Video: Sodomiittilippujen hävittämistä Jyväskylässä

Mikäli sinulla on havaintoja sodomiavastaisesta aktivismista, kuten takavarikoiduista tai poltetuista Pride-lipuista, lähetä juttuvinkki ja kuvat meille!

Aktivismi

Julkista sodomiaa, valkoisiin kohdistuvaa rasismia ja lasten hyväksikäyttöä lobbaavaa Pride-instituutiota vastaan on tehty Suomessa aktivismia jo yli kymmenen vuoden ajan. Kansallismieliset ovat perinteisesti esimerkiksi takavarikoineet julkista tilaa rumentavia sateenkaarilippuja ja koristelleet Seta-toimistoja poliittisilla iskulauseilla.

Perinne vaikuttaa saaneen jatkoa myös tänä vuonna. Useiden medioiden mukaan Jyväskylässä on hävitetty viime aikoina suuri määrä sateenkaarilippuja julkisilta paikoilta.

Sodomiittilippuja kaupunkikuvasta siivonneet aktiivit julkaisivat toiminnastaan myös reipashenkisen videon. Voit katsoa videon yllä!

Mikäli sinulla on havaintoja sodomiavastaisesta aktivismista, kuten takavarikoiduista tai poltetuista Pride-lipuista, lähetä juttuvinkki ja kuvat osoitteeseen: partisaani_toimitus@protonmail.com

Aktivismi Homolobby Jyväskylä Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kansallissosialismi Kotimaa Kulttuurimarxismi LGBT Pride Rappiokulttuuri Yhteiskunta

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Vihreiden terrorisoima Hyvesäteilykylä on ruma ilman lippujakin, mutta aina on hyvä pyrkiä kohti parempaa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Poijjaat reippailemassa. 😀

 • Julli

  Vastaa

  Tuli hyvä mieli, kun katsoin tämän videon. 😃

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi