Homopedofiili Visa Marttila ei saanut valituslupaa korkeimpaan oikeuteen

Marttila oli käyttänyt hyväkseen 6-15-vuotiaita poikia Pohjanmaalla. Hänellä on lainvoimainen tuomio vastaavista teoista myös Helsingin hovioikeudesta.

Rikos

flag, lgbt, gay

Homopedofiili Visa Marttila ei saanut valituslupaa korkeimpaan oikeuteen jutussa, jossa hänet tuomittiin kahdeksan ja puolen vuoden vankeuteen lasten seksuaalisista hyväksikäytöistä, törkeästä raiskauksesta sekä lapsipornon hallussapidosta ja levittämisestä. Marttila oli yli kymmenen vuotta toimineen pedofiiliringin päätekijä.

Uudenmaan haarassa syytettynä oli myös Jari Sillanpään henkilökohtainen huumekauppias Timo Kristian Rautiomäki. Tuomioita tuli muun muassa poikalasten huumaamisesta, raiskausten lähettämisestä suorana Internetiin sekä lapsenmurhavideon hallussapidosta.

Kun tieto esitutkinnasta tuli alun perin julki, muun muassa Helsingin Sanomat väitti, että tapaukseen liittyy ”natsismia”. Keskusrikospoliisi kuitenkin korjasi pian, ettei epäillyillä ole yhteyksiä ”äärioikeistoon”. Homot olivat ilmeisesti käyttäneet videoidensa rekvisiittana saatananpalvontaan, ”natsismiin” ja muihin shokeeraaviin aiheisiin liittyvää kuvastoa.

Chemsex yhdisti

Esitutkinnassa on selvinnyt, että homojengin kulttuuriin kuului myös niin sanottu chemsex-ilmiö, joka oli saanut ritualistisia piirteitä. Chemsexin eli kemikaaliseksin termillä viitataan homoseksiin, jota harrastetaan laittomien huumeiden vaikutuksen alaisena.

Muun muassa Helsinki Pride on järjestänyt chemsex-työpajan, mikä hämmensi kansalaisia. Pajalla esimerkiksi opetettiin homoja salaamaan Internet-liikenteensä, jotta poliisi ei saisi todisteita heidän käymästään huumekaupasta. Kemikaaliseksitilaisuudesta vastasi HI-virusta sairastavien homojen etujärjestö Positiiviset ry.

Vakavat sukupuolitaudit ovat yleisiä homopiireissä, sillä homot eivät esimerkiksi keskimäärin muodosta kestäviä parisuhteita. Sen sijaan suojaamaton irtoseksi, huumeet ja parisuhdeväkivalta ovat tilastojen mukaan homojen piireissä erittäin yleisiä ongelmia.

Lähde: Yle

Chemsex Helsinki Pride Homolobby Homoseksuaalisuus Kotimaa Pedofilia Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rikos Uutiset

Keskustelu

7 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Matkaselliin …

 • Jones

  Vastaa

  Suvakkius, homous, homopedofiilia ja huumeidenkäyttö ovat kytköksissä toisiinsa. Suvakkien mielestä huumeet ja pedofiilia pitää laillistaa. Etenkin homopedofiilia. Media ajaa tätä asiaa, ja nyt onkin mediassa alkanut ilmenemään pedofiileja säälitteleviä kirjoituksia. Eräs tälläinen kirjoitus oli Helsinginsanomissa tiistaina 1.12.2020. Sivu B5. Kirjoituksessa sääliteltiin pedofiilia sanoen: ”Aloin miettiä, miltä tuntuu, kun ei voi toteuttaa tai edes kertoa seksuaalisuudestaa”.

 • TT

  Vastaa

  Lopun Aikoja pukkaa. Nyt ei tarvitse edes tonkia rikollisten ja perverssien maailman syövereitä havaitakseen tämän. Missä ovat järkevät tasapainoiset kunnon kansalaiset? Koronapaniikki ja Ukraina-älämölö sekoitti lopullisesti pakan. Seuraavaksi inflaatio, euron romahdus, pakotettu digi-ID, valvontayhteiskunta, resurssipula, rokotehaitat, maatilojen konkurssit, tyhjät hyllyt kaupoissa, ruokasäännöstely, nälänhätä. Klaus Schwab hieroo käsiään.

 • Varma Kosti Ikunen

  Vastaa

  jäikö kuolemantuomio siis voimaan?

 • Nimetön

  Vastaa

  Ällöttäviä

 • Partisaanin lukija

  Vastaa

  Kuolemantuomio käyttöön lastenraiskaajille.

 • Julli

  Vastaa

  🏳️‍🌈-väki kykyjään vastaavissa puuhissa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  flag, lgbt, gay