Pedofiili-Sillanpään keikkayleisö: Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö annettakoon anteeksi

Lipun ostajat olivat valmiita rahoittamaan Sillanpäätä siitäkin huolimatta, että eurot voivat päätyä lopulta huume- tai lapsiprostituutiobisnekseen.

Rappiokulttuuri

Kuten uutisoimme aiemmin, pedofiili ja homoikoni Jari Sillanpään pitkä keikkatauko päättyi tänään Hämeenkyrössä. Paikalla protestoimassa oli kansallismielisiä, joista osa joutui puolustamaan sananvapauttaan fyysisellä voimalla.

Kansallismielisten ohella paikalla oli ikävä kyllä myös suomalaisia, joiden mielestä edes lastenraiskausvideot, seksin tahallinen harrastaminen lapsen edessä sekä lapsen painostaminen huumeidenkäyttöön eivät himmennä homoartistin sädekehää. Yhteensä lippuja Sillanpään keikalle myytiin noin 300 kappaletta.

Iltalehden reportaasin perusteella erityisesti alkoholi- ja painonhallintaongelmien kanssa painiskelevat keski-ikäiset ovat valmiita katsomaan pedofiliaa sormien läpi. Kyseinen joukko muodosti selkeän valtaosan Sillanpään yleisöstä. He olivat valmiita rahoittamaan Sillanpäätä siitäkin huolimatta, että eurot voivat päätyä lopulta huume- tai lapsiprostituutiobisnekseen.

Sillanpää nauttii homoutensa ja fetissiensä julkisesta alleviivaamisesta.

”Pedofiili ansaitsee uuden alun”

– Olemme olleet faneja vuodesta 1996 lähtien. Jarille pitää antaa anteeksi ja hän ansaitsee uuden alun. Jarin karisma on synnynnäistä, kertoivat paikalle saapuneet Kirsi, Annele, Marita ja Marja-Leena Iltalehdelle.

– Olemme olleet faneja vuodesta 1995 lähtien. Jari on loistava stara. Ihmiselle pitää antaa mahdollisuus ja anteeksi, porilaiset Antti, Maija, Seppo ja Kirsti puolestaan julistivat.

Paikalla oli myös Sillanpään homokumppani Siim Bahmatsov, jota poikaystävän lapsenraiskausfetissi ei vaikuta häiritsevän. Myöskään Sillanpään taustakoneiston kivijalkana toimiva Anne Nieminen ei pitänyt pedofiliaa riittävän painavana syynä alan vaihdolle, vaan hän oli paikalla myymässä Sillanpään levyjä.

Lähde: Iltalehti

Homolobby Jari Sillanpää Kotimaa Pedofilia Rappiokulttuuri Rikos

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Mäkinen

  Vastaa

  Vaikka on homo ja narkkari
  voi silti olla hyvä laulaja.

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Unohtui tuo pedofilia… Homous ja narkkaaminen on yhdentekevää, kunhan ei raiskaa ketään ja maksaa aineensa itse.

 • Oy Vey!

  Vastaa

  Saatanan saastaista porukkaa kyllä, uskomatonta millaisia ihmisiä maa päällään kantaa. Ja tätä (((he))) normalisoi, uskomatonta myös se miten paljon tällaista paskaa kansaan uppoaa, puhutaan vielä suurista määristä ihmisiä. Tänä päivänä onjo lapsien raiskaaminenkin normi, sillä onhan sekin ”vain rakkautta.”

 • Nimetön

  Vastaa

  Heitäkään toi pedofiili homo helvetiin esintymästä. Lipun ostajat rahoittaa Sillanpään huumeet ja mulkun lutkuttamisen.

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Liput Thaimaahan pitää maksaa jollain. En osaa arvata, mitä tuomittu pedofiili kohteessa sitten tekeekään. Paikalliselle poliisille olisi hyvä vihjaista, jos tuon kentällä tapaa. Seuraavaan sataan vuoteen ei ehkä näkyisi tuomittua pedofiilia keikkapaikoilla.

 • fuck the islam

  Vastaa

  sairas paskakasa vauhtisiltsu, ja sen aivopestyt keski-ikäset fanit

 • Niinpä tietenkin

  Vastaa

  Taisivat aktivistit yliarvioida Sillanpää-fanien älykkyyttä.Miksiköhän juuri keski-ikäiset katsovat pedofiliaa eniten sormiensa läpi?Sitten valitetaan, miksi nuoret kapinoivat ja ovat epäkunnioittavia vanhempia ihmisiä kohtaan.Yksi syy tähän saattaa olla pedofilian vähättely.Joten vanhemmat ihmiset nyt tarkkana: Kunnioitus pitää ansaita, se ei tule itsestään ”ihmisoikeutena”.Sama vinkki Polpolle: Lopettakaa munaton nillitys, niin teitäkin kunnioitetaan.

 • nimellinen

  Vastaa

  Pohdin että onko tuo 300 lippua paljon vai vähän, meinaan tuota hämeenkyrön keikkapaikkaa että paljonko se vetää yleisöä?
  Toki tuossa on 300 myytyä lippua liikaa ja luulen että en koskaan pistäydy hämeenkyrössä.

 • Juha6

  Vastaa

  Sairasta porukka.. mielisairasta.

 • Eila Immonen

  Vastaa

  Kyllä Jarin pitäis tajuta mitkä henkiset vammat jää sille lapselle.Hän vaan porskuttelee niin kuin ei olis mitään tapahtunut.

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Näin yleisesti väitän, ettei pedofiili välitä uhristaan. Sen tulee tyydyttää omat halunsa ja se siitä.

 • JK

  Vastaa

  Tänään 17.8 ainakin toisen iltapäivälehden kanssa ko. homoikoni positiivisessa valossa, uskomatonta kuinka tuonkin pedofiilin tekemisistä vaietaan niissä ns. ”vastuullisen journalismin” painoksissa. Jutussa tuskin sanallakaan mainintaa pedofiliasta tai muustakaan kyseenalaisesta toiminnasta, pelkkää hehkutusta ja homohypetystä, perkele!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi