Suomen äärivasemmiston joulukalenteri: Väkivaltaa ihannoiva opettaja Simo Olavi Jokinen

Partisaani on saanut toistuvia lukijapyyntöjä äärivasemmistoon liittyvistä esittelyartikkeleista, ja vastaamme kysyntään kirjoittamalla marxisteista, jotka sympatisoivat poliittista rikollisuutta.

Poliittiset viholliset

päivitetty

Simo Jokinen.

Kuten olemme uutisoineet, sai Partisaanin toimitus kuunvaihteessa tietää äärivasemmiston suunnittelemasta kansallismielisiin liittyvästä paljastusjoulukalenterista. Toimituksessa idean tuumattiin olevan niinkin osuva, että se suorastaan vaatii äärivasemmistoon paneutuvan vastineen.

Avaamamme luukut ovatkin herättäneet valtavasti kuhinaa ja kiinnostusta kansalaisissa poliittiseen taustaan katsomatta. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Partisaani lupasi äärivasemmistolle jopa huikean joululahjan – olisimme lopettaneet paljastusjoulukalenterin päivittämisen, mikäli vastapuoli tekisi samoin. Koska lahjalle ei löytynyt ottajaa, avaamme tänään taas uuden luukun. Kieltämättä joulun odottaminen on jännittävämpää näin!

Simo Olavi Jokinen

Tänään luukusta paljastuu turkulainen kamppailulajiharrastaja sekä opettaja Simo Olavi Jokinen. Jokinen pääsee kalenteriin siksi, että hän on Suomen mittakaavassa harvinaisen avoin poliittisen väkivallan kannattaja. Lisäksi hänen toimintansa on saanut suuria määriä veronmaksajien rahoittamaa tukea.

Jokinen jakaa seuraajilleen jatkuvasti kuvamateriaalia, jossa väkivaltaestetiikkaa yhdistetään anarkistisiin ja ”antifasistisiin” symboleihin. Lisäksi hän jakaa avoimesti poliittista väkivaltaa kannattavan Varisverkoston propagandaa. 

Jokinen on pyrkinyt myös järjestämään taistelulajikoulutusta suomalaisille äärivasemmistolaisille. Myös Jokisen Ville-veli on radikaali kommunisti, ja veljekset poseeraavat mielellään väkivaltaisten äärijärjestöjen tunnukset yllään.

Poliittista agitaatiota veronmaksajien piikkiin

Simo Jokisen pakkomielle ääriliikkeisiin ja väkivaltaan on erityisen huolestuttavaa siksi, että hän toimii ohjaavana opettajana Turun Puropellon koulun 7.–9.-luokkalaisten kamppailukerhossa. Partisaani on jo aiemmin huomioinut, että äärivasemmistolaiset hankkiutuvat usein töihin opetus- ja kasvatustoimien pariin. Jokisen puhelinliittymä on Turun kaupungin maksama.

Jokinen toteuttaa suomalaisvastaista politiikkaansa myös järjestämällä tappelukoulutusta maahanmuuttajanuorille. Jokisen Fighting For Lives ‑järjestö on toteuttanut tappelukoulutustapahtumat yhteistyössä Globaalinuoret ry:n kanssa. Kurssit ovat olleet osallistujille ilmaisia, sillä maksumiehinä ovat toimineet turkulaiset veronmaksajat.

Jokisen toiminnalla on vankka taloudellinen tuki, sillä poliitikot ja virkamiehet jakavat joka vuosi valtavia summia kansalle kuuluvaa rahaa ”rasisminvastaiseen työhön”, jollaiseksi maahanmuuttajille tarjottu tappelukoulutuskin lasketaan. Nostamme muutamia esimerkkejä.

Sosiaali- ja terveysministeriön alainen STEA on myöntänyt Globaalinuorille yhteensä 692 400 euroa avustuksia. 2017 järjestö sai Veikkauksen ja raha-arpajaisten voittovarapotista 30 000 euroa ”Pohja”-nimiselle hankkeelleen. Seuraavana vuonna Lounais-Suomen aluehallintovirasto lahjoitti sille 7 200 euroa. Opetus- ja kulttuuriministeriön alainen Taike antoi järjestölle tänä vuonna 5 000 euroa. Lisäksi yhdistys on saanut tuhansien eurojen lahjoituksia Stiftelsen 7:nde Mars Fondenin kaltaisilta yksityisiltä säätiöiltä.

Onko Simo Jokinen sopiva opettajaksi?

Jokinen on Varisverkoston tukija. Kuten eilen uutisoimme, Varisverkosto on julkaissut kansallismielisten kotiosoitteita sekä tehnyt uhkaavia viittauksia jopa näiden perheisiin sekä lapsiin.

Perheiden maalittaminen on Partisaanin makuun liian alhaista, mutta vastavuoroisuuden periaatetta kunnioittaen voimme valistaa lukijoitamme toisinaan erityisten pahantahtoisten kommunistien olinpaikoista. Väkivaltakoulutuksen konkarina sekä Varisverkoston propagandan jakajana Jokinen pääsee tähän ryhmään:

Simo Jokinen
Junginkatu 2 as. 10
20740 Turku
040 182 6118

Mikäli olet huolissasi Jokisen työstä opettajana, voit ottaa yhteyttä Puropellon kouluun:

Rehtori Mervi Viipuri 044 907 2348
Turun kaupungin puhelinvaihde 02 330 000
Sepänkatu 11
20700 Turku

Äärivasemmisto Anarkismi Fighting for Lives Globaalinuoret ry Kotimaa Kulttuurimarxismi Poliittinen rikollisuus Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Simo Jokinen Terrorismi Turku Väestönvaihto Varisverkosto Vasemmisto Veronmaksajat Verotus Viihde Ville Jokinen Yhteiskunta

Keskustelu

25 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ensa no Kuka

  Vastaa

  Nyt tuli monta asiaa mieleen.

  Jutun kirjoittaja tuntee hyvin kentän toimijat. Tuo asiantuntemus on tiedustelupalvelutasoa. Aplodit.

  Outoa, että vassarit eivät pidä partisaani.comissa saamastaan julkisuudesta. Hehän ja heidän ajatuksensa saavat julkisuutta. Koska ovat oikeassa ainakin omasta mielestään, niin julkisuus auttaa heitä. 

  Kolmas asia, joka kiinnitti huomiota oli päähenkilön asuinolosuhteet. Google-kartan katunäkymä paljastaa mukavan pienkerrostalon. Luultavasti kunnan asunto. Ei pitäisi olla syytä muuhun kuin tyytyväisyyteen.

 • Rainhead

  Vastaa

  No jopas, yhdysvallat kun lupasi ryhtyä terrorismin vastaiseen sotaan ja nyt kun veikkaus avoimesti sitä tukee niin onko odotettavissa, että pommikonneet tulee pistämään veikkauksen päämajan tomuksi?
  Voi kauhistuksen kanahäkki, jotta eivät nyt ihan hirviästi pistäisi niitä tomahawkejakaan tulemaan kun niiden osumatarkkuus Irakissakin oli niin huononlainen, että osuivat rintamalta kaupungin lehdistön rakennuksiin…tokkopa ne niin killiin mennöö jotta Vantaalle suunnattu ihan pasilaan harhailisi

 • Kansallismielinen nainen

  Vastaa

  Habituksen perusteella sanoisin, että siinä on nautittu muutakin kuin kansalaisluottamusta… Ja paljon.
  On muuten huomattavaa, miten suuri ero on Varisverkoston julkaisemissa kansallismielisissä ja sitten näissä kommunisteissa. Isänmaalliset ovat siistejä ja ryhdikkäitä. Nuo kommarit taas…

  Erinomaista työtä Partisaanilta jälleen kerran.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Kommunisti, vaikka hengenlahjoiltaan sinänsä rajoittunut onkin, ymmärtää sekin ainakin alitajuisesti mihin aatteensa johtaa ja alkaa näyttää kuihtuneelta ruumiilta jo eläessään. Eräänlaisia poliittisia zombejahan nämä ovatkin, pelkästään viime vuosisadan kuolonuhrisaldo sosialistien ”puhdistamana”, nälkään näännyttämänä tai suoraan murhaamana on noin sata miljoonaa ihmistä.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Tuollainen saasta opettaa lapsia? Eihän nämä kommunistiopettajat mikään uusi ilmiö ole. Yliopistot ja koulut sekä muut instituutit ovat täynnä näitä marxistirottia. Jos paljastuisi, että opettajana olisi kansallissosialisti iltapäivälehdet, YLE ja muut valemediat kirjoittaisivat kirkuvin otsikoin ”pahasta natsiopesta”, välittömästi potkut ja varmaan vielä syytteet perään. Tälläisessä ”demokratiisessa oikeusvaltiossa” elämme. Mikä vitsi. Suomi, kuten monet muutkin Euroopan maat ovat pakkomonikulttuurisia totalitaristisia poliisivaltiota, joissa kantaväestöä alistetaan ja vainotaan. Ainoa tie Kohti Vapautta on kansallissosialismi!

 • Alli_Huuppa

  Vastaa

  Kiitos.

  Taas tuli laajalle yleisölle tietoon yksi pahuuden levittäjä. Nämä pitää saada pois lasten ja nuorten läheisyydestä, jotta eivät tuhoa myrkyillään heitä.

 • Olisko?

  Vastaa

  Äiti on varmasti ylpeä pojistaan.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Erinomaista Partisaani, jälleen kerran!
  Tuollaiset kommunistisaastat pitää saattaa koko kansan tietoisuuteen.
  Ennen kuin kukaan alkaa ulisemaan mistään ”maalittamisesta” tai kyselemään ”miksi paljastatte näitä tietoja?”, niin kannattaa muistaa, että tämä on vain vastaisku äärivasemmiston samanlaiselle toiminnalle, jonka he itse aloittivat vuosia sitten.
  Kun katsoo ulkoista olemusta tuosta tyypistä, niin aikamoinen reppanahan tuosta tulee mieleen.
  Ei ole edes yllättävää, että veronmaksajat joutuvat rahoittamaan toimintaa, jossa tuo tyyppi on mukana ja homman annetaan todennäköisesti vaan jatkua.
  Miettikää, jos joku kansallissosialisti olisi vastaavanlaisessa toiminnassa, niin valtion avustukset hyvin suurella todennäköisyydellä katkeaisivat siihen saakka, kunnes se kyseinen henkilö on saatu pois tehtävistään.
  Suosittelen kuitenkin ottamaan yhteyttä koulun rehtoriin ja vaatimaan vastauksia tällaisesta toiminnasta. Ei ole oikein, että tuollainen tyyppi toimii lasten parissa.

 • Eikka

  Vastaa

  Opettajien tavoitteena on tukea oppilaiden kasvua ihmisyyteen ja eettisesti vastuukykyiseen yhteiskunnan jäsenyyteen sekä edistää sivistystä ja tasa-arvoa yhteiskunnassa, tällainen ei voi toteutua avoimesti poliittista väkivaltaa ihannoivan äärijärjestön ideologian kannattajalta.

  Toivottavasti oppilaiden vanhemmat ilmaisevat huolensa kyseiselle opinahjolle ja rehtori tekisi johtopäätökset tämän tilanteen vakavuudesta, sillä itse ainakin vetäisin lapseni pois välittömästi kyseisen opettajan tunneilta.

  Myös verorahoilla järjestetty tappelukoulutus vaikuttaa hyvin omituiselta toiminnalta, ottaen huomioon kuinka paljon viime aikaisten uutisten mukaan juuri ulkomaalaistaustaisten kohdistama väkivalta valkoisia kohtaan on lisääntynyt. Ei tuossa touhussa mitään järkeä ole, sama kuin rahoitettaisiin ihmiskauppaa tai huumeitten maahantuontia kansalaisten verorahoilla.

 • rellinen

  Vastaa

  Pieni pintaraapaisu ja esimerkki siitä mikä piru piileskelee suomalaisen yhteiskunnan rakenteissa ja organisaatioissa. Poliisiorganisaatioita myöten.
  Sitä mukaa kuin ko. punainen piru huomaa ylivertaisuutensa, voimansa, saa tahtonsa läpi ja sensuurikoneistoaan vahvistettua, kulissit rapisevat, nälkä kasvaa ja lopulta punainen portto näyttäytyy koko mahdissaan, todeten pyörittämänsä demokratian teatterin turhaksi.

 • Ensa no Kuka

  Vastaa

  Luultavasti partisaani.comin joulukalenteri on kiinnittänyt viranomaisten huomiota. Valtakunnansyyttäjän virastossa mietittänee nyt vastatoimia. Tämä kalenterihan ohittaa jopa Päivi Räsäsen tärkeysjärjestyksessä.

  Se mitä on tulossa tuolta, on jotain mitä suvakkikuplan ulkopuolella elävä ei pysty edes kuvittelemaan. 

  Suvakkikuplaa voisi ajatella sallittujen ajatusten pallomaiselta tilalta, joka leijuu ajatusavaruudessa. Kuplan sisältä ei näe hyvin ulos, ja kuplan ulkopuolelta ei näe hyvin sen sisälle. Kuplan seinämät muuttuvat enemmän ja enemmän läpinäkymättömämmiksi ja pian mitään ei näe kumpaankaan suuntaan. Kuplan sisällä olijat näkevät oman pelikuvansa. He eivät tiedosta olevansa kuplassa. He kokevat olevansa oikeassa.

  • Jasa Polanne

   Vastaa

   Olen ajatellut täysin samaa kuin mitä hienosti muotoilit viimeiseen sarakkeeseen.
   Ihmisen mieli on hienovarainen ja se hakee ympäristöstään varmistusta ja sen toistoa. Sitä toistoa riittääkin nykypäivänä ja siitä kloonimielestä itsestäänkin tulee varmistaja/vakuuttaja muille. 

   Mieli valitsee helposti itsensä näköisiä mielen rakennelmia ”todellisuudesta” ja esim. beta auktoritaarinen mieli tahtoo olla osana todellisuudenkuvaajien hierarkiaa, itsekin auktoriteettina muille ja samalla alistuen valitsemilleen (ryhmämielen valitsemalla) auktoriteeteille.
   Sama auktoriteettimieli heittää mielellään väärinajattelijat vankityrmään tai millä tavoin vain lopetettavaksi(cancel).

   Sen sijaan ihmisellä, joka on joskus joutunut tekemään töitä mielen ja tunteen tasolla, murtaakseen läpi mahdottoman todellisuuden, eli valheellisuuden, on monikymmenkertaisesti paremmat edellytykset löytää mahdollisimman puhdasta totuutta, mikä tietenkin elää, koska tieto on elävää. Tällainen ihminen on jo mennyt pelkojen läpi, joten häntä ei yhtä helposti pelota kyseenalaistaa hyvinkin perustavanlaatuinen asioita. Hän tuntee jo prosessin ja on valmis tekemään ne käännökset mitä tarvitaan jotta mieli kulkisi kirkkaudessa.

   Ideologioihin ja fadseihin, ajan pintamielisyyksiin taipuvaisilla on hyvin huonot eväät löytää kirkkaita ikkunoita joiden läpi nähdä maailmaa. Niin monet tosiaan näkee ”peilitalon peilejä”.

 • James

  Vastaa

  Mitähän kamppailijaa tuokin vitun alkkisnarkkari larppaa. Selkäsauna tekis hyvää.

 • 15v kansallissosialisti

  Vastaa

  Juu tää äijä on meidä koulussa joku erityisopettaja, vissiin jotain matuja koulii

 • Esa

  Vastaa

  Hyi VITTU mitä porukkaa kuvissa!

 • juha.

  Vastaa

  Jo toinen ”opettaja”! Siis tälläiset ihmiset saavat toimia opettajina. Pappi on on oma lukunsa ja se on paskan sama!
  No, onhan nk. ”poliisikin” täynnä näitä. On sitä aikoihin eletty!!!!

  ”Oikeusvaltioperiaate”! Todellakin. Kuuluminen EU:hun = Kuuluminen hulluinhuoneeseen!

 • Tuomas

  Vastaa

  Eikö tuo osoitteen ja puhelinnumeron julkaiseminen nyt ole vähän kohtuutonta?

  • Neurologi Nykänen

   Vastaa

   Ei lainkaan. Nämä laskuvedenaikaiset ajattelun tonavat eivät ymmärrä muuta lakia kuin silmä silmästä: kaikki vähäisemmät kurinpidolliset mentelmät saavat vastaansa vain mitään ymmärtämättömän röhönaurun ja yleisestihän ongelma Suomessa on nimenomaan se, että yhteiskunta ei osaa tälle marksistiselle intellektuellijoukkiolle antamaan kuria heidän tarvitsemallaan tavalla.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Millä tavalla se on kohtuutonta?
   Äärivasemmisto on vuosia sitten aloittanut maalittamaan kansallismielisiä. He ovat julkaisseet kansallismielisten ihmisten kotiosoitteita, työpaikkoja, puolisoiden nimiä ja jopa henkilötunnuksia.
   Tämä on hyvin kevyttä siihen verrattuna.
   Partisaani tekee loistotyötä, kun julkaisee näiden kommunistimädättäjien tietoja.

 • alarmo

  Vastaa

  Tuolla kuvissa myös ”Könä’. Väkivallan ihannoija, vasemmistolainen ja matujen mielistelijä. Ei tuostakaan rokkitähteä tullut, vaikka sitä tavoittelee vieläkin. Stop kemikaaleille.

 • Homo kakkonen

  Vastaa

  Haistakaa partinatsit vittu

  • Partinatsi

   Vastaa

   No mikä ettei.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Oliko muuta?
   Itsekö keksit tuon ”loistavan” argumentin vai kysyitkö kenties apua tähän oivallukseen?

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Jaetaan näitä twitterissä 😉
  Seppo Lehto
  Jakoon: Simo Jokinen
  Junginkatu 2 as. 10
  20740 Turku
  040 182 6118

  Mikäli olet huolissasi Jokisen työstä opettajana, voit ottaa yhteyttä Puropellon kouluun:

  Rehtori Mervi Viipuri 044 907 2348
  Turun kaupungin puhelinvaihde 02 330 000
  Sepänkatu 11
  20700 Turku

 • N.N.

  Vastaa

  Joko tuo sai irtisanomisilmoituksen joululahjaksi?
  Toivottavasti tuo ei pääse lähellekään lapsia tai nuoria.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi