Suomen äärivasemmiston joulukalenteri: Väkivaltainen kasvatustutkija Ina Juva jatkaa piilottelua

Partisaani on saanut toistuvia lukijapyyntöjä äärivasemmistoon liittyvistä esittelyartikkeleista, ja vastaamme kysyntään kirjoittamalla marxisteista, jotka sympatisoivat poliittista rikollisuutta.

Poliittiset viholliset

Ina Juva.

Kuten olemme uutisoineet, sai Partisaanin toimitus kuunvaihteessa tietää äärivasemmiston suunnittelemasta kansallismielisiin liittyvästä paljastusjoulukalenterista. Toimituksessa idean tuumattiin olevan niinkin osuva, että se suorastaan vaatii äärivasemmistoon paneutuvan vastineen.

Avaamamme luukut ovatkin herättäneet valtavasti kuhinaa ja kiinnostusta kansalaisissa poliittiseen taustaan katsomatta. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Partisaani lupasi äärivasemmistolle jopa huikean joululahjan – olisimme lopettaneet paljastusjoulukalenterin päivittämisen, mikäli vastapuoli tekisi samoin. Koska lahjalle ei löytynyt ottajaa, avaamme tänään taas uuden luukun. Kieltämättä joulun odottaminen on jännittävämpää näin!

Ina Juva

Äärivasemmisto reagoi heihin kohdistettuihin paljastuksiin yleensä jommallakummalla tavalla kahdesta seuraavasta: Joko he aloittavat äänekkään julkisen uhriutumisen tai sitten he pakenevat vähin äänin maan alle. Ina Juva edustaa jälkimmäistä koulukuntaa.

Ina Juvan asema väkivaltavasemmistossa paljastettiin viime keväänä. Samalla tuotiin julki hänen uransa veronmaksajien tukemana kasvatustieteilijänä.

Välittömästi paljastuksen jälkeen Juva muutti Twitter- ja Facebook-tilinsä salaiseksi, mikä viestii siitä, että hän on äärimmäisen allerginen julkisuudelle. Piilottelu jatkuu edelleen, minkä vuoksi jää kansallismielisten vastuulle pitää Juvan nimeä julkisuudessa.

Väkivaltainen kaksoiselämä

Juva on Helsingin yliopiston apurahatutkija, joka on erikoistunut työssään koulukiusaamiseen ja yleisesti nuoriin. Julkisuudessa hän ylläpitää pehmeää humanisti-imagoa, joka kätkee kuitenkin taaksensa väkivaltaisen äärivasemmistoaktivismin.

Juva on salanimellä Tiburcia Pölhö ollut perustamassa ääriliike Varisverkostoa. Alkuvuosina järjestö ilmoitti suoraan tavoitteekseen fyysisen väkivallan ”fasisteja” vastaan, mutta noin kaksi vuotta sitten väkivaltaosuus poistettiin järjestön esittelytekstistä pr-syistä. (Ennen / Jälkeen)

Erityisen nolostunut Juva on kuitenkin siitä, että hän on saanut sakot osallistuttuaan naamioituneena aseistettuun ja epäonnistuneeseen hyökkäysyritykseen kansallismielistä katupartiota vastaan 2014 Helsingissä (ote poliisin pöytäkirjasta ylhäällä).

Olemme jo moneen otteeseen joulukalenterissa hämmästelleet, miksi todistetusti väkivaltaiset kommunistirikolliset hakeutuvat ammattivalinnoillaan lähes aina lasten ja nuorten pariin. Mikäli pidät ilmiötä kummallisena, voit ottaa yhteyttä Juvaan tai yliopiston organisaatioon:

Ina Juvan sähköposti: ina.juva@helsinki.fi

Kasvatustieteellisen tiedekunnan dekaani:
Puh.: +358 (0)2941 29691
Sähköposti: johanna.m.makela@helsinki.fi

Kasvatustieteiden osaston johtaja:
Puh.: 0294129560, 0504156711
Sähköposti: riitta.jyrhama@helsinki.fi

Äärivasemmisto Ina Juva Kotimaa Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Rikos Valeoppositio Varisverkosto Vasemmisto Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

24 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • N.N.

  Vastaa

  Dr Jekyll and Rva Hyde, elikkä Juva and Pölhö.

  Päivällä puhutaan pehmeällä äännellä, yöllä hakataan ja potkitaan,
  ”useita ihmisiä kadulla hakannut 16-vuotias: ”Minulla on eniten vaikutusvaltaa” ” , voi mikä pölhö.
  Vieläkö tuo käy töissä?

 • N.N.

  Vastaa

  Jos saisin valta, en päästäs tuo ja samankaltaiset lähelläkään nuoria.
  Taas iso hyi.

 • hmmm

  Vastaa

  Onko toi lihonut?

  • N.N.

   Vastaa

   Huomattavasti !
   Nopea rappeutuminen menossa parhaillaan!

 • Vaatimaton toive

  Vastaa

  Ja eikun paljastukset paranee päivä päivältä. Tuskin maltan odottaa mikä on luukun 24 kohdalla.

  Toivoisin että näistä tulisi jatkumo. Eli, niin kauan kun paljasteltavaa riittää niin nimiä pompsahtelisi esiin.

 • N.N.

  Vastaa

  Minusta nämä ovat sairaita ihmisiä.
  Kuvittelee nyt hakkaavansa muita ihmisiä sairaalavuoteeseen, siinäkin on korkea kynnys normaaleille. Ajatus pysähtyy heti.
  Mutta pukea itseensä maskiin ja lähteä oikeasti toteutavan näitä ajatuksia, siinä on kynnys murhaan madaltunut, kaikki on näille mahdollista.
  Meille opetettiin lapsena, ettei leikkipyssylläkään saa osoittaa ihmisiä, mitä heille opetettiin?
  Viranomaisilla on nyt tärkeä rooli pysäyttää heitä. Pitäisi kieltää naamioituminen julkisilla paikoilla, tehköön tekonsa omana itsenä jos rohkenevat sitten.
  Olen silti siitä mieltä, että viranomaiset antavat hiljaisen hyväksytyksensa heille, vaikka näytösluontoisesti kieltävät. Saksassa tehtiin juuri näin 30-luvulla, Suomessakin.

  • N.N.

   Vastaa

   Tukahdutetuista haluista tulee normaaleja, pahoinpitely-ajatus muuttuu normaaliksi, ihmismieli on häiriintynyt.

 • Vuoroin vieraissa

  Vastaa

  Syy noiden marxistien hakeutumiseen opettajiksi on tässä:

  VAPAAMIELINEN MIELIVALTA
  9. Jotta emme hävittäisi gojimien laitoksia liian aikaisin olemme kajonneet niihin varoen ja koonneet ensiksi käsiimme niitten liikkeellepanevan koneiston vieterit. Ne olivat ennen ankarassa, mutta oikeudenmukaisessa järjestyksessä, mutta me olemme asettaneet niitten tilalle vapaamielisen mielivallan.

  Tällä tavoin heikonnamme oikeudenkäyttöä, vaalijärjestystä, lehdistöä ja henkilökohtaista vapautta, mutta ennenkaikkea kansan sivistystä ja kasvatusta vapaan olemassaolon kulmakivenä.

  VÄÄRIÄ OPPEJA
  10. Me olemme pettäneet, johtaneet harhaan ja siveellisesti turmelleet gojimien nuorison kasvattamalla sen ehdoin tahdoin väärien periaatteiden ja oppien mukaan.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Maalitustieteiden maisteri.

  On suht säälittävää 34-vuotiaan örveltää alaikäisten tavoin. Tosin useimmat teinit osaavat käyttäytyä. Ja työnantajataho tietenkin tukee toimintaa.

 • Eikka

  Vastaa

  Väkivaltataustaisen vasemmistolaisanarkistin tutkimustyön tulokset vaikuttavat olevan hyvin vahvasti hänen ideologiansa kautta värittyneitä ja ne ovat sivuuttaneet tietoisesti täysin tällä hetkellä lisääntyvät monikulttuurisuuden aiheuttamat ongelmat kouluissa.

 • Vanhana syntynyt

  Vastaa

  Onks toi vasta 81 syntynyt?!?!?! Se näyttää yli 50:ltä. No, vapaan kasvatuksen ensimmäisen polven tulos. Ja se näkyy.

  • go to gym

   Vastaa

   Feminismi on niin voimaannuttavaa että näytät heittämällä 15 vuotta ikätovereitasi vanhemmalta.

 • dr.flipflop

  Vastaa

  Hienoa että te duunaatte näitä – jatkakaa!

  Suomessa on paljon näitä ihmisiä joiden ajatuksia täytyy levittää katsottavaksi.

 • juha.

  Vastaa

  ”Susi lammasten vaatteissa!” ”Ei mulla muuta.”

 • Raaka-Jorpe

  Vastaa

  Hyvää raportointia taas Partisaanilta, kiitos.

 • Pamela Possu

  Vastaa

  On ainakin pölhön salanimen keksinyt,Tiburcia Pölhö..Mitä tuon ikäinen nainen edes tekee joukkotappelussa?
  Eikö hänellä ole omaa perhettä ja lapsia ‚joita hoitaa ja huoltaa?
  Ai niin ‚hänhän onkin vvv =vaarallisen väkivaltainen vassari

  • Pekka

   Vastaa

   Paikalla olleiden mukaan luultavasti teki samaa kuin muutkin (etenkin juutalainen dimmu): keskittyi agitoimaan niitä noin kolmea oman puolen tyyppiä, jotka edes yritti tapella.

   Yllätysmomentistaan huolimatta kommarilauma pinkoi noin puolessa minuutissa karkuun, pudotti aseensakin maahan ja lopetti sen jälkeen katutoimintansa siirtyen silkaksi twitter-itkukerhoksi, jonka toiminta on lähinnä transujen keskinäistä voimaantumista.

 • N.N.

  Vastaa

  Toiset siinä asemassa saatais hyväksikäyttää asemansa väärin ja houkutella jopa sopivia katsomaansa nuoria ”katujuhliin”.
  Ei tämä kahtia jakautunutta tietenkään moiseen epäeettiseen tekoon syyllistyisi, hyvä olla varma siitä!
  Ei hänelle tulisi koskaan mieleen sanoa nuorelle, että ilalla on kokoontuminen, tule katsomaan, ei hänen ammattietiikalla, ei toki!

 • Nyyrikki

  Vastaa

  Puukko naisen kädessä on yhtä vaarallinen, kuin miehenkin. Röyhkeän makuista, että moiset anarkistit saavat valtiollista tukea ja palkkaa.

 • N.N.

  Vastaa

  Tiburcia-sotilasjohtaja

 • Maija Meikäläinen

  Vastaa

  Pölhön harhaisia jorinoita; kuunnelkoon ken pystyy
  https://www.youtube.com/watch?v=C5vGoCp-waY

  • N.N.

   Vastaa

   Kuuntelin melkein loppuun asti.
   Joku voisi käydä tuo ristiriitaisuuksia täynnä oleva höpötys läpi niin että se näkyy täällä.
   Harhainen, ei muka halua alistaa ketään! ARRGG

  • Aappa

   Vastaa

   Ei pysty, liian hapokasta.

 • Dick Solomone

  Vastaa

  Hieno paljastus. Pitääpä laitella vähän sähköpostia.

  Ja tuo haastattelu.. Huh Huh.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi