Pride-vastarintaa Lapualla: Lippujen takavarikointia ja kotitekoinen pienoispommi

Mikäli sinulla on havaintoja sodomiavastaisesta aktivismista, kuten takavarikoiduista tai poltetuista Pride-lipuista, lähetä juttuvinkki ja kuvat meille!

Aktivismi

Julkista sodomiaa, valkoisiin kohdistuvaa rasismia ja lasten hyväksikäyttöä lobbaavaa Pride-instituutiota vastaan on tehty Suomessa aktivismia jo yli kymmenen vuoden ajan. Kansallismieliset ovat perinteisesti esimerkiksi takavarikoineet julkista tilaa rumentavia sateenkaarilippuja ja koristelleet Seta-toimistoja poliittisilla iskulauseilla.

Perinne vaikuttaa saaneen jatkoa myös tänä vuonna. Valtamedian mukaan kansalaiset ovat Lapualla laittaneet kapuloita Priden rattaisiin usein eri keinoin.

Yleisradio uutisoi, että kulttuurimarxismia vastustavat kansalaiset ovat takavarikoineet vähintään puolet Pride-organisaation sateenkaarilipuista. Lisäksi lasten ja nuorten seksualisointiin keskittynyttä ”keskustelutilaisuutta” vastaan osoitettiin mieltä pienimuotoisella viemärinavausaineesta valmistetulla pommilla.

Homoaktivistien mukaan Pride-vastaiset toimijat ovat nuorehkoja paikallisia. ”Ovat huudelleet, että poltamme liput ja teidät siinä mukana,” homoaktivisti Julla Laurila kauhisteli Iltalehdelle.

Mikäli sinulla on havaintoja sodomiavastaisesta aktivismista, kuten takavarikoiduista tai poltetuista Pride-lipuista, lähetä juttuvinkki ja kuvat osoitteeseen: partisaani_toimitus@protonmail.com

Lähteet: Yle, Iltalehti

Aktivismi Kotimaa Kulttuurimarxismi Lapua Pride Sateenkaarilippu Seta Suora toiminta Valkoisiin kohdistuva rasismi Vastarinta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • marko

  Vastaa

  Pojat vaan vähän keppostellu 🙂

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hienoa toimintaa lapualaisilta, julkista sodomiaa ja mädätystä täytyy vastustaa.
  On ollut upea nähdä, että vastustusta löytyy ympäri maata.
  Pride-pervoille ei pidä antaa minkäänlaista tilaa tuoda epänormaalia ja vastenmielistä maailmankuvaansa julki.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Mahtavaa! Globalistien homotukselle jyrkkä ei ja vastatoimenpiteitä.

 • Julli

  Vastaa

  💪

 • TT

  Vastaa

  Ketään ei kiinnosta ahdistella hyvin käyttäytyviä homoja. Ihmisten pervoilut, perseilyt ja leikit kuuluvat yksityistiloihin. Homoilla on aina ollut oma alakulttuurinsa, joka on pidetty poissa julkisuudesta. Itse en vastusta homoja sinänsä, vaan sitä ilmiöitä, jossa homotusta ja pervoilua jopa niiden sairaimmissa muodoissa pyritään tunkemaan joka paikkaan. Valtamedia on tässä kehityksessä keskeisellä sijalla. Taustalla on voimakkaita globalistisia uusmarxilaisa vaikutusjärjestöjä. Tavoitteena on lopullisesti murtaa ja kumota länsimainen kulttuuri ja sen perusarvot ja ‑rakenteet, itse asiassa myös aito yksilöiden vapaata tahtoa kunnioittava (klassinen) liberalismi ja tuottaa kommunistinen dystopia tilalle. Suomessa ei ole edes oikeaa oikeistoa, vaan on joukko uusliberalisteja, jotka näyttelevät oikeistoa tai kuvittelevat sitä olevansa. Näiden suusta kuulee jatkuvasti kulttuurimarxismilla tai vihreällä agendalla kyllästettyjä latteuksia. Myös aito vasemmisto on Suomesta tuhottu pois.

  • AKG

   Vastaa

   Onhan Suomessa oikeisto: Alexander Stubb, SeTan taannoinen varapuheenjohtaja.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Lapua on rento paikka!

 • Kantasuomalainen patriootti

  Vastaa

  Sodoman-Gomorran prideagenda on eräs läntisen rappioliberalismin ilmenemismuoto, johon Suomen evankelis-luterilainen kirkkokin on mennyt mukaan, suuresta joukosta maatamme johtavia petturipoliitikkoja ja ”kulttuuri”-persoonallisuuksia puhumattakaan.
  Suomalaisen kansallisvaltiomme tuhoamista liittovaltioitetun EU-diktatuurin ja edelleen Uuden maailman järjestyksen tyrannian hyväksi ajava vihollismedia Brysselin Pravda suoltaa LGBT-propagandaa ei niinkään harvoin jopa usean sivun verran mutta melkein joka numerossaan ainakin jonkin verran.

 • juha II

  Vastaa

  Pohojalaaset eivät taivu eikä veri vapise!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi