Partisaanin lukija suoritti sodomianvastaista aktivismia Espoossa

Paikallisen ammattikoulun lippusalkoon oli nostettu valkoisiin perheisiin kohdistuvaa vihaa ja lasten seksualisointia edustava sateenkaarilippu.

Aktivismi

Partisaanin lukija otti hiljattain julkaisuumme yhteyttä ja lähetti kuvia sodomianvastaisesta aktivismista Espoon Leppävaarassa. Paikallisen ammattikoulun lippusalkoon oli nostettu valkoisiin perheisiin kohdistuvaa vihaa ja lasten seksualisointia edustava sateenkaarilippu.

Omatoiminen kansallismielinen päätti, ettei lippua ole syytä pitää näkyvillä julkista tilaa rumentamassa. Kansallismielinen päätti leikata lipputangon köydet puukolla ja takavarikoida homolobbaajien tunnuksen.

Mikäli sinulla on havaintoja sodomiavastaisesta aktivismista, kuten takavarikoiduista tai poltetuista Pride-lipuista, lähetä juttuvinkki ja kuvat osoitteeseen: partisaani_toimitus@protonmail.com

Aktivismi Espoo Homolobby Kansallismieliset Kotimaa Kulttuurimarxismi LGBT Pedofilia Pride Rappiokulttuuri

Keskustelu

28 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Fritz

  Vastaa

  otetaan esimerkki tästä miehestä! 💪🏻😎

  • Bella

   Vastaa

   Saattoi olla nainenkin.…

   • Zatan Ihrahimovitsi

    Vastaa

    Mutta varmasti ei ”muunsukupuolinen”;-), eli siis hlöt joilla joitain eri asteisia androgynian muotoja, lähinnä kromosomaalisista ja hormonaalista syistä johtuen. Tai sitten mielisairautta, johtuen jostain muusta syystä, tai voi edellämainitutkin siellä olla mukana.

 • Pekonin Ystävä

  Vastaa

  Rohkeata toiminta. OIKEIN!

 • Rautaturisti

  Vastaa

  Hyvin tehty! Nämä pitäisi kaikki repiä alas. Ei minulla ole ennen muinoin ollut mitään homoja vastaan, mitäs he itse sille voivat jos sellaisiksi syntyy. Mielipiteeni homoista muuttui kun alkoi pride-rummutus ja jokaisesta mahdollisesta tuutista syötettävä homopropaganda. Ja se että on ihan ok mukamas pervoilla julkisesti ja vieläpä lasten edessä ja kertoo heille että tämä on suositeltavaa. Nykyään sitten kaikki homot ja friikit v*tuttavat.

  • Nimetön

   Vastaa

   Et ole ainoa. Ennen luokittelin homoseksuaalisuuden samaan luokkaan kuin muutkin makuasiat; jokaisella oma makunsa. Nyt tämä aakkosmafia ajaa ainoastaan kasvavaa vihaa homoseksuaaleja vastaan.

  • Observer

   Vastaa

   Täällä kolmas samanmoinen. Minkä tahansa aatteen, ideologian, uskonnon tai vastaavan pakkosyöttö nostaa niskakarvat pystyyn.

  • Nimetön

   Vastaa

   Sama myös täällä. Suvaitsevaisuus aakkosmafiaa ja muita seksuaalisesti poikkeavia loppui siihen kun huomasin että sen varjolla pyritään normalisoimaan pedofiliaa ja muuta poikkeavuutta.
   Eipä tule yhtäkkiä mieleen mitään toista ryhmää minkä vuoksi joka tuutista hehkutetaan jotain helvetin pride kuukautta! Loppuu äkkiä kuukaudet kesken jos jokaiselle vähemmistöryhmälle annetaan julkisuudessa sama määrä rummutusta mitä tälle yhdelle porukalle. Miksi ne edes saa laittaa lippujansa julkiselle paikalle ja vielä pitkäksi aikaa? Sitten vasta kun joku saa halutessaan laittaa vaikka natsilipun samaan paikkaan se on ok ja oikeasti tasa-arvoista.

  • GLGL

   Vastaa

   Sama täällä. Homolobbauksella on puhtaasti valtapoliittiset tarkoitusperät, joten sitä ei pidä tukea millään tavalla.

   Ironista on, että sateenkaariaktivismi on täysin vastakkaissuuntaista monikulttuuriagendan kanssa, mutta silti vihvas pystyy jollakin houdinimaisella tempulla tukemaan ja propagoimaan molempia samanaikaisesti. Lisäksi sateenkaariaktivismi eräänlaisena länsimaisen liberalismin keihäänkärkenä itsessään symboloi valkoista ylivaltaa.

  • Ei homoille kiitos

   Vastaa

   Juuri näin meni omallakin kohdalla – vielä 90 luvulla oli aivan sama mitä homot tekevät kotonaan, kairatkoon toistensa paskaisia hanureita jos sellainen kiinnostaa heitä, aivan sama.

   Mutta sitten alko tämä pahuksenmoinen LGBT ja pride rummutus ympäri vuorokauden joka tuutista ja jatkuvasti marssitaan perse ja joskus vehkeetkin paljaana kaikkien nähden. Mitä vittua, eihän heterotkaan marssi mulkku esillä heiluen tuolla kadulla, olkaa homoja jos olette mutta miten sitä täytyy hieroa toisten naamaan koko ajan oikein vittuillakseen ja koettaa lapsia houkutella kaikella drag paskalla. Ei kiitos homoille nykyään. Vituttaa joka kerta kun CV:n väärentäjä ja työkokemushuiputtaja 12 milj eur väärennetyllä työhakemuksellaan netonnut paska-Pekka hanuri-Haavisto vilahtaa jossain ruudussa, hyi helvetti.

 • Nina

  Vastaa

  Hienoa toimintaa. Narujen katkaisusta lisäpisteet – ei nouse uusi perversiolippu niin nopeasti liehumaan.

 • Kasaarit kaiken takana

  Vastaa

  Rispektiä suoraselkäiselle kansalaiselle!

 • Elieser Peimola

  Vastaa

  Kerrain näin vastaavan kun olin futistreeneissä. Ajattelin repiä tuollaisen lipun alas ja polttaa sen heti treenien jälkeen. Se oli revitty alas siihen mennessä kun mun futistreenit loppuivat, ainakin joku muukin poistaa saastaisen työn tangosta. Se ei kuulunutkaan Espoo liikkuu lipputankoon.

 • Hh1488

  Vastaa

  Good job

 • Julli

  Vastaa

  Saastat pois julkisilta paikoilta. 💪

  Hienosti tehty. 👌

 • juha II

  Vastaa

  Jopa hevosetkin kavahtavat mokomaa väriyhdistelmää!

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Ennen suhtauduin homoihin suvaitsevaisesti: puuhatkoon mitä puuhaavat, ei se ole minulta pois. Nykyään sateenkaaripropagandaa tungetaan väkisin kurkkuun ja olen saanut tarpeekseni. 

  Tämä uutinen on esimerkki meille kaikille, miten tulee toimia.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Esimerkillistä ja rohkeaa kansalaisaktivismia, hienoa!

 • Juuso

  Vastaa

  Hattua nostan!

 • Zatan Ihrahimovitsi

  Vastaa

  Nykyään iso osa homoista on ns. ammattihomoja, he valittavat ja provoilevat ammatikseen yhteiskunnan avokätisesti rahoittamissa järjestöissä. Suurinta provoa ovat sitten juuri nämä pridet, joissa hypitään dildot perseessä ympäri kaupunkia.

 • Antibakteerivirasto

  Vastaa

  Eikös tuo ole se uusi merkkilippu jolla ilmoitetaan että talossa on apinarokkoa, pysykää loitolla?

 • Patriot

  Vastaa

  Eräs homo sukulainen omin sanoin kertoi tämän toiminnan tahraavan mainetta entisestään eikä itsekkään pidä touhusta ja sanoi kulkueita pervosirkukseksi…

  • Baruch Goldstein

   Vastaa

   Homot ja lesbothan ovatkin noissa piireissä jo hieman menneen talven lumia. Nyt kuuminta hottia ovat transit ja muunsukupuoliset yms. hybridit.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Yritin kirjoittaa kommentin, mutta joka kerta oli pakko tyhjentää kommenttiosio, kun meni jonkinasteiseen kansanmurhan kiihottamiseen.

  Silti, periaatteessa homot puuhastelkoon, mutta raja pitää vetää siihen leveänä railona, että homoilla ei ole mitään asiaa pienten lasten joukkoon levittämään propagandaansa ja etenkään ruumiinnesteitään. Heillä ei ole mitään annettavaa pienille lapsille, lasten pitää olla lapsia ja mikään heidän seksualisoimisensa ei ole ihmisestä, vaan vanhasta perkeleen demonista, eli sionistista. Tämä demoni kulkee maalatun transuhuoran hahmossa tuhoamassa lapsiamme ja perheitämme. Joskus ihan toivon, että satu helvetistä ja taivaasta olisi totta, jotta voisi uskoa siihen, että nämä demonit palavat kuoleman jälkeen Danten helvetin alimmilla tasoilla… Mutta ikävä kyllä, kuten muutkin sionistien holokaustisadut, niin tämäkin on valhetta ja oikeus ja kohtuus pitää jakaa tässä elämässä, aivan kuten tämä aktivisti teki ja kiitos siitä hänelle…

 • Rekt

  Vastaa

  Minäkin olen kuullut että niitä homoja löytyy ketkä haluavat pitää luonnotonta kiroustaan omana taakkana ja hyvä niin.
  Homoilla ja muilla friikeillä pitäisi olla omat foorumit ja tapaamispaikat eli olla nk. undregroundia, niin ei olisi liikaa ongelmia.
  Nämä nykyiset avopervoilijat ja mielisairauksien istuttajat pitäisi saada tiukasti ruotuun. Tämä on mennyt valovuosia liian pitkälle.

 • Tyrsky

  Vastaa

  - Satanistit: ”Satan to us is a symbol of pride, liberty and individualism”
  Siis prideä. 

  - Satanic Temple: ’More Than 50% of Our Membership is LGBTQ’
  https://www.cnsnews.com/blog/michael-w-chapman/satanic-temple-more-50-our-membership-lgbtq

  Ei siis kannata heittäytyä niiden kelkkaan, jotka satanistisin menetelmin käyvät satanismia vastaan. Toisin sanoen, väkivaltaa ihannoivat mutta sateenkaarimeininkiä vastustavat ovat tekopyhiä.

  Sitten pakollinen lisäys, kun eräs pönttö täällä näkyy tahalleen vääristelevän mitä tarkoitan: En kannata lgtbjne-touhua vähimmässäkään määrin. En myöskään kannata anarkismia enkä väkivaltaa. 

  Mikäli parlamentaristinen järjestelmä on rikki, se on korjattava.

  • Nimetön

   Vastaa

   Asiat ei valitettavasti ratkea sohvalla istumalla. Jos haluaa muutosta niin on käytettävä radikaaleja toimenpiteitä

 • jeppe

  Vastaa

  Roskiinhan tuo kuuluu, ideologia sekä lippu

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi