Sateenkaarilippu siivottiin pois sodomiittiseurakunnan tiloista Vantaalla

Mikäli sinulla on havaintoja sodomiavastaisesta aktivismista, kuten takavarikoiduista tai poltetuista Pride-lipuista, lähetä juttuvinkki ja kuvat meille!

Aktivismi

Julkista sodomiaa, valkoisiin kohdistuvaa rasismia ja lasten hyväksikäyttöä lobbaavaa Pride-instituutiota vastaan on tehty Suomessa aktivismia jo yli kymmenen vuoden ajan.

Kansallismieliset ovat perinteisesti esimerkiksi takavarikoineet julkista tilaa rumentavia sateenkaarilippuja ja koristelleet Seta-toimistoja poliittisilla iskulauseilla.

Aggressiiviseen homolobbaukseen syyllistyneen Vantaan Myyrmäen kirkon toiminta on suututtanut paikalliset siinä määrin, että tuntemattomaksi jäänyt kansalaisaktiivi kävi repimässä sateenkaarilakanan pois rakennuksen seinältä.

Seurakunta rukoilee Priden puolesta

Helsingin Sanomien (HS) mukaan tapahtunut on järkyttänyt kirkon työntekijöitä. ”Voidaanko Suomessa viettää turvallisesti Pridea?” HS kirjoittaa ja jatkaa: ”Banderolli ehti olla esillä vain alle viikon, kunnes perjantaiaamuna ohikulkija havaitsi, että kangas oli revitty alas. Lisäksi siitä oli leikattu alin raita sekä seurakunnan logo pois.”

HS:n mukaan seurakunta rukoilee nyt ahkerasti sodomiittitilaisuuksien menestymisen puolesta. Tänäkin vuonna Pride-tapahtumissa pedofiilit järjestävät esimerkiksi strippaustilaisuuksia, joissa tuodaan yhteen pienet lapset ja naisiksi pukeutuvat miehet.

Mikäli sinulla on havaintoja sodomiavastaisesta aktivismista, kuten takavarikoiduista tai poltetuista Pride-lipuista, lähetä juttuvinkki ja kuvat osoitteeseen: partisaani_toimitus@protonmail.com

Lähde: Helsingin Sanomat

Aktivismi Helsinki Pride Homolobby Kirkko Kotimaa Kulttuurimarxismi Lasten seksualisointi LGBT Pedofilia Pride Rappiokulttuuri Seta

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Salomon

  Vastaa

  Oikein tällänen Hesarin herkuttelu tarina.. en voi kuin kummastella miten nopeaan asiat ovat menneet näin kuralle

 • Nimetön

  Vastaa

  based

 • seant

  Vastaa

  Nyt kun tulevana viikonloppuna on pride kulkue, nyt kannattaa kaikkien keillä on mahdollisuus mennä kuvaamaan perverssiä harrastavat henkilöt. Ja lähettää kuvien kera, tukeville yrityksille ja kysyä tätäkö te tosiaan tuette. Luulen, että aikoinaan kun Lidl ja Prisma oli mukana taisivat saada niin kovaa palautetta, että sen jälkeen eivät ole olleet, taisi Lidl Suomen johtaja saada myös potkut sen takia, ainakin se tapahtui sen jälkeen.

 • Tyrsky

  Vastaa

  ”Julkista sodomiaa, valkoisiin kohdistuvaa rasismia ja lasten hyväksikäyttöä lobbaavaa Pride-instituutiota vastaan on tehty Suomessa aktivismia jo yli kymmenen vuoden ajan.”

  Ehdottoman kannatettavaa.

  Vandalismia en kannata, mutta koska evankeliumien mukaan Jeesus ajoi varsin kovakätisesti rahanvaihtajat pois Herran temppelistä, on pakko itsekin miettiä omaa suhtautumista.
  Aloitetaan siivoaminen kuitenkin omasta pesästä ensin. Kansallismielisten yleviin riveihin on sekoittunut myös epäkelpoa ainesta, suoranaista satanismia. On lusifer-teeman mukaisesti nimettyjä bändejä, samoin väkivaltaa ihannoivaa porukkaa.

  Se, etten lähde tuollaiseen mukaan, ei ole osaltani passiivisuutta, vaan ainoastaan hölmöilystä pidättäytymistä. 

  HC-aktivismia ihannoiville:
  ”The Greatest Man in History… Jesus; Had no servants, yet they called Him Master. Had no degree, yet they called Him Teacher. Had no medicines, yet they called Him Healer. He had no army, yet kings feared Him. He won no military battles, yet He conquered the world. He did not live in a castle, yet they called Him Lord, He ruled no nations, yet they called Him King, He committed no crime, yet they crucified Him. He was buried in a tomb, yet He lives today” (Lyle C Rollings III, 2008).

  • Mikko

   Vastaa

   Jeesus tykitti kovaa Saatanan synagogaa vastaan.

 • Hän, joka taivaassa asuu, nauraa, Herra pilkkaa heitä

  Vastaa

  Seurakunta oikein rukoilee. Mitähän jumalaa nuo mahtavat rukoilla.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Loistavaa kansalaisaktivismia.
  Kirkko on nykypäivänä todella nolo ja vastenmielinen instituutio.

  ”Voidaanko Suomessa viettää turvallisesti Pridea?”
  Ei voida. Pysykää siellä kaapissa.

 • Morso

  Vastaa

  Miksi ihmeessä kirkko on sekaantunut tähän pedofiilipaskaan? Ennen vanhaan kirkko kivitti homoja.

 • pertti grandell

  Vastaa

  olen pikkasen erimieltä,kirkoissahan on aina oluutut kuoropoikien ja lasten hyväksikäyttöä, eritoten katolilaisissa piireissä, niitähän on tuhansittain jäännyt kiinni..paavillakin ihan oikea huume kirkko, missä on homppeloitu iät ja ajt, englannissa, belgia/hollanti flaamit ovat kuuluisia näistä metkuista, kirkko ei ole ikinä ollut ”puhdas” helluntailaisten teltoista kun puretaan, löytyy tuhansittain kortsuja, kyllä ollut vaimonvaihtoja teltoissa. näin vain ikävä on, siksi kannatta erota kirkosta eikä välittää koko ”sceidasta”

  • pelkuri paavi

   Vastaa

   Nimenomaan. Katolisella kirkolla ei ole mitään tekemistä raamatullisen kristinuskon kanssa. Paavin kirkko on antikristillinen lahko, jonka hedelmää on pedofilia, jesuiittojen tekemät murhat, ristiretkien väkivalta, korruptio, jumalanpilkka ja epäjumalanpalvonta.
   Katolinen kirkko on aina vihannut ja vainonnut oikeita kristittyjä.

 • Nimetön

  Vastaa

  Oikein hyvää työtä.

 • juha II

  Vastaa

  ”Voidaanko Suomessa viettää turvallisesti Pridea?”
  Menkää Osloon vinkumaan!!!
  Sitten aikanaan saman kysymyksen voi esittää belsebuubille!

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Toivottavasti tämän viikon aikana vielä monta pedaripervojen lippua otetaan pois ja poltetaan. Tämä on oikea häpeä-viikko, joka huipentuu viikonlopun Helsingin häpeä-marssiin.

 • murre iisakki riepunen

  Vastaa

  Pääministerimme heiluu Pride-kulkueen keulakuvana, maamme päätöksiä ja neuvotteluita vetävät unohtivat pääministerin sateenkaarilipun lumoihin.

 • trewfg4vb

  Vastaa

  Tappakaa natsipellet itsenne.

 • Nationalisti

  Vastaa

  https://www.sisasuomenlehti.fi/paikalliset/4709643

  Sodomiitit levittävät mädätystään nykyään pienemmillekin paikkakunnille…
  Toivottavasti tuokin lippu katoaa mystisesti.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi