Suomen äärivasemmiston joulukalenteri: ”Fasistien ampumisesta” haaveileva Asko Nurminen

Partisaani on saanut toistuvia lukijapyyntöjä äärivasemmistoon liittyvistä esittelyartikkeleista, ja vastaamme kysyntään kirjoittamalla marxisteista, jotka sympatisoivat poliittista rikollisuutta.

Poliittiset viholliset

Asko Nurminen.

Kuten olemme uutisoineet, sai Partisaanin toimitus kuunvaihteessa tietää äärivasemmiston suunnittelemasta kansallismielisiin liittyvästä paljastusjoulukalenterista. Toimituksessa idean tuumattiin olevan niinkin osuva, että se suorastaan vaatii äärivasemmistoon paneutuvan vastineen.

Avaamamme luukut ovatkin herättäneet valtavasti kuhinaa ja kiinnostusta kansalaisissa poliittiseen taustaan katsomatta. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Partisaani lupasi äärivasemmistolle jopa huikean joululahjan – olisimme lopettaneet paljastusjoulukalenterin päivittämisen, mikäli vastapuoli tekisi samoin. Koska lahjalle ei löytynyt ottajaa, avaamme tänään taas uuden luukun. Kieltämättä joulun odottaminen on jännittävämpää näin!

Asko Nurminen

Tämän päivän luukku perustuu lukijavihjeeseen. Helsingin yliopiston teologisen tiedekunnan opiskelijoita on alkanut huolestuttaa Asko Nurminen ‑niminen opiskelija, joka vihjailee julkisuudessa poliittisella väkivallalla. Nurminen on myös epäonnistunut poliitikkopyrkyri, joka sai edellisissä eduskuntavaaleissa yhteensä 33 ääntä Pirkanmaan vaalipiirissä.

Nurminen yritti ponnistaa politiikkaan Suomen Kommunistisen Puolueen listoilta. Hän kertoo kannattavansa kristinuskon ja kommunismin kummallista synteesiä. Vastaavia ajatuksia on tuonut esille Oulun Anarkistiliiton perustaja, asepastori Árpád Kovács, jonka järjestötovereita on jo esitelty joulukalenterissamme. Kun militantteja äärivasemmistolaisia ajautuu esimerkiksi papin uralle, ovat seurakuntalaisten henkilötiedot ja monet vieläkin yksityisemmät salaisuudet uhattuina, mikäli pappi pitää seurakuntalaista ”poliittisena vihollisena”.

Nurminen kuvailee itseään Ylen vaalikoneessa ”vallankumoukselliseksi”. Korkeimman oikeuden ennakkopäätöksen mukaan ”vallankumouksellinen” toiminta ei nauti Suomessa yhdistymisvapauden suojaa, mutta käytännössä periaatetta sovelletaan vain kansallismielisiä – eikä koskaan kommunisteja – vastaan. Nurminen painottaa myös erikseen olevansa epäisänmaallinen (1, 2).

Militanttia ”antifasismia” ja fasistien ampumista

Nurmisen koululla on pohdittu, kuinka valmis hän on jalkauttamaan verta tihkuvan ajatusmaailmansa. Vaikka Nurmisen fyysinen olemus ei herätä pelkoa läsnäolijoissa, voi ruumiillisesti vähäpätöinenkin hullu saada rumaa jälkeä aikaan sopivilla varusteilla.

Nurminen on muun muassa vihjaillut Twitterissä ”fasistien ampumisella”. Kun toinen pienpuoluepoliitikko vaati häneltä selvennystä väkivaltapuheisiin, Nurminen kieltäytyi tuomitsemasta poliittisia raakuuksia.

Nurmiselle esitettiin kysymys: ”Moni on hyväksyy väkivallan fasisteja kohtaan tai jopa kannustavat siihen. Samalla kun persut välillä nimetään fasisteiksi, tarkoittaako tämä sitä, että persuja pitäisi hakata? Entä persujen äänestäjiä? Ketä kaikkia pitää hakata ja kuinka paljon jos haluaa kuulua hyviksiin?”

Vastaus oli lakoninen, mutta riittävä: ”Riippuu tilanteesta. Ei väkivalta ole kevyt tai helppo kysymys.” Tämän lisäksi hän on kannustanut seuraajiaan tukemaan ”Antifaa”. Hän päätti vielä painottaa, että termillä ”Antifa” tarkoitetaan nimenomaan ”militanttia” (lue: väkivaltaista) pakkomonikulttuurisuuden ajamista. Kannustamme muita opiskelijoita pitämään Nurmista silmällä sekä raportoimaan hänen radikalisoitumisestaan Partisaanille!

Äärivasemmisto Ampuma-aseet Asko Nurminen Helsingin yliopisto Kommunismi Kotimaa Kulttuurimarxismi Marxismi Pirkanmaan vaalipiiri Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Suomen kommunistinen puolue Teologia Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Surkuhupaisintahan näiden ”antifasistien” touhuissa on se että jotta näiden idealismissa olisi yhtään mitään logiikkaa niin näiden pitäisi vastustaa islamia joka on ihan opaskirjaansa koraaniin ylöskirjoitettuna totalitaarinen ja fasistisella periaatteella toimiva aate joka kieltää kaikki oikeudet ja vapaudet naisilta ja seksuaalivähemmistöiltä, ja kehottaa tappamaan viimeksimainitut sekä toisuskoiset ja ateistit. Mutta ei sanaakaan, ei pihahdustakaan kuulu ”antifasisteilta” tästä asiasta. Sen sijaan on ilmeisesti turvallisempaa vikistä tai uhota kuvitelluille vihollisille, ne mielikuvitushahmot kun eivät leikkaa kurkkua auki. Paskahousut 🙂

  • rellinen

   Vastaa

   ”Antifasistit” kannattavat suomen hävitystä ja islam on yksi ase siihen, kuten myös kanttisten homotus, transutus ym. paska. Siksipä sieltä ei pihaustakaan kuuluu islamia vastaan. ”Sekametelisopalla” sekasortoa.

  • rellinen

   Vastaa

   ”Antifasistien” tavoitteena on lietsoa sekasortoa ja hävittää länsimaat. Islam on yksi ase siinä ”työssä”, kuten myös kanttisten homotus, transutus ym. saasta. Siksipä sieltä ei pihaustakaan kuulu islamin fasistisesta(tyrannia) luonteesta. Sekametelisopalla länsimaat sekasorron ja heikkouden tilaan.

  • Kulttuurimarxismi

   Vastaa

   Pakko sanoa että Suomesta Isisiä vastaan aseellisesti sotimaan lähteneet (yleensä kurdijoukkoihin( ovat olleet kyllä antifasisteja eli kyllä siinä ymmärretään myös tämä puoli.

 • tulitikkutyttö

  Vastaa

  Melkein kolmekymppinen, taitaa olla ikuinen opiskelija.

  Näitähän löytyy lisää ja lisää, vaarana on vauhtisokeus. Olisi nolo juttu jos ”edistykselliset” perustavat jonkun huijaus-aktivistin jota ei oikeasti ole olemassa, ja hän päätyisi kalenteriin.

 • Dick Solomone

  Vastaa

  Voi hyvänen aika mitä sakkia näin pieneen kansaan mahtuu.

  Toivottavasti kohtalo korjaa pois kuleksimasta.

 • Los6666

  Vastaa

  ketähän noiki pulkannarut hakkaa, paitsi lapsia, naisia ja vanhuksia… jälkiaborttia suosittelen näillekki hihhuleille

 • Kommaria Turpaan

  Vastaa

  Voisitteko laittaa kaikkien noitten kommareitten kuvat sinne teidän Instagram-tilille?

 • Eikka

  Vastaa

  Näemmä Helsingin yliopiston teologisessa tiedekunnassa voi nykyisin opiskella avoimesti väkivallasta ja ihmisten tappamisesta fantasioiva opiskelija. Ennen aikaan tällaisten tapausten tullessa ilmi, heidät potkittiin ilman ennakkovaroitusta sieltä epäsoveliaana oppilasaineksena pihalle. 

  O tempora, o mores (suom. Oi aikoja, oi tapoja)

 • N.N.

  Vastaa

  ”So if I can shoot rabbits then I can shoot fascists”, hän voisi siis harkita erimieltä olevien ihmisten tappamista ja ainakin yllyttää muita siihen.
  Ilmeisesti se ei ole vihapuhetta kun tuolta taholta tulee.
  Piennemmästä syystä on annettu potkut yliopistosta, nyt siihen olisi painava syy.
  Miten käy kun päivänvalo osuu tähäänkin vuoripeikkoon?

 • Tehdäänkehitysmaayhdessä

  Vastaa

  . Manic Street Preachers laulaa …:
  ”So if I can shoot rabbits then I can shoot fascists”… laulajana konkkanokka.

 • juha.

  Vastaa

  Niin, edellinenhän sopii oikeusvaltioperiaatteeseen kuin nyrkki silmään!
  Se kuuluisa ÄÄÄÄRRROIKEISTO uhkasi murhata pari päivää sitten kommunistisen Suomen punaisimmat punikit. Ja taaskin kaikki oli vain punikkien märkää unta, vaikka ”lätinä” oli niin aitoa! Mutta EI!!!
  Joskus sentään tällaiset harhaisuudet on pyritty hoitamaan kunnon lääkityksellä.

 • Asko

  Vastaa

  Täähä o sama asko ketä ajaa punaisella audolla, hippi hakkaa ilmastoidul dildolla

 • Ask

  Vastaa

  Fassarien ampuilusta haaveileva, uskontokommunisti-Asko on ehdolla Hesan kirkkovaaleissa.
  Askon vaalislogan kuuluu näin: ”Älä anna HLBTQ-vastaisten konservatiivien voittaa vaan tule mukaan äänestämään kirkko 2020-luvulle!”

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi