Partisaanin joulukalenterin transu Iltalehden toimittajaksi – mädätys alkoi heti

Poliittista väkivaltaa kannattava transuaktivisti vaatii, että vastaisuudessa lakivaliokunnassa kuuluvat vain hänen aatetovereidensa äänet.

Rappiokulttuuri

Maisa "Lyyra" Virtanen.

Iltalehti julkaisi maanantaina artikkelin, jossa vaadittiin perinteisiä perhearvoja ja biologista sukupuolikäsitystä kannattavien ihmisten hiljentämistä yhteiskunnassa. Tarkkasilmäiset lukijat huomasivat, että jutun kirjoittanut toimittaja on Partisaanin joulukalenterista tuttu antifasistinen transu Maisa ”Lyyra” Virtanen.

Partisaani julkaisi Virtasta käsittelevän artikkelin viime joulukuussa, koska tämä tukee poliittista väkivaltaa kannattavaa äärivasemmistolaista Varisverkostoa. Virtanen tosin on kohdistanut väkivaltaa toistaiseksi vain itseensä muun muassa teräaseiden ja päihteiden avulla.

Suomalaisvastainen valtamedia rekrytoi tasaisin väliajoin antifasisteja palkkalistoilleen varmistaakseen, että kulttuurimarxistinen ja antivalkoinen propaganda eivät menetä teräänsä. Tässä mielessä Virtanen on nappivalinta.

”Vain äärivasemmistolla oltava ääni”

”Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä, mutta sananvapauden piiriin ei kuulu muiden ihmisten perusoikeuksien tai ihmisarvon loukkaaminen,” Virtanen linjaa ja jatkaa:

”Lakivaliokunnassa on hyvä arvioida lakiehdotuksen vaikutuksia eri näkökulmista. Vihajärjestöjen tai salaliittoteoreetikkojen mielipiteiden kuuleminen ei kuitenkaan kuulu demokratiaan, eikä lakiuudistuksiin liittyvissä eduskuntakäsittelyissä tulisi olla sijaa disinformaatiolle tai vihapuheelle.”

Poliittista väkivaltaa kannattava transuaktivisti toisin sanoen vaatii, että vastaisuudessa lakivaliokunnassa kuuluvat vain hänen aatetovereidensa äänet. Tulitukea vaatimukselle antaa Suomen valtamedia.

Lue myös: Äärivasemmiston joulukalenteri: Varisverkostoa tukeva transu Maisa ”Lyyra” Virtanen

Lähde: Iltalehti

Äärivasemmisto Äärivasemmistolainen väkivalta Homolobby Iltalehti Kotimaa Kulttuurimarxismi LGBT Maisa Lyyra Virtanen Mediakritiikki Poliittinen rikollisuus Poliittinen syrjintä Poliittinen vaino Politiikka Rappiokulttuuri Sensuuri Transut Valtamedia Yhteiskunta

Keskustelu

26 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Valtamedian taso on niin alhainen, että tuollainen transu sopii siihen rupusakkiin oikein hyvin.
  Ei ne ole siellä valtamediassa mitään oikeita toimittajia, he ovat mielipidekirjoittajia, jotka yrittävät muokata kansan yleistä ajatusmaailmaa yhtä mielenvikaiseksi kuin heillä itsellään on.

 • TT

  Vastaa

  Sieltähän tuli koko litania uusmarxilaista käsitekökköä:
  ”Vihajärjestöt” esim. roturealistit tai etnovaltion kannattajat.
  ”Salaliittoteoreetikot” esim. globalismia tai the Great Reset-kurjistamista vastustavat. ”Disinformaatio” esim. korona-epidemian vakavuuden tai rokotteen toimivuuden epäily. Kaikki kritiikki vallitsevaa valtanarratiivia vastaan.
  ”Vihapuhe” Juutalaisen ADL-järjestön kehittämä termi, jolla uusmarxistit voivat vaientaa poliittiset vastustajansa. Täysin nollatermi itsessään.

  • Topi

   Vastaa

   ADL:n mukaan esim. ”13/56” on vihatermi, sillä se viittaa tilastolliseen faktaan, jonka mukaan Amerikan 13 %:n neekeriosuus kokonaisväestöstä tekee 56 % kaikista murhista. BLM-hullutus perustuukin siihen, että ”poliisi keskittyy liikaa mustiin”. Ketä kohtaan poliisin pitäisi sitten toimia, jos ei niitä kohtaan, jotka rikoksia tekevät? Mielestäni sulaa hulluutta edes joutua ajattelemaan tuollaista.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Suomi,ja muu länsi, tarvitsee vallankumouksen. Pidän epätodennäköisenä, että suunta enää muuttuisi äänestyskopissa.

  • Karpalo

   Vastaa

   Äänestämällä ei voi vaikuttaa mihinkään. Kaikki puolueet ja ehdokkaat ovat esitarkastettua ja ‑hyväksyttyä kosheria. Tämä maamme eli EU-Suomen surkea tola on tosin kiinnostava juttu siinä mielessä, että maa on kehnossa jamassa myös vassareiden ja suvakkien mielestä. Aika jännä. Eli homma menee päin P:tä kaikkien mielestä. Kokoosmuslaiset lienevät onnellisimpia – ovathan he maamme ehdottomasti suurin homo- ja pakolaismyönteisin puolue.

   Ajoin pyörälenkin ja tuuli oli aikamoinen. Seuraavana päivänä ajoin saman lenkin, mutta päinvastaiseen suuntaan. Lähdin samasta pisteestä ja tulin samaan pisteeseen; 360°. Tuuliolot pysyivät muutoin samoina. Eli voisi olettaa seuraavan päivän lenkin tarjonneen myötätuulta niillä etapeilla, joilla edellispäivänä oli vastaista & vice versa. Näin ei kuitenkaan ollut. Tuulet pyörivät peltoaukeilla ja vesien rannoilla. Mukana on vielä muuttujia, joita ei ennakoida voi lain. Hidastava tuuli voi olla toiseenkin suuntaan mentäessä ikävä vastalaitainen. Eli vihollisen vihollinen ei ole ystävä, se mikä ei tapa, ei vahvista jne. Et usko? Hommaa HIV ja jättäydy bussin alle. Sairaalapedissä sitten kerro meille tuntuuko olo vahvemmalta.

   • Gary

    Vastaa

    Oikeamieliset, valalla vannotut mediat tiesivät kertoa meille että Putin hakkeroi USA:n vaalit. Eli on mahdoton ajatus, etteivät amerikkalaiset tahtoneet Hillaryä presidentiksi? Nämä ”ei-valemediat” ovat niin täynnä mielenmyrkytystä ja aivopesua, ettei sitä disinformaation metsää moni taida pahoilta puilta nähdäkään. Lapsia ja nuoria media varsinkin tahtoo jallittaa. Luulen kuitenkin että 40–50-lukulaisten lapset ovat kasvatettu myös melkoisen konservatiivisiksi eli medialle ja ”päättäjille” riittää päänvaivaa meistä natseista, rasisteista ja fasisteista – sekä meidän jälkikasvusta. Toivottavasti kodin opit painavat enemmän ja koululaitos ei hämmennä vesojamme liiaksi. Luulisi lasten oppivan ja näkevän myös omilla silmillään.

    Yle, Sanoma ja muut rummuttavat jatkuvasti Hitlerin, Putinin ja Trumpin vääryydestä. Juttua tulee niin tiuhaan, että jotakin mätää tässä on pakko olla. Myös poliittisen keskustelun ilmapiiri on mennyt siihen, että PS-puolueen perussionistit huutelevat jo ääneen venäläisten lynkkaamista ja se on esim. eduskunnassakin aivan kosheria. No, ehkä Putin on täysi kakka ja antikristus – tai sitten hän on vain piikki lihassa uudelle maailmanjärjestykselle. Aika sen meillekin näyttänee. Ei tässä auta kuin katsella ja ihmetellä.

    Ehkä Barry Hussein Soetoron jälkeinen aika USA:ssa ei ollut tarpeeksi homo- ja afrikkalaismyönteistä Ameriikan ihmemaassa. Ehkä tämä kaikki kumpuaa siitä. Mutta kuinka pitkään vähemmistöjä voidaan täysin kierosti ja aiheetta nostaa jalustalle, niin että enemmistö joutuu maksumiehiksi ja sijaiskärsijöiksi? Siihenhän myös tämä koko läntisen maailman ”holokaustin” jälkeinen mätä moraalinen selkärangattomuus perustuu. Kaikki menee läpi, niin sanotusti. Ja mediapoolin sekä poliittisen konsensuksen mukaan eriäviä mielipiteitä ei ole ja jos niitä olisi, niin ne olisivat laittomia. Ongelma ratkaistu.

   • Wally World

    Vastaa

    Tämän pelin on tarkoitus laittaa suomalaiset tappelemaan keskenään. Demarit on hyvä esimerkki siitä. Demarit ovat oikea pitkänokkien ilskottava, matoja kuhiseva lahja Suomen kansalle. On ollut Urpilaista, Lipposta ja kaikenlaista hyysäriä ynnä kähmijää, joiden tekoset eivät päivänvaloa varsinkaan tämän päivän ahdistuneessa ilmapiirissä enää kestäisi lain. Esim. Tuomiojahan oli valmis lyömään isosta summasta vetoa, ettei hänen nimensä Tiitisen listalta löydy.

    Sitten on PM Marin. Toiset ovat valmiita marssimaan helvetin porteille Sannan rinnalla, toiset vihaavat tätä yli kaiken. Syy vihalle voi olla vähimmillään se, että on demari. Joku vihaa siksi, että se on nainen. Mutta tärkein taktiikka tässäkin on lujasti läsnä ja se toimii: nimittäin vastakkainasettelu. Sen aika ei todellakaan ole ohi. Sillä saadaan koko pirun maa murenemaan, sillä ylivoimaisesti suurin osa ei tule tätä narutusta koskaan tajuamaan. Eli laitetaan epäpätevä sönkkö PM:ksi ”päättämään” asioista ja kansa repii pelihousunsa. Meidän pitäisi oikeasti olla vihaisia Saatanan synagogan pankkiireille, sillä ne tätä peliä pyörittävät. Herätys, Suomi!

    Eripuran lietsominen on hyvä strategia, sillä eripura ei koskaan lopu. Edes täydellisessä maailmassa ei olla ilman tappeluita ja peitsenvääntöä. Johan vasemmistolaiset ja kulttuurimarksistitkin ovat ratkenneet suvaitsevaisuuspäissään tukkanuottasille: joillekin feministeille transujen touhut ovat menneet jo liian pitkälle. Ja saman kuvan mukaan perussuomalaisetkin ovat jakautuneet täysin halla-aholaisiin, jotka julkisesti paasaavat kaikkien ryssien lynkkaamisesta ja niihin, jotka miettivät onko Suomen osallistuminen NATO:n ydinaseharjoituksiin veli venäläisen härnäämistä. Ihan sama mikä porukka tai klikki saadaan jaettua tai hajoitettua, kunhan sekasotkua ja ikuista liikettä vain pidetään yllä keinotekoisesti—se on marksismin kultainen sääntö ja elinehto. Mitä useampaan lohkoon saadaan paloiteltua, sitä parempi: hienoksi silputusta sörsselistä ei koskaan tule mitään todellista vastavoimaa nousemaan; siitä em. PS onkin täydellinen esimerkki.

    Kuka feminismiä, naiskiintiöitä, ”positiivista syrjimistä”, koskemattomia naispoliitikkoja [Sanna], ilmastolööperiä, ”rasismia” ja muuta sontaa tuputtaa? Mihin sorkanjäljet johtavat, jolleivät sylttytehtaalle itse…

    • Bobo

     Vastaa

     Lisätään tähän myös Ukraina vs Venäjä ‑tappelu Suomessa. Tämä sataa kaikki nenäkkäiden laariin. Näinhän se aina menee. Haukkukaa ryssäksi, ei kiinnosta. Noista Ukrainan pakolaisista täytyy sanoa, että tuskin lähtevät takaisin koskaan, sillä Suomessa saa rahaa kivasti. Uudellemaalla pelkästään otetaan 80 000 ukrainalaista ja jokaiselle löytyy rahaa.

 • Juha

  Vastaa

  Äänestyskäytöksen perusteella yli 99.9 % maamme äänestysikäisistä kannattaa EU itsemurhaa ja sen mukana tulevaa äärivasemmistolaista marxilaisleninististä yhteiskuntaa. Suomen lipun voisi vaihtaa sateenkaari EU lipuksi.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Heh, käytit samaa ilmaisua kuin minä olen käyttänyt muutamissa keskusteluissa, Suomen lipun vaihtaminen EU-sateenkaarilippuun.
   Sillä tasolla meininki tässä maassa on ja ylivoimainen enemmistö toljottaa kymppiuutisia hurraten nykymenolle kotikatsomoistaan.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Itselleni on kyllä täysin epäselvää onko tämä ollut syntyessään mies vai nainen. Oletan olevan muillekin.

  • nimellinen

   Vastaa

   No ei tuosta ota selvää, mutta kiinnostaako se hirveesti…Ei.
   Se kiinnostaa että jos mies haluaa olla nainen tai päinvastoin, niin miksi semmoisen täytyy halveksia itseensä tyytyväistä ihmistä joka on ihan sinut itsensä ja oman sukupuolensa kanssa?

 • Suven Korento

  Vastaa

  jotkut pitävät pytyn kantta auki, vaikka siinä onkin saranat. ‑miksi ?

 • Tohtori Susivaaratar

  Vastaa

  No huoh. Hieman ohjeita lahdekritiikkiin ja kriittiseen kirjoittamiseen Lyyra-toimittajalle. Ensinnakin:

  ”Lakivaliokunta on pyytänyt kirjallista lausuntoa Naisten rintama ry:ltä. Tiistain kuulemiseen osallistuu esityslistan mukaan kaksi henkilöä, jotka edustavat LHB-Liitto ry:tä. Patentti- ja rekisterihallituksen tiedoista selviää, että yhdistykset on rekisteröity samaan postiosoitteeseen.

  Niin Naisten rintama kuin LHB-liitto kuvaavat itseään ”gender-kriittisiksi” ja korostavat ”biologisen sukupuolen” merkitystä. Tämä on tyypillistä niin kutsutun anti-gender-liikkeen retoriikalle. Muun muassa Ulkoministeriön muistiossa (2020) nostetaan esiin, kuinka kyseinen liike vastustaa ”sukupuolten välistä tasa-arvoa sekä naisten ja seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien edistämistä”.

  Kyseisessa muistiossa ei edes mainita kumpaakaan liiketta, vaan puhutaan yleisella tasolla antigender-liikkeista. Jos haluat viitata UM:n muistioon naista liikkeista, niin etsi muistio, jossa ne mainitaan, eli kritiikin kohde on selkeasti eritelty. Toisekseen, yhdistit mielessasi nama kaksi liiketta tekstissasi (”…Patentti- ja rekisterihallituksen tiedoista selviää, että yhdistykset on rekisteröity samaan postiosoitteeseen…kuinka kyseinen liike vastustaa ”sukupuolten välistä tasa-arvoa sekä naisten ja seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksien edistämistä”.”). Edelleen, jotta tekstisi olisi kriittisesti ottaen uskottava, olisit voinut hakea enemman tietoa rekisteroitymisista, ja ymmartaa, etta montakin yhdistysta voi olla rekisteroityna samaan osoitteeseen, mutta silti ne ovat erillisia yhdistyksia eri saantoineen, jotka on siis PRH:lle rekisteroity, joten niita pitaa kriittisessa tekstissa myos erillisina kasitella.

  ”Sekä Naisten rintama että LHB-liitto ovat vastanneet lakivaliokunnassa kuulemiseensa kohdistuneeseen arvosteluun tiedotteilla.

  Kansainvälinen Global Project Against Hate and Extremism ‑projekti tiedotti elokuussa tutkineensa Irlannin äärioikeistolaisia vihajärjestöjä. LGB Alliance, LHB-Liiton sisarjärjestö, oli yksi listatuista järjestöistä.

  LHB-Liitto kertoo edustavansa lesbojen, homojen ja biseksuaalien ääniä. Miksi valiokunta kutsuu seksuaalivähemmistöjen asiaa ajavan yhdistyksen asiantuntijat kommentoimaan lakiesitystä, joka koskee sukupuolen vahvistamista?”

  Eli vaitat, etta homojen ja lebojen jarjesto on ”aarioikeistolainen vihajarjesto”. No nyt ei jaanyt tekstistasi kovinkaan alyllinen kuva.

 • Mistä noita oikeen sikiää?

  Vastaa

  Todella ruma ja henkisesti sairaan näköinen ilmestys.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Minua alkoi oksettamaan!.

 • juha II

  Vastaa

  Tyypillinen Maolainen. Ei puutu kuin ”Maon pieni punainen kirja”, jota tuo kummajainen kuumeisesti heiluttaisi! NWO eli The New World Order, NATO ja WEF:n ”The Great Reset” perustuvat prikulleen tuolle samalle pohjalle!!! Kannattaa pitää mielessä!!!!

 • Bullshitson

  Vastaa

  Tämä pelle ei taida edes tietää että lakivaliokunta on aina kuunnellut myös erilaisia hyvin hihhuleita kansalaisjärjestöjä.Prostituutiolakikeisissa mm.ruotsalaista sekopääfemakkojärjestöä joka uskoi maailmanlaajuiseen saatananpalvelijapedarilastenuhrausrinkeihin.En ota kantaa onko niitä,mutta porukan touhut meni lopulta niin täysin pimeäksi että jokainen vähänkin tolkullinen pysyi kaukana niistä.

  • ritva

   Vastaa

   oli ja on, esim Epstein ja kumpp

 • Joonas Jonne

  Vastaa

  Minä oksensin jo. Miksi näitä idiootteja yleensäkään enää suvaitaan kuuluviksi normaali-ihmisten joukkoon?

 • Topi

  Vastaa

  Yle sanoo ettei Venäjällä saa keskustella asioista. Suomessa saa olla eri mieltä ja kaikille annetaan ääni. Kuitenkin rotumuukalaisten raiskaus‑, huume- ynnä väkivaltatilastoista ei saa puhua tai ainakin aihe on lakaistu minimiin. Eihän kukaan jaksaisi kuunnella, jos joka päivä toitotettaisiin kuinka Helsingin raiskaajista yli 60 % on ulkomaalaisia? Mutta ehkä totuudelta ei pitäisi ummistaa korvia. Ehkä viesti uppoaisi ihmisiin lopulta?

  EU-Suomessa on kielletty esim. venäläisiä uutistaloja toimimasta, joten ilmeisesti tietynlaisen tiedon jakaminen on perustavanlaatuisesti väärin. Ehkä ihmisillä voisi olla oikeus päättää mistä uutisvirtaansa tahtovat ammentaa.

  Satuin eilen näkemään pienen pätkän Yleltä ohjelmaa, jossa ”Jade”-niminen mies kertoi kilpailevansa naisten sarjassa. Yle komppasi tätä konseptia 100 %:sesti. Kertoo kaiken laitoksen moraalista, jos edes tuollaisessa toiminnassa ei nähdä mitään väärää. Naisurheilijoitakin käsittääkseni lähinnää ilskottaa nuo sarjoissaan olevat meikkaavat mekkomiehet. Ja korostan että meikkaavat mekkomiehet eivät ole se ongelma, vaan niiden tunkeminen naisten sarjoihin. Ongelma on valkoisten heterojen marginalisointi, joka vain menee hullummaksi ja hullummaksi. Intersektionaalisen feminismin ja uhrihierarkian pyramidin alttarilla ”valkoinen paha nazzi putin hitler nazzi rasisti CSI-nainen” on pelkkää roskaa ”valkoisen trans-mies BLM paha putin paha trump hyvä obama ‑homon” rinnalla.

 • Halfdan

  Vastaa

  Olen ollut vähän aikaa Iltapäivälehtilakossa, en ole klikannut yhtäkään otsikkoa. Oikea päätös näyttää olleen, vaikea edes uskoa, että näin pimeää antifa-ideologiaa kirjoittaa toimittaja. Yhä radikaalimmaksi ja vasemmistolaisemmaksi näyttää lehdistö muuttuvan ja yhä räikeämpiä ovat toisinajattelijoiden hiljentämisyritykset ikäänkuin vallitsevaa vihervasemmistolaista kristinuskon ja perinteisten arvojen vastaista linjaa ei olisi jo tarpeeksi. Intersektionaalisessa yhteiskunnassa näköjään tarvitaan jokaisen sukupuolisen vähemmistöryhmän edustaja laulamaan omaa informaatiotaan palkattuna vaikuttajana.

 • Salomon

  Vastaa

  Mun aamupaska on nätimpi toi.. ja kyllä tohon kuorikkeeksikaan kelpaamattomaan läjään jotain hebrua on lurahtanut

 • Salomon

  Vastaa

  Muutenniin tääki kaksikko, lyyra Maisa ja sommer ökkerman.. mikä lie. Näkee kyllä ihan päällepäin, että mitään ei ole koskaan tehty, ei päivääkään ihmisaskareita. Mc donaldsiin raahautuninen on suurin saavutus, vegenä tottakai! Kuinka laajaa tämä ihmisjoukkojen hallinta on, kun luonnon valintakaan ei ole enää toiminnassa. Jollakin nyt varmaan tulee paha mieli kun kiusaan ja kommentoin rumasti, samaa ihmispaskaa olen kuin hekin juu juu. Mutta huojentunein mielin voin sanoo, että olen kymmenessä minuutissa suorittanut enemmän yhteiskunnan hyväksi kuin tuo paska kaksikko koko naurettavan oleskelunsa aikana telluksella. Menkää pois mun planeetalta!

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Ennen sonneja vietiin karjanäyttelyihin tuollaisista renkaista 😉
  🙂 Ilta-Lehteenkö nykyään ko sonnit viedään?
  Seppo Lehto

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Törkeä, räikeä solutus toimittaa Ilta-Sadun toimittelijaksi tuollainen ”ihminen”! Ihmisyyteen kuuluu erottamattomasti se, että ollaan synnytty mieheksi tai naiseksi. Tuosta en tiedä mikä mahtaa ollakaan. Ilmeisesti Ilta-Satu värvää toimittelijansa nykyisin suoraan SETAsta tai muusta propagandaa sylkevästä pervojärjestöstä. 

  Miksi ei nähdä toimittelijoina vaikka SiniMustaan kuuluvia ihmisiä? Eikös se olisi tasapuolista?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi