Suomen äärivasemmiston joulukalenteri: Täällä järjestetään Turun äärivasemmiston väkivaltakoulutus

Partisaani on saanut toistuvia lukijapyyntöjä äärivasemmistoon liittyvistä esittelyartikkeleista, ja vastaamme kysyntään kirjoittamalla marxisteista, jotka sympatisoivat poliittista rikollisuutta.

Poliittiset viholliset

päivitetty

Kuten olemme uutisoineet, sai Partisaanin toimitus kuunvaihteessa tietää äärivasemmiston suunnittelemasta kansallismielisiin liittyvästä paljastusjoulukalenterista. Toimituksessa idean tuumattiin olevan niinkin osuva, että se suorastaan vaatii äärivasemmistoon paneutuvan vastineen.

Avaamamme luukut ovatkin herättäneet valtavasti kuhinaa ja kiinnostusta kansalaisissa poliittiseen taustaan katsomatta. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Partisaani lupasi äärivasemmistolle jopa huikean joululahjan – olisimme lopettaneet paljastusjoulukalenterin päivittämisen, mikäli vastapuoli tekisi samoin. Koska lahjalle ei löytynyt ottajaa, avaamme tänään taas uuden luukun. Kieltämättä joulun odottaminen on jännittävämpää näin!

Turun äärivasemmiston väkivaltakouluttaja

Kalenterimme yhdeksännessä luukussa esittelimme turkulaisopettaja Simo Jokisen, joka jakaa Suomen olosuhteissa harvinaisen avointa äärivasemmistolaista väkivaltapropagandaa. Jokinen antaa myös väkivaltakoulutusta aatetovereilleen.

Paljastusartikkelimme jälkeen Jokinen muutti sosiaalisen median tilinsä välittömästi anonyymeiksi peläten julkisuuden ikäviä seurauksia. Tämä on ollut erittäin tyypillistä Partisaanin joulukalenterin kohdehenkilöille.

Partisaani soitti hiljattain Puropellon koululle, jossa Jokinen opettaa. Selvisi, että koulu on tietoinen artikkelistamme. Koulun mukaan poliisi tutkii nyt vyyhtiä, mutta kyse saattaa olla Jokisen itse tekemästä rikosilmoituksesta; äärivasemmiston poliisivastainen uho tapaa loppua kuin seinään, kun virkavallalta tarvitaankin yhtäkkiä turvaa ”natseja” vastaan.

Fighting For Lives ‑yhdistys

Jokinen järjestää väkivaltakoulutusta aatetovereilleen sekä nuorille maahanmuuttajamiehille Fighting For Lives (FFL) ‑yhdistyksen kautta. Yhdistyksen propagandakuvissa harjoitellaan erilaisten aseiden käyttöä äärivasemmistolaisen rekvisiitan keskellä.

FFL:n toimitilat sijaitsevat Turussa osoitteessa Kärsämäentie 35, 20360 Turku. Leaf Center on kiinteistön vuokranantaja. Samassa rakennuksessa toimii myös muita yrityksiä ja yhdistyksiä, joten äärivasemmistolaisten bongaamisesta kiinnostuneiden on helppoa liikkua alueella huomiota herättämättä.

Voit myös ottaa yhteyttä Leaf Centerin henkilökuntaan ja tiedottaa heitä väkivaltaa ihannoivan ääriliikkeen läsnäolosta puhelinnumeroon +358 246 918 10.

Oikaisu: Artikkelissa mainittiin virheellisesti toimitilojen vuokranantajan sijasta kiinteistöä käyttävä yhdistykseen ei-liittyvä yritys.

Äärivasemmisto Anarkismi Antifa Fighting for Lives Kotimaa Poliittinen rikollisuus Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Simo Jokinen Turku Varisverkosto Yhteiskunta

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Vasemmisto – Fighting For Lies.

 • Louhi

  Vastaa

  Tuosta jutun pääkuvasta ei tule ensimmäisenä mieleen taistelukoulutus, vaan paremminkin nistit etsimässä toimivaa suonta diilerinsä avustuksella. Siinä on toden teolla tehty hauiskääntöä puolikkaalla tuttipullolla. Hurjaa touhua.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Siinähän on artikkelin pääkuvassa ihan anarkovassareiden perussettiä, narukädet mallia kuivan kesän kippari-kalle, vasemmalla (heh) henkilöllä jo söpösti nupullaan oleva femisoijatissi. Hänen takanaan näkyvällä henkilöllä jo ihan kunnon munkit sekä rinnuksilla että vyötäröllä, mutta sukupuolta ei voi tästä päätellä.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Hemmo tekee ”arvokasta” työtä omiensa parissa… Hyvin koulutettu rotumuukalainen osaa murtaa nopeasti vastustelun raiskaustilanteessa

 • Eikka

  Vastaa

  Alla olevalla linkillä voi myös lähettää palautetta Leaf Areenalle. 

  https://www.leafareena.fi/yhteystiedot/yhteydenottolomake/

 • N.N.

  Vastaa

  Sairasta, että tuollaisia saa toimia opettajana.
  Äkkiä corona-vapaalle ja pysyvästi.
  Nyt rehtori pitää toimia.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Onhan se aina pelottavaa, jos 40-kiloinen kommunistinarkkari tulee läpsimään. Tiedä minkä taudin siitä saa. Pitääkin hakea hepatiittirokotukset.

 • tulitikkutyttö

  Vastaa

  Alemmissa kuvissa vasemmanpuoleisessa pitkätukkainen hippi harjoittelee natsin uhkaamista terävillä, oikeanpuoleisessa on tämän Hin Ten Do-taistelulajin ”96”-katan avaus jonka lopputilanteessa ollaan tiiviisti paketissa ottamassa suihin ja samalla rassataan tuhkaluukkua.

 • Nimetön

  Vastaa

  Hei,

  Leaf Areenalla ei ole mitään tekemistä tämän asian kanssa.
  Yritys tulee tekemään asiasta rikosilmoituksen.

  • Pamela Possu

   Vastaa

   Rikosilmoituksen? Mistä? Että yritys vuokraa tiloja väkivaltakoulutusta antaville henkilöille?

   • Louhi

    Vastaa

    Stalinistit leikkivät. Leaf Areena tuskin ilmoittelee asioistaan kommenttiosiossa. Siellä taas A.C.A.B.-posse hakee turvaa halveksimiensa poliisien selän takaa.

    • Pamela Possu

     Vastaa

     Ja haaveilevat vielä polliisin pampusta 🙂

  • Tasavertaisuutta

   Vastaa

   Vuokraamalla tilojaan tällaisen taustan omaaville toimijoille Leaf arena hyväksyy heidän agendansa. Sama laulu vassareille kuin vassaerilta.

 • Ivan vasiljevits

  Vastaa

  Kommarianarkon hyökätessä, kuten kerran kävi omalle kohdalle, räkätysnauru ja turpiinvero oli tulos. Sellaisia raukkoja , joku mma- jätkä väitti olevansa. Itku siltäkin tuli. Ihme homo.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   ”joku mma- jätkä väitti olevansa” – Noilla on aika usein muiden vikojen lisäksi vielä puhevikojakin, jospa se yritti kertoa olevansa mammanpoika?

 • N.N.

  Vastaa

  Mitä pitää tapahtua, ennen kuin viranomainen reagoi.
  Entäs kiinteistön omistaja? Tullaanko sitten sanomaan, että en tiennyt.
  Kaikki nyt sen tajuaa, että kyseessä on harjoittelua Suomi-mielisten tappamisesta.
  Tällaisissä käsissä Suomi nyt sitten on?
  Sitten kun riehuvat kaduilla ja tuhotaan omaisuutta sekä käydään fyysiseti kiinni
  kansallismielisiin, niin kansallismieliset joutuu putkaan.
  Nyt suomut pois silmiltä ja hakekaa nämä ihmiset pois sieltä missä ovatkaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi