Malmin joukkotappelu maahanmuuttajien nujakka

Helsingin poliisi ilmoitti estäneesä noin 200 nuoren joukkotappelun Malmilla.

Rappiokulttuuri

Maahanmuuttajalapset näkyvät videolla juoksevan karkuun.

Poliisi ilmoitti maanantai-iltana estäneensä Helsingin Malmilla noin 200 nuoren joukkotappelun. Tappelu oli saanut alkunsa tilanteesta, jossa teinityttö oli mennyt toisen teinitytön sosiaalisen median profiiliin ja levittänyt siellä kuvia hänestä.

Tyttöjen riita eskaloitui sen verran, että Malmille kokoontui noin 200 pääasiassa maahanmuuttajataustan omaavaa teiniä selvittelemään asiaa. Poliisi kuitenkin tuli väliin ja esti suuremman eskaloitumisen.

Osa joukosta siirtyi tämän jälkeen Pasilaan jatkamaan selvittelyä. Myös tuolla poliisi esti isompien tappeluiden syntymisen.

Sekä poliisi että valtamedia jätti molemmat kertomatta tappeluun osallistuneiden taustoista, vaikka sosiaalisessa mediassa pyörii videoita tapahtumista. Niistä on helposti havaittavissa tappelijoiden olevan afrikkalaisia. Poliisin mukaan tilanne kertoo siitä, mitä lomat aiheuttavat nuorisossa.

Kotimaa Maahanmuutto Malmi Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Tappelu Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

Ei kommentteja

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

Vastaa

Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi