Valtamedia pimittää vauvan taposta epäillyn SPR-aktiivi Mikki Jokipiin nimeä

Todennäköisesti median sensuurilinjaus perustuu siihen, että Jokipii on arvomaailmaltaan ”poliittisesti korrekti”.

Rikos

SPR:n kokous. Mikki Jokipii oikealla.

Valtamedia on uutisoinut järkyttävästä tapauksesta Kihniön kunnassa, jossa vanhempien epäillään tappaneen oman vauvansa. Tapon ohella poliisi tutkii myös tapaukseen liittyviä pahoinpitelyjä. Epäillyt ovat tällä hetkellä tutkintavankeudessa.

Valtamedian mukaan ”taposta epäilty isä on 53-vuotias, ja hän on ollut aktiivinen toimija kymmenen vuoden ajan SPR:n paikallisosastossa”. SPR eli Suomen Punainen Risti on maamme aktiivisimpia kulttuurimarxistisia painostusjärjestöjä. SPR järjestää ”rasismin vastaisia viikkoja”, levittää kouluikäisille monikulttuurisuuspropagandaa ja lobbaa avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikan puolesta.

Media ei olekaan tahtonut julkaista taposta epäillyn isän nimeä, joka on Mikki Jokipii. Todennäköisesti median sensuurilinjaus perustuu siihen, että Jokipii on arvomaailmaltaan ”poliittisesti korrekti”, minkä vuoksi hänellä on ”oikeus” yksityisyydensuojaan ainakin hovioikeuden tuomioon asti.

Vain ”äärioikeistolaiset vaikuttajat” nimetään jo esitutkinnan aikana mediassa

Vastaavasta yksityisyydensuojasta eivät Suomessa sen sijaan nauti maahanmuuttokriittiset ja kansallismieliset ihmiset. Tänä syksynä valtamedia on järjestelmällisesti mustamaalannut Kansallismielisten liittouman puheenjohtajaa Tero Ala-Tuuhosta sekä entistä Perussuomalaisten jäsentä Teemu Torssosta, koska he istuvat tutkintavankeudessa epäiltynä perussuomalaisen rodunsekoittajan, Pekka Katajan, murhan yrityksestä.

Poliisi epäilee siis kulttuurimarxisti Mikki Jokipiitä onnistuneesta henkirikoksesta, kun taas Torssosta ja Ala-Tuuhosta epäillään vain yrityksestä. Torssonen ja Ala-Tuuhonen ovat tutkintavankeudessa siksi, että Torssosta avoimesti vihannut Kataja nimesi heidät poliisille syytettyään hyökkäyksestä aluksi ”ulkomaalaisia”.

Jokipiin tapaukseen ei liity vastaavia hämäriä motiiveja tai lennosta muuttuneita todistuksia. Tästä huolimatta lehdistö suojelee Jokipiitä, kun taas Torssonen ja Ala-Tuuhonen on jo käytännössä leimattu murhaajiksi. Helsingin Sanomat onkin myöntänyt avoimesti tiedotuspolitiikkansa puolueellisuuden. Muutamia viikkoja sitten lehti kirjoitti julkaisevansa Ala-Tuuhosen ”nimen jo rikosepäilyn aikaan, sillä hän on julkisuudessa profiloitunut äärioikeistolainen vaikuttaja”.

Jokipiin tapauksessa sekä häntä että lapsen äitiä epäillään taposta. Poliisi epäilee, että vauva pahoinpideltiin kahdesti ennen varsinaista henkirikosta. Epäillyt eivät ole suostuneet puhumaan taposta poliisin kanssa.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:

Valtamedia mustamaalaa ilman todisteita Pekka Katajan vihaamaa mieskaksikkoa

Kotimaa Kulttuurimarxismi Maahanmuutto Mikki Jokipii Murha Murhan yritys Pekka Kataja Poliittiset viholliset Rikos Suomen Punainen Risti Tappo Teemu Torssonen Tero Ala-Tuuhonen Valtamedia

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • tulitikkutyttö

  Vastaa

  Mahtaa tältä kuitenkin loppua luottamustoimet, eikä pystytä enää tekemään ”hovikelpoiseksi” niinkuin Al Taee ja Dan Koivulaakso. Vastikään Ville Rannan pilakuvassa etsittiin vasemmistolaisia väkivallantekijöitä, tässä suvakkirintamalta yksi ehdokas aiheeksi.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tasavallan Presidentti on 15.3.2019 myöntänyt Suomen Punaisen Ristin hallituksen ehdotuksesta Mikki Jokipiille SPR:n hopeisen ansiomitalin ”kiitoksena ansiokkaasta työstänne Punaisen Ristin päämäärien hyväksi.”

 • Punavihernatsimafia

  Vastaa

  Kaveri taitaa ottaa väestönvaihtopolitiikan todella vakavasti?
  Lisää kehitysmaamuslimeja ja vähemmän valkoisia lapsia. Ja tehnyt koko ikänsä töitä tämän eteen?

 • Valetosi tosivaleuutiset

  Vastaa

  ”Hyvä lukijamme,

  Kun maailma ympärillämme muuttuu, meidän tehtävämme on raportoida siitä vaikeitakaan aiheita unohtamatta. Tilaajiemme ansiosta voimme tarjota päivittäin tutkittuun tietoon pohjautuvaa journalismia, joka koskettaa lukijoidemme jokapäiväistä elämää.

  Anu Ubaud
  Päätoimittaja

  Tue faktapohjaista ja moniäänistä journalismia tilaamalla Helsingin Sanomat. ”

  Tilasitko?

  • pzkwVI

   Vastaa

   En tilannut. Kyllähän mainoksissa saa ”ylikehua” mainostettavaa tuotetta mutta ei niissä sentään valehdella saa. Anuhan suoltaa pelkää paskaa ja huijaa asiakkaita.

 • tulitikkutyttö

  Vastaa

  Tässä tapauksessa tuon tekijäksi epäillyn nimi ja tausta ei vaan kosketa lukijoiden jokapäiväistä elämää, päinvastoin voisi tuoda siihen ikävän särön.

 • Johan Alfred Johansson

  Vastaa

  Jos nimet on julkaistu, niin kyseessä on rikos, koska ns. syyttömyysolettama, joka on kirjoitettu perustuslakiin. Tässä olisi hyvä aihe vetää koko kulttuurimarxilainen sontatorvi oikeuteen juuri tuosta syyttömyysolettamasta. Siittä on olemassa lukuisia ennakkopäätöksiä joissa eri lehdet on saanut tuomion epäillyn nimen julkaisemisesta ennen tuomion julistamista. Perustuslain vastaisia rikoksia ei kaiketi voida tehdä joutumatta vastuuseen vetoamalla syytetyn taustaan, vai voiko?

 • Zippo

  Vastaa

  Mikä helvetin ”kulttuurimarxisti”? Kas kun ei suvakkiäpärä tai silakkapihvi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi