Suomen äärivasemmiston joulukalenteri: Esittelyssä Varisverkoston yhteistyökumppani Eino Salama

Partisaani on saanut toistuvia lukijapyyntöjä äärivasemmistoon liittyvistä esittelyartikkeleista, ja vastaamme kysyntään kirjoittamalla marxisteista, jotka sympatisoivat poliittista rikollisuutta.

Poliittiset viholliset

Kuten olemme uutisoineet, sai Partisaanin toimitus kuunvaihteessa tietää äärivasemmiston suunnittelemasta kansallismielisiin liittyvästä paljastusjoulukalenterista. Toimituksessa idean tuumattiin olevan niinkin osuva, että se suorastaan vaatii äärivasemmistoon paneutuvan vastineen.

Ensimmäiset luukut herättivätkin valtavasti kuhinaa ja kiinnostusta kansalaisissa poliittiseen taustaan katsomatta. Mikä mukavinta, se keräsi nopeasti huomattavasti enemmän sosiaalisen median näyttökertoja kuin äärivasemmistolaisten kilpailijoidemme vastine.

Uhriutumiseltakaan ei luonnollisesti vältytty, ja useat kansallismielisten maalittamista vaativat marxistit olivat raivoissaan Partisaanin joulukalenterista. ”Eri asia” ja ”parempaa paljastustoimintaa” olivat yleisiä argumentteja, kun omaa lääkettään maistaneet kommunistit yrittivät perustella, miksi heidän joulukalenterinsa on oikeutettu mutta meidän ei.

Partisaani lupasi äärivasemmistolle eilen huikean joululahjan – olisimme lopettaneet paljastusjoulukalenterin päivittämisen, mikäli vastapuoli tekisi samoin. Koska lahjalle ei löytynyt ottajaa, avaamme tänään uuden luukun. Kieltämättä joulun odottaminen on jännittävämpää näin!

Hylätty joululahja

Joululahjaesityksemme on herättänyt sisäisiä jännitteitä äärivasemmiston riveissä. Monet paljastuksia pelkäävät marxistit ovat kysyneet Varisverkosto-nimisen äärijärjestön ylläpitämältä ”Natsitontut”-ryhmältä, mikseivät he lopeta joulukalenterinsa julkaisua, vaikka Partisaani on luvannut lopettaa julkaisemisen samalla.

Varisverkoston vastaus joulukalentereista ahdistuneille vasemmistolaisille on ollut kylmä: ”Emme neuvottele natsien kanssa.” Kun Varisverkosto perustettiin 2014, se uhosi usein olevansa valmis suoraan fyysiseen väkivaltaan kansallismielisiä kohtaan. Koska uholle ei löytynyt katetta, on järjestö muuttunut anonyymiksi Internetin lobbausryhmäksi. Ilmeisesti rappiota pyritäänkin järjestössä kompensoimaan joulukalenterisodan kaltaisilla kybervoimafantasioilla.

Osa marxisteista on jopa vaatinut, että mikäli joulukalentereiden päivittäminen jatkuu, asiasta vastuussa olevat äärivasemmistolaiset järjestäisivät edes mielenterveyspalveluita tovereilleen. Toimituksen tietoon ei toistaiseksi ole kantautunut viitteitä siitä, että Varisverkosto olisi ryhtynyt järjestämään henkistä tukea joulua poikkeuksellisen ahdistavissa tunnelmissa odotteleville tovereille.

Eino Salama

Teemaan liittyen julkaisemmekin tänään tiedot Eino Salamasta, joka on yksi Varisverkoston julkisista yhteistyökumppaneista Helsingissä.

Julkihomo Salama kuuluu Helsingin vasemmistonuorten hallitukseen. Salama on kertonut olevansa yksi Helsinki ilman natseja ‑mielenosoituksen järjestäjistä.

Saman mielenosoituksen järjestäjiin lukeutuu myös Varisverkosto, joka voimattomasta käytännön aktivismistaan huolimatta vannoo fyysisen ”antifasistisen” väkivallan nimiin. Voit lukea lisää järjestön luonteesta esimerkiksi uutisestamme ”Varisverkosto suree Kenoshassa ammuttua juutalaispedofiilia”.

Vasemmistoliitto on nuorisojärjestöineen pyrkinyt ajamaan jatkuvasti kaksilla rattailla suhteessa poliittiseen väkivaltaan. Julkisuudessa järjestöt vannovat rauhanomaisuuden nimiin, mutta julkisuudelta piilossa vasemmistolaiset ovat Varisverkoston kautta tukeneet muun muassa ruotsalaista Revolutionära Fronten ‑terroristijärjestöä, jonka toiminnasta julkaisemme alla videon:

https://vimeo.com/111729649

Mikäli Vasemmistoliiton tai Vasemmistonuorten jäsenet tahtovat vastaisuudessa jäädä radikaaliryhmien konfliktien ulkopuolelle, ne eivät voi tehdä yhteistyötä Varisverkoston kaltaisten järjestöjen kanssa. Kaksilla rattailla ajaminen ei ole vaihtoehto, sillä kyseisen strategian tarkoituksena on luoda pohjaa poliittiselle väkivallalle kansallismielisiä vastaan.

Äärivasemmisto Eino Salama Helsinki ilman natseja Kotimaa Kulttuurimarxismi Marxismi Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Politiikka Revolutionära Fronten Rikos Varisverkosto Vasemmisto Vasemmistoliitto Vasemmistonuoret Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

74 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lii ja väkivalta

  Vastaa

  Ja minä kun luulin että ne on ne islamistit kun polttelee Ruotsissa autoja ja räjäyttelee portaikoissa. Mutta nehän näyttää olevan naapurimaan vasemmistonuoria. Se on sitä parempaa väkivaltaa, jota Lii Anderssonkin ihailee.

  • Florence

   Vastaa

   Suomen haalitaan mahdollisimman paljon isis-terroristeja joita vasemmisto käyttää seuraavan kansanmurhan toteuttamiseksi, on tuo vasemmisto niin fasistinen ja läpimätä ihmisraatojen sulatusuuni.
   Nöh, saavatpahan vaihdella lääkkeitään muiden potilaiden kanssa kun tapailevat toisiaan jahdatessaan mielikuvitusnatseja

 • Gripen88

  Vastaa

  16-vuotias punikkikakarako tässä on nyt sitten mainitsemisen arvoinen? Tsempatkaa ny vähän.

 • Fuck you

  Vastaa

  Ootte nii rakastuneit Einoon että omistitte sille ihan oman kohdan. Voi ihanat murut tiiän että Eino on aika upee ja haluutte nuolla sitä mutta valitettavasti sillä on poikaystävä<3

 • Ensa no Kuka

  Vastaa

  Tytön näköinen poika. Nämä lienevät jonkinlaisia mielenterveysongelmaisia. Pystyisiköhän psykiatria auttamaan heitä.

  • Spektri

   Vastaa

   Psykiatria valitettavasti auta sinua sun traumojen kanssa, jotka saa sut käyttäytymään kuin pikkulapsi. Vuosi on 2020 herääppä pikkasen.

   • Ensa no Kuka

    Vastaa

    Luulin ensin, että kuvassa oli tyttö. Tekstistä selvisi, että olikin poika. Mutta kyllä hän sitten vuosien myötä alkaa näyttämään enemmän mieheltä sukupuoleltaan.

   • Tikkakosken Manne

    Vastaa

    ”Vuosi on 2020 herääppä pikkasen.”

    Niin on. Jos vuonna 2020 ja peruskoulun biologian opinnot läpikäyneenä katsoo jalkoväliinsä eikä vielä siitäkään tajua että kumpaa sukupuolta on, niin täytyy olla yksinkertaisesti s**tanan tyhmä, eikä siihen auta edes psykiatria, puhumattakaan siitä että yläpään ongelmat poistuisivat leikkelemällä alapäätä.

 • Olli Savisaari

  Vastaa

  Vittu millaista paskaa te suollatte

  • Nationalisti

   Vastaa

   Mikä tässä oli paskaa?
   Äärivasemmisto on ihan itse aloittanut tämän pelin ja julkaisseet aiemmin paljon henkilökohtaisempiakin tietoja kansallismielisistä.
   Sitä saa mitä tilaa.
   Tämä kalenteri on hyvä juttu, se herätti myös sinunkin kiinnostuksesi kun tänne vaivauduit kommentoimaan.

 • Aattelija

  Vastaa

  Harvoin olen nähnyt mitään näin vastenmielistä roskaa. Vasemmisto on perseestä, kyllä. Oikeisto on perseestä, kyllä. Keskustakin on täyttä paskaa. Mutta, tällainen – ihmisten netissä kiusaaminen ja pilkkaaminen ei ole politiikkaa. Se on kiusaamista, rangaistavaa – ennenkaikkea moraalisesti ‑toki varmaan valtiovaltakin tähän puuttuu. Kuten kuuluukin. Ihmisten leimaaminen ja nimittely on lopetettava. 

  Politiikkaa on kehittää asioita, viedä niitä eteenpäin. Puhua yhteiskunnan rakenteista, infrasta, tulevaisuuden suunnitelmista, lähelle ja kauas aikaa katsovia näkökulmia, laaja-alaisesti. Ilman henkilöitä. Ilman mitään typerää kommunistista, vasemmistolaista, oikeistolaista, ihmisiä inhoavaa aatetta. Ilmoitatte olevanne poliittinen lehti. Tämä ei ole politiikkaa. Ihmisten ja ryhmien vastakkainasettelu ei ole politiikka. Se on riidan haastamista. 

  Asiat asioina. Ihmiset ihmisinä. Inhoan kaikkia vassareita, persuja, kristittyjä, ateisteja, vihreitä. Mutta, ennenkaikkea. Inhoan ihmisten kiusaamista ja vainoamista

  • Lalli

   Vastaa

   Luuletko, että kun tässä on vuosikymmen saanut osakseen tuota varisten paskaa, jota poliisi ja media katsoo sormien läpi, niin ei jossain vaiheessa ala houkuttamaan oman lääkkeen syöttäminen näille saastoille? Kaikella sietokyvyllä on rajansa.

   • Catilina

    Vastaa

    No ihan kiva välillä nähdä, että ollaan antavanakin osapuolena. Itse olen niin paljon pahempaa paskaa näiltä saanut niskaani, että ei säälitä yhtään.

  • Ethos

   Vastaa

   Ajattelija, voitte ajatella asiaa niin, että uusbolsujen hyökkäykset ovat todellisia, tavoitehakuisia, todellisia ihmisiä vastaan ja niille ihmisille todellisine seuraamuksiineen. Hehän ovat se oma-alotteisesti avoimesti hyökkäävä osapuoli, joille poliitikot ja jopa viranomaiset antavat vapaan tilan toimia, ikäänkuin kortteleita terrorisoivana Bloods-katujenginä.
   Koska valtaa pitävät sympatisoivat tätä Bloods-jengiä ja vainoavat korttelin turvallisuudesta välittävä, niin viranomaiset ovat täysin vieneet asukkaiden tavanomaiset toimintamahdollisuudet.
   Kun kaupunkilaisia terrorisoi jengiläiset ja poliisi on heidän kanssa hyvää pataa, ei ole enää varaa erotella jengiläisiä toisistaan jonkun pienen kriteerin perusteella. Kyllä jokainen agressiivinen jengiläinen tekee ihan tietoisen valinnan ja seuraamusten tulee olla sen mukaiset. Eli kaikki huomioon ottaen on aivan kunnallista vastata kunniattomille ansioiden mukaan.

   Jos tämä tästä vielä eskaloituisi jollain tapaa, teillä on kaksi tahoa ketä moittia ja syyttää: Vallassa olevat ja nämä Punajengiläiset. Nämä tahot ovat luoneet puitteet ja sen tuhoisan toimintakulttuurin.

  • Ensa no Kuka

   Vastaa

   ” Mutta, ennenkaikkea. Inhoan ihmisten kiusaamista ja vainoamista”

   Mitä olisi sopiva vastatoimi, jolla saataisiin varisverkosto ja muut vastaavat luopumaan ihmisten vainoamisesta ja ilmiannoista.

  • Vuoroin vieraissa

   Vastaa

   Olethan muistanut kirjoittaa tuon saman ENSIN varisverkostolle olethan?
   Tuskinpa sillä olet yksi niistä punikeista joka on tullut vain trollaamaan tänne.

  • Rautaturisti

   Vastaa

   Minä inhoan tuollaisia ihmisiä mitkä inhoavat kaikkea ja siltikin kokevat asiakseen tulla inisemään moraalista. Pää pois perseestä ja kohti uusia pettymyksiä!

 • Anonyymi

  Vastaa

  Kuvottavaa roskasakkia! Juuri sellaisia nuo anarkistitontut kuin arvata saattaa. Kärsivät vakavista mielenterveys ‑ja päihdeongelmista.

 • Minä

  Vastaa

  Nämä pitävät kristalliöitä tuon tuostaan ja sanovat olevansa mm. antifasisteja.

  Joku sanoi sotien jälkeen, että seuraavat fasistit nimittävät itseään antifasisteiksi. Kerrotaan, että Churchill lausui nuo sanat, mutta on epäselvää, että oliko juuri hän.

  Voiko valheellisempaa porukkaa olla. Tyypillistä totalitarismia ihannoivaa porukkaa, joka haluaa alistaa kaikki heidän mielivaltansa alle.

 • NVS-mies

  Vastaa

  Kunnon rasvaletti jolla kuuraisi lattian

 • Vetäkää käteen natsirunkkarit

  Vastaa

  Huoh, olettepa alas vajonneet, kun ette keksi enää muuta kun lapsen kiusaamista ja haukkumista…? Huolestuttavaa käytöstä, kun lastenkin tasoa alemmas olette vajonneet.

  • Ensa no Kuka

   Vastaa

   Mitä suosittelet.

   • Punavuoren punanutuille

    Vastaa

    Hih, onpa vasureilla nyt suru puserossa.
    Onkohan pappa ja mamma laittanut rinnakaiskortin flyygelin sisälle jäähylle kun rahat kuluvat kuitenkin huumeisiin ja väkivallan lisäämiseen.
    Maailmalla on syöpä jonka nimi on kommunismi, tosin se on käytössä hieman vajaammalla kapasiteetilla toimivien aivojen kanssa kuin keskiverotallaajalla. Kuinka typerä täytyy olla kannattaessaan yli 100 milj. ihmistä tappanutta aatetta
    Lisää näitten siideripissisten juttuja kiitos, on aivan ihanaa hymyillä aamuisin kun lukee tänne palautuksiin tulleita avohoitopotilaiden tilityksiä joistain mielikuvutsnatseista

  • Nationalisti

   Vastaa

   Taitaa pelottaa, että itsekin päädyt kalenteriin.
   Kommarien ulina on parasta just nyt.

  • Rautaturisti

   Vastaa

   Ihan oikeasti, jos teitä sääliöitä noin paljon kiristää tämä vastine variksille, niin miksi ihmeessä tulette tänne vielä kitisemään ja tuomaan lisää iloa? 😅

   ”Vetäkää käteen natsirunkkarit”, oikeasti!? 😁

 • Elämästä sekaisin

  Vastaa

  Eino taitaa olla elämästä sen verran sekaisin että luulee 16 vuotiaan olevan vielä lapsi. Jo 12 vuotiaalla on itsemääräämisoikeus esim. erotilanteissa. 16 vuotiaana poistuu seksin suhteen suojaikäraja. 17 vuotiaana loppuu lapsilisä ja 18 vuotiaana on oikeus äänestää. Mitähän noista kärajoista Ein tarkoittaa kun laskee itsensä ”lapseksi”? Vai tarkoittakohan hän jotakuta muuta?

  No, niin tain näin, elämää on vielä paljon elettäväksi. Ja sen aikana voi tehdä hyviä ja huonoja päätöksiä.

 • Hitler ampui itseään päähän

  Vastaa

  Maalitatte 16 vuotiasta pikkupoikaa😹😹 miettikää ny vittu jo elämäänne uudestaan. Suosittelen lenkille menemistä & töitä teille👍

  • Petri Haapa

   Vastaa

   Hyvin sanottu. Osoitus ihmisen pienuudesta, kun tarvitsee alaikäisiä maalittaa.

   • pennuille jaffaa

    Vastaa

    Ensin ne 16–17v atet ja einot isottelee & uhoaa ja kun huutoon pitäisi vastata niin ollaankin niin alaikäisiä + itketään päälle. Voi voi, mitäs läksivät.

    Nyt jo alle 15v. raiskailee ja puukottelee porukkaa ja levitellään käsiä ”alaikäiselle”.

    Hyvä meno, jatkakaa!

    • jannuille peffaa

     Vastaa

     Niinpä. Variksetkin ovat maalittaneet tässä edellisinä vuosina alaikäisiä Tampereella.

   • Anu Palosaari

    Vastaa

    Nämä vasemmistolaiset ovat maalittaneet minun lapsiani uhkaamalla sokaista heidät. Ero tämä 16 v Helsinki ilman natseja-miekkarin järjestäjän ja minun silloin 3 v, 14 v ja 15 v lapsieni kanssa on, että minun lapseni eivät järjestäneet ihmisvihaisia mielenosoituksia tai olleet mukana missään aktivismissa yleensäkään. Että antaa mennä vaan. Joka tapauksessa nämä pääsevät vähemmällä. Kukaan ei maalita heidän viattomia sukulaisiaan tai alaikäisiä lapsiaan, kuten he itse tekevät.

    • Nyt käärmeet sihisee

     Vastaa

     Kamala kuulla. Tsemiä teille. Paljon rakkautta.

     Olen vakuuttunut
     että tänne kirjoittelevat
     tekopöyristyjät
     ovat juurikin niitä
     samoja ketkä
     itse toimivat marxmafiassa tai ovat samaa piiriä.
     Tosiasiassa he itse ja nimenomaan he rakastavat psyykkistä ja fyysistä väkivaltaa.
     Se mitä ovat itse tehneet ja mitä ovat vuosia tukeneet
     (myös hiljainen tuki ja välinpitämättömyys)
     todistaa tätä heidän sairaalloista ja julmaa asennettaan.
     Yksikään heistä ei ole kommentoinut Marxistien likaisia toimia, ei edes nyt kun kissa on pöydällä.

     Heidän täydellinen itsesokeus, valikoivuutensa, heidän moniulotteisesti väkivaltainen ja vallanhimoinen asenne
     onkin ideologisen ääriajattelun viheliäisyyteen kuuluvaa
     tyyppiesimerkkiä josta
     psykologeille ja kriminologeille riittäisi kirjamateriaalia kymmeniksi vuosiksi.

     Omia maalitolppia yritetään siis nyt vetää kentästä kokonaan irti samalla kun vuosia, tuomareiden katsellessa muualle, on ängetty maalitolppia kentän laidoille asti ja kyynärpäät ja kampitus on ollut koko pelistrategian ydin.

     Näiltä narsisteilta ei ole koskaan odotettavissa mitään muuta kuin mitä ovat tähän asti tehneet.
     Loputon on heidän manipulointinsakin keinovalikoima. Jotain niitä työkaluja yritetään käyttää kommenttikentässä.

     Paitsi että ei mene läpi,
     tai siis, lukijat nimenomaan näkevät sen läpi.

   • Tikkakosken Manne

    Vastaa

    Enemmän tämä on osoitus vasemmiston ja ilmastososialistien/fasistien ”älymystön” häikäilemättömästä ja häpeilemättömästä tavasta käyttää lapsia sotilainaan ja ihmiskilpinään. Ethän nyt lapselle vastaan sano, ethän, vaikka se tekisi mitä ja vaikka se vaatisi sinua luopumaan elintasostasi ja elämänlaadustasi, a’la ilmastoautisti Greta?

 • Sussu

  Vastaa

  Ihan hyvä, kun näytille tulee myös näitä tulevaisuuden tekijöitä. Miettikää miten häikäilemättömästi vasenlaita käyttää hyväkseen näitä lapsipoloja joilla mielenterveysongelmia.

 • Meikäpoika

  Vastaa

  Painukaa nyt vaan ääliönatsit vittuun, säälittävää toimintaa. Teistä ei oo yhtään mihinkään, eikä tule koskaan olemaankaan..

  • VirvaT

   Vastaa

   Tuo ei ole argumentti. Yrittäisitte edes joskus keksiä edes yhden vasta-argumentin. Ai niin; teillä ei ole niitä.

  • Ensa no Kuka

   Vastaa

   Voisitko perustella kantasi ja kertoa miten tulisi toimia.

 • WWG1WGA

  Vastaa

  Lukija kunta se kun kasvaa, fakta uutisilla on tapana levitä nopeeta ja kerätä lukijoita niin vasemmalta kuin oikealta.. Hyvä partisaani, näytätte onnistuneen loistavasti..

  • Rautaturisti

   Vastaa

   Jep, varisverkoston joulukalenterin ansiosta itsekin tänne tulin ja aion pysyä. Että kiitti vain varikset! 👌🏻🎅

 • En Kerro

  Vastaa

  Nyt jumalauta jotain rotia siihen toimintaan. Tää joulukalenteri-idea on kääntynyt täysin Partisaania vastaan kun julkaisette ensin jotain pikkutekijästä (Suvituuli) ja nyt sitten alaikäisestä kalenterijutun. 

  Kaikki tuomitsevat tämän touhun, jopa sellaiset jotka muuten ovat pitkälti samoilla linjoilla. Toivottavasti myös Perussuomalaiset tekevät tähän pesäeron. 

  Varmasti olisi riittänyt oikeita vasemmistolaisiakin tähän kalenteriin. Ei tartte kuin selata tuon Einon Twitterpäivityksen kommentteja niin saa 24 kasaan sieltä.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Päinvastoin, tämä kalenteri toimii.
   Nyt äärivasemmisto saa ihan itse maistaa sitä, mitä ovat pitkään jo tilanneet.
   Ei poliisia tai muitakaan viranomaisia ole kiinnostanut, kun kansallismielisistä on julkaistu hyvinkin yksityiskohtaisia tietoja, joten ei tämänkään kalenterin pitäisi herättää heissä minkäänlaista reaktiota.
   Sitä paitsi, Partisaani on antanut punikeille mahdollisuuden, jos he lopettavat, Partisaani lopettaa uusien julkaisujen tekemisen joulukalenteriin.

 • JoopaJoo

  Vastaa

  ”Huoh, olettepa alas vajonneet, kun ette keksi enää muuta kun lapsen kiusaamista ja haukkumista…? Huolestuttavaa käytöstä, kun lastenkin tasoa alemmas olette vajonneet.”.

  Kommari uikuttaa.

  • Fuck you

   Vastaa

   Se on vaan aika säälittävää alaikäsestä tehä julkaisu anonyymin

 • Parempaa maalittamista

  Vastaa

  Näyttää menevän tunteisiin ihan huolella kun punikit saa vähän ”erilaista” maalitusta. Paras joululahja ikinä!

 • Ei itkeä saa ei meluta saa, natsi voi tulla ikkunan taa!

  Vastaa

  Kommenttiosion ulinasta päätellen vaikuttaa siltä että Antti Rautiaisen ja sen rumien lesbokavereiden nerokas joulukalenteri-idea alkaa maistumaankin aika pahalta taktiselta virheeltä mitä lähemmäs joulua käydään, hahaha! 😀

  Näille isänmaallisina esiintyville reppanoille jotka täällä nyt toruu Partisaanin toimitusta jostain ”pikkulapsien” maalittamisesta voisi esittää kysymyksen että miksei teitä ole koskaan aiemmin häirinnyt se fakta että antifasistit teetättävät kaikki likaiset hommansa alaikäisillä?

  Täällä puhutaan 16-vuotiaasta kuin kyseessä olisi joku sylivauva, vaikka todellisuudessa siinä iässä ollaan jo lukion/amiksen ensimmäisellä luokalla. Muistan vieläkin sen Varisverkostolaisten järjestämän Lähiöst linnaan tapahtuman jonka tunnetuimmaksi kuvaksi nousi ne kaksi nuorta huppupäätä jotka heittivät sen pyörätelineen jonkun turkisliikkeen ikkunasta sisään.

  Ne idiootit naamioivat itsensä liian myöhään ja paljastuivat samantien Vallilan ammattikouluä käyviksi 16–17 vuotiaiksi häiriköiksi eli aikamoisia veijareita täysin viattomiksi pikkulapsiksi.

 • Nallekarkit_Loppu

  Vastaa

  Partisaani tekee loistavaa työtä, kaikki kunnia teille! Lisää näitä! Yhtäkään kiveä ei saa jäädä kääntämättä. Ei kommunisteja minnekkään. Vasemmistopiirit itkevät näistä paljastuksista – taitaa vaipat kohta loppua kaupoista kun niin syvällä omassa ulosteessaan uivat.

 • Haistakaa paska

  Vastaa

  Ootte natsipaskat kyllä tosi noloja, onks teillä oikeasti näin paljon vapaa-aikaa, että sitä riittää myös alaikäisten nettikiusaamiseen? Säälittävää räpellystä.

  • Tuntematon

   Vastaa

   Itsehän te huudatte että ”ei anonyymejä natseja”, samalla haluatte ”natsit” pois työpaikoiltaan jonka jälkeen huudatte kadulla ”menkää töihin!”, hienoa vasemmistolaista logiikkaa. Saitte sitä mitä tilasitte. 

   Mahtavaa nähdä kun tuolla (taas) toistellaan keskenään samaa mantraa kuinka ”äärioikeisto” aloitti ja tekee sitä ja tätä, eikä edes viitsitä miettiä mitä sitä on itse tullut vuosia tehtyä. Hävetkää.

 • VirvaT

  Vastaa

  Hienoa partisaani, että annatte noiden mielisairaiden kansanpettureiden maistaa omaa lääkettään. Heillehän vasikointi, rottailu, ilmiantaminen ja ”maalittaminen” (ärsyttävää orwellilaista uuskieltä tuo ”maalittaminen”) on aina ollut tapa toimia kunnon kansalaisia kohtaan. Ulinasta päätellen oma lääke ei maistukaan hyvälle, mutta se joka leikkiin ryhtyy, se leikin myös kestäköön.

  Ja teille kaikille jotka itkette ”lapsen” maalittamisesta, niin miettikää kaikkia niitä suomalaisia tyttöjä ja lapsia jotka on raiskattu, pahoinpidelty, ryöstetty tai tapettu tämän rupusakin ajaman politiikan takia.

  • Jesse

   Vastaa

   Tekisi Virva sulle hyvää perehtyä niihin asioihin joista puhut, ettet vaan nolaa itseäsi. Maalittaminenhan on sodankäyntitermistöä ja ollut virallista suomen kieltä jo kauan. Maailmalta lainatuista trendisanoista, saati Orwellin 1984:n aivopesusta käyvästä uudiskielestä, se on kaukana.

   • VirvaT

    Vastaa

    Se että maalittamista on käytetty sotaterminä ja että vihervasemmisto klovneineen on ulisemassa maalittamisesta joka käänteessä (vaikka itse maalittavat pikkulapsiperheistä lähtien kaikki), ei tee kyseisestä sanasta mitään muuta kuin uussanan. Koetko ehkä olevasi sodassa ja että sinut ollaan tuhoamassa?

 • Jari S.

  Vastaa

  Liittyikö näihin vassareiden julkihomoihin chemsex-jutut? Vai oliko ne vasta vanhempien homopoikien juttuja, kun fyysinen stimulointi ei tuota mielihyvää?

  https://www.positiiviset.fi/fi-FI/chemsex

  Entä nämä julkisuudessa olleet monet pedofiilituomiot? Onko nämä vassarihomopojat olleet näissä jutuissa uhreina? Osaisiko joku kommentoijista kertoa?

  Nyt yllätys Einolle ja muille vassareille, Suomi ei olisi Suomi, ilman natseja!

  Hyvää itsenäisyyspäivän odotusta myös vassareille, vaikka Suomen itsenäisyys tuskin teille mitään merkitsee.

 • AntiPartisaani

  Vastaa

  Haittaisänmaallinen partisaani maalittaa 16-vuotiasta, huh huh. Hävetkää!

  • Pamela Possu

   Vastaa

   Päivä 16-vuotissynttäreiden jälkeen,äitini herätti minut aamulla hysteerisenä huutaen ”isä on kuollut,isä ei hengitä!”Juoksin tarkistamaan asian ‚hengetön oli,soitin hätänumeroon,joka vastasi 10 minsan kuluttua.Tuli noutajat ja siviilipukuiset kuulustelemaan miksen heti soittanut hätänumeroon(no kun sieltä ei vastattu).Sitten lähdin ostamaan mustat vaatteet äidilleni ja itselleni että voitiin mennä töihin ja kouluun seuraavana aamuna.Kyllä siinä kuule kasvoi 16-vuotiaana aikuiseksi yhden päivän aikana.Ei tullut kukaan silittämään päätä.

 • Juha V.

  Vastaa

  Hommahopot osoittavat jälleen olevansa kykenemättömiä mihinkään muuhun, kuin roskajulkaisuihin ja yksityishenkilöiden häirintään. Menkää töihin.

  • Anonyymi

   Vastaa

   Te äärivasemmistolaiset nistithän ootte niin ahkeria ”työläisiä”. 😂

 • ptr

  Vastaa

  Kai Varisverkoston vahvana toimijana on edelleen, opetusministeri Li Anderssonin erityisavustaja Dan Koivulaakso, toki myös Li Anderssonilla on tiukat siteet Varisverkostoon. Mahtaisko jollain keinolla saada kaksikko kiinni väkivallan lietsomisesta ja sitoutuminen väkivaltaiseen äärivasemmistoon.

  • Louhi

   Vastaa

   Li Andersson on ainakin kertaalleen myöntänyt julkisesti olevansa yhteyksissä Antifan kanssa ja voivansa tarpeen tullen toimia jonkinlaisena viestintuojana. Tämä on itse asiassa melko paljon tunnustettu, sillä aika harva uskaltaa väittää omaavansa yhtä hyviä suhteita. Suurin osa porukasta on nettistalinisteja, jotka tulevat ja menevät muodin mukana ja joilla tuskin on minkäänlaisia kontakteja Antifan suuntaan.

 • huutavan ääni erämaassa

  Vastaa

  vassarin itku on minun lempimusaa

 • Anu Palosaari

  Vastaa

  ”Emme neuvottele natsien kanssa”. Hehehee. Tässä kohtaa jo repesin. ”Hypätkää kaivoon!” ”Emmekö voisi olla hyppäämättä?” ”Emme, koska emme neuvottele natsien kanssa! Hypätään kaivoon!” Kai noilla on joku aivovamma, yhtään kuitenkaan väheksymättä oikeita aivovammapotilaita…

 • TJ

  Vastaa

  Hienoa työtä Partisaani. Vasemmiston itkupotkuraivarit ovat mahtavaa luettavaa, kun saavat maistaa omaa lääkettään.
  Tämän vasemmistolaisen ikään on vanhempien marxistien turha vedota, koska Eino on jo 16-vuotiaana valinnut puolensa ja julkisesti Twitterissä ilmaisee kantaansa.
  16-vuotias ei ole enää lapsi vaan nuori, jolla on jo paljon oikeuksia ja rikosoikeudellinen vastuu.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Vinkki Einolle! Ensin parturiin+pesulle ja siitä eheytyshoitoon+huumevieroitukseen. Tämän jälkeen asepalvelukseen ja sen jälkeen perheen perustaminen+työura.

  Se on siinä!

 • mina ei osata kirjota

  Vastaa

  Oko natsitottu suomalaisia työkseen haukkuva Dimimitri Kyrpäänov? Kirjotusvihret vittaisi siheen suunta

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Onko täällä alaikäisen vinoutuneen puolesta itkemässä 12 vasemmistonuorista ja 35 PK-seudun LGBT-yhteisöstä? 😀 Pelkkä kommenttiosion lukeminen kirkasti harmaan perjantaiehtoon. Kiitokset Partisaanille. Lisää kierroksia ja lisää ulinaa kiitos 😀

  Temestan käyttöpiikki tietyssä poliittisessa segmentissä tosin valitettavasti kasvaa ja verotuksen kautta rahoitamme myös antifanttien ahdistuneisuuden lääkehoidon…

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Vaikuttaa siltä, että nämä kommunistit ovat toinen toistaan vinksahtaneempia mieleltään. Itse asiassa Partisaanin ansiokkaasti keräämä ja jatkuvasti kasvava empiirinen todistuasineisto vahvistaa kuvaa, jonka perusteella havaitsemme vasemmistosta tulleen henkisesti eriasteisesti sairaitten tai muutoin hyvin epänormaalien ja pääosin yhteiskuntakevottomien ihmisten joukkion, joka on vaarallinen niin tavallisille kansalle, yhteiskunnalle kuin omille jäsenilleenkin.

  Kaukana ovat ne ajat, jolloin vasemmistolla oli osansa yhteiskunnan kehittämisessä tasa-arvoisempaan suuntaan, työläisten elintason parantaminen tai muut suomalaisten yhteistä hyvää ajavat ylevät ajatukset toimintansa johtotähtenä. Mutta ajat muuttuvat ja vaikka iso laiva kääntyykin hitaasti, tullaan vasemmiston terrorismi, moraalittomuus ja rikolllisuus näkemään sellaisena kuin se todellisuudessa on ja tuomitsemaan siten ansionsa mukaan.

 • El Comandante Cero

  Vastaa

  Jos nyt lukisivat tuon lyhyen esittelyn. Eino itse on esitellyt itsensä järjestöissä ja organisatioissa joissa toimii. Jos on jäsenenä Helsingin vasemmistonuorissa ja sen johtokunnassa ja nimi on poppoon esittelyssä julkisesti, itse tuo julki että on kantavia voimia Helsinki ilman natseja miekkarin järjestelyissä ja toimii varisverkostossa. Niin tuosta on aika vaikeaa keksiä maalittamista vai onko kyse julkaisualustasta. Kävisikö poru jos olisi vauva.fi sivustolla tai PIF:llä.

 • El Comandante Cero

  Vastaa

  Niin ja kun ryhtyy toimimaan poliittisesti aktiivina niin sitä kuvitelma anonyymisyydestä niin että minä kirjoitan ja kampanjoin mutta muilla ei ole lupaa kirjoittaa minusta ilman lupaani on hivenen hassu.

 • ms

  Vastaa

  Uuskommarit näköjään käyttävät lapsityövoimaa.

 • Louhi

  Vastaa

  Lapsi? Pikkupoika? 16-vuotias ei ole kumpaakaan. 

  Toisaalta itsensä lapseksi luokitteleva 16-vuotias kertoo melko synkkää tarinaa stalinistien leiristä. Luultavasti hän ihan vilpittömästi kokee itsensä jollain tasolla lapseksi, jolla on aina mahdollisuus paeta sanojaan ja tekojaan lapsen viattomuuden suojiin. Se ei vain ole enää mahdollista.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Nyt tämä Eino uhriutuu twitterissä kuinka hän on tehnyt rikosilmoituksen, hah hah.
  Eikö ne kytät ollutkaan ”natsisikoja”?
  Partisaanin kalenteri selkeästi toimii!

 • juha.

  Vastaa

  Finninaama joka tietää aivan kaiken!

 • Danny

  Vastaa

  Punavihreät tuhoaa Suomen!
  Herätys Suomi!

  Hyvää Itsenäisyyspäivä Suomi.

  Persialainen ateisti Danny

 • Riku Laine

  Vastaa

  Tuohan pelkkä pentu, skidi. Ei edes vittuilun arvoinen säälittävä vässykkä.

  • Henkka75

   Vastaa

   Samanlaisiahan ne kaikki on varisverkostossa ja takussa

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi