Kansallisradikaalit käynnistivät itsenäisyyspäivän vieton eduskuntatalolla!

Kansallismieliset tulevat palaamaan eduskuntatalolle vielä myöhemmin tänään, sillä Suomi Herää -kulkue pitää siellä puheensa.

Aktivismi

Kuvan lähde: Pohjanvartio.

Tänään Helsingissä järjestetään kaksi itsenäisyyskulkuetta, Suomi Herää ja 612. Kansallisradikaali Pohjanvartio-kollektiivi päätti käynnistää itsenäisyyspäivän kuitenkin jo viime yönä eduskuntatalolla tempauksella, josta voit nähdä kuvan yllä.

Kansallismieliset tulevat palaamaan eduskuntatalolle vielä myöhemmin tänään, sillä Suomi Herää ‑kulkue pitää siellä puheensa. Suomi Herää kokoontuu klo 15 Rautatientorilla, josta siirrytään marssien eduskuntatalolle. Suomi Herää on avoimesti poliittinen ja kansallisradikaali marssi.

Tämän jälkeen kansallismieliset voivat osallistua myös perinteiseen 612-soihtukulkueeseen, jonka kantava teema on isänmaallisuus. 612 kokoontuu Töölön torilla klo 18.30.

Helsingissä tavataan!

612 Aktivismi Itsenäisyys Itsenäisyyspäivä Kansallismieliset Kansallismielisyys Kansallisradikalismi Kotimaa Marssi Mielenosoitus Pohjanvartio Politiikka Suomi Herää Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Teko syyt

  Vastaa

  Eduskunnassa keskustellaan EU-elpymispaketista, mutta pääministeri Sanna Marin loistaa poissaolollaan – tällä kertaa syyksi ilmoitettiin omaehtoinen karanteeni
  Yle uutisoi tänään, että pääministeri Sanna Marin jättää väliin tänä iltana puoluejohtajien kuntavaalitentin karanteeniohjeistusten vuoksi.
  Luistaa mielellään hankalista paikoista
  Tämänpäiväiset oharit vahvistavat edelleen mielikuvaa siitä, että Marin mielellään luistaa kaikista hankalista paikoista, eikä hän halua vastata ikäviin kysymyksiin.
  Miksi pääministeri piiloutuu **RAVINTOLAAN** joka kerta, kun eduskunta käsittelee hallituksen kiistanalaisimpia esityksiä ja sysää vastuun muille valtioneuvoston jäsenille, mutta löytyy seuraavasta muotilehden kannesta? *tai ravintolasta* Junnila kysyy.

  Mutta sitten Moraalin kannalta TÄMÄ TOIMINTA
  Kun miettii kuinka hyvin hän itse noudattaa *omia* ohjeitaan
  3.1.2021
  Pääministeri Marin väläyttää **uusia tiukempia** koronavirusrajoituksia,

 • Nationalisti

  Vastaa

  Upea tempaus!

 • Jorkki

  Vastaa

  Sanna Marin on globalistinukke, niinkuin Maria Ohisalokin. Ovat vielä enemmän huijareita kuin uskottekaan. Esittävät näytelmää että meillä olisi poliittista valtaa, poliittisessa teatterissa. Isänmaallisia ihmisiä on kuitenkin paljon enemmän kuin näitä huijareita.

 • Mr.AG

  Vastaa

  Eläköön Suomi!

 • Alkoholistien lapset

  Vastaa

  No hei, miettikääs nyt vähän: Sanna on alkoholistiperheen lapsi ja sen vuoksi oli hetken huostaanotettunakin. Mitä muuta alkoholistivanhempien lapsi tekee kuin bilettää ja myöhemmin vanhempana ryyppää?

  Joskus voisi kuvitella että katsottuaan alkoholistivanhemmistaan mallia lapset toimisivat toisin. Mutta ei. Se kierre on niin kova sekä geenien että ympäristön vaikutuksesta, että lapset tempautuvat mukaan. Suomessa on monta baaria jossa 12–14 vuotiaille lattialla juoksenteleville sanotaan ”Mä tunsin sun ukkis/mummos”. Koska noissa kantakuppiloissa istutaan jo kolmannnessa polvessa. …ehkä jo neljännessä…

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi