Pohjanvartio sulki Lenin-sedän vanerikaapin sisään – Turun Sanomat uutisoi

Tapauksesta uutisoinut Turun Sanomat siteerasi tekstissään Pohjanvartion kotisivuja ja teki näin järjestöstä sekä sen tavoitteista tunnetumpia Varsinais-Suomen alueella.

Aktivismi

Turun pahamaineinen Lenin-patsas päätettiin piilottaa julkista tilaa rumentamasta sulkemalla se vanerikaapin sisälle.

Turun Sanomat uutisoi tänään, että tuore kansallismielinen toimintajärjestö Pohjanvartio on järjestänyt tempauksen vihattua Lenin-patsasta vastaan. Patsas päätettiin piilottaa julkista tilaa rumentamasta sulkemalla se vanerikaapin sisälle.

Juutalainen massamurhaaja Vladimir Iljitš Lenin oli yksi Neuvostoliiton pääarkkitehtejä ja näin vastuussa suoraan sekä välillisesti kymmenien miljoonien viattomien ihmisten kuolemista. Kommunistinen aate pyrki myös tuhoamaan Euroopan alkuperäiskulttuurit, kielet ja perinteet julmalla väestönsiirtopolitiikalla. Juutalaisjohtoisen hankkeen päämääränä oli roduton ja kulttuuriton homo sovieticus ‑orjakansa.

Kuvakaappaus: Turun Sanomat.

Pohjanvartio on kertonut kotisivuillaan ajavansa suomensukuisten kansojen asiaa, joten Neuvostoliiton brutaali väestöpolitiikka on erityisen lähellä järjestön vaalimia teemoja. Ikävä kyllä, sortopolitiikka ei päättynyt Neuvostoliiton romahtamiseen, vaan suomensukuisten kansojen kaltoinkohtelu jatkuu myös Vladimir Putinin johtamassa Venäjässä.

Tapauksesta uutisoinut Turun Sanomat siteerasi tekstissään Pohjanvartion kotisivuja ja teki näin järjestöstä sekä sen tavoitteista tunnetumpia Varsinais-Suomen alueella. Järjestön tempauksen voidaankin tulkita onnistuneen erinomaisesti.

Lähde: Turun Sanomat

Aktivismi Historia Juutalainen rasismi Juutalainen rikollisuus Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kommunismi Kotimaa Marxismi Neuvostoliiton sotarikokset Neuvostoliitto Pohjanvartio Rotu Sionismi Suomensukuiset kansat Vladimir Lenin Vladimir Putin

Keskustelu

26 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Markku Heksamakkara

  Vastaa

  LOISTAVAA! Erittäin arvostettavaa ja älykästä suoraa toimintaa!!

 • Ks

  Vastaa

  Lenin patsaat vittuun ja Mannerheim patsas joka torille🇫🇮

  • Hh1488

   Vastaa

   Mä laittaisin Paavo susitaipaleen patsaita toreille

   • FN Fallout

    Vastaa

    Khyl!

 • Puhtaiden kansojen vihaajat

  Vastaa

  Vileeni sai puupalttoon!! Hauska veto. Muistattehan sen että Vileeni oli oikealta sukunimeltään Uljanov. Eli Venäjän Uljanoveja. Siis vähän niin kuin Nallemme kommunistivuosinaan. Sillä erotuksella että vihasi omaa kansaansa niin paljon että murhautti älymystön ja kapitalistit. Ja täytti maan heikommalla, helpommin hallittavalla, aineksella. Jota samaa konstia koittaa EU näiden kultamunien johdolla.

  Ja kyllähän se näkyy jo synnäreitten tuloksissa. Kultamunat ovat ruvenneet lisääntymään Suomessa ja suomalaisten kesken. Tietyt perinnölliset sairaudet ovat selkeästi eroteltavissa näistä maahantunkeutujista niiden huonon perigreen johdosta. Sellaisia sairauksia kun suomalaisilla ei ole.

  https://sampo.thl.fi/pivot/prod/fi/avo/perus06/summary_icd1001?alue_0=11810&alue_1=&alue_2=&palvelumuoto_0=33780&ammattiryhm%C3%A4_0=30664&ik%C3%A4luokat_0=109987&sukupuoli_0=11936&mittari_0=100050&drill-diagnoosi=121154#

  Tämän datan pitäisi pelottaa niitä nuoria naisia jotka haluavat lisääntyä näiden kanssa. Se on melkomoista lottoa syntymättömän lapsen elämällä.

 • Tomppa

  Vastaa

  Two thumbs up!

 • Lukija

  Vastaa

  Buahhahhaa, Lenin ei ollut juutalainen vaan ortodoksi. Uittu mikä pönttö kirjoittaja!

  • Juha Pekkala

   Vastaa

   Lukijan kannattaa jatkaa lukuja, sillä..tieto hiukan hataralla pohjalla 😀 Juutalaisuudella tässä yhteydessä ei puhuttu uskonnosta, vaan rodusta ja verenperimästä. 

   Ja jos puhuttaisiinkin vain uskonnosta, niin vileeni oli ateistiksi kääntynyt ortodoksi.

   Mutta siihen perimään.…Äidin kautta Leninin esivanhemmista löytyy äidin äidinisän puolelta saksalaista verenperintöä, äidinisä puolestaan oli kristinuskoon kääntynyt juutalainen Alexander Blank

  • Plääh

   Vastaa

   Juutalainen lehti International Weekend myönsi Leninin juutalaisuuden 1991. Duke: Leninin kuoleman jälkeen haastateltiin perhettä. Lenin mielsi itsensä juutalaiseksi heidän mukaansa ja perheessä puhuttiin jiddishiä. Vaimo oli juutalainen ja lapset naivat juutalaisen. Juutalaisia hän ylisti ja ihannoi, venäläisiä halveksi ja oli suorastaan vihamielinen heitä kohtaan.

  • Ominaispiirteet

   Vastaa

   No katsoppas sen kuvaa:

   https://www.haymarketbooks.org/authors/363-v-i-lenin

   Hiusraja, poskipäät, nenänvarsi, korvat… Juu, saamelainen se on.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Nimimerkki ”lukija” ei sitten ole kovin paljoa elämänsä aikana lukenut.
   Nolottaako edes, kun olet tuollaisella tasolla?

  • Nimetön

   Vastaa

   Lenin, Trotski, Sverdlov kaikki nämä kommunistimurhaajat olivat juutalaisia. Myös Stalinilla oli juutalaisia isovanhempia. Lue pöntto edes vähän historiaa ennen kuin huutelet mitään.

  • Nimetön

   Vastaa

   https://yle.fi/uutiset/3–11332228

   Vanha Yle uutinen, jossa kerrotaan Leninin olevan juutalaista sukujuurta.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hienoa toimintaa! Käsittämätöntä, että Suomessa esiintyy julkisella paikalla kommunistien patsaita.

 • Once our nation's future, was decided by the sane

  Vastaa

  Yhtä säälittäviä kuin muutkin patsaiden kaatajat

 • Nimetön

  Vastaa

  Vielä hienompaa olisi ollut katkoa patsas ja viedä se sulatettavaksi ja jättää vain faneeriaski patsaan paikalle. Sitä odotellessa.

 • Hh1488

  Vastaa

  Mä käyn tuhoo sun idolin patsaan vuoden sisällä.

 • TT

  Vastaa

  Ei Leniniä Turkuun, ei Leniniä minnekään. Sinänsä en kannata patsaiden turmelua tai poistoa. Lenin-setä seiskööt Turussa varoittavana esimerkkinä.

 • Nurmipora

  Vastaa

  Kaikenlaiset suomalaisvastaiset asiat tulisi tuhota ja suomalaisvastaiset ihmiset poistaa Suomesta, ikuisen porttikiellon kera.

 • EV

  Vastaa

  On häpeä koko Suomelle, että täällä on edelleen näiden kommarimurhaajien patsaita julkisilla paikoilla… kovasti puhutaan hakaristien kieltämisestä, vaikka kommunistit oli vähällä hävittää suomalaiset maan päältä. Silti saa sirpit & vasarat sekä punatähdet liehua vapaasti, eikä näiden kieltämisestä ole mitään puhetta. Ei siinä, en henk.koht. kannata minkään symbolin kieltämistä, mutta näiden Leninien patsaat kuuluvat ihan jonnekin muualle, kuin Suomen rajojen sisäpuolelle.

 • Gamla Karl

  Vastaa

  Kokkolassa esitettiin joskus 90-luvun alussa diktaattoripuiston perustamista, Itä-Euroopasta niitä olisi ollut saatavilla pikkurahalla. Ei kuitenkaan toteutunut. Olisi ollut mielenkiintoista nähdä että rohjetaanko laittaa Hitlerin patsasta.

 • Julli

  Vastaa

  Mahtavaa toimintaa! 😃👍

 • Anonymous

  Vastaa

  Mahtavaa! 👍🏻

 • Tyhmä Turkulainen

  Vastaa

  Olen käynnyt aina välillä Leniniä katsomassa. Oli sattumalta kerra käymässä Nikolajevissa Ukrainassa siellä oli älyttömän kokonenin Leenin patsas. Puolalaiset otti kuvia siitä ja nauroivat taisi olla 2011. Nyt se on purettu sääli. Kaikki ihmiskunnan tyhmyydestä kertovat patsaat ja muistomerkit pitäisi säilyttää.

 • Ota näistä selvää...

  Vastaa

  Taisi olla Lenin-setä se joka puolsi Suomen itsenäisyyttä aikoinaan. Ogelissa asui jonkin aikaa T. Rautavaaran naapurissa.

 • Turun kaupunki poistaa Leninin rinta­kuvan

  Vastaa

  Kansanmieliset olivat oikeassa, taas kerran eikä se ollut mikä salaliittoteoria.

  Lähde:https://www.is.fi/turun-seutu/art-2000008781150.html

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi