Suomen äärivasemmiston joulukalenteri: Nuorisotyöntekijä Jaakko Tuominen

Partisaani on saanut toistuvia lukijapyyntöjä äärivasemmistoon liittyvistä esittelyartikkeleista, ja vastaamme kysyntään kirjoittamalla marxisteista, jotka sympatisoivat poliittista rikollisuutta.

Poliittiset viholliset

Jaakko Tuominen.

Kuten olemme uutisoineet, sai Partisaanin toimitus kuunvaihteessa tietää äärivasemmiston suunnittelemasta kansallismielisiin liittyvästä paljastusjoulukalenterista. Toimituksessa idean tuumattiin olevan niinkin osuva, että se suorastaan vaatii äärivasemmistoon paneutuvan vastineen.

Avaamamme luukut ovatkin herättäneet valtavasti kuhinaa ja kiinnostusta kansalaisissa poliittiseen taustaan katsomatta. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Partisaani lupasi äärivasemmistolle jopa huikean joululahjan – olisimme lopettaneet paljastusjoulukalenterin päivittämisen, mikäli vastapuoli tekisi samoin. Koska lahjalle ei löytynyt ottajaa, avaamme tänään taas uuden luukun. Kieltämättä joulun odottaminen on jännittävämpää näin!

Jaakko Tuominen

Kuten lukijoillemme on käynyt selväksi, merkittävä osa suomalaisista äärivasemmistolaisista työskentelee kasvatus‑, opetus- ja nuorisotyön parissa. Kulttuurimarxistit ovat tienneet jo Frankfurtin koulukunnan päivistä asti, että kansalaisten arvojen manipulointi on helpointa, kun nämä ovat vielä nuoria ja naiiveja.

Tänään luukusta paljastuukin nuorisotyöntekijä, HTM Jaakko Tuominen. Ahkerana sosiaalisen median käyttäjänä Tuominen on vuosien ajan jakanut Varisverkoston ja muiden suomalaisvastaisten äärijärjestöjen propagandaa. Katutasolla radikalismi on toistaiseksi jäänyt suunsoiton tasolle.

Tiettävästi Tuominen kävi lähimpänä ”antifasistista suoraa toimintaa” syksyllä 2019, kun hän häiriköi sekavasti kansallissosialistien katutapahtumaa Raumalla. Tuominen uhkasi vetää paikalla olleita kansallissosialisteja ”turpaan”. Kun kansallissosialistit kertoivat tietävänsä hänen nimensä ja Varisverkosto-taustansa, Tuominen säikähti ja poistui nopeasti paikalta.

Pakkomonikulttuurisuutta veronmaksajien rahoilla

Katujen sijaan Tuominen tekee kulttuurimarxistista politiikkaa mieluiten nuorisotyön parissa. Hän on työskennellyt muun muassa Suomen opetus- ja kulttuuriministeriön alaisuudessa toimivan Suomen Akatemian ”Trust-kärkihankkeessa”, jonka tavoite oli aivopestä nuorista kulttuurimarxisteja.

Oikeusministeriön sivujen mukaan Trustia tuettiin yhteensä 350 000 eurolla veronmaksajien rahaa. Hankkeen julkilausuttu tavoite oli vastustaa ”ääriliikkeitä”, mikä on ironista, kun Tuomisen omat taustat otetaan huomioon. Oikeusministeriö luonnehti hanketta muun muassa seuraavasti:

”TRUST-hanke: Väestöryhmien välisten hyvien suhteiden edistäminen paikallisella ja valtakunnallisella tasolla.

Hankkeen toimenpiteet kohdistuvat mahdollisimman laajalti eri väestöryhmiin ja toimijoihin hankkeeseen valituissa kunnissa sekä niissä toimivissa vastaanottokeskuksissa. Toimenpidekokonaisuudet: 1) yhdenvertaisuuden edistäminen, 2) hyvien suhteiden kartoittaminen paikallistasolla, 3) toimintamallit paikallistasolla vuorovaikutuksen lisäämiseksi.”

”Paikallistason analyysin pohjalta käynnistetään toimenpiteitä hyvien väestöryhmien välisten suhteiden edistämiseksi, syrjinnän torjumiseksi ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi. Tavoitteena on lisäksi tunnistaa ja ehkäistä ääriliikkeiden toimintaa ja toimintakanavia paikallistasolla testaamalla kohdepaikkakunnilla toimintamalleja ja rakenteita, jotka ovat osoittautuneet tehokkaiksi muissa EU jäsenmaissa.

”Monikulttuurisuutta kouluihin”

Yllä voit tutustua kuvakaappauksiin hankkeen julkaisusta ”#TRUST! Kulttuurinen kohtaaminen kasvotusten ja mediassa”, jonka pääasiallisia tuottajia Tuominen oli. Pakkomonikulttuurisuuden puolesta propagoiva julkaisu suunnattiin ”monikulttuuriseen kasvatukseen yläkouluille, valmistaville luokille ja nuorisotyöhön”. 

Esittelyteksti jatkuu: ”Yläkouluissa oppimateriaali voi toimia sisällöllisenä lähtökohtana, kun oppiainerajat ylittävän oppimiskokonaisuuden aiheina ovat yhteiskunnalliset ilmiöt: maahanmuutto, nuorten media-arki ja monikulttuurisuus.”

Mitä röyhkeämmäksi poliittinen aivopesu Suomen kouluissa ja esimerkiksi nuorisokerhoissa muuttuu, sitä tietoisempia vanhempien on oltava lasten parissa työskentelevien salatuista motiiveista. On aina myös paikallaan tarkistaa, onko opettajilla ja ohjaajilla yhteyksiä vasemmistolaisiin äärijärjestöihin.

Nykyään Tuominen työskentelee nuorisotyön parissa Suomen Kulttuuriperintökasvatuksen seurassa:

Jaakko Tuominen, projektipäällikkö, Suomen Kulttuuriperintökasvatuksen seura
jaakko.tuominen@kulttuuriperintokasvatus.fi

Äärivasemmisto Frankfurtin koulukunta Jaakko Tuominen Kotimaa Koulut Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Nuoriso Oikeusministeriö Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Suomen Akatemia Suomen Kulttuuriperintökasvatuksen seura Varisverkosto Vasemmisto Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Gigachad

  Vastaa

  Näkee kasvoista että dieetti koostuu pääosin soijasta.

 • Tuttua menoa

  Vastaa

  Aika karua?! Vuosittain julkista rahaa menee kymmeniä-satoja miljoonia äärivasemmistolaisiin/bolshevistisiin lasten ja nuorten aivopesuprojekteihin ja ‑hankkeisiin. Työssä käyville ihmisille eikä vanhuksille pystytä edes tarjoamaan perusterveyden huoltoa, kun rahat ei mukamas riitä.

  Äärivasemmistolaisiin/bolshevistisiin, transu+LGBTQ+, viher, femakko, matu, ilmasto ja muihin ihmisvastaisiin projekteihin ja toimiin riittää loputtomasti veronmaksajien rahaa.

 • Red alert

  Vastaa

  Ennen oli kaikki paremmin, kommunistit kyyditettiin rajalle.…

  • Happosen Muurahaisfarmi

   Vastaa

   Ja joskus tehtiin jopa vielä paremmin…

 • Eikka

  Vastaa

  Oikein hienoa, että äärivasemmistolainen Varisverkosto-taustainen saa nyt lopulta itse julkisuutta, etenkin kun hän työskentelee median parissa. Toivottavasti hän oppisi reilusti paljastamaan näkemyksensä, jonka vuoksi on valmis turvautumaan jopa väkivaltaan. Oman taustan salaaminen tai sen häpeäminen tulevaisuudessa aiheuttaisi nuorissa oikeutetusti suurta epäluottamusta heidän googlettaessaan totutusti opettajien tiedot ennen ensimmäistä oppituntia, sillä nyt asia on sangen helposti tarkistettavissa tämän hienon joulukalenterin myötä.

  Melkoista höttöä tuo nuorille suunnattu opetus monikulttuurisuudesta, ei sanakaan sen lukuisista negatiivisista piirteistä. Itse näytin lapsille valtamedian uutisen ”suomalaisista” joukkoraiskaajista ja toisen uutisen samasta tapauksesta vaihtoehtomediasta kuvineen ja oikeudenkäyntiasiakirjoineen. Lapset oppivat viidessä minuutissa medialukutaitoisiksi, esim. termit ”turkulaismies” tai ”nuorisojoukko” saivat todellisen merkityksensä. Sisälukutaitoa opetin lapsille poliisin tiedotteista, niiden terminologia on todella suppea, mutta ironisesti niistä saa tietoa juuri siitä, mitä jätetään kertomatta.

  On todella väärin käyttää veronmaksajien rahaa valehteluun ja ihmisten henkeä vaarantavien asioiden edistämiseen, moni on sen seurauksena tullut raiskatuksi tai tapetuksi, esimerkkejä löytyy lukuisia viime vuosilta. Eikä kukaan kanna vastuuta päätöksistä tai monikulttuurisuuden markkinoinnista, kuten esim. Oulun grooming-jengeistä tai Turun terroristi-iskusta olemme huomanneet, ensimmäisenä näistä tapauksista puhuessa luikkivat karkuun vihreät ja vasemmistolaiset, kepulaisten ja kokkarien seuratessa tappituntumalla perästä.

 • Zero Tolerance

  Vastaa

  ”Jaakko Tuominen, projektipäällikkö, Suomen Kulttuuriperintökasvatuksen seura”

  Toisrotuisuus ei ole osa Suomen kulttuuria eikä Suomen kulttuuriperintöä. Kulttuurimarxistien pakkomielle muuttaa historiallisia faktoja on aina yhtä vastenmielistä katsottavaa. Nämä ihmiset haluavat kadottaa valkoisen rodun kokonaan, myös historiasta. 

  Nämä näkevät itsensä jonkinlaisena monenkirjavana ylirotuna, uutena ”pseudoarjalaisena intellektuellina”. Eli kommunistisena vääristymänä aidosta arjalaisuudesta. Kaikki muut rodut voidaan näiden kommunistien mielestä tietenkin sekoittaa keskenään. 

  Euroopan väestönvaihtoa, rodunsekoitusta, sukupuolten häivyttämistä ja pakkomonikulttuurisuutta tulee kutsua jatkossa kommunistien eugeniikkaprojektiksi. Kuvaa täsmällisesti heidän haluamaansa lopputulosta. 

  Tämä luonnonjärjestyksen hajottaminen on lopetettava. Kommunismi on lopetettava ja kaikki sen muodot tuhottava rikoksina ihmisyyttä kohtaan. Näin suojellaan Pyhää Luonnonjärjestystä.

 • Kirkassilmäinen söpöliinihyvis

  Vastaa

  Tuolla tavalla tehdään poliittista kasvatustyötä.
  Ensiksi ollaan tietävinään mitä _muita_ ihmisiä vaivaa (kunnollinen introspektio puuttuu) ja banalisoidaan, yksinkertaistetaan ongelmayhtälöiden dynamiikat jolloin ne voi helpommin korvata Kriittisen teorian™(kulttuurimarxismi) rassissmifassissmi© sortaja&uhrit© kansa-on-paha_globaalisosialismi-hyvä©
  ‑populistisilla satuiluilla.
  Siihen tarvitsee vain keksiä miten syntisen kansan saa parhaiten uskomaan näitä tarinoita ja miten saada syntisen kansan itse rahoittamaan tätä valistusta, kaikilla rintamilla. Palkinnoksi kansalle tarjotaan jaettua globaalipelastusta ja ehkä sielukin pelastuu ideologisen kirkkauden kautta.

  Kuka voisi niin ylevästä ja itsestäänselvän upeasta diilistä kieltäytyä? Toisaalta, ei voikaan kieltäytyä kun verottaja tulee aseet takanaan.

  Siinä tapauksessa jos ja kun ensin tarjotut selitykset eivät olekaan yhteensopivia todellisuuden kanssa, ja vero-orja uhkaa nousta kapinaan, niin ongelman kerrotaankin olevan syvemmällä, laajemmalla, hienovaraisempana kuin kukaan olisi ikinä voinut kuvitellakaan.
  #sometrendi #pahatoisinajattelija #rakenteellinenfassissmimisogynissmi©
  Einstein taisi viisaasti sanoa että, ”We should solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them.”

 • Anu Palosaari

  Vastaa

  ”kulttuuriperintökasvatus”???? Siis huhhuh. Mitä kompetenssia hänellä on toimia yhtään minkään ”kulttuuriperinnön” yhteydessä? Onko esimerkiksi historian opintoja taustalla?????

 • tulitikkutyttö

  Vastaa

  En ole huomannut että missään olisi kerrottu niiden kolmen 16-vuotiaiden olevan kantasuomalaisia, joten on taas herännyt epäilys – tietääkö joku miten asia on?

 • juha.

  Vastaa

  Suomalaisten verorahoilla elävä lapamato! Oikeistoliikkeitä vainotaan kaikin keinoin samassa yhteiskunnassa missä kommunistset vastaavat saavat tunkeutua elämän joka alalle kuin lahottajasieni tietysti eri ministeriöiden tukemana, koska ”oikeusvaltioperiaate”!
  Päällepäsmärinä on tietenkin EU ja vasemmistolainen juutalainen monimiljardööri George Soros, joka hoitaa rahoituksen tehden tätä työtä Amerikan Yhdysvaltoja myöten. Salaisuus ei ole sekään, että Saksassa Liittokansleri Angela Merkelin hallitus tukee avoimesti rahallisesti sikäläistä ANTIFA:a, joka sentään Saksassa on julistettu terroristijärjestöksi toisin kuin Suomessa, joka on elimellinen osa polpoa. Muutama kuukausi sitten Saksan parlamentissa mjellastivat puhujapöntöstä sosialisti akat kuinka ANTIFA:n saamaa rahallista tukea on nostettava tuntuvasti, jotta se voi hyökätä väkivaltaa käyttäen Vaihtoehto Saksalle puolueen ja sen jäsenien kimppuun kuin susilaumat. SPD:n oma kannatus Saksassa on laskenut pohjamutiin, joka selittää näiden vailla kunniaa olevien totalitaristien vainon, joka EI ole milloinkaan kunnioittanut aidon kansanvaltaisen demokratian sääntöjä, jossa kunkin puolueen aseman määrittää äänestäjien vapaasta ja omasta tahdosta annetut äänet uurnilla vailla vaalivilppiä ja vehkeilyä SPD:n ja muiden EU:n ylikansallista epädemokraattista valtaa maanpetturimaisesti suosivien globalistipuolueiden kanssa valjastaen siihen läpikorruptoituneen valtamedian, joka tekee sen minkä palkkamurhaajakin vailla minkäänlaista moraalia kunhan hinnasta sovitaan!!!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi