Sinimusta Podcast: Haastattelussa Ari Järviö

Sinimusta podcast kertoo keskittyvänsä erityisen painokkaasti ajattomiin ideologisiin, kulttuurisiin ja yhteiskunnallisiin teemoihin päivänpolitiikan sijaan.

Aktivismi

Kansallisradikaalin Sinimustan Liikkeen podcastin tuoreimmassa jaksossa haastatellaan aktivistina, tapahtumajärjestäjänä ja muusikkona tunnettua Ari Järviötä. Hänen tuotantoonsa pystyy tutustumaan muun muassa Kotkanpesä-hankkeen tukilevyllä.

Mikäli haluat tutustua Järviön ajatuksiin lisää, voit lukea myös hänen antamansa haastattelun Partisaanille artikkelistamme ”Pirkanmaalla järjestettiin Taistelumme-konferenssi – haastattelimme järjestäjää”.

Aktivismi Ari Järviö Kansallismielinen kulttuuri Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Kotkanpesä Kulttuuri Operaatio Kotkanpesä Politiikka Sinimusta Liike Sinimusta Podcast Taistelumme Yhteiskunta

Keskustelu

2 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Mukava laulelo tuossa lopussa.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Olisiko mahdollista saada podcastiin vieraiksi kotimaisten RAC-bändien edustajia?

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi