Suomen äärivasemmiston joulukalenteri: Esittelyssä Lasse Veikko Eemeli Liutu

Partisaani on saanut toistuvia lukijapyyntöjä äärivasemmistoon liittyvistä esittelyartikkeleista, ja vastaamme kysyntään kirjoittamalla marxisteista, jotka sympatisoivat poliittista rikollisuutta.

Poliittiset viholliset

päivitetty

Lasse Veikko Eemeli Liutu.

Kuten olemme uutisoineet, sai Partisaanin toimitus kuunvaihteessa tietää äärivasemmiston suunnittelemasta kansallismielisiin liittyvästä paljastusjoulukalenterista. Toimituksessa idean tuumattiin olevan niinkin osuva, että se suorastaan vaatii äärivasemmistoon paneutuvan vastineen.

Avaamamme luukut ovatkin herättäneet valtavasti kuhinaa ja kiinnostusta kansalaisissa poliittiseen taustaan katsomatta. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Partisaani lupasi äärivasemmistolle jopa huikean joululahjan – olisimme lopettaneet paljastusjoulukalenterin päivittämisen, mikäli vastapuoli tekisi samoin. Koska lahjalle ei löytynyt ottajaa, avaamme tänään taas uuden luukun. Kieltämättä joulun odottaminen on jännittävämpää näin!

Poliisi avuksi?

Kalenterimme on herättänyt sisäisiä jännitteitä äärivasemmiston riveissä. Monet paljastuksia pelkäävät marxistit ovat kysyneet Varisverkosto-nimisen äärijärjestön ylläpitämältä ”Natsitontut”-ryhmältä, mikseivät he lopeta joulukalenterinsa julkaisua, vaikka Partisaani on luvannut lopettaa julkaisemisen samalla.

Koska Varisverkostolta ei ole herunut sympatiaa kampanjansa sivullisille uhreille, ovat monet ”radikaalit” vasemmistolaiset hakeneet turvaa poliisista. ACAB-iskulauseet ovat vaihtuneet silmänräpäyksessä rikosilmoituksiin ja nettivinkkeihin, sillä äärivasemmisto itsekin tietää olevansa kokonaan saman esivallan armoilla, jota he näennäisesti ”vastustavat”.

Tahatonta komiikkaa herättävät rikosilmoitukset ovat luonteva aasinsilta myös joulukalenterimme kuudenteen luukkuun. Teema liittyy vahvasti myös itsenäisyyspäivään.

Lasse Veikko Eemeli Liutu

Tänään kalenterista paljastuu vuonna 1993 syntynyt poliittista väkivaltaa kannattava äärivasemmistolainen Lasse Veikko Eemeli Liutu. Rakennusalalla työskennellyt Liutu on musiikkiharrastaja, joka kuuluu Ilmatieteen Laitos ‑nimiseen yhtyeeseen.

Tänään on sopiva päivä muistella Liutun antifasistista urotekoa, jonka hän suoritti Helsingissä itsenäisyyspäivänä 2017. Muiden äärivasemmistolaisten tavoin Liutu saapui Helsinkiin osoittamaan tuolloin mieltään kansallismielisten marsseja vastaan. Rekvisiitaksi hän valikoi mukaansa ”Good Night White Pride” ‑paidan, jossa äärivasemmistolainen potkii maassa makaavaa valkoista nationalistia.

Liutun itsenäisyyspäivä sai synkän käänteen, kun hän kohtasi paitoineen kansallismielisen ihmisjoukon. Liutu sai nopean kurinpalautuksen, minkä jälkeen paita takavarikoitiin häneltä. Paikalle osunut kameraryhmä yritti haastatella Liutua suorassa lähetyksessä kurinpalautuksen aikana, mutta tältä ei ymmärrettävistä syistä herunut kommentteja.

Tyypillisenä äärivasemmistolaisena Liutun uho loppui välittömästi, kun hän kohtasi väkivaltapropagandan levittämisen kivuliaat seuraukset. ”Työväenmilitantti” luikki nopeasti poliisin puheille tekemään rikosilmoitusta, koska elämä ei osoittautunutkaan yhtä mutkattomaksi kuin miltä se voi vasemmistomeemien ihmemaailmassa vaikuttaa.

Äärivasemmisto Itsenäisyyspäivä Kotimaa Kulttuurimarxismi Lasse Veikko Eemeli Liutu Marxismi Poliittinen rikollisuus Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Rikosilmoitus Valkoisiin kohdistuva rasismi Varisverkosto Vasemmisto Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

31 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Pamela Possu

  Vastaa

  Keiden L.Liutu luulee sotineen rintamalla puolustaen Suomea Neuvostoliittoa vastaan?
  Hyvää itsenäisyyspäivää ja kunnioitusta niille ”nationalisteille” keille kunnia itsenäisyydestä kuuluu.

  • Nimetön

   Vastaa

   Ooks sää ihan hassu?

   • Pamela Possu

    Vastaa

    Sää on mitä mainioin.Oletko sinä kamoissa?

   • Pamela Possu

    Vastaa

    Sä taidat olla säämies tai aineissa?

  • Juuso

   Vastaa

   Tää oli kova äijä 😀

  • hieno homma

   Vastaa

   Poikani syntyi vuotta myöhemmin kuin tää mitätön kommari ja on nyt lääkäri ja vaimonsa psykologi, tiedossani on notta minusta tulee ukki ja mikä parasta ISÄNMAALLISEN avioparin valkoisen vauvan ukki🤗❤❤❤❤

  • historian

   Vastaa

   Muistakaahan partisaanit tuntea ”poliittinen vihollisenne”. Anarkisteja ja marxisteja ei pidä sekoittaa keskenään, sillä riitaantuivathan Mikhail Bakunin ja Karl Marx jo 1860-luvulla 1. internationaalin aikaan, viimeistään 1871 Pariisin kommuunin jälkeen. Sen jälkeen marxistit ja sen autoritääriset johdannaiset ovat olleet lähinnä anarkistien kimpussa, esim. 1917 lokakuun vallankumouksen jälkeen Venäjällä ja yksi kuuluisa esimerkki lienee Stalinin uhkavaade Espanjan tasavallan aseavun jatkumiseksi, jonka ehtona oli anarkosyndikalistisen CNT/FAI ‑ammattiliiton ja trotskilaisen POUM:n Katalonian vallankumouksen kukistaminen. George Orwell kuvasi tapahtumia POUM:n riveistä kirjassaan ”Katalonia, Katalonia”. 

   Jos anarkismin aatetaustaan haluaa tutustua, niin voinee aloittaa Pjotr Kropotkinin kirjasta ”Taistelu leivästä”, joka löytyy verkosta ilmaiseksi.

   • Tikkakosken Manne

    Vastaa

    Anarkistit ovat olleet kautta historian marxistien työrukkasia projektien ensimmäisissä vaiheissa, kaaoksen luomisessa. Kun kaaos on luotu, esittelevät tai pakottavat marxistit sosialistisen totalitarismin ratkaisuksi, ja silloin kaaoksen luomisessa paskaantuneet rukkasetkin hoidellaan pois silmistä kuten historiassa aikaisemminkin on käynyt, esimerkiksi juuri neuvostoliiton synnytys. Nythän tosin pääsuunnitelmana näyttää olevan kaaoksen ja uhkakuvan luomisessa ”ilmastonmuutos” johon esitetyt ratkaisut ovat kaikki, yllätys yllätys, vähemmän tai enemmän sosialistisia, joukkokuljetuksia, yhteiskäyttöä, yhteisomistusta, hyvin toimeentulevien syyllistämistä ja leimaamista, omaisuuden ja sen käytön rajoittamista, liikkumisen rajoittamista, elintason ja elämisen laadun laskemista, kurjuuden, niukkuuden ja pimeyden esittelemistä hyveeksi ja uudeksi normaaliksi, you name it. Eli kaikille tarpeeksi kauan eläneille ja historian tunteville vanha tuttu sosialismille haiseva pökäle uusissa vihreissä kuorissa.

    • Pamela Possu

     Vastaa

     Aivan.Anarkistit on vailla omaa ajattelua ja menevät muiden käskyläisinä tekemään typeryyksiään 🙂

 • Harri

  Vastaa

  Lasse ei tiennyt, että t‑paita ja netistä katsotut videot ei tee ihmisestä katu-uskottavaa

  • Skool

   Vastaa

   Porstsarina sanoisin miekkoselle, että nyt ei tulla sisään, ensin pitâä syödä ruokaa eikä amfetamiinia.

 • Yks Suamalaane Vaan

  Vastaa

  Joulukalenteri ‑osasto voisi olla hyvä kehitysidea?

  Pääsisi helpommin kärryille kuka-kuikin-on listalla kun on ollut muutaman päivän poissa?

  Itsenäisin Joulunodotusterveisin

  • Enkom Mentoi

   Vastaa

   ”Joulukalenteri ‑osasto voisi olla hyvä kehitysidea?”

   Tosiaankin. Sitähän voisi kehitellä tulevina vuosina joulukalentereita, jossa olisi Suomen oloihin vaikuttaneita henkilöitä. Kalenteri on myös hyvä opetusväline. Siinä sitä ”luukkuja availlessa” oppii.

 • Vuoroin vieraissa

  Vastaa

  Tämä punikkiäpärien taustoja paljastava joulukalenteri on loistojuttu, kiitos siitä! Mutta lisäksi täytyisi alkaa kaivella noiden paskojen puhelinnumeroita esille ja alkaa häiriköidä niitä, sillä ne tekevät sitä kansallismielisille koko ajan.

  • Kirahvi

   Vastaa

   Totta joka sana, 100% support

  • Nimetön

   Vastaa

   Bring it on, bitch.

  • Nimetön

   Vastaa

   Taitaa olla pelkkää sanojen helinää ja näppäimistön kolinaa. Oon nyt venannu näitä puheluita reilut puoli vuotta? Koska alkaa tapahtumaan?

 • Anonyymi

  Vastaa

  Haha. Äärivasemmistolainen nisti sai turpaansa ja paitakin vietiin kun yritti hyökätä kulkueen kimppuun. 😂 Säälittävä marxistimato. Nyt kaikki näkee millainen sankari on kyseessä. On varmaan äiti ja isi ylpeitä.

  • hieno homma

   Vastaa

   Siinäpä vastinetta kommarinarukädelle, lääkettieteelisessä tiedekunnassa on hyvin vähän kommunismiin taipuvia opintonsa suorittaneita ja se jos mikä kuvaa kommunistien iq:ta🤔

 • Tekijämies

  Vastaa

  Liutussa on samaa näköä ja olemusta kuin herkällä runopojalla, joka kuoli meidän syntiemme tähden!

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   ”Nousi kolmantena päivänä sängystä, astui ulos sairaalasta ja lähti sekoittelemaan päätänsä huumeilla, kuoli omien syntiensä tähden”

   Mutta joo, äärivasemmistolaisuusharrastus siihen olennaisena osana kuuluvine doping-aineineen pitää nämä intelligentsijan edustajat solakkana. Mitä ”tavalliseen” vasemmistolaisuuteen tulee, niin valtaan päästyään se on pitänyt sitten tavallisenkin kansan solakkana kaikkialla missä on valtarakenteeksi asti leviämään päässyt, jotkut se pitää jopa ns. luurangonlaihoina ikuisesti.

   Kalenteri-idea on hyvä, ja kannattaisi ehkä harkita sen laajentamista 365-tyttö-poika-mikälie-kalenteriksi. Tosin saattaisi mennä hörhöjen kierrättämiseksi koska voi olla ettei suomesssa edes ole niin paljoa antifantteja tai äärivasenkätisiä.

   Itsenäisyyden muistopäivää kaikille!

 • Rankka elämä

  Vastaa

  Jo on kaverin kasvonpiirteet muuttuneet paljon muutamassa vuodessa. Lienee nukkunu huonosti tai työstressi ollut melkoinen. Kaverihan näyttää ihan viiskymppiseltä vaikka on alle kolmikymppinen.

  • Pamela Possu

   Vastaa

   No jos vetää jauhot nenän kautta tai ravinnon suoraan suoneen,niin ton näköseks tulee.

 • Eikka

  Vastaa

  Olipa hauska videoklippi ja kerrassaan mainio toimittaja. 5/5

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Dekadenssi on avainsana. Lohdullista kuitenkin, ettei valtaosa näistä saavuta neljänkympin rajapyykkiä. Runopojilla on taipumus menehtyä ”nuorina ja nätteinä”

 • juha.

  Vastaa

  Tuokin on yksi tapa tuhlata ainutkertaista elämämään for nothing.

 • hieno homma

  Vastaa

  Ukkini kääntyy tasantarkkaan haudassaan kun tietäisi viherkommunistien ”miehittäneen” maamme poliittisen johtoportaan. Oikeuslaitos on kommareiden käsissä ja lisää nämä narukädet tulevat keksimään ISÄNMAAMME tuhoamiseen, näille narkkikommareille toivotan hyvää loppuelämää sillä hallitustaival lähenee loppuaan ja muistakaa että sukuni on taistellut kommareita vastaa monessa sukupolvessa ja kommarit ovat aina päätyneet.…. En viitsi kirjoittaa minne🤔😷🤧

 • hieno homma

  Vastaa

  Kansalaissodassa isoukkini näytti näille kommunisteille hyvinkin vakaalla kädellä kaapin paikan.😁 Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille jotka maamme itsenäisyyttä vielä arvostavat🇫🇮🇫🇮🇫🇮

  • Anonyymi

   Vastaa

   Mitä itsenäisyyttä? Puhutko nyt jo aikoja sitten menetetystä itsenäisyydestä?

 • Ukki Väinömöinen

  Vastaa

  Nämä elämäntapa-anarkistit ovat tosi kovia tyyppejä, yhtä kovia kuin uppomuna.

 • john smith 4023

  Vastaa

  Tämä natsien retoriikka ”väkivaltapropagandan” vastustamisesta väkivallalla on kyllä huikea. Toki ideana on tehdä kaikista ajattelemattomia lampaita mutta natsit ei sitä ole sisäistäneet, valtaa pitävien työrukkasia kun ovat ja sitä vastaan poliisi katsoo narkki-natsien ja rikollis-natsien toimintaa läpi sormien.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi