Pride-vastarintaa Porissa: Kirkon sodomiittimessun sateenkaariliput tuhottiin

Mikäli sinulla on havaintoja sodomiavastaisesta aktivismista, kuten takavarikoiduista tai poltetuista Pride-lipuista, lähetä juttuvinkki ja kuvat meille!

Aktivismi

Julkista sodomiaa, valkoisiin kohdistuvaa rasismia ja lasten hyväksikäyttöä lobbaavaa Pride-instituutiota vastaan on tehty Suomessa aktivismia jo yli kymmenen vuoden ajan. Kansallismieliset ovat perinteisesti esimerkiksi takavarikoineet julkista tilaa rumentavia sateenkaarilippuja ja koristelleet Seta-toimistoja poliittisilla iskulauseilla.

Perinne vaikuttaa saaneen jatkoa myös tänä vuonna. Yleisradion mukaan Keski-Porin kirkossa järjestetyn sateenkaarimessun yhteydessä esiin nostetut sateenkaariliput on tuhottu. Asialla oli anonyymiksi jäänyt kansalaisaktivisti. Tapaus havaittiin viime sunnuntaina. Kirkossa järjestettiin viikonloppuna kulttuurimarxistinen ”jumalanpalvelus”, jonka keskiössä olivat seksuaaliset kieroutumat.

”Tapahtuman aikana ilkivallan tekijä oli repinyt kaikki sateenkaariliput omin luvin alas, jättäen jäljelle pelkät narut ja pari riekaletta,” Yleisradio kirjoittaa. Satakunnan Seta aikoo tehdä asiasta rikosilmoituksen, mikä tuskin tulee kuitenkaan vähentämään kansalaisten motivaatiota suorittaa homolobbauksen vastaista aktivismia myös tulevaisuudessa.

Mikäli sinulla on havaintoja sodomiavastaisesta aktivismista, kuten takavarikoiduista tai poltetuista Pride-lipuista, lähetä juttuvinkki ja kuvat osoitteeseen: partisaani_toimitus@protonmail.com

Lähde: Yle

Aktivismi Homolobby Kotimaa Kulttuurimarxismi LGBT Pori Pride Rappiokulttuuri Seta Transut

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Upeaa toimintaa!
  Pride-pervojen liput eivät kuulu näkösälle.
  Täytyy sanoa, että alas kirkkokin on vajonnut, varsinainen rappion keskittymä nykyään.

  ” Satakunnan Seta aikoo tehdä asiasta rikosilmoituksen”
  No voi kyynel, tämä sama virsi on kuultu ennenkin.

 • Terhomatti Hämeenkorpi

  Vastaa

  Nykykirkko on täysin läpimätä paskaläjä muka-edistyksen nimissä! Sattumalta tunnen tapauksen ja varsinkin paska-Porin kirkon lähemmin. Onnittelen reippaita aktivisteja. Jatkakaa!

 • Juuso

  Vastaa

  Hienoa toimintaa

 • Evplasse

  Vastaa

  Oispa mukava nähdä minkälainen älämölö syntyisi, jos korvattaisiin hakaristilipulla. Varmaan sais linna tuomion.

 • TT

  Vastaa

  Hieno toimintaa. Homppeli-kirkko joutuu turvautumaan polpoon. Siinäpä meillä kaksi kommunistien tuntemattomaksi mädättämää instituutiota. Voi sentään, missä alennustilassa eletään!

 • Porilainen hetero...katukuvassa harvinainen

  Vastaa

  Hitsi kun en tiennyt moisesta ‚olisin rientänyt mukaan. Kiitos valppaat porilaiset. Tosin täällä paljon noita aakkosporukoita ja minkinsilittäjiä eli aika naurettava paikka nykyään. Ja praidimarssi on jotenkin kaupungin suojeluksessa vaikka terveydenhuolto ja esim vanhusasiat päin vittua. Porin Ässiä tuetaan kuntalaisten rahoilla surutta ja muuta paskaa. Itse suoritan lesbotuksen ja muun sairaan lastenmuokkauksen tihutöitä innolla,on se vaan niin vitun sairasta.

 • Konservatiivi

  Vastaa

  Perverssien lipuista on tullut jollain oudolla tavalla PYHIÄ, vaikka ne eivät edusta minkään valtion lippua. Suomen lipun häpäiseminen on kai rangaistava teko, mutta jotenkin pride-rääsy on nyt noussut samaan asemaan. 

  Minusta setalaisten räsyt eivät ole missään mielessä sama asia kuin valtion lippu. Tuollainen rikosilmoitus pitäisi jättää tutkimatta. Se on pelkkää ajanhaaskausta.

 • Anonymous

  Vastaa

  Tuollaiset sodomiittipapit joutuvat alimpaan helvettiin.

  Eroakirkosta.fi

 • Kiitooos

  Vastaa

  Iso kiitos!

 • Veli Lähteenmäki

  Vastaa

  Keski-Porin entinen kirkkoherra Kari Erkkola soitti 90-luvulla kirkon puhelimesta yli 60000:n euron pornopuhelin laskut! Ei erotettu!

  • Nimetön

   Vastaa

   Erkkola tosin katui tekoaan ja korvasi puhelunsa viimeistä penniä myöden. Seta-väkeä ei pahemmin kaduta..

 • Nimetön

  Vastaa

  Porilaiset tietää.: Jos Vessi ja Matti-pappi eläisivät niin kaukana pysyivät nämä elostelijat!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi