Makia laittoi Kärkkäisen boikottiin – Kärkkäinen kuittasi alekampanjalla

Makiaa viikonloppua, toivotti J. Kärkkäinen -tavarataloyhtiö.

Talous

Aasiassa valmistettuja vaatteita myyvä Makia ilmoitti perjantaina katkaisevansa yhteistyönsä tavarataloyhtiö J. Kärkkäisen kanssa. Syynä tälle on firman toimitusjohtajan henkilökohtaiset näkemykset muun muassa globalismista, kulttuurimarxismista ja koronarajoituksista.

Makiaa on sosiaalisen median älypuhelinaktivistien toimesta vaadittu lopettamaan yhteistyötä jo pitkään, mutta päätöstä on junnattu siksi, että Kärkkäinen on Makian merkittävä jälleenmyyjä. Koska boikottia vaatineet tuskin tulevat kuitenkaan ostamaan Makian vaatteita, lienee kyseessä puhtaasti miinusmerkkinen päätös vaatefirmalle. Jotkut Makian vaatteiden omistajat ovat julkaisseet videoita, joissa kyseisen tuotemerkin vaatteet tuhotaan protestina päätökselle.

Sen sijaan Kärkkäistä päätös ei vaikuttanut hetkauttavan. Kauppa kuittasikin asian aloittamalla makeisten alemyynnin koodilla MAKIA. Kampanja saikin huolettoman humoristisen otteensa vuoksi laajaa näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa, joten kyseessä lienee varsin tehokasta markkinointia.

Kärkkäisen liikevaihto kasvaa useilla miljoonilla euroilla joka vuosi median mustamaalaamisesta huolimatta. Ihmiset äänestävät lompakoillaan löytäessään kansallismielisen yrittäjän ja se näkyy yhtiön kassavirrassa.

Boikotti Globalismi J. Kärkkäinen Oy Kulttuurimarxismi Makia Raha Talous Yhteiskunta Yrittäjyys

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ovela veto

  Vastaa

  Ylipäätään jos haluaa säilyttää nykyisen elintason, kannattaa suosia kotimaisia yrityksiä niin raha jää kiertämään systeemiimme.Jos tavaraa tilaa ulkomailta niin rahat häipyvät sinne, ja siten maamme köyhtyy, tavaroiden hinnat kallistuvat ja verot nousevat.On aika helvetin hölmöä laittaa kotimaisia yrityksiä boikottiin vain sen takia että kuuli huhun ”silakat ja runtifa kertoi Kärkkäisen olevan rasisti ja hengaa uusnatsien kanssa, yhyhyy”

 • Tulee ja menee

  Vastaa

  Eikös tämä makia itse ole rämpinyt plagiointi kohusta toiseen? 

  No toisaalta, on sitä ennenkin tultu toimeen ilman 59e shortseja joita saa Löytötexistä 9,95e.

  Uni tulee ja ruoka maistuu…

 • saska

  Vastaa

  Makia on ikuisessa boikotissa fatserin tapaan.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Makian talvitakki löytyy ja tarkoituksena oli ostaa uusi talvitakki Kärkkäiseltä, mutta nyt jää kaupat tekemättä. 

  Toisaalta Kärkkäisen verkkokauppaa meidän perhe käyttää aktiivisesti ja Lahden suunnalla käydessä asioimme varmasti erinomaisessa Kärkkäisen tavaratalossa!

 • Goobeli

  Vastaa

  Keräsinpä kaikki ostostarpeet listalle ja laitoin tilauksen menemään Kärkkäisen verkkokauppassa. Tuetaan oikeasti suomalaista kauppiasta, niin ei pikku boikotit haittaa.

  Enhroothien Fiskars/Hackman/Iittala/jne. ylihinnoiteltujen halpamaissa tuotettujen tuotteiden ostamisen lopetin 4–5 vuotta sitten. Siinä sain Enhrootien köörikin pikkuisen boikottia osakseen.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Erinomainen veto Kärkkäiseltä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Erittäin hyvä kuittaus Kärkkäiseltä, Makia mietti pitkään yhteistyön katkaisemista, sillä se tulee vaikuttamaan negatiivisesti heidän talouteensa.
  Toivottavasti tämän myötä Makian tulos tulee olemaan rajusti pakkasen puolella.

  Meidän perhe asioi jatkossakin Kärkkäisellä!

 • Tehdäänkehitysmaayhdessä

  Vastaa

  Tuli viikko sitten neljä m+s rengasta Kärkkäiseltä kotipihalle. Kävisin useasti , jos olisi lähempänä t; Valkoinen Hetero.

 • juha.

  Vastaa

  Hyvin lohkaistu!
  Liike-elämässä hurskastelu tuo korkeintaan hyvin lyhytaikaista hyötyä, jos ollenkaan. Paremminkin se on ”oksan sahaamista, millä istuu”. Bisneksessä kassavirta on kaikkein oleellisin asia ja investoiminen hyvesignalointiin tai ratsastamalla jonkin marginaaliryhmän ”aallonharjalla” osoittaa vain liikkeenjohdollista epäpätevyytä. Vm. kuuluu kunkin yksityiselämään ja riskinotto kyseenalaisilla asioilla on edesvatuutonta jo yhtiön työntekijöitä kohtaan, koska sössimisen paikkaaminen aloitetaan nimenomaan heistä.

 • 421 god bless

  Vastaa

  Kärkkäinen on päällikkö. Ostan enemmän sieltä

 • Teuvo

  Vastaa

  Kyllä!! Ihana kauppa Kärkkäinen. Kun joskus voitan lotossa tarjoan kaikille Kärkkäisen uskolliset asiakkaat 20€ setelillä

 • IKirouta

  Vastaa

  Pitänee pistäytyä Oulun tai Iin kivijalkamyymälässä. Ampumatarvikkeita, sukkia ja mutamat bokserit varmaan tarttuu mukaan.

 • Jekylll

  Vastaa

  Aahhahhahhaaa, nyt sai päivän parhaat naurut…

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Makialla ei ollut edes munaa kertoa sitä että mikä taho painosti ja uhkaili, eli teki ”tarjouksen josta ei kannata kieltäytyä”. Liiketoiminnan ja kaiken yksityisen elinkeinonharjoittamisen häirinnän, sabotoinnin ja maalittamisella uhkailun sekä tavarantoimitusketjun jäsenten uhkailu poliittista tai muista ideologisista syistä pitäisi olla laissa ankarasti rangaistava teko ja tuleekin olemaan kun valta vaihtuu oikealle taholle.

 • Kake

  Vastaa

  Mitenkäs kävi Stockmannin ‚Fazerin ym jotka alkoivat boikotoimaan kärkkästä.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi