ihannoivat vasemmistolaiset hankkiutuvat erittäin usein töihin lasten ja nuorten pariin. Jo Neuvostoliiton alkuajoista lähtien marxistit ovat tienneet, että lasten aivopeseminen on monin verroin helpompaa kuin aikuisten.

Erityisen vaarallisiksi äärivasemmistolaiset muuttuvat, kun he pääsevät tekemään lapsiperheiden kohtaloihin vaikuttavia päätöksiä. Tehokkaimmin tämä sujuu soluttautumalla lastensuojeluun.

Äärivasemmisto on viime vuosina pyrkinyt tekemään henkistä väkivaltaa kansallismielisiä vastaan lähettämällä näistä perättömiä lastensuojeluilmoituksia. Vihervasemmistolainen hallitus on puolestaan linjannut periaatepäätöksessään 19.12.2019 ”Kansallinen väkivaltaisen radikalisoitumisen ja ekstremismin ennalta ehkäisyn toimenpideohjelma 2019–2023”, että ”radikalisoituneiden” (esimerkiksi kansallismielisten) vanhempien lapsiin voidaan kohdistaa ”lastensuojelun keinoja” ideologisista syistä.

Vasemmisto on toisin sanoen valmis tuhoamaan suomalaisia lapsiperheitä ristiretkellään kansallismielisyyttä vastaan. Yhtälön vakavuutta lisää se, että lastensuojelussa työskentelee tälläkin hetkellä vasemmistolaista ääriainesta.

Lauri Kouki

40-vuotias Lauri Kouki on turkulainen Vasemmistoliiton ehdokas ensi vuoden kuntavaaleissa. Hän on myös väkivaltaa ihannoivan äärijärjestön propagandan levittäjä, vaikka hän on ilmeisesti tulevien vaalien vuoksi piilottanut aiemmin julkisia sosiaalisen median viestejään. Internet-arkistot kuitenkin muistuttavat siitä, että Kouki on intohimoinen Varisverkoston tukija (1, 2).

On paikallaan kysyä, kuinka sopiva ihminen Kouki on nykyiseen työhönsä lastensuojelun parissa. THL:n sivujen mukaan Koukin tausta on pakolais- ja maahanmuuttajatyössä, mutta nykyään hänen erityisalaansa ovat ”pääasiassa lastensuojeluprosessi, tarvittaessa myös rikosprosessi”. Hänen toiminta-alueensa on Varsinais-Suomi, Satakunta, Pirkanmaa ja Uusimaa.

Kouki työskentelee Profiam-yhtiössä, joka ”tuottaa tukipalveluita mm. avo‑, sijais- ja jälkihuollon aikaiseen lastensuojelutyöhön, huolto- ja tapaamislain mukaisia palveluita sekä asiantuntijapalveluita kuntien lastensuojelun ammattilaisten tueksi”. Samaan aikaan hänen tukemansa Varisverkosto julkaisee poliittisesti ”väärää mieltä” olevien lapsiperheiden kotiosoitteita sekä vihjailua perheiden alaikäisistä lapsista.

Mikäli tahdot kysyä Koukilta siitä, kuinka väkivaltavasemmistolaiset aatteet sointuvat lastensuojelutyön kanssa, voit ottaa häneen yhteyttä:

Puh. 0407742865
Sähköposti: lauri.kouki(at)profiam.fi

Äärivasemmisto Kotimaa Lasten oikeudet Lastensuojelu Lauri Kouki Marxismi Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Turku Varisverkosto Vasemmisto Vasemmistoliitto Yhteiskunta

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • N.N.

  Vastaa

  ”vanhempien lapsiin voidaan kohdistaa ”lastensuojelun keinoja” ideologisista syistä.”

  Voi että, onpa sikamaista touhua!
  Tässä on kalenterin suurin pahis, ei niin pahoja ihmisiä yksinkertaisesti voi olla.
  Tästä hetkesta potkut ja kielto osallitumasta mihinkään sos.työhön.
  Ulos ja luudalla lakaisemaan sen jäljet.
  Ei tässä varmana ole mikään reppana kysseessä.vaan yksinkertaisesti paha.
  Sellaiset ihmiset kun pääsee valtaan, mitä tahansa voi tapahtua.
  Tuo jos kukaan, pitäisi hakeutua hoitoon -” Pahuus on syöpä, joka tuhoaa kaiken ympäriltään – ”.
  Mitä hän on jo saanut aikaan?

 • N.N.

  Vastaa

  Jos olisi äänestys tässä, siitä kuka on pahin pahis, antaisin ääneeni tälle perheiden tuhoajalle.
  Voiko olla mitään niin paha ihmisten kohdalle kuin menettää lapsensa.
  Miettikää nyt tekin punavihreät!
  En sois sitä teillekään, miksi te muille?

 • N.N.

  Vastaa

  Sääli, ettei pahuus näy päälle.

 • Aiheettomia sijoituksia paljon

  Vastaa

  Assosiaatiot ja fabrikointi. Esim sängyn alla oleva pöly voidaan raportoida niin, että ei siivota. Näillä kusipäillä on valta tuhota ihmisten elämä. Kannattaa jo etukäteen nähdä vaivaa jos on lapsia, miten varautua sekä taistella lasua vastaan. Ihan jokainen voi joutua näiden mielivaltaiseen pyöritykseen. Ohjeita löytyy kun etsii. Esim heti alusta lähtien KAIKKI puhe pitää tallentaa, kun niiden kanssa on tekemisissä.

 • N.N.

  Vastaa

  ”Ilman natseja”, vai niin, tehän taidatte projisoida agendanne muihin.
  Ja yritätte riistä lapset, lapset siis pitää kasvaa vieraan hoivissa. Kuvitelkaa edes hetken verran, sitä itkua ja porua, jos pystytte.
  Nyt aatetoverit miettikää, mitä tämä on, kuka enää voi olla turvassa, voitteko tekään.
  Siis, onko niin, että lapset otetaan teidän hyväksynällä välikappaleeksi teidän agendanne julistamiseen ja edistämiseen, oletteko kaikki yhtä tunteettomia ja kylmiä.
  Iso hyi hyi.
  On työnantajan velvollisuus kantaa tämän kieroutuneen ihmisen ulos työpaikalta.
  .

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   ”Kuvitelkaa edes hetken verran, sitä itkua ja porua, jos pystytte.” – Kyllähän ne kuvittelevatkin. Ja kuulevat sitä päätöstensä johdosta. Ja nauttivat siitä. Se on pahoille ihmisille, viherpunakhmereille niiden elämän polttoainetta.

 • N.N.

  Vastaa

  Jonkun otsaan kun vois kirjoittaa, ei tähän tietenkää vaan jonkun muun, OLEN SADISTI.

 • Jones

  Vastaa

  Ottikohan huostaan afgaanien lapsia. Sielläpäin on näet omituinen kulttuuri. Ei se vielä mitään että ostavat nuoria poikia, mutta kun he enimmäkseen touhuuvat omien lastensa kanssa. Iltasanomissa olikin aikoinaan juttua, että joku ulkomaalainen oli touhunnut pikkupoikien kanssa, mutta häntä ei tuomittu kulttuurista johtuen. Mistä maasta oli, ei lehdessä kerrottu.
  Afganistanilainen poikien raiskausperinne järkyttää
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/afganistanilainen-poikien-raiskausperinne-jarkyttaa-usa-vaatii-sotilasjoukoilta-toimia/6054236#gs.jTzdsKqR
  Bacha-Bazi – The Real FACE of Pakistan !
  https://www.youtube.com/watch?v=ybO-Q-FyGoY

 • Kansallismielinen nainen

  Vastaa

  Tämän tason tyyppejä on virastot, virkamiehistö täynnä. Valheellisia ja osatotuuksia vaalivia rottia, kuten ideologiansakin.
  Jännä nähdä miten pitkälle Suomen kansa antaa kaiken mennä.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Alemmassa kuvassa suvakille on käynyt ”pallinaamat”, eli silmät sojoittavat eri suuntiin!

  Vasemmistoliiton kannattaisi miettiä tarkkaan, miksi kannatus ei sen 7% yli nouse. Ainakaan lapsiperheet eivät hyväksy tällaisia fanaatikkoja päättäjiksi. 

  Jos tällä suvakilla on perhe perustettuna, niin voimia perheenjäsenille ja aina voi hakeutua turvakotiin!

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Vasemmistossa yleisestikin esiintyvä silmien hajasijoittelu-sojoittelu voi johtua huumausaineiden lisäksi koettujen kognitioiden äärimmilleen etääntymisestä joka voi ilmeisesti pahimmillaan johtaa joko mielen pirstaloitumiseen tai jopa ihan patologiseen tilaan jossa aivojen eri osat tai jopa puoliskot elävät eri todellisuudessa. Silmät kun ovat sielun peili, sanotaan, toinen silmä kiikaroi kohti viherkommunistista utopiaa, toinen taas katsoo todellisuutta, ja kaikki me tervejärkiset tiedämme että ne ovat ja pysyvät hyvin loitolla toisistaan.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Vuonna 1918 ei olisi paljon mietitty mitä seuraavaksi 😉
  Varmaan tiedätte historian vapausotien aikaisen?
  Seppo Lehto

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Tällaisten ihmisoletettujen ihannemaailmassa kansallismielisyys olisi tuhottu ja lapset aivopestyinä kilvan ilmiantaisivat väärin ajattelevia vanhempiaan. Suomi täynnä pieniä Morozoveja, Anderssoneja…muutama pieni Koivulaaksokin kirmailemassa kukkakedolla haaveillen brutaalista afasta.

 • Sanders

  Vastaa

  Tämähän olisi hauskaa jos ei olisi näin surullista. Miten näin moni näistä tapauksista on tosiaan tuolla sosiaalipuolella töissä? Toki heidän omissa piireissäänkin olisi jo tarpeeksi hoidettavaa. Tämäkin tykkäili jostain Jessikka Aron postauksista ja mainosti ehkä vuosi sitten ”natseja vastaan” ‑mielenosoitusta Turkuun kun vuosittainen Kukkavirta oli tulossa. Jännästi taas yrittää kadottaa netistä kaiken kun paska on jo housussa, mutta onneksi kuvakaappaukset on tallessa.

 • Aappa

  Vastaa

  Voi olla ettei kaikki mene lastensuojelullisesti ihan nappiin tässä tapauksessa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi