Yle promotoi talvella pedofiilin kiertuetta – nyt painostaa kansallismielisille tilan vuokrannutta

Ylen mukaan kansallismielisyys on vaarallisempaa kuin pedofilia.

Rappiokulttuuri

Apocalyptic Rites on kaksipäiväinen festivaali, jonka tarjontaan kuuluu laajasti yhtyeitä aina black metallista neofolkiin.

Veronmaksajien kustantama liberaalien propagandatorvi Yle yhdessä Savon Sanomien kanssa ahdistelee kansallismielisiä yhtyeitä sisältäneelle festivaalille tilan vuokrannutta tahoa. Toimittajat ovat soittaneet tilan vuokraajalle tarkoituksenaan ahdistella häntä, jotta tiloja ei jatkossa vuokrattaisi ”väärämielisiä” tapahtumia varten. 

Pohjois-Savossa kuudetta kertaa järjestetty Apocalyptic Rites ‑tapahtuma on kaksipäiväinen festivaali, jonka tarjontaan kuuluu laajasti yhtyeitä aina black metallista neofolkiin. Ylen ja Savon Sanomien mukaan yhtyeet edustavat ”valkoista ylivaltaa” aatteensa puolesta. 

Tapahtumassa esiintynyt Pyhä Kuolema kuitenkin korjasi Facebook-sivullaan Savon Sanomien agendajournalisti Asta Tenhunen väitettä ”valkoisen ylivallan yhtyeestä” kertoen, ettei yhtyeen lyriikoissa korosteta mitään ihmisryhmää. 

”Saatan yllättää sinut kertoessani, ettei mikään osa yhtyeeni materiaalissa ylistä tai korosta valkoisia, eurooppalaisia tai edes suomalaisia. Sinä tietäisit tämän, jos ennen lähetä-napin painallusta olisit vaivautunut tekemään muuta kuin olettamaan. On sääli, että toimittajaksi itseään kutsuvalla on mahdollisuus kirjoittaa jotain noin leimaavaa kuuntelematta nuottiakaan tai lukematta riviäkään mitään koskaan luomaani”, yhtyeen nokkamies Ilmari Pöyhönen kirjoittaa.

Media tuntui olevan kiinnostunut tapahtumassa yhden seurueen teltassa olleesta hakaristilipusta, joka on Suomessa laillinen symboli. Myös poliisin kanssa oli kuulemma lippuja pähkäilty. Media käytännössä näin yllyttää viranomaisia sekä vuokranantajia rikkomaan lakia vaatimalla laillisten symbolien poistoa. 

Jari Sillanpää on tuomittu pedofiili ja narkomaani.

Yle promotoi pedofiili-Sillanpään kiertuetta talvella 

Nyt tilat festivaalille vuokranneen tahon kynsiinsä ottanut Yle osoittaa arvonsa asenteellisella journalismillaan. Viime talvena Yle promotoi pedofiilina tunnetun homolaulaja Jari Sillanpään kiertuetta otsikolla ”Jari Sillanpään kevään konserttikiertue vetää hyvin yleisöä – kohuilla ei juuri vaikutusta myyntiin”.

Käytännössä ilmainen mainos tarkoittaa sitä, ettei pedofilia ole Ylelle ongelma toisin kuin kansallismielisyys. Myöskään syksyn aikana Sillanpään pitäessä kiertuettaan ei Yleä tai muutakaan valtamediaa ole pedofiilille tilat vuokranneiden tahojen ahdistelu. 

Sen sijaan kansallismieliset ovat kampanjoineet aktiivisesti kiertueen tiimoilta, ja se on johtanut myös käsirysyyn pedofiilia puolustaneiden henkilöiden kanssa.

Apocalyptic Rites Jari Sillanpää Kotimaa Kulttuuri NSBM Pedofilia Rappiokulttuuri Valtamedia Yhteiskunta Yle

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Anne

  Vastaa

  *Asta Tenhunen

 • Katariina

  Vastaa

  Toimittelija Tenhunen on seurannut hyvin läheltä oikeiston tilannetta jo viidettä vuotta.

 • Kauko Putki

  Vastaa

  Asta Tenhusta varmaan ahdistaa, jos pedofiilien olot käyvät tukalammaksi Amerikan mallin mukaisesti. Trumphan aloitti pedofiilien jahtaamisen kautensa alussa, ja Hollywood ja valtamedia tuumivat hyökkäyksen olevan paras puolustus. Liekö kotosuomessa sama strategia?

 • Viha Voittamaton

  Vastaa

  Tapahtuman aikana kukaan ei tapellut eikä paikkoja hajonnut mutta silti se pitäisi kieltää? Nyky-Suomen meininkiä parhaimmillaan kuvastaa valtamedian reaktiot.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi