Suomen äärivasemmiston joulukalenteri: Simo Suominen tahtoo rasisminvastaisen ”terrorin” käyntiin

Partisaani on saanut toistuvia lukijapyyntöjä äärivasemmistoon liittyvistä esittelyartikkeleista, ja vastaamme kysyntään kirjoittamalla marxisteista, jotka sympatisoivat poliittista rikollisuutta.

Poliittiset viholliset

Simo Suominen saarnaamassa vallankumouksesta.

Kuten olemme uutisoineet, sai Partisaanin toimitus kuunvaihteessa tietää äärivasemmiston suunnittelemasta kansallismielisiin liittyvästä paljastusjoulukalenterista. Toimituksessa idean tuumattiin olevan niinkin osuva, että se suorastaan vaatii äärivasemmistoon paneutuvan vastineen.

Avaamamme luukut ovatkin herättäneet valtavasti kuhinaa ja kiinnostusta kansalaisissa poliittiseen taustaan katsomatta. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Partisaani lupasi äärivasemmistolle jopa huikean joululahjan – olisimme lopettaneet paljastusjoulukalenterin päivittämisen, mikäli vastapuoli tekisi samoin. Koska lahjalle ei löytynyt ottajaa, avaamme tänään taas uuden luukun. Kieltämättä joulun odottaminen on jännittävämpää näin!

Minna Mentula oikealla.

Suomen Kommunistinen Puolue käyttää Elokapinaa bulvaanina

Eilisessä luukussa käsiteltiin marginaalista mutta sitäkin rajumpaa retoriikkaa käyttävää Proletaarit-äärivasemmistojärjestöä. Tämän päivän luukku jatkaa teemaa esittelemällä jopa Proletaareja stalinistisemman ryhmittymän, Suomen Kommunistisen Puolueen (SKP), jäsenen.

SKP on onnistunut takaamaan itselleen hiukan Proletaareja vahvemman aseman äärivasemmistolaisessa liikkeessä paitsi historiansa vuoksi myös siksi, että kommunistipuolue on soluttautunut Elokapinan johtoon. Kuten uutisoimme lokakuussa, Elokapinan taustayhdistyksen puheenjohtaja on ylöjärveläinen SKP-aktiivi Minna Mentula.

Käyttämällä Elokapinaa ja valtamedian lietsomaa nuorten ”ilmastoahdistusta” hyväkseen SKP on siis kyennyt vaikuttamaan jonkin verran äärivasemmistolaisen katuliikkeen luonteeseen. ”Ilmastoväkeä” ei vaikuta haittaavan se, että kommunistiset valtiot ovat olleet ja ovat edelleen kapitalismin jälkeen suurimpia ympäristökatastrofeja, joita ihmishistoria tuntee.

Petra Packalén ja Simo Suominen.

Simo Suominen – terrorin ja väkivallan puolestapuhuja

SKP:n hurmeisinta koulukuntaa edustaa Simo Suominen, jonka suuri yleisö muistaa lähinnä Coca-Cola-iskusta Alexander Stubbia vastaan. Vaikka Suominen saarnaa jatkuvasti vallankumouksen puolesta, hänellä on ollut ylitsepääsemättömiä vaikeuksia saada omaa kroppaansa sisällissodan edellyttämään kuntoon. Kamppailu- ja eräkouluttautumisen sijaan SKP-vallankumouksellinen valmistautuu kapitalismin romahdukseen poseeraamalla kameralle sokerikyllästettyjen virvoitusjuomien kera.

Joulukalenteriin Suominen pääsee räikeiden väkivaltafantasioidensa ansiosta. Antakaamme lainausten puhua puolestaan (1, 2, 3, 4):

”Me ollaan liian suvaitsevaisia rasismille. Tämä näkyy mm. silakkaliikkeen selkärangattomuudessa. Täysi terrori päälle sanon minä. Ei ne rasset kuitenkaan järkipuhetta kuuntele.”

”Tottahan yhdelläkään rehellisellä kansalaisella ei ole mitään pelättävää antirasistisen terrorin suhteen.”

”Tottakai kaikki terrori on terroria. Mutta vain tietynlainen terrori on nykymaailmassa eettistä.”

”Ylipäätään olis ihan jees jos natsit yrittäisi kiellosta huolimatta marssia ja ne pitäisi halkoa pinoon.”

”Äärimmäisestä antifasismista pitää tehdä hyväksyttävää, eikä niin päin että sabotoidaan omaa toimintaa maltillisten tuomion pelossa. Ihmiset voi kyllä tulla järkiinsä isoissakin määrissä. Näin myös natsien hakkaamisen suhteen. Sitä pitää vain yrittää eikä luovuttaa heti alkuunsa.”

Käytäntö ja teoria eivät kuitenkaan ole kulkeneet harmoniassa Suomisen antifasistisella uralla. Tiettävästi Suomisen elämän ainut poliittinen yhteenotto päättyi siihen, että hänet ”halottiin pinoon” 30.6.2019 Turun keskiaikaisilla markkinoilla, kun hän yritti hyökätä kansallisradikaalien esitteidenjakajien kimppuun.

Äärivasemmisto Alexander Stubb Elokapina Kommunismi Kotimaa Marxismi Minna Mentula Poliittinen rikollisuus Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Proletaarit Rikos Simo Suominen Suomen kommunistinen puolue Terrorismi Valeoppositio Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

27 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Minä

  Vastaa

  Mitähän tuokin tietää järkipuheesta? Hänen tarkoituksensa on alistaa toiset hänen haluamaan ajatteluun ja on tarpeeksi heikkolahjainen uskomaan, että hakkaamalla ihmiset saa uskomaan, mitä hän sanoo. Tyypillistä totalitarismia edustavaa ajattelua.

  Rasismi-sana on tuolle yhtä kuin hänen mielestään väärää mieltä oleminen. Ei taida edes tietää mitä rasismi tarkoittaa, vaan luulee sen tarkoittavan kaikkia muita paitsi hänen hengenheimolaisiaan.

  Jos järki kasvaisi hakkaamisella, tuo pitäisi hakata kunnolla, mutta kun ei se järki sillä kasva, niin ei kannata.

  Harvemmin ketkään muut kuin vasemmistolaiset ovat noin väkivaltaisia ajatuksiltaan. Ajattelevat ja toimivat kuin hurmoshenkiset fasistit ja väittävät olevansa antifasisteja. Tekevät johtopäätöksiä ihonvärin perusteella, joka on sitä rasismia, mutta haluavat hakata rasisteina ihmisiä, jotka eivät taivu olemaan yhtä mieltä heidän kanssaan.

  Hallituksen mielestä noissa ei ole mitään huomautettavaa, mutta kaikissa, jotka eivät ole samoilla linjoilla vihervassujen ideologian kanssa, on paljonkin huomautettavaa.

  Näkyvät olevan eräiden sisäsiistien hallituspuolueiden militantti siipi.

 • Minä

  Vastaa

  Olisi kiva, jos tässä toimisi kappalejako.

 • N.N.

  Vastaa

  Ja poliisi jahtaa kasallismielisiä eikä tällaisia rikoksiin yllättäjiä.
  Onko osa kansasta saanut jonkunlainen myrkytys kun tuntuu ettei heillä ole vintti järjestyksessä.

  • Suomessa liikaa kippovikaisia

   Vastaa

   On tää vintin epäjärjestys vaivannut osaa suomalaisista jo pitkään. Toisaalta liiaan isoa osaa.

   Eduskuntavaaleissa 1945 juuri 2 MS:n loppumisen jälkeen osana rauhanehtoja lailliseksi puolueeksi palannut SKDL (kommarit) nousi vaalivoittoon ja suurimmaksi puolueeksi yli 20% kannatuksella kerta heitolla.

   Kyllä siis silloinkin on ollut paljon sairaita tai totaalisen tyhmiä. Nyt asialla saattaa olla niiden jälkeläiset.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Miten ihmeessä koko tämä ”montuille talutettava” revohka koostuu moniongelmaisista mielenterveyskuntoutujista, olennoista, joilla oma sukupuoli pahasti hukassa… Lääkkeiden ja päihteiden käyttäjistä?
  Kovin montaa aatesoturia en ole nähnyt, jotka olisivat huolehtineet fyysisestä- ja henkisestä kunnostaan, edes keskinkertaisesti.
  Huvittaa lähinnä koko kaaderi 😀 Ainoa, mikä jurppii, että joutuu verotuksen kautta ylläpitämään, näitä elinkelvottomia…hengitysilman tuhlaajia

  • Happosen Muurahaisfarmi

   Vastaa

   No siis… joko tyhmyys aiheuttaa vasemmistolaisuutta tai vasemmistolaisuus tyhmentää. Tai kyseessä on kierre joka tekee noista tuollaisia kevytkehareita. Myös ulkonäkö voi kertoa näkemyksistä. Tässä hyvä artikkeli aiheesta: https://sarastuslehti.com/2018/09/27/miksi-me-naytamme-niin-hyvalta/

   • Seppo-Sisko

    Vastaa

    Hyvä artikkeli Sarastuksessa.

 • Seppo-Sisko

  Vastaa

  Taaskaan ei yllättänyt, että tämä eurovaaliehdokkaanakin ollut laatu-uros kuuluu Tampereen poliittiseen kermaan.

  Vaalikoneen kertomaa:

  https://vaalikone.yle.fi/eduskuntavaalit2015/pirkanmaa/ehdokkaat/5419?emp=rt‑1

  Simo on tuottanut laadukasta tekstiä myös julkisuuteen, jota myös sinä voit käydä imemässä itseesi osoitteesta https://simosuominen.wordpress.com/author/simosuominen/page/5/

  Simo on käsitellyt teksteissään muun muassa raiskauksia (https://simosuominen.wordpress.com/2015/03/23/mihin-raiskauksiin-pitaisi-puuttua/) hyvinkin vasemmistolaiselle älykkyydelle tyypillisellä tavalla. 

  Näitä ja muita Simon tekstejä lukiessa tulee hyvinkin pohdittua onko sittenkin olemassa rinnakkaistodellisuus?

 • Ei voi muuta sanoa tosta porukasta

  Vastaa

  Sairaitahan noi kommarit on päästään kuin myös eduskunnassa oleva vihervammaisto (SDP, Vihr, Vas).
  Toi sosialismin ja kommunismin kaameus on jo nähty niin maailman sivu ja jos sitä ei tajua tai tiedä ja vielä sen lisäksi haluaa sitä uudelleen on päässä pahasti vikaa.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Eihän terve ihminen voi ihannoida ja haluta massamurhaideologiaa. Hyvä esimerkki siitä mihin sosialismi tarpeeksi pitkälle toteutettuna johtaa, on Kamputsea joka oli ideologian tuloksena lopulta niin köyhä että vasemmistoideologian vaatimat massateloitukset piti tehdä vasaralla päähän lyömällä.

   • Pamela Possu

    Vastaa

    Ja todellakin siellä Kamputseassa ihmiset söi silloin heinäsirkkoja,koska heillä ei ollut muuta ruokaa,eivätkä jonkun ilmastoagendan vuoksi.

    • Tikkakosken Manne

     Vastaa

     Juu, ja nyt hiljattain samaa ötökänsyöntiä yritettiin tyrkyttää laajalla kampanjalla mediassa juuri ilmastonlämp… sori siis ‑muutoksen varjolla, ja kun tarkemmin katsoo ”ilmastonmuutoksen” torjumiseksi esitettyjä keinoja, ovat ne kaikki aikalailla sosialistisen järjestelmän ihanteiden mukaisia. Vanha punainen peto uusissa vihreissä vaatteissa, ja jonka viherpunasyöpä leviää yhteiskuntaan lapsia pelottelemalla ja aivopesemällä ja ihmisiä syyllistämällä ja toisinajattelijat hiljentämällä.

 • Eloapinat

  Vastaa

  Osuva kuva. ”Apinoi elämän puolesta”.

 • Plaah

  Vastaa

  Nettisoturi 😀

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Kommunistisen pedofiililauman rääkyminen ja kirkuminen ei ole järkipuhetta.

 • Sussu

  Vastaa

  Tekis mieli väittää että hän on töissä ylöjärven kirjastossa, kovasti on saman näköinen kuin eräs ukko siellä.

  • Kylli Sillintuoksu

   Vastaa

   Todennäköisesti olet oikeassa. Tämä löytyy netistä:

   ”Heippa! Nimeni on Simo Suominen.
   Olen tamperelainen kirjastoautovirkailija, jolla on issueita valtion ja kapitalismin suhteen. Opiskelen filosofiaa Tampereen yliopistolla ja heittelen kolaa typerien valehtelijoiden pärställe”.

   Lähde: https://simosuominen.wordpress.com/about/

   • Tikkakosken Manne

    Vastaa

    ”issueita valtion suhteen”, ja kuitenkin kernaasti on työllistettynä kunnan = valtion hommissa ja opiskelee tai on opiskelevinaan valtion taholta ylläpidetyssä laitoksessa. Että nämä paskeet kehtaavatkin.

 • Vuoroin vieraissa

  Vastaa

  ” ”Ilmastoväkeä” ei vaikuta haittaavan se, että kommunistiset valtiot ovat olleet ja ovat edelleen kapitalismin jälkeen suurimpia ympäristökatastrofeja, joita ihmishistoria tuntee.”

  Pieni korjaus tuohon: Kommunismiin sairastuneiden maiden ympäristötuhot ovat aina olleet demokratian valinneita maita suuremmat. Tämä johtuu erään kasaaribolshevikki Vladimir Iljitsh Uljanovin idiotismista joka kuuluu näin: ”Luonto on alistettava!” Sitä ovat noudattaneet kaikki punataudin raiskaamat marxistit.

 • Schlageter

  Vastaa

  Hauskaa lukea näistä kalenterin tyypeistä. Rodullisesti kyseenalaista aineista, seksuaalisia kummajaisia jne.
  Eikö vastustajien joukossa ole ainuttakaan normaalia kunnon suomalaista?
  Eihän tuollaiseen joukkohon kannata kiinnittää mitään huomiota!
  😀

 • juha.

  Vastaa

  Kommareilla on merkillinen väkivaltaan. Vielä merkillisempää on se, että kommarit projisoivat sen poliittisiin vastustajiinsa. Samalla se tarkoittaa sitä, että he kuvittelevat koko maailman olevan pelkkää väkivaltaa! Ja vielä sekin, että yhteiskunnallisia poliittisia kysymyksiä EI voi ratkaista kuin väkivallalla.
  Huippu on kuitenkin se, että 6tälläinen terroristijärjesto nauttii Suomessa valtiovallan suojelua aina poliisikun6tawa myöten!!!

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Viehtymys väkivaltaan johtunee siitä että kommunismin tarjoamaa kurjuutta, vapauksien riistoa ja tasapäistämistä eivät ihmiset halua, joten se täytyy ajaa läpi väkivaltaisesti ja sen jälkeen hoidella toisinajattelijat hengiltä väkivaltaisesti. Sata miljoonaa uhria 1900- luvulla on sosialismin saldo.

  • Allu Stubbidi

   Vastaa

   No koska nykyinen valtiovalta edustaa itse tätä väkivalta vasemmistoa ja kansa on ollut riittävässä määrin typerää heitä äänestääkseen.

   Surullista.

 • kari k

  Vastaa

  kuvassa toinen henkilö on heikki ketoharju tiedoksi niille jotka olivat maidan teltalla 2017. kyseli sippo kähmin kanssa kasvotusten marco de wit vastassa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Terrori ja väkivalta on sama rikos riippumatta tekijöistä – esim. äärivasemmalta tai äärioikealta. 

  Samaa aivotonta totalitaristisakkia ovat kaikki nämäkin ”ääret”.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Vielä täytyisi vaan löytää se äärioikeistolainen väkivalta ja terrori suomesta. Tähän saakka on näyttöjä vain vasemmiston harjoittamasta väkivallasta ja terrorista, hyvänä esimerkkinä maamme ainoan todellisen ääriliikkeen SDP:n aseellisen siiven suorittama vallan kaappaaminen lailliselta hallitukselta, ennalta suunnitellut nimettyjen henkilöiden teloitukset ja kansanmurhan aloittaminen 1918.

 • Late

  Vastaa

  Tää räkäpetteri mössöukko uhos joskus näyttöruudun takana hakkaavansa mut. Ei sitä sit kuitenkaan näkyny vaikka olis saanu ottaa liudan väkivaltaisia natsien hakkaajia avuks.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi