Suomen äärivasemmiston joulukalenteri: Soitimme anarkistiopettaja Mirjami Raution koululle

Raution toiminta on tällä hetkellä Oulun seudun koulujen turvallisuudesta vastaavan ryhmän (Sikuturjo) tutkittavana.

Poliittiset viholliset

Mirjami Rautio.

Kuten olemme uutisoineet, sai Partisaanin toimitus kuunvaihteessa tietää äärivasemmiston suunnittelemasta kansallismielisiin liittyvästä paljastusjoulukalenterista. Toimituksessa idean tuumattiin olevan niinkin osuva, että se suorastaan vaatii äärivasemmistoon paneutuvan vastineen.

Ensimmäiset luukut herättivätkin valtavasti kuhinaa ja kiinnostusta kansalaisissa poliittiseen taustaan katsomatta. Mikä mukavinta, kalenterimme keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Partisaani lupasi äärivasemmistolle jopa huikean joululahjan – olisimme lopettaneet paljastusjoulukalenterin päivittämisen, mikäli vastapuoli tekisi samoin. Koska lahjalle ei löytynyt ottajaa, avaamme tänään taas uuden luukun. Kieltämättä joulun odottaminen on jännittävämpää näin!

Rivit rakoilevat

Kalenterimme on herättänyt sisäisiä jännitteitä äärivasemmiston riveissä. Monet paljastuksia pelkäävät marxistit ovat kysyneet Varisverkosto-nimisen äärijärjestön ylläpitämältä ”Natsitontut”-ryhmältä, mikseivät he lopeta joulukalenterinsa julkaisua, vaikka Partisaani on luvannut lopettaa julkaisemisen samalla.

Ristiriidat vasemmistoliikkeen sisällä kärjistyivät perjantain aikana. Muutamat identiteettinsä erityisen huolellisesti piilottaneet äärivasemmistolaiset ovat leimanneet kalenteriin päätymistä pelkäävät toverinsa jopa jonkinasteisiksi pettureiksi tai rintamakarkureiksi.

Lisäksi helsinkiläisen Antti Rautiaisen kaltaiset äärivasemmistolaiset, joilla ei ole elämässään enää mitään menetettävää, ovat yrittäneet laskea tapauksesta leikkiä vaatien pääsyä Partisaanin kalenteriin. Huumori ei ole kuitenkaan naurattanut aloittelevia vasemmistoaktivisteja, joiden elämässä monet mahdollisuuksien ovista ovat vielä toistaiseksi auki. Monet transut ovat lisäksi syyttäneet tapaukseen huumorilla suhtautuvia anarkistimiehiä esimerkiksi ”cis-etuoikeuksista”.

Onko militantti äärivasemmistolainen sopiva opettajaksi?

Eräs äärivasemmiston tyypillisistä häirintäkeinoista Suomessa on uhkailla kansallismielisten ihmisten työnantajia. Äärivasemmistolaiset toivovat, että painostamisen avulla yritykset antavat lopulta laittomat poliittisiin näkemyksiin perustuvat potkut isänmaallisille työntekijöille.

Jälleen kerran vaikuttaa siltä, että äärivasemmisto joutuu nyt maistamaan omaa lääkettään. Kalenterimme kolmannessa luukussa paljastimme aseistettuun äärivasemmistojärjestö Oulun anarkistiliittoon kuuluvan Mirjami Raution, joka toimii opettajana Pitkäkankaan koulussa Oulunsalossa. Paljastus synnytti kuhinaa lastensa mielipiteenvapaudesta huolestuneissa kansalaisissa.

Partisaani sai sähköpostiinsa useilta lukijoilta kuvankaappauksia viestinvaihdosta Pitkäkankaan koulun henkilökunnan kanssa. Muun muassa koulun rehtori totesi monille lukijoillemme saaneensa paljon yhteydenottoja Raution toimintaan liittyen.

Partisaani päätti perjantaina selvittää tapausta tarkemmin ja soitti rehtori Seppo Pasaselle. Rehtori oli ehtinyt saada sähköpostitse kansalaispalautetta jo vuorokauden ajan, joten hän kertoi julkaisullemme, ettei tässä vaiheessa tahdo puhua juuri mitään Rautioon liittyvää. Raution toiminta on tällä hetkellä kuitenkin koulujen turvallisuudesta vastaavan ryhmän (Sikuturjo) tutkittavana.

Saamiemme tietojen mukaan kouluun kohdistuva palaute ei ole ehtymässä. Lisäksi kaupunginvaltuutettu Junes Lokka on aikeissa viedä Raution tapauksen kaupunginvaltuuston käsittelyyn. On korkea aika saada linjanvetoja siitä, miten opetustoimi suhtautuu marxilaisiin ääriliikkeisiin.

Äärivasemmisto Junes Lokka Kotimaa Kulttuurimarxismi Marxismi Mirjami Rautio Oulu Oulun anarkistiliitto Oulunsalo Pitkäkankaan koulu Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Seppo Pasanen Sikuturjo Vasemmisto Yhteiskunta

Keskustelu

22 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Aatu

  Vastaa

  Niin vitun oikein!

  • pzkw

   Vastaa

   👍 Kyllä.

 • Minä

  Vastaa

  Kylläpä syntyy kuhinaa vassujen piirissä.

  Ovat uskoneet, että heillä on yksioikeus ja turvattu asema ”oikeudenjakamiselle” ja hyökkäyksille.

  Kalenteri siis toimii hyvin.

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Nyt on kunnollista!

 • Los6666

  Vastaa

  toivottavasti saa sekopääterroristi kenkää virastaan.. pelastakaa lapset

 • Tuntematon

  Vastaa

  Ai että! Tullut huomattua että Partisaani tekee tällä hetkellä erittäin hienoa tutkivaa journalismia, ISO kiitos!

 • Seppo-Sisko

  Vastaa

  Vasemmistolaiset anarkisteista puhumattakaan ovat lähtökohtaisesti nykyistä ihmisen omiin kykyihin ja osaamiseen perustuvaa länsimaista yhteiskuntaa vastaan. Kärjistetysti kaikki tulisi olla jaettavissa ja jaettavissa erityisesti anarkistien valitsemalla tavalla.

  Anarkistit ovat siis nykyisen yhteiskuntajärjestyksen jatkuvia kyseenalaistajia ja ainaisia uhkia jo aikaansaadulle kehitykselle ja toimiville yhteiskunnille. Anarkistien edeltäjät, punakaartit, aloittivat esimerkiksi tuhoisan Suomen sisällissodan hyökkäämällä laillista yhteiskuntajärjestystä vastaan. Onneksi sisällissota kääntyi lopulta vapaussodaksi ja lopputuloksen jo tiedämmekin.

  Onko suomalaisella yhteiskunnalla tarve repiä nykyiset saavutukset ja aloittaa alusta, kuten anarkistit utopiassaan näin toivovat? Onko suomalaisella yhteiskunnalla varaa pitää näitä tuhonsiemeniä kylväviä oman pesän likaajia yhteiskuntamme arvokkaimman osan, tulevaisuutemme, lähellä ja manipuloinnin ulottuvissa?

  Yksittäisiä mielenterveysongelmista kärsiviä aikuisia menetetään anarkismille, mutta onko tarkoituksenmukaista altistaa lapsia ja nuoria järjestelmälliselle opettajien toteuttamalle anarkismivaikutteille?

  Mielestäni anarkismia, eli tuhoa, ei tulisi missään muodoissa hyväksyä osaksi länsimaista yhteiskuntaa. Anarkismin ilmentymiä seuraamuksineen voimme todeta monista Afrikan ja Lähi-idän maista.

  Anarkismia ei tulisi hyväksyä missään muodossa opettajien keskuudessa. Tällaisille opettajille tulisi varata mahdollisuus valita työuransa ja aatteen välillä. Vain toinen vaihtoehto.

  • Samoilla linjoilla

   Vastaa

   Tähän ei ole paljoa lisättävää.

   Lukekaa 1967 Beliinissä kirjoitettu kirja ”Einführung in die psychologie” niin ymmärrätte paremmin miksi koululaitoksissa olevat vasemmistolaiset opettejat tuhoavat maan talouden ja sen kansalaisten tulevaisuuden. Samaa psykologiaa käytettiin DDR:n koululaitoksissa ja se johti siihen että koko maassa oli yleinen pelon ilmapiiri josta puuttui inhimillisyys. Ja yhdessä luokattoman talouden kanssa se johti tilanteeseen jossa kansa ei halunut edes lisääntyä kun elämä oli niin kurjaa.

  • historian

   Vastaa

   Tässä Seppo-Siskon kommentissa huomaa, ettei täällä Partisaanin lukijakunnassa taideta tuntea omaa ”poliittista vihollistaan”. Anarkismin ilmentymiä emme voi todeta Afrikan ja Lähi-idän maista, sillä siellä niillä ei ole mainittavia seurauksia (jollei Rojavaa lasketa). Anarkistit eivät myöskään halua repiä ”saavutuksia ja aloittaa alusta”. Korkeintaan ehkä anarkoprimitivistit, joita tuskin maailmasta mainittavaa määrää löytyy. Anarkokommunisti Pjotr Kropotkinin ”Taistelu leivästä” on internetissä vapaasti luettavissa, sieltä kannattaa tutustua mistä tämä vanha aate juontaa juurensa.

   • Juha Pekkala

    Vastaa

    Anarkismilla ja marxilaisuudella on kiistatta eroa, mutta nykyhetkessä ryhmien erottelu toisistaan on jokseenkin tarpeetonta ja hedelmätöntä. Molemmat ”marssivat” rinta rinnan yhteistä poliittista viholliskuvaansa vastaan.. Pienten nyanssien erottelu menee jo teoreettisen näpertelyn puolelle.

    Lopulta on liki samantekevää puriko sinua texasinkalkkarokäärme, vai floridankalkkarokäärme.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Tähän ”kansankynttilään” luulisi havahtuvan jo paikallistasolla Kok, Kepu ja Ps-taustaiset vanhemmatkin. Herra-/porvariviha voi aiheuttaa oppilaillekin tuskaa ja eriarvoista kohtelua. Vai uskooko joku, että tämä opetäti laittaa yrittäjän ja tulonsiirroilla elelevän lapset samalle viivalle?

 • Joulupukki

  Vastaa

  Vihdoin nämä kansallismielisiä maalittavat rotat saavat maistaa omaa lääkettään! Kunpa tässä kalenterissa olisi 365 päivää.

 • WWG1WGA

  Vastaa

  Arvostan työtämme, teette sitä arvokkaasti ja vastuullisesti.. uskomatonta on että tälläinen henkilö saa toimia opettajana, voin vaan kuvitella minkälaista kohtelua saa lapset jolla sattuu olemaan hieman isänmaallisemmat vanhemmat..

 • Antero N

  Vastaa

  Oikein kauhulla odotan mitä sieltä joulukalenterin 24. luukusta paljastuu.

  – Onko se äärikommunisti joulupukki, joka on lopultakin toteuttanut kommunismin ja jakaa kaikille kaikkea kivaa. Ilmaiseksi.

  – Vai onko se kaikkien kapinallisten esikuva Jeesus Nasaretilainen, joka melskaa ja hajottaa kauppiaiden näyteikkunat, kaataa kauppapöydät ja mitätöi rahanvaihtajien valuutat korvatakseen ne omalla digirahalla, jonka avulla hän tulee hallitsemaan maailmaa ja ihmiskuntaa. Ikuisesti.

 • Nallekarkit_Loppu

  Vastaa

  Loistavaa journalismia! Kaikki kunnia teille arvoisat partisaani lehden toimituksen väki tästäkin paljastuksesta. Kommunisti opettajat pois koulusta, aivopesevät lapsiamme kouluissa oman agendansa mukaisesti.

 • Latukone

  Vastaa

  Ei kommareita Ouluun, ei kommareita minnekään!?

  Komukat ovat aloitteellisia aina ja läpi historian pahanteon ja verenvuodatuksen käynnistymisessä… toivottavasti tällä kertaa maailma osaa välttää kommunistien provosoiman väkivallan ja kauhun kierteen.

 • Vuoroin vieraissa

  Vastaa

  Hienoa työtä Partisaanin toimitukselta, iso kiitos! Mitä taas tulee marxistien toimintatapoihin ja niiden syihin ne löytyvät sylttytehtaalta. Saa vapaasti arvata mistä nämä otteet ovat.

  HÄVITTÄVIEN OPPIEN MENESTYS

  3. älkää luulko, että meidän väitteemme ovat vain tyhjää puhetta: huomatkaa, millaisen loistavan vastaanoton olemme järjestäneet Darwinin, Marxin ja Nietzschen opeille ja teorioille! Ainakin meille pitäisi näiden oppien gojimien mieliä hajoittavan vaikutuksen olla täysin selvän.

  Huomautus: Kulttuurimarxismi on sionistien käsialaa kuten käytännössä kaikki yhteiskuntaa sisältäpäin hajottavat sairaat ideologiat ja ihanteet.

  JUUTALAISTEN VAPAAMUURARIEN JOUKKO

  7. Me esiinnymme työmiehen pelastajina tästä ikeestä tarjoamalla hänelle paikan joukkomme riveissä, sosialistisessa, anarkistisessa ja kommunistisessa armeijassamme, jota aina tuemme sekä rahallisesti että moraalisesti muka yleisinhimillisen veljeyden nimissä, mutta todellisuudessa yhteiskunnallisen vapaamuurariutemme vaatimusten mukaisesti (Hesekiel 13:10–16; Matteus 7:23–27). Ylimystö, jolla oli oikeus käyttää hyväkseen työtätekevän kansanluokan työtä, tahtoi sen pysyvän kunnossa, terveenä ja ravittuna. Meidän etumme ovat päinvastaiset, me vaadimme ei-juutalaisten rappeutumista.

  Huomautus: Tämä todellakin näkyy marxisteissa joiden arvot ihanteet ja toiminta ovat tuhoisia kaikelle hyvälle kauniille ja oikealle. Ne tuhoavat myös itsensä ja omat lapsensa mutteivät välitä siitä.

  9. Jotta emme hävittäisi gojimien laitoksia liian aikaisin olemme kajonneet niihin varoen ja koonneet ensiksi käsiimme niitten liikkeellepanevan koneiston vieterit. Ne olivat ennen ankarassa, mutta oikeudenmukaisessa järjestyksessä, mutta me olemme asettaneet niitten tilalle vapaamielisen mielivallan.

  Tällä tavoin heikonnamme oikeudenkäyttöä, vaalijärjestystä, lehdistöä ja henkilökohtaista vapautta, mutta ennenkaikkea kansan sivistystä ja kasvatusta vapaan olemassaolon kulmakivenä.

  VÄÄRIÄ OPPEJA

  10. Me olemme pettäneet, johtaneet harhaan ja siveellisesti turmelleet gojimien nuorison kasvattamalla sen ehdoin tahdoin väärien periaatteiden ja oppien mukaan.

  Huomautus: Kulttuurimarxismi ja SDP:n Suomeen levittämä 60-luvun vasemmistoradikalismi ovat tehneet peruuttamattomia tuhoja niiden keskuudessa jotka nämä ideologiat ovat omineet. Tällainen kansanosa on kuin kuolioon joutunut raaja: Ellei sitä poisteta se johtaa koko Suomi-neidon kuolemaan.

  LAKIEN TULKITSEMINEN

  11. Voimassaolevien lakien ulkopuolella ja niitä olennaisesti muuttamatta, mutta vääristelemällä niitä vastakohtaisten tulkintain avulla olemme päässeet suorastaan jättiläismäisiin tuloksiin. Aluksi nämä tulokset näkyivät lakien erilaisissa tulkintamahdollisuuksissa ja sitten lait muuttuivat alkuperäiseen tarkoitukseensa nähden aivan vastakkaisiksi. Valtionjohdon oli mahdotonta enää päästä selville tällaisesta sekasotkuisesta lainsäädännöstä. Tästä asiantilasta kehittyy lakikirjojen edellyttämän lainkäytön tilalle hyvän omantunnon mukaisen lainkäytön teoria.

  Huomautus: Tämä kieroutunut kaksinaismoralismi todellakin näkyy. Kansallismieliset saavat kovia tuomioita pelkistä puheista ja jopa tapahtumien striimaamisesta mutta marxistit ja maahan tunkeutuneet vierastaistelijat pääsevät kuin koirat veräjästä vaikka tekevät vakavia rikoksia kuten väkivaltaisia mellakoita ja joukkoraiskauksia.

  • Juha Pekkala

   Vastaa

   Miten ihmeessä onnistuit niputtamaan Nietzschen noiden kahden joukkoon? 😀

 • Petri Haapa

  Vastaa

  Väpättikö tissiposket, kun soititte?

  • Juha Pekkala

   Vastaa

   Menikö ”tietokirjailijalta” kauan, tämän nasevan ja ihailua herättävän lauseen muotoilussa?

 • N.N.

  Vastaa

  ”On korkea aika saada linjanvetoja siitä, miten opetustoimi suhtautuu marxilaisiin ääriliikkeisiin.”

  Poliittinen vaikuttaminen kouluissa ja nuorisotyössä pitäisi olla kiellettyä, potkun paikka sellaisille opettajille.

 • ʕ •ᴥ•ʔʕ •ᴥ•ʔʕ •ᴥ•ʔ

  Vastaa

  Hyvää työtä!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi