Suomen äärivasemmiston joulukalenteri: Iiro Suomalainen ja automaattisen kasvotunnistuksen ihmeet

Partisaani on saanut toistuvia lukijapyyntöjä äärivasemmistoon liittyvistä esittelyartikkeleista, ja vastaamme kysyntään kirjoittamalla marxisteista, jotka sympatisoivat poliittista rikollisuutta.

Poliittiset viholliset

Iiro Suomalainen. Modernia kasvojentunnistusteknologiaa ei kykene hämäämään esimerkiksi laseilla.

Kuten olemme uutisoineet, sai Partisaanin toimitus kuunvaihteessa tietää äärivasemmiston suunnittelemasta kansallismielisiin liittyvästä paljastusjoulukalenterista. Toimituksessa idean tuumattiin olevan niinkin osuva, että se suorastaan vaatii äärivasemmistoon paneutuvan vastineen.

Avaamamme luukut ovatkin herättäneet valtavasti kuhinaa ja kiinnostusta kansalaisissa poliittiseen taustaan katsomatta. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Partisaani lupasi äärivasemmistolle jopa huikean joululahjan – olisimme lopettaneet paljastusjoulukalenterin päivittämisen, mikäli vastapuoli tekisi samoin. Koska lahjalle ei löytynyt ottajaa, avaamme tänään taas uuden luukun. Kieltämättä joulun odottaminen on jännittävämpää näin!

Äärivasemmisto allerginen julkisuudelle

Kalenterimme on herättänyt sisäisiä jännitteitä äärivasemmiston riveissä. Monet paljastuksia pelkäävät marxistit ovat kysyneet Varisverkosto-nimisen äärijärjestön ylläpitämältä ”Natsitontut”-ryhmältä, mikseivät he lopeta joulukalenterinsa julkaisua, vaikka Partisaani on luvannut lopettaa julkaisemisen samalla.

Yksi joulukalenteriamme aktiivisesti kommentoineista äärivasemmistolaisista on keski-ikäinen anarkisti Antti Rautiainen, joka johtaa A‑ryhmä-nimistä pääosin nuorista naisoletetuista koostuvaa järjestöä Helsingissä. Rautiainen myönsi teemaan liittyen Twitterissä, että ”aika moni suvaitsevaisuuden kannattaja itse asiassa lopettaa toimintansa doxauksen ja natsien ’palautteen’ seurauksena”.

Samaan hengenvetoon Rautiainen totesi, ettei ”antirasisteihin” kohdistu työelämässä samaa irtisanomispainetta kuin kansallismielisiin. Toisin sanoen äärivasemmistolaiset ahdistuvat heihin kohdistuvista paljastuksista, vaikka paljastukset eivät edes vaikuta yleensä heidän toimeentuloonsa. Julkisuus ja kritiikille altistuminen itsessään aiheuttavat suurta ahdistusta vasemmistossa.

Iiro Juhani Suomalainen Turun vihreästä vasemmistosta

Tänään kalenterista paljastuu 1993 syntynyt Iiro Juhani Suomalainen ‑niminen äärivasemmistolainen, jonka taustajärjestö on Turun yliopiston vihreä vasemmisto (ViVa). Suomalainen pääsi kalenteriimme siksi, että hän on omalta osaltaan tukenut äärivasemmiston ”Natsitontut”-joulukalenteria sosiaalisessa mediassa muun muassa Turun Anarkistisen mustan ristin sekä Elokapinan rinnalla. Hänen puhelinnumeronsa on 040 068 5360.

Esittelemällä Suomalaisen tahdomme muistuttaa äärivasemmistoa myös nykyteknologian synnyttämistä tietoturvariskeistä. ”Natsitonttujen” seuraajien tietokanta on helposti kaapattavissa kokonaan ja salaamattomana verkosta. Kun seuraajien profiilikuvat yhdistetään automaattiseen kuvatunnistukseen, jopa salanimet tai osin naamioidut profiilikuvat yhdistyvät hetkessä oikeisiin nimiin ja tunnistettaviin valokuviin.

Ilmaisen kasvojentunnistusteknologian avulla kuka tahansa luova tietokoneen käyttäjä kykenee ilman suuria ponnistuksia saamaan haltuunsa ”Natsitonttuja” tukevien vasemmistolaisten nimet, valokuvat, järjestösidonnaisuudet, työpaikat ja monet muut yksilöivät tiedot. Partisaanin toimitus kannustaakin jokaista äärivasemmistolaista seuraamaan ”Natsitonttuja” sosiaalisessa mediassa!

Äärivasemmisto Anarkismi Antti Rautiainen Elokapina Iiro Juhani Suomalainen Kotimaa Kulttuurimarxismi Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Turku Turun anarkistinen musta risti Turun vihreä vasemmisto Varisverkosto Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Töttöröö ja wööt päälle

  Vastaa

  Pelkkää voittoa.
  Bolsuilla pikkarit rutussa, toisilla ehkä jopa kurat pöksyissä.
  Loistavaa toimintaa Partisaanilta.
  Nämä ovat oikeita paljastuksia verrattuna vellihousujen natsikalenteriin.
  Niin kulunutta ja väsynyttä viritystä bolsuilla.
  Omissa kolisee.

 • Kauko-Jyrki-Lilja Niinkoski

  Vastaa

  Tuo Rautiainen kyllä jaksaa länkyttää. Jätkä jauhaa noista työpaikoista, vaikka ei tainnut paljon semmoisissa käväistä sen jälkeen, kun hänet poistettiin Venäjältä jonkilaisena riskitekijänä. 

  Suurimpana syynä varmasti nämä trollit ja muut katalat valeprofiilit. 

  Tämä teidän kalenterinne on loistava, kiitos siitä ja mukavaa Joulun odotusta.

 • kari k

  Vastaa

  Rautiainen purkaa pettymystään hävittyään käräjillä lyötyään valokuvaajaa kasvoihin maailma kelassa tapahtumassa

 • Eikka

  Vastaa

  Tulipa tuosta äärivasemmiston julisteesta mieleen etteivät tavalliset duunarit enää noita onneksi äänestä ja miksipä äänestäisivätkään, hehän vievät tuhkatkin pesästä ja lätkivät nyt maksuja maksujen päälle duunareille punahallituksessa ollessaan.

  Näkyy julisteessa olevan yksi äärivihervasuri, joka ansaitsee elantonsa sukupuolia tutkimalla, kuvan perusteella varmaan oma sukupuolikin vielä hakusessa. Kaikkeen paskaan sitä veronmaksajien rahaa tuhlataankin.

 • juha.

  Vastaa

  Taitaa julkisuus tuoda äideiltä sapiskaa ja niin jää pullamössö saamatta. Myönnän itsekin sen olevan kova paikka kun mamni ei enää tykkää!

 • Jaakko Sarvi

  Vastaa

  Kiitos taas. Paranee päivä päivältä.

  Kuinka moni A‑ryhmäläinen jaksaa vielä hengailla näin urhean uroon haaremissa varsinkin, kun on mahdollisuus päästä ilkeiden natsisikojen julkaisuihin.

  Ehkä tätä pohtiessa menee yö tai useampi..

  Ehkä kuitenkin tuon toiminnan miellekkyys lopulta voittaa ikävän epävarmuuden. Ilmastonmuutosahdistusta unohtamatta.

 • Raaka-Jorpe

  Vastaa

  Hyvää toimintaa Partisaanilta. Samalla mitalla takaisin, anarkistien puhelinnumerot ja osoitteet julkiseksi. Sitä saa mitä tilaa.

 • Latukone

  Vastaa

  Herää kysymys millaista on tämän A‑ryhmän toiminta ja miten sen vetäjä toimii. Onko kyseessä alisteinen ja manipuloida hyväksikäyttö kuvio kuten kommunistien unelmavävy Veijo Balttazarilla? Sisältyykö A‑ryhmän toimintaan sexuaalisia velvollisuuksia lahkojohtajalle kuten esim. muinoin elämäntapa intiaanien tapauksessa? Nämä pitäisi tutkia ja järjestää apua A‑ryhmässä pakotettuna mukana oleville alistetuille uhreille

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Ihan tuttua huttua Taistolaisajoilta. Vanhempi ”älykkö” pyörittää vielä kehittyvistä nuorista eli käytännössä lapsista koostuvaa haaremia. Kyllä se ”feministeinä” esiintyvien ilmastourhojen motiivi on se sama vanha ikiaikainen, yrittävät vaan betareppanat peittää sitä koska ei rohkeus eivätkä ihan luonnon suomat avutkaan riitä ihan tavallisena miehenä olemiseen tässä nykyajassa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi