Esittelyssä sananvapautta vastustava oululainen homojärjestö

Oululaiset veronmaksajat joutuvat tahtomattaan rahoittamaan tuhansilla euroilla sananvapautta murentavan perversiolobbyn toimintaa.

Rappiokulttuuri

Oulu Pride ry:n johtohahmoja. Vasemmalta oikealle: Minna Pallari, Eva Nissinen ja Katariina Pohto.

Valtamedia uutisoi tänään, että homolobbausjärjestö Oulu Pride ry on tehnyt perättömiä rikosilmoituksia perinteisiä perhearvoja kannattavasta poliisista. Poliisi Petrus Schroderuksen mukaan Pride-marssit ovat myötähäpeää aiheuttavia friikkisirkuksia, joiden osallistujilla ei ole käytöstapoja.

Homojärjestöt ovat länsimaissa äänekkäimpiä sananvapauden vihollisia. Oulu Pride ry kokee poliisin kommenttien olleen hyökkäys yhdistystä vastaan. Suomalaisessa oikeuskäytännössä sananvapauslait suojelevat yleensä vain yksityishenkilöitä, eivät yhteisöjä. Mikäli Pride-yhdistyksen tehtailemat rikosilmoitukset johtavat syytteisiin, tulee prosessi siis kaventamaan suomalaista sananvapautta huomattavasti vastaisuudessa.

”Schroderus loukkaa Oulu Pride ry:tä, jonka järjestämä vuosittainen pride-tapahtuma kulkueineen juhlistaa yhdenvertaisuutta, tasa-arvoa ja ihmisoikeuksia. Oulu Pride ry on tehnyt asiasta rikosilmoituksen ja kantelun yhdenvertaisuusvaltuutetulle”, homojen julkilausumassa todetaan.

Tapaus on ironinen siksi, että Oulu Pride ry:n järjestämät tapahtumat ovat paraatiesimerkkejä friikkisirkuksista, kuten alla olevat kuvanäytteet todistavat:

Homot tekevät yhteistyötä virkavallan kanssa

”Koska tässä on kyseessä oululaisen poliisin kirjoittama kaikkea pride-väkeä loukkaava teksti, ei voi olla ajattelematta, että tämä olisi suora hyökkäys nimenomaan Oulu Pride ry:n toimintaa kohtaan”, Oulu Pride ry:n puheenjohtaja Minna Pallari jatkaa.

Rikosilmoituksen ohella homojärjestö teki myös kantelun yhdenvertaisuusvaltuutetulle. Homojen hyökkäyksen jälkeen poliisi piilotti kommenttinsa sosiaalisesta mediasta. Homolobbaajat vaativat Pallarin mukaan Oulun poliisia irtisanoutumaan perinteisiä perhearvoja kannattavan Schroderuksen kannanotoista.

“Olemme myös tehneet ansiokkaasti yhteistyötä Oulun poliisin kanssa, ja toivon, etteivät tämäntyyppiset yksittäisen poliisin kommentit vaaranna yhteistyön aikaansaama turvallisuuden tunnetta”, kertoo Oulu Priden tuottaja Martu Väisänen.

Yhdistyksen budjetin mukaan se saa julkista rahoitusta kaupungilta. Oululaiset veronmaksajat joutuvat siis tahtomattaan rahoittamaan tuhansilla euroilla sananvapautta murentavan perversiolobbyn toimintaa.

Oulu Pride ry.

Yhdistyksen perustiedot

Oulu Pride ry
Y‑tunnus: 3001460–6
Postiosoite: c/o Minna Pallari Nokikanantie 4 B 2, 90150 Oulu

Puheenjohtaja: Minna Pallari
minna.pallari@oulupride.fi

Varapuheenjohtaja: Eva Nissinen
eva.nissinen@oulupride.fi

Sihteeri: Miru Heikkinen
miru.heikkinen@oulupride.fi

Rahastonhoitaja: Katariina Pohto
katariina.pohto@oulupride.fi

Jäsen: Maria Korte

Varajäsen: Sanna Pallari

Lähteet: Ilta-Sanomat, STT, Asiakastieto, Oulu Pride ry

Eva Nissinen Homolobby Katariina Pohto Kotimaa Kulttuurimarxismi LGBT Maria Korte Martu Väisänen Minna Pallari Miru Heikkinen Oulu Pride Petrus Schroderus Pride Rappiokulttuuri Rikosilmoitus Sananvapaus Sanna Pallari Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • tulitikkutyttö

  Vastaa

  Tuossa ei ainakaan sukupuolten tasa-arvo toteudu – tai mistäpä noiden itse kokemasta sukupuolesta voi tietää.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Kaikki tuollaiset julkiset pride-perversiot tulisi kieltää ja julkinen rahoitus lopettaa kokonaan.
  Samoin kaikki homojen etujärjestöt tulee kieltää ja lopettaa tämä yhteiskunnan mädättäminen, varsinkin lapsiin kohdistuvalle aivopesulle pitää saada totaalinen stoppi!

 • Eikka

  Vastaa

  On tämä nykymaailma omituinen, poliisi suojelee ja osallistuu pride-kulkueisiin, joissa heilutellaan lävistettyjä tissejä ja esitellään seksivermeitä sekä seksileluja estottomasti riekkuen. Ei ihme, että monia poliiseja on alettu kutsua dildopoliiseiksi.

  Samaan aikaan jos uimarannalla normaali kaunis nainen ottaa aurinkoa jossain sivummalla rinnat paljaana, niin aseistetut poliisipartiot koirineen syöksyvät paikalle keskeyttämään tällaisen toiminnan sakkovihkoa heilutellen tai uhkailemalla putkaan viemisellä.

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Lesboja nuo on. Ja julkishallinnon sosialisteja.

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Loistava länsimaalainen terveydenhuolto on tuhonnut evoluutiolle olennaisen luonnonvalinnan, mikä mahdollistaa moisten jäännöserien olemassaolon.

  Ulkonäkökeskeisessä maailmassa, kun elämme..tiedustelen, onko kukaan muu pistänyt merkille, että jos poistetaan räikeät meikit, kahleet, suukapulat ja anustapit, niin jäljelle jää melko epämiellyttävän näköisiä naisoletettuja, joista isohko osa myös selvästi kehopositiivisia 😀 Miespuolisissa luonnonoikuissa nähtävissä ihan sama trendi.

 • Schlageter

  Vastaa

  Kuvasta voisi päätellä, että siinä on Oulu Pride ry:n sijasta paikallinen painonvartijoiden yhdistys.

 • Hans-Ulrich Rudel

  Vastaa

  Aina naureskellut näitä oletettuja…en ole eläessäni nähnyt vielä kaunista lesboa.Paksuja reisiä ja ylitreenattuja vatsoja kyllä. Meillä Porissa nuo tunnistaa helposti katukuvasta noilla em viitteillä. Runsaan kuorrutuksen yleensä kruunaa vielä hullun hauskasti värjätty antenni. Onneksi sentään on vielä olemassa oikeita naiseutensa kauniisti kantavia naisia ‚tosin heidän ei tarvitsekaan tarttua naurettavaan ”kehopositiivisuus”-teoriaan. Osanottoni oululaisen veronmaksajan puolesta.

 • VP

  Vastaa

  Jokainen joka kannattaa tuota pridetouhua jne. toivoo todellisuudessa homojen kuolemaa. Homojen elämäntapa ja seksuaalikäyttäytyminen on keskimäärin paljon sairaanpaa, kun heteroiden, mistä on seurausta mm parantumattomat sairaudet. Lisäksi homojen odotettavissa oleva elinikä on n. 30 vuotta vähemmän kuin heteroilla. Miksiköhän. Kirurgit varoittivat tästä jo vuosikymmeniä sitten yhdysvalloissa, mutta heidät vaiennettiin aivan samalla tavalla. Uhkailulla ja kiristämisellä.

 • juha.

  Vastaa

  Eikös ynhdistyslaissa vaadita ettei yhdistysb saa olla hyvän tavan vastainen.
  Mitä tulee otsikkokuvaan niin ”partisaanin” toimitus on onnistunut kaivamaan jostain oikein Eva Nissisen passikuvan. Tunnollista työtä!

 • sakasti

  Vastaa

  Oon Oulusta, enkä pelekää polliisia. Olen myös kristitty, ja pyhäkoulun käynyt. Olen täysin Petruksen lausuman takana, mikä osoittaa tuon mielettömyyden ja takapajulaisuuden. Täydellinen moraalin rappio.
  Peukku Petrukselle.

 • Mielipide

  Vastaa

  Valokuvan tytöt ovat olleet ruoka-aikaan kotona. ei mulla muuta.

 • Tietäjät tietää

  Vastaa

  Minna ei ole Minna. Mutta eihän sitä tuosta porukasta erota…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi